82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Murakawa #76388 Semmi gond a helyesírási hibákért, attól függetlenül se tudom értelmezni a mondatod. szerintem fogalmazd újra, és kérdezz tőmondatokban értelmesen, ha máshogy nemmegy! Többiek? :D -
szeki87 #76387 hello neten találtam ezt a pay- pal t és abux.tot mer ti mindig megemlizttetáétéek de nem tudtam mirol beszéltek arra lennék kiváncsi hogy még müködne asilkroadban ugy hogy nincs bankkártyám de apaypalos ingyen pénzemrol átküldeném és igy vehetnék premiumot ??? kösz elöre is bocs a helyesírási hibákért de már fáradtan irtam -
#76386 Kábé csoda történt nálunk, leszedtük medu 5% hpját és csak, akkor ment el mindenki... -
donatus13 #76385 értem köszi -
#76384 Ebben nem vagyok biztos, ds vagy valaki bárd majd kijavít, de ha minden igaz, annyi ütés ahány resistancet nyersz a passiveból. -
donatus13 #76383 Amúgy a tambour hány ütés után megy le neki ? -
#76382 Sima partyra írtam, medura így igaz ;) -
Darkspell #76381 A bárd nem öl medut, mert az említett mob egy skillből agyonbassza :D -
#76380 1) igaz
2) Ha azt nézzük igen, mert ugye, ha bárd van kezébe +50% mp-t kap.
3) Mana orbit lv 2n 19k, azért írtam h-ha kihúzza.
Passive-ot nem számoltam bele, mert str kari, ha bárdot húz úgyse húzza ki passive-ot mivelhogy fejlődésnél (4es ptbe) úgyse nyomatja a mana orbitot, mm a bot nem nyomatja neki.
Intesnek meg még passive nélkül is bőven marad mp-je, ettől független a passive megéri nekik is.
És mivel eddig nem igazán jártak 8as pt-zni, fölös is lett volna ha kihúzzák, csak most kezdik el felfogni, hogy van pár hasznos skill bárdban, ami a 8as pt-t megkönnyíti ( megjegyzem partyzni is addig fognak amíg 100 meg nem lesz, utána már csak medun..)
Például 1 bárd másodkasztú kari , a resistance passive-ot se húzza ki, míg 1 intesnek azért jó az ha van, mint ahogy te is kihúztad, mert nem szedi le a tambourt / dancet.
Ez megy a mi szerónkon, lehet máshol nem így van, de a mi szerónk full lusta botterekből áll, pár kivétellel :)
Jah a másik h mért jó full intnek, mert 8as party közben akár ölhet is 1 bard, a gyors cooldown skilljei miatt a party is jobban jár, és a bardnak a skilljei, ugye mag. attk. -
Darkspell #76379 1) Nekem wizardként lazán nem okoz gondot saját magam potizgatása (xlarge vigor, o.c.).
2) Mana orbithoz elég ilyen logika szerint egy intes bárd.
3) A mana orbit lv 1 kerül.. nem egész 16k manába, amiből a bárd passive lv 90en levesz 31%-ot, vagyis marad nem egész 12k ha jól számolom. Tölteni meg tölt 4-5k körül minimum/sec, és 14 secig lazán lehet futni hagyni. Több, mint elég.
Mana töltés egy dolog miatt kell: hogy a clericnek ne fogyjon el a manája. Amíg ő gyógyít és a wari nem hal meg, a party megy. Az, hogy esetleg az egyik írtónak 2-3 secig nincs manája skillezni, nem sok mindenkit zavar, főleg nálatok amikor még bőven 1 óra felett van a kill time. -
Rabbit20 #76378 hát én str karimmal simán tudnék healelnék 1 partyt ^^ ha mondjuk csak healing orbit + group healinget nyomkodnám -
#76377 igen szokása. 0% azt jelenti hogy 0% az esélye arra, hogy mást is változtat a cél értéken kívül... -
#76376 mana töltésre utaltam azzal, ha már van bard, akkor mégiscsak jobb ha ők töltik mp-met mint potizgassak, de mp töltés meg rohadt sok manát használ, gondolok itt mana orbitra, amit ha kihúzol, lemegy 19k mp-d. -
Arba #76375 0%os kő lecseszte a crt-met 2re.. -
Darkspell #76374 Miért kell full int? -
#76373 Igen én is sokat gondolkodtam bard/cleric kifarmolásán, de mindent kihúzva rajta, 2kk sp, ami nem zavar nem én farmolom magamnak, hanem haver farmol magának és segít kifarmolni így az enyémet is, ami vagy bard/cleric lesz v kinai glavier...de lehet viszek mind2t :D
És igen, str partyba nem igazán jó clericnek ;) -
#76372 nálunk elég sok a bard/cleric meg a warlock/cleric is. amugy meg a str/cleric castos eu-sok nem k sok mindenre mert 1 heal és no mana o.0 ezért van nálunk sok bard/cleric persze mind FF 100 ra-.- -
#76371 Megint duplapost lesz, sry :/
A pap másodkaszttal nincs baj, lévén a szeró 85%a másodkasztban cleric.
Guildbe is 45ből van 10 kínai, 35 eu és abból 3-4 bard másodba :)
De mikor megyünk uniquekra, akkor is, 7/8 cleric én meg egyedül bard :D -
#76370 Tény, hogy jó party, de a szerón kb lehetetlen összehozni ;)
warrior van, wizard van, cleric van, de 2 bard...akik tambour és danceket is kihúzva full intesek lennének, olyan szerintem nincs :D -
Darkspell #76369 Amint a party minden tagja eléri a 96-97et (cuccokban is), egy party simán megöli medut. Annyi, hogy vagy kell élesztő teki, vagy elég pap másodkasztú, nehogy mindenki behaljon és akkor gémóver. -
Rabbit20 #76368 hja de semmi nem érsz ilyen partyval ha senkise marad medun csak ti :D ez a gond nálunk... -
#76367 mi úgy handgrindelünk hogy 2 bard 1 cleric meg wizardok és persze én(ch bower)> lure miatt egész jó: sb*ttal 5-10-zel nagyobbra állítom a rangemet és a lure megoldva. nem használom az arrow combókat így kb. felezi az arrow használatot és 5-6 órát vann kinn a bowos!!!
jó persze ehhez is kellettek a 0%-os kövek, Joymax nagy ötlete, full sett dura 160%(100%) parry 60%(100%) meg persze str/int maxon.
néha nekik is lehet szerencséjük^^ -
Darkspell #76366 warrior+cleric+2 bárd+4 wizard. Atomparty :) Leverhetetlen. -
#76365 Nálunk 1x halt eddig, persze akkor dc-t kaptam kill közbe...
Mi nálunk is van ilyen h "tank party" és "dmg party"
dmg partyba max nuker, aki bejöhet, de amúgy nem igazán jöhet be kínai, bár tegnap volt egy 94es ch bowos, de guild társ, gondolom azért jöhet csak. -
#76364 jaja, ott is kőkemény a recesszió -
Saxo17 #76363 "Picit" más mert most nem courage meg str stone-t dob hanem más értelmes stone-okat mint pl int meg stamina. Meg ugye megint van az a "sorsjegy" amivel majd egyszer egy gazdag török nyerni fog vmit. -
#76362 Nálunk az update utáni legelső spawnnál a fél közel kelet kiment rá és 3-4 használt Mercedes árából (item mall tápok) végül nagy nehezen megölték. Aztán rájöttek hogy ez nem jó üzlet és azóta ritkán, néha-néha ölik meg (most már inkább eus pt-k - de legalábbis eu-s cleric, bárd támogatással). -
surr3al #76361 ez várható volt :) -
#76360 Miért ne, most mást kell gyűjteni, nem Jewel Box, hanem Egg :) Kapsz pár hétig +20% xp-t ^^
"Kisorsolták" Valentine Day Web Event nyerteseit. Olyanok kaptak 10d sos +5ös weapot akinek már úgyis van pár . . . -
#76359 az zsír de akkor mi a f*sznak új event ha ugyan azt dobja? joymax power:D -
#76358 tojásokért ugyanazokat az 5-10%os scrollokat lehet kapni, köveket nem tudom ad e, meg ad subscription cardot vagy mit. + potik 8Eddig legalábbis csak ezeket kaptam értük. -
#76357 ki mit tud az új eventről? o.0 azon kívül hogy tojásokat dob?:D -
#76356 ELADÓ lv 93as warrior/cleric kari Aege serveren . [email protected] < itt elértek -
asdelado #76355 Eladó Karakterem Lv 53 as Full Str Glavier 7300 HP-Armorm +2+3 Set Név: Kezdet_Phia 52+5 Glavie -Haloweeen Dress male 2x full set , Pingvin(lv52) - Majom, Elementek-Elixirek
Jelszó váltóval,olcsón 3-4 ezer Forintba elvihető, a Stégen még található lv 42 es nuker...
msn: [email protected] -
#76354 Uniónk öli rendszeresen.
Nyilván 1 partyval kb mission impossible xD -
#76353 sry duplapostért de ds grat a soshoz :) -
#76352 Ez a mercury szégyen, komolyan...Medusára csak a mi pt-nk maradt...
1ik gyerek ptbe behal, persze, back to town if dead on..
Maradunk 7en, 2 warrior megpróbál neki menni, skinnel még jól is bírták utánna behaltak..--> mi is behaltunk.
1 Cleric maradt életbe , aki felresselt mindenkit, 4en elmentek és maradtunk 3an..
Próbálkoztunk 2 percet, de halott ügy volt...
Más szervereken, hogy megy? -
Darkspell #76351 Lv 92 rep sos eu arm legs :D -
#76350 törököknek gyártott ipari hulladék xD
türky-mürky XD -
surr3al #76349 most tényleg megszűnt a nivlam?:S ha a formálódó angoltudásommal jól fordítottam, ez van kiírva: Egyszer minden jó véget ér!
:S