Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Mert intes karival a grind nehéz viszont kúrva gyors str os blader el pl alig lehet fejlõdni egyedül."

Hogy micsinálsz? Én elszoktam olvasni a postjaim mielõtt elküldöm. tanácsolom neked is, mert értelme nincs 😄
De én komolyan nem értelek , ha erõs karit akarsz ami ütést is bírja és erõs is akkor csinálj warriort,bowert,bladert, ha nagyon pvp akkor rogue intes karit felejtheted el.Mert intes karival a grind nehéz viszont kúrva gyors str os blader el pl alig lehet fejlõdni egyedül.

Eu kari vagy full str blader/bower!
Vagy most akkor milyen karit érdemes kezdeni mert akkor itt nagyon leírtátok az s/s nukert... a speares nuker protiba light cold wep az komolyabb?
És a wizzekkel van valakinek tapasztalata mert pvpzett velük, vagy mert van 90es wizz-e.(wizz cleric) hogy mennyire életképes grindre és pvpre, mert látok vidiket h 2-3 hit és meghal... bless nélkül hamar pusztulnak? light armorba recdivvel meg holy spellel és persze felezõ nélkül
Háát, attól függ mit nevezünk pvp-nek.. sok török ezalatt a szó alatt a stelathbõl, felezõvel történõ meteorozgatást érti. Na arra tökjó..
Felezõvel bless nélkül megfoghatsz egy két karit, de ha pl glavier gyorsan kapcsol és betol egy bloody snake stormot onnantól kezdve egy két flying dragon voltál neki. vagy ha jó a setted, akkor is van 15-mp-e rá h kicsontozzon.
Blader ha blokkol, akkor thx bye szintén. eu karik ha túlélik az elsõ lövésed akkor kd-vel fognak nekedmenni..
de szerintem use bless és nincs para 😊
Jó magam múltkor egy trinukert láttam spearben és kúrva jól tolta igaz egy kalap szar kari lesz mostani hírek szerint 100 fölött meg pvpben sem a legjobb de az a kari nagyon erõs volt , de húzni meg pwrlvlezni kiváló.

Na akkor azt hiszem jól körberágtuk ezt a full int nuker témát.
mondjuk nekem soha nem volt ebben a játékban intes karim, de azért köszike😊 Én csak klántársak és az ellenfél (pvp,job)elleni tapasztalatból látom a full int nukert s/s.
De ahogy elnéztem, jó prot szettben tovább élnek. de akinek van 90es s/s karija, annak elhiszem h jobb a garment, belülrõl jobban látja.

ezt a giant shield témát még kicsit körbejárnám ha nembaj. Véleményed szerint mikor jobb az iron wall, és mikor giant hield használata?
A speares nukerrel is ez a helyzet?
am a wizz felezõ és bless nélkül pvp képes? tehát nem hal nagyon hamar?
Maala
Állításunk szerint a Warrior, Rogue ellen kínai full intnek nincs esélye. Armorban sem. Ezt az állítást tartjuk. Max wizardok ellen tudsz valamit tenni, ha túléled az elsõ támadásukat. Ha... Mert a második támadás kb 2mpvel az elsõ után jön... És ugyanakkora lesz, mint az elsõ. És most ne valami ostoba Wizardra gondolj, aki felezõt használ, hogy ölni tudjon. LoL.

Kínai STResek ellen ott a Cold, a +phy def (passzív + buff), valamint a mana shield. Nem, a mana shield szart sem Eus karik ellen. Sõt, kínai bower (fire, cold, pacheon) ellen sem. Mert meg fogja várni, míg végetér, addig meg körberöhög. Blader szintén. Glavies meg ha szorult helyzetbe kerül, benyomja a fan speart, és vagy kicsit ütsz rá, vagy blockolja az imbues támadásaidat is...

És igen, te, mivel a Coldot választottad, nem fogsz tudni ez ellen semmit sem kezdeni, mivel egy alapból támadó karinak (full int nuker) védekezõ ágat választottál. Fagyasztani nem fogsz, ne is reménykedj ebben. Hacsak nem szerzel valami +7 feletti fegyvert, a sebzésed kicsi lesz. Egyedül csapatjátékban leszel hatásos. De ott meg melyik kari nem az.

A Giant shield pedig akkor hatásos, ha az ellenfeled phy dmg alapú támdásokat használ ellened. Akár imbue-val is.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
Azért egy jó szettben bich, light, cold szarrá alázza a láma glaviest, hogy ha a cuccok is egy szinten vannak kb mind a két embernél. Bladerrel nehezebb max az intesnek, még bower is gyorsan megvan, ha meg wallt is húzza coldnál akkor kicsivel még több az esélye.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Most Nézegetem bicheon skilljeit. Van ez a Mountain/Giant shield, (ugyanabban a sorban mint ahol az iron wallt is ki lehet húzni). Az mire használható?!?! Mert ha jól tudom nem lehet egyszerre az ironnal betolni, viszont A Giant shieldnél is physical block rate növelést ír..
Lehet hogy a kérdés láma, de azt a könyvet még sosem huztam sp hiányában.. most viszont ongoknál már mindegy hogy ülök e még egy napot vagy sem..
Vekekkeke!
Állításotok szerint akkor warrior, rouge ellen a full int esélytelen, mert kd/kb-zik... A wizzardot meg CSak garmentbe éli túl.. De abban meg esélytelen glavier, blader, bower ellen, ez tény.. Hát szegény akkor jó szar kari 😄
Pedig ez nem így van! De ide ezt írtátok..
Zaylka
Végül is a full intesek 90%-a garmentben rohangál...biztos sok hülye van...Az meg, hogy egy wizzard elsõ nukeját illik protba kivédeni... Hát õ jah, blokkal! 😊 Elõbb teszteld aztán mond...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Maala
Beakasztotta, pl. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
A probléma az, hogy simán KDzik, KBzik a 15mpn túl is...

Betol 1 iron shield-et vagy mit és sztem hozható.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Az uj szerveren (Titan) egy 57es wizard hozta Yarkant. WTF Hogy????

hahh..
Háát str alapú kínai karik ellen garmentben aztán erõlködhet.. egy wizzard elsõ nuke-ját pedig egy jobb fajta protiba is illik túlélni, 50%++ snow shielddel.
Maala
Cold miatt phy defednek is kell lennie elégnek. 😊

Viszont Rogue/Warrior KD/KBzik téged, azzal úgysem tudsz mit kezdeni, de az sokat segít, ha egy Wizard elsõ nuke-ját túléled.

én protira szavazok full int miatt, mag defednek kell lennie elégnek..
full int s/s cold light bich nek garm vagy proti ami jobb?
Nem nem amiatt😊 De amiatt nem(sem) tudták ks-elni, mert a domb egyik végébõl a másikba ott termett azonnal. és ez sokat számít😄
JackyBoy
hát nem hiszem, hogy a 90%os futása miatt ölt gyorsan 😄

back from the past.

WuFraZselic
pedig milyen jó hely lenne nekünk farmoláshoz... =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Ott én is szívtam Ili-vel, de jól adták az (s)xp-t 😛

kézzel megyek 😄 ksro rlz ^^ amúgy a kvesztongoknál szoktam lenni, csak az a baj, hogy fél óránként, óránként járhatok repairoltatni

kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

Menj quest ongokra 😄

Bár én nem õ vagyok, de...

x: -5521
y: 1879
Range: 20

Már persze ha nem kézzel mész xD

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

hali. lenne egy olyan kérésem, hogy tudnál felrakni ss-t arról a spotról, ahol eddig voltál? kipróbálnám, ha télleg olyan jó😊 pls 1 screenshot magáról a spotról, 1 pedig a mapról, ahogy ott allsz, ha megoldható lenne😄 köszi

kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

ott is van quest, de az csak 3x2,5k sp-t ad ha összegyüjtöd mindet.
Farmhoz mindenképp a premi+sp teki összeállítást javaslom, az a 22,5k különbség sp ami questek között van, egy 7es vagy 9es farmba bõven megtérül 1 hónap alatt.
woox
igen farmolni akarok (pont a lényeg maradt le)
szóval akkor premium gold+sp teki kell...
ha jól tudom akkor premium goldnál is van premium quest vagy csak volt ???
köszi a választ!

jól látom hogy ma nem volt bot bann??

szia!
ez attól függ mire akarod használni😊
Ha farmolni akarsz, akkor premium gold+sp teki, egymás után indítva el, hiszen így napi 6 órán át kapsz dupla sp-t,amibõl 3 órán át dupla expet is.
Ha fejlõdnmi akarsz, akkor prem+, mert az ugye spt+expet duplázza 5órán keresztül. és ott van a premi quest, ami 3x10k sp-t ad ha megcsinálod. persze azt 3x összegyüjteni csak bottal tudod.
woox
sziasztok!
szerintetek hogy járok jobban közepes prémium + sp helper vagy nagy prémium?

Hát a motorral nem tud menni, mert beakad ^^

tyü ehez hatalams gyökérnek kell lenni, akinek nincs párja azon a vidéken istenem ez fáj<#idiota>

THeArrow

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

de wizard olcsóbb is mint a s/s nem ? itt pl potira gondolok

Háát speares cimbi nincs ongoknál, uhhogy az kilõve.
Nem látok még rá sajnos a dologra teljesen, hiszen az új helyen kevesebb mint 1 napja vgyok. Azt hiszem 2-3napot legalább maradok most a wizzardnál, megnézni h mi a helyzet. (bár Azt a bard-ot nagyon sajnálom, az egyik legjobb spot volt, ráadásul senki nem tudott hosszú távon ránk állni.)
aztán meglátom hogy hogyan tovább.
Köszönöm az érdemi hozzászólást AvataR
Ha kselnek a hegyeteken rendszeresen akkor a ss nukerrel jársz jobban.
Ha a hely safe, akkor a wizarddal.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Én pl full int spear nukert is elég kemény húzó karinak láttam 😊

Akkor most pure int s/s nek jobb a proti? mint a garm
szépes 😄 gz

asd

THeArrow

gondoltam eggyet mondom hátha beférek vmi shaitan partyba xD, bemek fél percre lespawnol erre mit kapok a kis drágámtól? xD cccc ^^

mi? 😄 én nem ongozok ^^

asd

ejha.
Háát akkor ezt érdemes átgondolnom.
van egy cimbim, aki 80as s/s inttel nyomatja ongokon a plvl-t.
Lehet h vele jobban járok mint 90es wizzarddal? vagy azért a 10szint miatt a wizz viszi?
WuFraZselic
igazából ong farmnál nem a futás, és nem is a dmg számit (ami mondjuk egy 80 feletti karinál mondjuk alapjáraton megvan 1 pty mob / skill, sõõt) hanem a sebesség. a mi ongos spotunkat hányan akarták elvenni... de mind fail. wizard is mire castolta a nuke-ot, Shyuri betolt egy petalt, és nem maradt mob amit ks-elhetett volna... farmra még mindig bard vagy pure int s/s nuker a legjobb lion + petallal

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Ong okon nem is kell futni 😄
Rabbit, str-es karival ong-ozni ? o.O

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

THeArrow
igazából itt nem a futás a lényeg.. hanem a dmg, sõtt a futás.. elhanyagolandó