Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy micsinálsz? Én elszoktam olvasni a postjaim mielõtt elküldöm. tanácsolom neked is, mert értelme nincs 😄
Felezõvel bless nélkül megfoghatsz egy két karit, de ha pl glavier gyorsan kapcsol és betol egy bloody snake stormot onnantól kezdve egy két flying dragon voltál neki. vagy ha jó a setted, akkor is van 15-mp-e rá h kicsontozzon.
Blader ha blokkol, akkor thx bye szintén. eu karik ha túlélik az elsõ lövésed akkor kd-vel fognak nekedmenni..
de szerintem use bless és nincs para 😊
mondjuk nekem soha nem volt ebben a játékban intes karim, de azért köszike😊 Én csak klántársak és az ellenfél (pvp,job)elleni tapasztalatból látom a full int nukert s/s.
De ahogy elnéztem, jó prot szettben tovább élnek. de akinek van 90es s/s karija, annak elhiszem h jobb a garment, belülrõl jobban látja.
ezt a giant shield témát még kicsit körbejárnám ha nembaj. Véleményed szerint mikor jobb az iron wall, és mikor giant hield használata?
am a wizz felezõ és bless nélkül pvp képes? tehát nem hal nagyon hamar?
Kínai STResek ellen ott a Cold, a +phy def (passzív + buff), valamint a mana shield. Nem, a mana shield szart sem Eus karik ellen. Sõt, kínai bower (fire, cold, pacheon) ellen sem. Mert meg fogja várni, míg végetér, addig meg körberöhög. Blader szintén. Glavies meg ha szorult helyzetbe kerül, benyomja a fan speart, és vagy kicsit ütsz rá, vagy blockolja az imbues támadásaidat is...
És igen, te, mivel a Coldot választottad, nem fogsz tudni ez ellen semmit sem kezdeni, mivel egy alapból támadó karinak (full int nuker) védekezõ ágat választottál. Fagyasztani nem fogsz, ne is reménykedj ebben. Hacsak nem szerzel valami +7 feletti fegyvert, a sebzésed kicsi lesz. Egyedül csapatjátékban leszel hatásos. De ott meg melyik kari nem az.
A Giant shield pedig akkor hatásos, ha az ellenfeled phy dmg alapú támdásokat használ ellened. Akár imbue-val is.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Lehet hogy a kérdés láma, de azt a könyvet még sosem huztam sp hiányában.. most viszont ongoknál már mindegy hogy ülök e még egy napot vagy sem..
Állításotok szerint akkor warrior, rouge ellen a full int esélytelen, mert kd/kb-zik... A wizzardot meg CSak garmentbe éli túl.. De abban meg esélytelen glavier, blader, bower ellen, ez tény.. Hát szegény akkor jó szar kari 😄
Pedig ez nem így van! De ide ezt írtátok..
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Háát str alapú kínai karik ellen garmentben aztán erõlködhet.. egy wizzard elsõ nuke-ját pedig egy jobb fajta protiba is illik túlélni, 50%++ snow shielddel.
Viszont Rogue/Warrior KD/KBzik téged, azzal úgysem tudsz mit kezdeni, de az sokat segít, ha egy Wizard elsõ nuke-ját túléled.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
x: -5521
y: 1879
Range: 20
Már persze ha nem kézzel mész xD
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
Farmhoz mindenképp a premi+sp teki összeállítást javaslom, az a 22,5k különbség sp ami questek között van, egy 7es vagy 9es farmba bõven megtérül 1 hónap alatt.
szóval akkor premium gold+sp teki kell...
ha jól tudom akkor premium goldnál is van premium quest vagy csak volt ???
köszi a választ!
ez attól függ mire akarod használni😊
Ha farmolni akarsz, akkor premium gold+sp teki, egymás után indítva el, hiszen így napi 6 órán át kapsz dupla sp-t,amibõl 3 órán át dupla expet is.
Ha fejlõdnmi akarsz, akkor prem+, mert az ugye spt+expet duplázza 5órán keresztül. és ott van a premi quest, ami 3x10k sp-t ad ha megcsinálod. persze azt 3x összegyüjteni csak bottal tudod.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Nem látok még rá sajnos a dologra teljesen, hiszen az új helyen kevesebb mint 1 napja vgyok. Azt hiszem 2-3napot legalább maradok most a wizzardnál, megnézni h mi a helyzet. (bár Azt a bard-ot nagyon sajnálom, az egyik legjobb spot volt, ráadásul senki nem tudott hosszú távon ránk állni.)
aztán meglátom hogy hogyan tovább.
Köszönöm az érdemi hozzászólást AvataR
Ha a hely safe, akkor a wizarddal.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
asd
gondoltam eggyet mondom hátha beférek vmi shaitan partyba xD, bemek fél percre lespawnol erre mit kapok a kis drágámtól? xD cccc ^^
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
asd
Háát akkor ezt érdemes átgondolnom.
van egy cimbim, aki 80as s/s inttel nyomatja ongokon a plvl-t.
Lehet h vele jobban járok mint 90es wizzarddal? vagy azért a 10szint miatt a wizz viszi?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Rabbit, str-es karival ong-ozni ? o.O