82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #76468
    http://silkroad.extra.hu/ - újra van hírezés, lett is 1 nivlam koppintás hirtelenjébe :p
  • ceb1t
    Miért kb mikorra jön ki iSroba a lvl110?
  • ThedarkmanHUN
    Úgyse éred el a lv 80-at se ha ezen gondolkozol ... hol van még a 110 istenem sok hülye itt sír hogy nincs elég mastery ... hát lv 100on még mindig 3 ff ággal rohangálhatsz ... évek mulva is ráérsz azon törni a fejed hogy mit huzz vissza .. De valszeg addigra megunod ezt a játékot mire itt lv 110 lesz
  • ceb1t
    Azt szeretném kérdezni hogy kinek mi a véleménye, most megéri kinai karit kezdeni (mastery limit miatt lvl 110en) vagy inkább eus...????
  • Morphin
    nah nem is olyan vészes ez az átskillezés, feltoltam 70re a pacheon-t ma este már tud ölni bowwal is...fontos skillek kihúzva,aztán heuksalból már csak soul sor van,meg pörgés...azokat, meg magát a heuksal ágat ráérek szépen lassan visszatologatni.
  • Cat 02 #76463
    Akkor már csak bot kell és működőkepés is lesz linux alatt :D
  • donatus13
    Cedega val megy már nagyon rég óta...
  • Cat 02 #76461
    Linux alatt is :p
  • JackyBoy
    2., max 1,5 hónap, de nem fog minden "klappolni"...
  • freeman49
    kérdés/kérés

1.Vki tud dobni ongokhoz egy jó koordinátát?
    2.Legoptimálisabb(minden klappol) mennyi idő lenne befarmolni 2.5 mill sp-t?
  • vgez
    tudja valaki mivel ad többet a kék berzi? gyorsabban töltődik? a Knight on kívül
  • Cat 02 #76457
    Az 300 %-ot ad és hosszabb, másik meg 200 %at vagy 140 körül :p
    De pl hotan-jangan kevesebbet ad mint hotan-dh-jangan :D
  • surr3al
    hm ezt nemtudtam. csak nekünk volt olyan h srácot kisértem egyedül 5* traden először const-samarkand, aztán jangan-hotan. és a const-ért többet kapott. pedig azért ksron nem olyan sok trade van
  • Rabbit20
    hát... ez változó h mennyit kapsz trédekér ha még úgyvan mint régen... szal attól is függ h mennyit fizetnek neked h éppen aznap mennyi ugyanolyan árut vittek abba a városba... szal ha sokat akk kevesebbet kapsz, ha keveset akk többet ^^
  • szeki87
    ez igaz többet ér constantin samarkand mint jangan hotan??? azthitem a "kilométer számit"
  • surr3al
    hát speciel ilyet nemtudok, de azt tudom, hogy const-samarkand jobban megéri mint jangan-hotan
  • kenny00
    sziasztok valaki nem tudna egy olyan oldat linkelni ahol le van írva hogy
    különböző városok között menyi a haszon tradeban? előre is kösz
    (jang-constant megéri? 5 csillel)
  • JackyBoy
    180* sry^^
  • JackyBoy
    amúgy én olyasmit vettem észre az sp tickettel kapcsolatban meg a premiummal, hogy delevel után 179 perc maradt, visszateleportáltam a városba és 180 percre felugrott...
    még nem próbáltam ki, de sztem próbáljátok ki, hogy mondjuk 1-2 óra ticketes grind után meghaltok és teleport vissza, hátha visszaugrik 18 percre:)
  • Messi6502
    Hát, még, ha csak az lenne, de party match is bugos, néha befagy a game ha lenyitod...
  • gameplusz
    Bugosak megint az event scrollok... Have fun :P
  • Cat 02 #76447
    Annyiból talán kevesebb török lesz h itt nehéz ölni, nem olyan h mész magadra húzól 5 mobot azt mindent 1 skilel ölöd :D
  • Messi6502
    Én, mindenképp kipróbálom, nekem bejön.
    Amúgy handgrinddel nekem sincs bajom, én még szerettem is, ha olyan karival csináltam, amelyiket szerettem. (wizard; glavier)

Kryon utsó mondatával is egyetértek, mm hogy: "a fejlesztés időbe telik, de az ember találékony..." Ezt igazából mindenre lehet érteni :D
  • Kryon
    Csak videokat láttam, meg olvastam róla, szépen néz ki, talán túlságosan is csicsás, főképp a skillek, a karakterek hangja meg harc közben kb mint a női tenisz :)
    ha kijön eu, és lesz free trial még ki is próbálom, de
    nem azt mondtam, hogy alapból xar lesz, hanem hogy idővel le fog romlani, ha nem tesznek ellene, ahogy sro is el lett b#&@&
    a fejlesztés időbe telik, de az ember találékony...
  • Cat 02 #76444
    Hát kóreaiaknak nem sikerült megcsinálni, sztem segíts nekik ;)
    Biztős fizetős lesz (hollandoknál Ubi reklámozza), kérdés h havi, vagy 1szeri. Kryon, próbáltad ? low lvl-en még nincs agyatlan grind.
  • Messi6502
    Ugyan már, mindent megcsinálhat 1 bot, amit te kézzel, elég akár 1 sima AutoIt script-ből kiindulni...
    És Aion se biztos, hogy havi fizetésű mmorpg lesz, legalábbis nem tudok olyan információt, ha mégis van erről valami infó, akkor ezt a sort hagyjuk figyelmen kívül ;)
    3 v 5 óra, attól függ gyerek v felnőtt vagy ;)

De még 1x mondom nekem bejön maga a játék, tehát én kipróbálom majd az eu-s verziót.
  • Kryon
    sroban nem bannolják a botot :)
    és azért van, mert ha agyatlan grindel fejlődhetsz, akkor azt érdemes gépesíteni, ugyanis szórakozást nem okoz, amiért ember arra áldozza az idejét.

de hereletépéstől tartva offnak OFF :)
  • Cat 02 #76441
    Hja, de egy idő után azt hinné az ember h van határ, de mint sro-nál látszik nincs, botolnak ? botolok én is...
  • JackyBoy
    mindennek a hátterében az üzlet áll, így kell gondolkodni és akkor rájöttök mindenre...
  • Cat 02 #76439
    Küldetés van.
    Ám ti ennyire már bocs de hülyék vagytok ? :D sro-ban azért van ennyi bot mert ha banolják akkor regiz újat, na most sztetek ha fizetős 1 játék, akkor minden 1es goldbot után vesznek új játékot ? Arról nem is beszélve h a skillek nagyrésze skill-chain-re épül, és azt a bot nem igazán ismeri. Sőt quest is van, és nem ölj meg ennyit és boldog leszel (hanem szerezz 10 ilyet ). Ám 5 órát lehet játszani, nem 3-at, bár nekem 5öt se igazán sikerült lejátszani, lévén h napközben loginserver tele, most 5-től már ~30 perc alatt be lehet jutni (igen, sorbanállás van, nem dc :D). De sztem inkább offtopikban kéne anyázni, mert g+ letépi a herénk :(
  • Kryon
    néha kell egy kis off is, hogy ne csak azt olvassuk, hogy kinek hanyas a botja, mennyi spje van, ki kit akar lehúzni, és hogy AZ ÖSSZES TÖRÖK MONNYON LE!!! xD

(ezt az új cavet majd 1x megnézem, de még nem vettem rá magam a loginra...)
  • Messi6502
    Ezeket úgy tudják, csak megoldani, ha nem lesznek goldbotok, ezen dől el minden..lehet-e majd botolni, vagy normális gm aktivitás lesz...
    Am nekem maga a játék bejön, ha kiadják eu-s változatot, kipróbálom.

De ne offoljuk már tele a topicot :)
  • Kryon
    majd kiderül
    de a minimum amit tudnia kéne, item és gold kereskedelem akadályozása, küldetéseken alapuló fejlődés, és, hogy semmiért ne kelljen külün fizetni, alapon kívül
    ha ezt megoldják, van remény, ha nem akkor csak új sro vagy L2 lesz
  • Morphin
    amíg meg nem szedik magukat, addig lesznek csak aktív GMek...utána szépen elmennek körbeutazzák a földet, mint a sro-s GMek.,és nagyívből szarnak az egészre, de ne így legyen!
  • Morphin
    Nekem sem tetszik...nem is tudom melyik mmo-t próbáltam régebben ami tök ugyanilyen volt,nagyon nem jön be a karakterek mozgása...(a skillek azért egész jól néznek ki,de az nem minden) jah meg most valszeg nem töltök le 7gigát emiatt...
    (inkább megvettem ma 2rongyért a BF2142 Deluxe-ot...ápr.20ig a CdGalaxisban 50%on vannak az EA termékek!egy-egy régi nagy nevet érdemes megnézni szerintem)
  • Messi6502
    Lényegen szerintem sem változtat, főleg, h amíg nincs eu-s változat, addig napi 3 óra game nem eredményez gyors fejlődést, ha meg kijön eu, lévén mmorpg, jönnek a botok stb..
    Lehet vmi holt más mint a sro, ha fejlődni kell, szvsz playák 90%a a bot mellett dönt.
    Csak, akkor tartom valószínűtlennek, ha ott a gmek normálisan végzik a dolgukat, amiből viszont az következik, hogy aki bot nélkül nem tud ölni / nincs ideje, nem játszik, és ha havi fizetős v bármi más pénz keresés lesz a játékban, kevesebb pénzt nyer belőle a cég.
    Amit nem valószínű, hogy megkockáztat a cég.
  • gameplusz
    Ez egy szar.
  • Cat 02 #76431
    Ha fizetős nem hiszem.
    Arról nem is beszélve h sro-ban nincs 3 faj (amiből 1 el gép van). 3 nagy terület, rengeteg kisebbel, foglalható terület,vár, először npc fajtól, utána ellentől... meg hasonló apróságok...
  • Kryon
    Az a kérdés, mennyi idő alatt esik sro szinvonalára.
    A koreaiak valahogy nem tudnak elszakadni a grind alapú játékmenettől, az pedig hozza magával mindazt ami miatt sroban (és más ottani gammákban) anyáznak. Szerintem kb 1 év múlva tele lesz bottal, és pénzért szerezhető előnyökkel ez is. :)
    reménykedni lehet, de ismerjük már őket
    ...és alig lesz török... xD
  • doxadmin
    legalább nem csavarog az a gyerek :P Lehet testvérek, és egyszerre érnek haza a suliból