Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
glavier sux, mivel nem ad semmi statust. ennyi. még durva crit increase skill sincs mint bowernek. anélkül pedig kinai kari nemsokat tud kezdeni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

IfjuSkywalker
Nemtom mér fikázzátok annyira a glavist. Mindenki annyira jó játékos amennyire ismeri a saját karakterét. Minden karinak vannak elõnyei és hátrányai. Csak ismerni kell.

Speciel Alex ugyan durva szetben, de nem csak annak kööszönheti hogy jól nyomta. Ismeri a kariját, tudja használni és ez a legfontosabb.

Én a glavisommal mezei +5/6 szetben és +7es fegyóval simán öltem mindenféle karaktert. Öltem én sunos warriort is, mert nem tudta használni a kariját.

Mellesleg nemsokára elkészül a hybrid bower karim😊 Ha lesz pvp videó majd postolom...Egyelõre jobbnak igérkezik mint azt valaha reméltem...

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Valaki tud olyan programot mondani amivel az sroból ki lehet szedni a zenét?
Azt ne mértem minek csinál mindenki academyt amikor kivan neki írva hogy no pwlvl stb meg 35 + kb értelmetlen akkor csinálni 😄

Észak kóreában kommunizmus van és nincs mit enni, szal kizárásos alapon 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Lehet hogy hü******* kérdés de a silkroadnak mi a hazája?
Észak,- vagy Dél - Korea?
Mert hogy ez nem egy ország, tudtommal külön ország mindkettõ.
Lord Nomak
Hja, csak 5 hónapja nem voltam ingame azóta lehet, hogy van jobb cfg is ongozásra.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Eleget ültél partyban h vágd te is pontosan.
+1

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

oké kösz ^^ ezt így megpróbálom

asd

Shongi
Nah ez vicces 64bites Vistaval nem jön be az oldal, csak úgy hogy a FF-ot win XP-ként futtatom, érdekes😄

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Lord Nomak
Csak logikusan.. petal, snake skillek, aztán lion és nuke. Abból indulj ki, hogy petal 90en még imbue nélkül is sebez eleget az ongokon, meg pattog, meg light imbue alapból megöli a mellette levõt ha nem pattan már tovább, lion cuccok meg gyorsak, nuke meg pt gianthez kell.
De vannak itt ong mesterek majd õk jól megmondják.

Ha valaki tudna nekem írni bich/light nukernek egy jó skill sorrendet botba ongokhoz azt megköszönném 😊
Jah és 72-76os kari eléglesz oda? Csak academy-t húzni kéne szal nemkell legjobb spot meg ilyenek... csak azér haljanak szépen ongok 😄

asd

Shongi
Hát ez az hogy nekem ezzel is csak egy szép logo jön be és a felirat hogy mire lett optimalizálva a weboldal, de semmire nem tudok kattintani, köszi azért.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Maala
A FAQ ebbõl a szempontból kicsit avítt...

http://www.joymax.com/silkroad/ lenne az, Tibi.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

gameplusz
Fakjú xD Különben is... Ebay rulz.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Shongi
Sziasztok lenne egy kérdésem. Mostanában gondolkodtam, hogy meg kéne nézzem milyen is ez a játék, elolvastam a FAQ-ot és rámentem a linkre ahol elméletben regisztrálni és letölteni lehet, de bárhogy próbálom nem jön be az oldal, csak egy ilyen kiírás hogy mire van optimalizálva, nem tudjátok mi lehet a baj, vagy nem elérhetõ a hivatalos oldal senkinek sem?

Maala
Na meg megnézem, hogy G+-t megvered, nem törökök elleni játékról van szó. 😄😄😄 Bár... jobban belegondolva... egy kategória...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
itt nem rólad van szó, hanem egy átlag userrõl, aki +9/+9 s/s-rõl és sun garm/acc szettrõl csak álmodozik.

ja warrior legjobb pvp-be eu-sok kozzul (szerintem😄) de en leverem azt is , csak ha warlock-al jon akkor mar bajvan , igaz jobbb cuccai voltak

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Sokan szidjátok a kínai karikat h milyen szarok pvpben, pedig nálunk(Poseidon) több kínai kari jár ki pvpzni mint eu-s. Sõt még látványosabb pvp-t is játszanak. Eus xbowert nem tartom vmi nagy pvp karinak unique-re jó, 2h warrior az az amit úgy igazán kezdenék.
Doomista
epic fail

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
nem hiszem ! mivel a "Topicszabályzat"ra link van,azaz url.szóval nem url-zte a gyerek ! jah és szinesen van ! ezé ban.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Lord Nomak
Látom a másolás / beillesztés már megy.

NINCS LEGERÕSEBB KARAKTER, FELESLEGES ERRÕL KÉRDEZÕSKÖDNI.
NEM, NEM TUDJUK, HOL VAN A LEGTÖBB MAGYAR, NEM VEZETÜNK STATISZTIKÁT.
LVL90 FF nuker kari eladó Athenson pm WuFraZselic
600k sp-s üres kari eladó (Athens) pm gameplusz
400k sp-s üres kari eladó (Athens) pm gameplusz
üres karakter=nincs mastery, stat pont elosztva
Topicszabályzat

Elmúlt 3hónapban kb 2órát üti az össz SRO-zásom.
Történt valami újdonság az új FW-n kivül?😄

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Itt egy részletesebb, bár sztem linkeltem már.

Bejárat után nem 1bõl Medu van ^^ Végig kell menni kb egész cave-n + elõ uniquek.

MilkesFlakon
Azt mondom JAJ ^^
Ezt egy kicsit nehéz lehet megölni majd 😊
És nem,jackboy , mikor beteleportál ugyan ugy 99.99 % on van, mivel a teleport nem egybõl meduzához rak le.. Volt egy vágás a filmben 😊

Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]

ez meg mi?😊

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

JackyBoy
mielõtt beteleportál 99,99%on van, bent meg már 0?😊

back from the past.

JackyBoy
igen, olvastam a hsz.-ed végét, arra annyit tudok mondani, hogy hiszem ha látom😊 - vidóen nem láttam sunos embert a glavison kívül, a glavisról meg mindenki tudja h szarabb mint az a fajta kari ami neked van, amúgy nem hiszem h akkor is full sunja volt... de azt ne mondd már h egy sun 2h sword warri (+6 +7 cuccokkal, full blue % is 50% felett mindenhol) téged nem aláz le ha FF...

back from the past.

WuFraZselic
azé sun armor glavier eléggé lol 😄DD
a másik meg hmpf... full sun armor set nuker athenson sun+7 shield/blade fut elõlem ha debuffot használom - pedig nála a 20% def scroll alap 😄(ugy hogy nincs sunom atm, sima +7s/s), szóval nemondja már senki hogy pure int chinese igy szar meg ugy. csak tudni kell használni. nem észnélkül nyomkodni 3 skillt mint egy glavies

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

1h nem tol le pár critet mert 1h-val nem is jön crit ,,,, najó jön de bazz nagyon kevés... igaz crt 11 es kardal nyomtam még anno..

Már megint olyan dolgokról vitáztok amiknek értelme nincsen.. Full sun blahh.. elég vékony az a kari amieiknek sun kell ahhoz h isten legyen..
Amugy meg egy ilyen full sun settet nemigen fog senki összehozni gold vásárlás nélkül.(tudom arrow, te nem vetted, nagyját rádhagyták)
Szóóval arra akarok kilyukadni, hogy ennyi pénz amikért ezek mennek nemigen fogsz összestallozni(10000az 1bõl)..
szóóval realitások talaján kéne maradni..
1H letol pár critet és máris vége lesz 😉

THeArrow
full sun
másikhttp://másik
meg még sokan mások akik rég abbahagyták 😊 de ha anno megnézted a video-t amit kreáltam akkor abba is láthatod pár emberkét pl a végén a full sunos speedyt de igen egy weak fos az intes föleg ha sun van ellene GG

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Jaj de jó ötletet adtál!!
Na lányok, srácok következõ a kérdés!
Blader vs Eu 1h?(1h támadó skillekkel)
annak vége lesz valamikor? 😄😄
Igazából már mindenre jobb az eus kari a kínaiban már alig van valami erõ nincs full sun akkor semmit sem ér. Mert pl ha összehasonlítod az eust a saját kínai ellen felével már rögtön kiderül hogy melyik a jobb.Meg az eus inkább critre pályázik és ha az meg is van neki akkor kb verhetetlen legalábbis én eddig így vettem ki pvp k bõl.

émis akartam írni hogy sunokal meg +9-ekel nem nehéz gyõzedelmeskedni, lehet ha warriornak +9e van és sun cuccok szétszedi mint hülyegyerek a legóvárat, ráadásul ki lehet játszani simán h snowja lemenjen aztán vége a dalnak..

JackyBoy
Õk csak a karakterekrõl beszéltek. Nyilván azért aláztad azokat a karikat mert harmad olyan jó cuccuk sem volt mint neked, de ha azoknak a cucca a te cuccaidhoz képest csak 2/3-a lett volna, már nehezebben ölted volna meg õket, ne is beszéljünk arról, hogy ha azoknak is +9 +7 cuccaik lettek volna és jó néhány sun, akkor labdába nem rúghattál volna szvsz. 😊
Ha sokkal jobb cuccaid vannak persze, hogy a legtöbb esetben gyõzöl, de magában a kínai intes nem egy nagy pvp kari mostmár (80maxlvlnél az volt).

back from the past.

Akkor most milyen nukerrel érdemes lenni full int és prot szetbe? s/s vagy spear (light cold wep skillek) és nem sun set és wep
rugó megöl bárkit... de õtis bárki kb 😄 Eddig nekem mindig ilyen adok-kapok volt egyszer én egyszer ellen nyert... mondjuk rod-al elég fun pure intesek ellen szórakozni 😄

asd

Persze. Sun az kicsit más. de mi most nem arról tárgyaltunk. lol..
akármilyen szar kari alig ölhetõ a full sun rofl😊
A rogue jó nuker, bower ölõ? clericcel
Hát jah, csak normális helyen nincs elég idõd megvárni h leessen a snow, mert a társai kicsinálnak 😄

sunos speares nukerel pvp-ztem, 53% snowot feltolta magára, kb lehetetlen megölni még critel sem lehet 1h-val feltoltam a +hp-t lett 41 k körüli hp-m 1h + shield, folyamatosan mikor nukolni akart sprint warrir skillel ami stunol meg shield crusal ellöktem elég idegesitõ fél perc utána feltoltam skint megint piszkáltam, aztán jött bless, hoppá lement rola snow 2 ütés hello szia, még felvan háborodba h ez pvp? meg no snow, máshogy nem lehet megölni, meg blader is bírom 30% körüli snowba van azt sem lehet megölni 1 wearrioral meg glavisok bowosok is hiába ad ember neki 15 19k critet snowba, ott is megvárom míg snow lejön utána kell kivégezni, irritál egyébként ez snow shield full str-es karikon😄 nûlunk van 2 hybrd warlcok clerik egyiknek 18k hp másiknak 21k hp és mindenkit aláznak, alig lehet megölni õket..

THeArrow
fikázzátok a kínai intest, mert senki nemjáccot még fosimba tápolt karival 😊 kb senki nemtudott megölni a szerveren (aege) mikor a "fénykorom" volt 😊 warriorok szopták a kekszet, rougek szintén ez a kettõ eggyütt meg végképp 😊 hiába a garment, ha a fele +7 sun + br18as +9 shield 😊 nameg sun neck etc , de igen fkin no chance 😞 lehet hogy átlag szettbe egy warrior gyõzni de same settben akármikor megraktam akárkit, vedd úgy sun +7settes LA war/cle sun robe settes sun 2hs warrior etc nc off bye

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Én értem ^.^