Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
mirõl beszélsz, mi az hogy több jogom van?
b+, eddig annyi volt az összes hsz-em ezen a krva oldalon hgoy "WTS char" mindez párhetes reggel? neb@ssz fel cat

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tehát mert több hetes a reged több jogod van ? Ez olyan mint h a virilistának többet ér a szavazata =]

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

THeArrow
:ASD xdd

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

McReay
Hát arra gondoltam,amit elkezdtél kifejteni,de engem igazából a kínai karik érdekelnek,mert azzal szeretek inkább lenni!

THeArrow
még szerencse hogy én kezdtem és ÉNIS CSALÓ VAGYOK :( no scam plys :D

btw: gili most csináltam +7es bowot :ASD

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

JackyBoy
már egyáltalán nincsenek olyan undorító féreg botterek.... csak handgrind

back from the past.

Rolly
hi elõszöris igen vannak és nem is kevesen másodszor kifejtenéd bõvebben? Mert azt értem hogy a kínaiaknál fegyverekhez de eu fegyverekhez? Itt a meele-re gondolsz? (warrior meg scout) mert ha igen akkor egyszerû minél erõsebb az adott skill %-a annál erõsebb az a skill alul meg ottvannak hogy milyen statust ad be gondolom azt megérted amúgymeg azt fejleszted ami neked tetszik

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

McReay
Hy all!

Régóta nem voltam a Silkroad világában ,gondolom vannak frissítések???

A botok még mindig özönlenek a serverekre vagy már "ritkásak" ??

Egy kérdés több karaktert is elkezdtem, de sosem tudtam igazán,hogy mit érdemes és mit nem érdemes fejelszteni rajtuk!
Valakinek van esetleg valami ötlete ezzel kapcsolatban?
Esetleg valamilyen leírás, hogy kínainál(azon belül fegyverhez) és európainál(azon belül fegyverekhez) miket érdemes fejelsztgetni! <#help>

Várom kímerítõen ÉRTELMES válaszotokat!
Az off és a hülyeség NEM ÉRDEKEL!! <#hawaii>

WuFraZselic
khm, nem azért, de nézz rá G+ meg az én regemre... nem 1-2 hetesek... és asszem rendszeres fórumozók vagyunk, nem csak felugrunk egy WTS char hsz-el...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Vagy lehet az lessz hogy veszek premiumot , csak 35be nem nagyon eri meg:S

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Zaylka
Amig a bannerbe is benne van ez a téma sztem egy szavatok se lehet! :D De tény, hogy az utóbbi hszeket elolvasva elgondolkoztam, hogy most vagy ennyi ember szabadulni akar az sro-tól, vagy ennyi csaló van! :)

Ákos: Alex egy alma, csak azért nyer a pvpn, mert jó cuccai vannak...meg sok mákja! :)

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

ááá kezdem megunni megint az órákig tartó logint...:S:S kéne valami silkroad-hoz hasonló játék de nem találok sehol<#falbav>

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

WuFraZselic
azért tetszenek ezek a karieladások, 1hetes regekkel

Maala
OFF: Ha egyszer love is in the air... :D

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Off: Istenem az a név... gondolom már jó sok puncit láthattál -.-

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

warrior cleric

Sztetek warrior/cleicet vagy warrior/warlockot érdemesebb csinálni?
Lord Nomak
"Ha valakit érdekel irjon emailt vayg msn en ( msn en nem sûrûn vok ) :[email protected]"

Szerencse, hogy írta hol kell érdeklõdni.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

az a zafira menyibe van?
És az megy ha root-olva vagy ?
surr3al: pap alsó sor, + azok a holy words. Illetve rec div magadra :) Nekem anno 72-es karit bevettek 83-as mobokhoz pt-zni. Bár igaz h akkor mintha lett volna pap, szal tolhattam wizardként :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lord Nomak
Silkroad karakter vásár topic.

okés köszi szépen a segítséget:)

kSRO - &#51109;&#50504; szerver - &#49328;&#53440;Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

akk alsó sor végig, meg sztem passzívok is jóljönnek, nevüket nemtom leírni mer most dc-ztem :D

asd

angyal2232
Hali.Eladó egy lvl 90 es full farmed full str bowos karakter HERCULES szerveren. a karakteren +3 protector sett van sok blueval.+3 bow sok blueval.8mill. 1 halott grab pet.
Ár: 20-35k HUF
ha érdekel vegyél fel msn re: [email protected]
és küldök képet,találkozunk in-game. Köszi bye

buffolni is akarok, valami kell nyalni a koreaiaknak:P:D

Szerintem bard a futas miatt sokkal többet ért volna de ha már pap akkor recovery division,reverse,bless spell,holy word, és ugye a hozzájuk tartozó charity és faith, ezek a legfontosabbak többit meg ha már csak akarsz buffolni is.

Atisz
A warriornak is van, a teleport-os ütés ;)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

sziasztok lenne egy kérdésem. tegnap kezdtem egy rugo cleric karit, és arra szeretnélek titeket kérni, hogy leírnátok nekem az összes skillt clericbõl, ami hasznos, és érdemes kihúzni? sokat segítenétek vele^^ köszi elõre is

Sziasztok!

Nekem lenne egy eladó 80 as karakterem ha érdekel valakit.

neve: __Zafira__ rev6.com on meg tudjátok nézni.

Szerver: Sparta.

Hybrid int spear.

Full kék cucokba van és megvan neki elörre lvl 83 ig a full kék cuca. Tényleg full kék nem csak van rajta pár.

85+5 Spearje megvan crt 14 el mag 61% al és Fb az is. Ára 100m

Van a akrikan premium+ sp gelper gold és mokus pénteken lett véve. és maradt neki 40 silkje.

Ha valakit érdekel irjon emailt vayg msn en ( msn en nem sûrûn vok ) :[email protected]

Ez az emailom és egyben az msn is.

Várom az érdeklõdéseket.
Komolyan mondom nem lehet játszani egymás 3 szor léptem be 5-6 perc után dc de lagg is van akkora hogy az valami hihetetlen nekem már kb 2 éve nem volt ilyen...

Tyûûû van ám eladó kari mindet kiírnánk a bannerbe kb nem lehetne látni a hsz eket.

Eladó 90 es bower neptunon rev6: http://www.rev6.com/player.asp?id=405396
2 set is van rajat a protectoron kivül egy ugyan ilyen garment
irányár 30k
msn: [email protected]

Bocs az offért

Mindenkinek mivel nem bannolnak már így megint teli van minden bottal lassítják a szervert és ráadásul grindelni se tudsz megint..

THeArrow
eladó Aege-n lv25ös eu kari 1.1m spvel érdekel > pm

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

csak nekem laggol ennyire ez a rohadt játék akkor?

de az az érdekes hogy munkanapokon reggelrõl nem laggol 14:00-ig utána játszhatatlan mert mozdulni nemtudok akkora a laggom.
mitõl lehet ez ? minden progit kilõttem nem megy semmi se...
a netem miatt szarakodik ? 4mb-es kábel net.

haver és én (90-9 wiz cleric) 12 pericg ütöttük. amugy 20 perc van rá

egyedül akartam 1h sword shieldelm de 15 perc az kevés... még a fele hp-ját sem ütöttem le, kell még 2 kari legalább amibõl az egyik wiz..

WuFraZselic
hát vele (sun+8 glavie volt, +9 failelt ezért ilyen épp) és ezzel a lámával is naponta job közben találkozom, egyikük sem tud megölni, pedig van egy szerény 23%os manashieldem... õk meg ugy hullanak 1v1be mint a szél. olyan magas parrym van hogy kb 10 SSx-bõl tudnak stunolni, amikor meg nincs rajtuk impotent, akkor meg betolok egy ironwallt. EZ cakes

Én (mi) is igy jártunk anno. A lényeg, hogy olyan helyen legyél ahol van hely shaitannak is, hogy megjelenjen. A lépcsõ mögött már elfértek mindketten, utána már a többiek is tudják ütni.

Eos-on eladó:
90-es 1H-2H-lock 81-ig ff. 85k spvel. Avatar, pet, devil'spirit.

Ár: 45.000 Ft. Érdeklõdni a [email protected] emailcimen.

sory az off-ért...

megtaláltam a gyenge pontot ahol lehet ütni:D ahogy kör alatt belehet menni egy fal mögé és a 2 között xD

hi
valaki mondja már meg hogy a shaitant hogy öli meg a questbe?Az egy dolog áteleportál másik helyre ott valami kurva angy bug van, tök kis területen enged mozogni, shaitan néha megtud ütni, én viszont akárhogy probáltam cannot atack vanm, nem tudom sehol megütni:(

lool, végül nem adták vissza a karit. a "support team" már írta, hogy minden oké, 24 órán belül okés, majd kapom egy levelet a GM team-tõl, hogy megbaszhatom magam és mégsem.
aztán anyáztam nekik, hogy 2000goldbot figyel szerónként aztán ezt válaszolták zárásul:

Thank you for emailing Joymax Customer Support. We do understand your state having your account banned. We feel sorry for this matter. Please be informed that we are doing our best to keep the game free from bot users, in order to catch a large number of bots, we need a long duration of preparation time and investigation. They cannot be blocked in a short period of time, we are looking into this issue, and a massive bot punishment is to be proceeded soon. We will try our best to keep the game environment clean. Rest assured that this misbehavior will not be tolerated and Joymax Team is not showing any leniency regarding these kinds of issues.
IfjuSkywalker
Akkor csak lém arcokkal küzdöttél:)

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Lord Nomak
Feart és knock back skillt az értelmes wizardok használják (fõleg 1v1-ben), tehát az a sok akirõl beszélsz inkább a láma szekció.

Az hagyján de kb akár milyen kari is legyen kibírja a wizard 1 lövését akkor wizardnak ott annyi is ....

De nem biztos h bejönnek, illetve a warrioron kívül minden karinak van távolsági attackja is :)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

húzok most az uj szerveren egy wizardot és hát meglepõdtem.

van egy csomó jó skillje amit senki se használ... mindenki elõször felteszi az LC/T-t aztán 1 skillbõl akarják leölni az ellent.

van olyan skillje h nem tudsz megmozdulni, van fear : 10 sec-ig nem tud megütni az ellen ha rajta van...

ha meg tul közel jött az ellen akkor meg az az áramos skill-t kell elnyomni ...

igaz 90en biztos más a szitu de sztem nemnagyon :D:D

JackyBoy
nem lehet ilyenre sem fogni, hogy tudja használni a kariját és akkor erõs... nincs olyan sok lehetõség, hogy hogyan használd a karidat :D
ezt el lehet mondani más játékokban de silkroadban nem sok lehetõség van, jó cuccod van nyersz, kész... vannak olyan akik nem tudják használni a karit, vannak olyanok akik igen, ez a 2 lehetõség van szerintem

back from the past.