82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#76508 Még meg kell szokni :) -
#76507 még szerencse h cap 100 van -
at16 #76506 bowosnak nem jobb lenne a cold?
tehát bow+ fire90 + cold90 + light 30 -
#76505 Tarim " T " - nél jártam , nagy urucsit láttam , török kezdte szétvágni ,szabad e Pk-zni? [ xD ]
Ezt ne mondjátok majd locsolás közben ^^ -
#76504 . . . . . . . . . …… . . . . . . . . .. . . .~~~~~.²
.. .. ...~ ~~~~~-,,. . . . . . . . . . / . . . ', . . ’.\
.. . ./ . . . . . . . . . ?’~.. . . . . .. .|. . . . . \ . . .. \
.. .. ’,. . .. ?. ..". . . .. ’\ . . . . . ..| . . . . . \ . . . .|
.. . .. ’~-,. . . . . . . . . . \. . .___/ .. . . . / . \ . . ./
.. . . . . . ?’’’’~~~~... .’. -///| | |\\ . . . /. . . `...´
.. . . . . . . . . . . . . . \,. . .. ~ . . ~ .. /
. . . . . . . . . . . . . .. /’. . . ?. .? . . .\
..........................;--._. ,-~??~-, ._.-'--,
.......................-’. . . . . ’~-,,,-~’ `. . . . .’,
....................../. . . . ,_, . . . . . . .,_,-. . ./
......................’,. . . . -.\ -. . | . . ./. . . ,’
........................’-,. . . . ’’~-~"~~". . ,-’
............................’~--,,_. ’~~’ _.,-’
..................................|’’. . . ~,`-,.. ,
................................./. . .,. . . ’~-~-.'''-,
.............................../. . ,,--’~--,,_,,-. ). .)
............................./. . -’
Kellemes Ünnepeket xD ( remélem jó lesz ) -
at16 #76503 rájöttem már. de semmi értelme lol.
ott van az unipill..
kérdezem hogy a fagyasztás akkor is rámjön ha rajtam van a status error efekt? -
at16 #76502 bowos vagyok -
at16 #76501
status error effektet miért nem akarja magára tenni? most fejlesztettem ki -
donatus13 #76500 én a coldot ajánlanám inkább, a force is nagyon jó én azt vittem de a debuffokra ne számíts annyira mert alig mennek föl. -
ceb1t #76499 full str blader bicheon fire force vagy cold? -
#76498 nyald le a zacsit, :p eljöttem üdülni pár napra, azt a telefonról mégse lehet srozni xd de azé i <3 mobil net -
#76497 Már megint elittad a botpénzt ? xD -
#76496 de jól megy már valakinek -
#76495 Nem, épp Alex kariját viszem, ami most lett 98 ^^ -
asdelado #76494 ja msn: [email protected] :D -
#76493 Lenne sunom én se hirdetném... főleg, hogy rev6 se látja ^^ -
asdelado #76492 Eladó Venice serveren karim lv 53 full str glavie 15 mill gold. lv 52 es pingvin majom, dress,jelszó váltó Kezdet_Phia rev6 on meg lehet nézni.. stallos earth ghostom is van nemtom minek vettem :D 3 ezer forintért már vihető csak forint vagy Venicén 50 mill gold ... ruhástol mindenestül de pucéran is meglehet venni..az accon még van 42 es nuker.. -
Saxo17 #76491 Oasis-on eddig csak 1 92es armor chest-ről tudok ami sun, semmi egyéb. -
freeman49 #76490 Csak nem Poseidonon tolod?:D -
-
#76488 ezzel fájdalmat lehet okozni, eléggé :) -
Saxo17 #76487 greece -
#76486 O.o my gawd. aege /athens? -
:D -
#76484 sün -
w34p0nz #76483 Zeuson az első asszem valami 0_aLi_0 (vagy nem tom hogy írja a nevét) volt, aki vajon milyen nemzetiségű lehet.... igen, török, legalábbis török unióban van... -
Kryon #76482 majd jó kis 100as blader, talpig sunban bufferekkel, ott vége a tradenek :) -
#76481 Nem 1, nem 2 sun van már... -
Destyni #76480 Hát igen akkor nem kérdés hogy kié lenne azok után a medu :))
Persze hogy törököknek fog esni az összes ... 65% a a szervereknek csak turk ... de a wiz sztem még hamarabb hullana mint 1 rogue akinek sun xbowja van :) persze ezek csak kitalációk mindíg ott van hogy HA , max akkor fogjuk látni ha már ténylegesen fognak létezni ezek a playerek ^^ -
#76479 Csak idő kérdése és lesz sun. Mostani eventbeől (cardok) csak törökök fognak sunt kapni, olyanok akiknek már amúgy is lesz, vagy lazán vehetnének 3at is. 100as sun staffos wizz azért brutál lenne :D -
Destyni #76478 Örülj neki hogy intes és csak sossal van xD amikor majd jön 1 100 as rogue sun xbowwal akkor lesz cink asszem minden tradernek ^^ persze ha van 2 jó sunos hunt meg bufferek akkor no problem. -
donatus13 #76477 Nekem milyen jó játék élményem lesz traderként végig vernek minket,pvpben srác d10 es sos spearral egyedül 4 embert bevert :) -
Destyni #76476 Háááát az kemény :D eltom képzelni milyen játékélmény lesz ott amikor kimennek elsőnéként és verik a mellüket hogy lvl 100 oh yeah türkmüsün stb. kicsit cink -
donatus13 #76475 Nálunk spartan már 98 asok is vannak -
Destyni #76474 110 előtt még sokat kell megkapnunk az biztos... de lehet hogy egyszer utolérjük ksrot , ha ilyen tempóban haladnak a botok akkor 2 hónap és több 100 as is lesz, jah látom szerókon hogy van már pár jó nagy szintű player... 96 volt amit én láttam eddig ptyba de biztos van annál már nagyobb is ... de jó hogy most nincs tele mindenki 10d soxokkal mint 90 en , mert az halál volt ... persze lehet hogy itt is lesz majd sun eső , de ki tudja .... -
#76473 lvl 110 előtt még roc-ot is meg kell kapnunk(többek között) :D Arra leszek én kíváncsi. Már medun tiszta ideg volt pár embert, mert 90en senki sem ment rá (ki az aki meg akar halni) Mi lesz ott :) Még most is alig járnak rá, pedig már szépen nőnek. (97es is van már) Még 1x sem láttam hogy leölték volna. -
Destyni #76472 Nem értem a dolgot , lvl 100 ff vagy minden cuccod megvan 100 ig és unod a banánt isro-n ??? ksroba ahogy mondja dox még ott is 2 év körül lesz az update, nálunk meg pár hete vagy talán 1 hónapja van lvl 100... igaz mindenki 100 lesz hamar mert bot dehát ez isro , de sztem még nem vagy 100 szóval értelmetlen kérdés ez.....
am tudja vki hogy mikor jön lvl 120? -
#76471 -.- ne fárassz már ezzel! Az előbb írtam -> "amikor kijön ksro-ra + 1,5-2év" Még ksro-n sincs semmi híre, addig még millió 1 dolgot meg kellene kapnunk, meg nekik is. Bár nagyon nem is érdekel a lvl 110, örülök ha 1x lvl 100 majdnem ff megleszek.
-
ceb1t #76470 de kb mikor? kb 3-4 év? -
#76469 amikor kijön ksro-ra + 1,5-2év ^^ Inkább örülj a lvl 100nak, mit akarsz már 110et?!!