Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
ember, a BLOCK MINDEN TÁMADÁSRA UGYANÚGY HAT. PONT.

Atesz, olvass Q & A-t egész hasznos tud lenni, ha SRO-zol. esetedben asszem február 6-a környékire lesz szükséged, de lehet, hogy egy hónappal azelõttire.
de ha simán használod itt a keresést, és keresel itt, akkor egyik Carmang vagy egy én hsz-mben megtalálod a "q&a"-t és a fordítást is... mellesleg azt se felejtsd el, hogy a skillek különbözõ szinten "jönnek meg", mint egy kamaszlánynak. 😊

btw, amíg élvezi a kariját, addig no problem. ha te TÉNYLEG annyi külföldi fórumot olvastál, akkor azt is tudod, hogy azért "szarok" a hybrid karik, mert "42 után qrva lassan fejlõdnek"... ha ezzel Demilának nincs semmi baja, akkor nem kell csesztetni õt, szvsz. mellesleg farmol 6 szintet, tehát biztos minden "szarságot össze tud szedni a szar karijának". (bocs, Doktor House-t -House M.D.- nézek uccsó 2 napban, asszem kissé nyers lettem... 😊) de sztem a SoS+3 blade megoldja a fejlõdési problémáit 48ig, utána meg lecserélheti egy 48+5re, amivel szintén nem lesz problemje...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Kavácska
én is úgytom az cooldown és nem sebzés...

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Demila
noob

X-bow Apollo

Atisz
2x, de tudtommal a 300% az 3x-osa a 100%-nak. A sebzésnél viszont elég jól tükrözõdik a különbség...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

shaime01
én g+-tõl hallotam.. de van benne igazság nézd meg egy nuke 2xer olyan ujratöltödik mint egy shout ^^

Atisz
Egyébként shaime, ezt a %-os cooldown-t honnan vetted? Szerintem az inkább a sebzésre vonatkozik, mert a ligthning bolt átlagban 2200-at sebez, míg a lion shout 800-at ugyanazon a szinten, majdnem ugyanakkor számadattal. A % viszont az egyiknél 300, a másiknál meg 100...szóval hogy is van ez? <#vigyor2>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ez teljesen így van...a legtöbb esetben akkor noob-oznak le, amikor ks-elek vagy megölök vkit...loál

Atisz
A tapasztalatot nem idõben mérik...
Az ne noob-ozzon aki "hybrid" karival játszik <#hehe>

Kavácska
ez a játék hordaléka h midenki ezt a kib*szott noobozást használja, már mindenki írja mindenkire mindenhol minden esetben minden szerveren minden fórumon minden nyelven...stb

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Demila
Noob !

Te tudod mikor kezdtem el játszani ?!?!?!?! öcsi <#hawaii> ?!?!?!

nekem te ne okoskodj ,h elbaszott a karim <#banplz> .......öcsi....<#kuss>

X-bow Apollo

shaime01
mire a dragonfly vagy mi az ujratölt.. ^^

De nem is tudom miért beszélek róla, már nem játszok 😄

én tapasztaltam, saját bõrömön =)
magasabb szintû bladeseket le tud nyomni egy intes, fõleg ha fejleszti a lándzsát, 40-es szinten elég szép már a HP bónusz. Mivel a block nemsokat ér a nuke ellen, így bladesek ellen van esély, méghozzá elég nagy, ellenben a glaive-sek velem egyszinten is megszivatnak elég soksor, mert nagyot ütnek...

Maala
olyat még nem láttam. 😊 inkább az a jó benne, hogy qrva gyorsan fejlõdik. sztem. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

full intesben meg az a jó, hogy magasabb szintû str-eseket is le tud nyomni =))

Hát kérem, ez így van!
Nem mondtam egy szóval sem, hogy str használjon armort vagy protectort. Sztem elég szarul van ez kitalálva, varázsló ruhája egy harcoson... Dehát így csinálták meg, magas szinten is láthatod, midenki garmentben van, mert az éri meg.
Én az európától várom a csodát, hátha az jobban ki lesz egyensúlyozva, és nem csak egy ruhatípust éri majd meg használni...

Maala
amúgy STResben az a jó, hogy nagyobb szintû full inteseket is le tud nyomni. 😊

Carmang
"Izomharcosok mágus ruhában"? Bizony, bizony. Miért is? Mert a pure Str-nek marhára alacsony az M.def-je, azért! A Garment pedig fajinul kiegyenlíti ezt. Tapasztalatból tudom. És ha most erre azt mondod, hogy akkor meg több P. sebzést kap, mert a Garmentnek alacsony a P.def-je... Hát erre azt mondom, hogy a pure Str-nek marhára magas a P.def-je (mármint amit a karakterlapon nézel), ami egyensúlyozza a Garment P.def-jét. Jól ki van ez találva.
Jah meg hogy a pure Str-nak kevés a manája, tehát jól jön a Garment -20% mana felhasználási tulajdonsága.

Maala
45tõl ez a probléma megoldódik... full str vs full str így tudja megölni:
glaives: soul spear, 1. ghost petal, 2. ghost petal (? ha már megvan ez a skillje 45ön 😊)
blade: 41es knockdown, 2. ledöfés, 1. ledöfés
és még így is csak critekkel van esélye... bowossal is ugyanez a helyzet egyébként mindenképp a blades fog nyerni, mert a block miatt sokkal kevesebb potit használ, a többi nem tud annyival nagyobb sebzést kiosztani, ami kompenzálná a blockot...

Atisz
Errõl van szó. Az armor csak a dungeon-ben ajánlott, szigorúan csak pve-re...

Az intesnek garment a nyerõ. Az intes mágus. Egyrészt elvbõl hülyeség, hogy a mágusruhában az izomharcosok járjanak, nehézpáncélzatban meg a varázshasználók... Minden rpg-t/mmorpg-t eszerint az elv szerint egyensúlyoznak. Hülye intes armorban 1 db nuke-ot nem fog kibírni... garmentben akár többet is. És EZ tapasztalat mert én intessel toltam, hidd el, ha az str közel ér armorban is beszopom, álltalában =)

Atisz
Nem jó film ne nézd meg. Wachowski-ék tudnak rendezni, de ha forgatókönyv-et bíznak rájuk, az nagy halál (lásd Mátrix dialógusok 😛).

Nézd meg inkább a Silent Hillt...

Atisz
Na ja, de látod most akkor megint ott vagyunk hogy minek armor???

Csak mert minden high lvl hülye abban van? Hidd el ezt csak vakítás, pvp-re ott fut mind a züld garmentjében...

shaime01
nah vazeg tényleg fimet nzéek mostantol KUSS :_D

Atisz
Bocs a duplakattért (pedig csak egy volt) 😛

shaime01
elég egy shield 17block ratio felett 😛

Atisz
A dungeon természetes, ott csak physical dmg van. De pvp-ben mindegy ha egyszer repül a lándzsa és kapod a tockost, MINDEGY hogy mi van rajtad...

shaime01
nem a TheEmpiresben vagyok.. mielött még félre értenétek.. 😄

shaime01
venice.n vagyok itt 1000% hogy vietnámiak.. ^^

shaime01
str-s kari kevesebbet sebez ha armor van a csáveszesen.. hidd el tapasztalat.
+ 60 felett nálunk mindenki szinte armorban jár mert a dungeonban STR-s karik vannak a fejeken kivül

naaa 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Atisz
Te a Xian-on vagy? Azok nem amerikaiak? <#confused>

Atisz
Attól függ...ha elég hülye az int-es és full armor-ban megy, akkor igen <#buck>
Az int-esen hiába van full armor, akkor is max 1-2 a glavie-snek, semmi értelme. Viszont lassabb vagy és az ellenséges nuke-októl garantáltan elhasalsz. Pvp-re garment-et mindenkinek (esetleg protector...)

shaime01
nah de basszátok meg.. ÉN FILMET akarok nézni 😄

tpisti24
VictorVector nemtom hogy terjedt el hozzád is a hír, de nem hiszem hogy bárkinek odaadom😛P
amúgy 15 leveles PK-t csináltam azzal a karimmal😛PP

shaime01
hát nézd én a mostani guildomban játszotam már a TheEmpires nagyjaival és õk mármint a vietnámi ( 😛 ) csapattársaim elég sokat tanitottak nekem ha mi megyünk hunterkedni/thiefkedni áltában az intes karik az ellenségtõl ugy a csapat elsõ 1 percében lehullanak... az hogy most jozsi meg marcsi összeál hogy megmentse a világot lehet igy van... ^^

kb... 42-es és 48-as intes párbaja is csak ezen múlik... :p

lagg ^^

shaime01
jaja 2 intes csatája a fasza... 😄

aki elöbb nyomja a nuke-t az nyer.. 😄

Atisz
Ezt mindig mondják hogy az intes karit szokták elsõnek kinyírni...érdekes módon én a múltkor 6 huntert öltem meg mielõtt kikaptak <#vigyor3>

Ez csa kelméletben mûködik. Figyeld majd meg: amikor észreveszed az ellenséges csapatot, nem fogsz átfutni a glavie-seken mert akkor szevasz. A hozzád legközelebb esõnek fogsz nekimenni és ez így van rendjén. Az az int-es aki meg a csapat elején fut, meg is érdemli... <#hehe>

shaime01
hát nézd ezt irhatnánk akármeddig high levelen az nyer akinek több hp potija van..
de majd meglátjuk.. én bladesre esküszök idáig a glaviesok nem nagyon tudtak megizzasztani cold blade-s krva kellemetlen pvpben és áltában nyer.. én ezért választotam fire-al meg ugyanolyan gyorsan irtom a mobokat mint pl egy glavies

csoportos ? 😄
full INT megereszt egy nukeot és a többi ful lNT hal g

Atisz
Én nem leszek öngyilkos...a számokat hasonlítsd össze és nézd meg majd ha találkozik egy azonos szintû glavie-s meg blade-es, akkor ki fog nyerni. Ennyi. Én már láttam párat...
A legtöbb amit a blades el bírt érni, hogy nem halt meg a block-ok miatt és órákon át püfölték egymást...

shaime01
atisz szerintem ha valaki mar csoportosan megy hunterkedni/thiefkedni egy másik csapat ellen azzal kezdi hogy az intes karit elintézi ha én láttam hogy mondjuk alacsonyabb nálam ráküldök egy 3db távolságit jobb esteben befagyasztom mire odaérek a lényeg az hogy messzirõl ne kapjak ^^

ja és tök funny amikor pl 2vs1 van egy bladesel harcolok .. ( megjegyzem ha egyszintü akkor ott az nyer akinek több potija van... ) nah szóval nekem vág egy fire nuke-t és elpattan rolam és a nézelödö chajkizos huntert/thieft csapja agyon 😄

shaime01
strong arrow erõs meg minden és elég kellemetlen az antibow series mert engem gyözöt már le 4x-es velem egyszintü bow-s kari akármennyit blockoltam max crites bowja volt és minden 2-ik hitje csak critical volt .. azt meg potizd fel ha akard...

Atisz
1 vs 1-ben persze hogy jobb a full str-es kari. Több hp - kevesebb halál. De egy nagyobb csoportos tevékenységben ha részt veszel majd és egyszer csak kapsz egy 8k-s blastot, akkor majd megérted mirõl beszéltem... <#vigyor3>

de erõsebb is ! 😛
104 es skill 700 at sebez 95 os de 350 % os 1200 at

shaime01
nah VIDEOZOK

blades karit ne bántsátok me harapok rá... és messze a legjobban néz ki.. 😄

shaime01
200% a ujratöltödés gyorsasága.. vv is ezért lett öngyilkos KÖSZI.. ^^

shaime01
kb jöhet felölem glavies meg csapkodhat ameddig akar jégel félpercenként fagy... glaviesnak meg nem éri meg jégel küzdeni.. bow-s meg mire FROSTBITE alatt a strongarrowot ugy kb ha intes meghal secc-pecc alatt ha nem akkor kell bele...
de összegezük csak combo
1. gyors
2. sokat fagyaszt
3. 2 combo alatt ami kb 15mpig tart 9dmg-et kapsz mindig növekvõ dmg-el..
4. 4 combo alatt 18ütést kapsz
5. én blockolok te nem.

váh! csak hiedelem hogy a blades kari szar dmgben.. mondjuk a glavies nagyobbat üt de én pl az flowereknél 1 combo és 1db ütésbõl öltem a flowereket ... ^^