Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Atesz, olvass Q & A-t egész hasznos tud lenni, ha SRO-zol. esetedben asszem február 6-a környékire lesz szükséged, de lehet, hogy egy hónappal azelõttire.
de ha simán használod itt a keresést, és keresel itt, akkor egyik Carmang vagy egy én hsz-mben megtalálod a "q&a"-t és a fordítást is... mellesleg azt se felejtsd el, hogy a skillek különbözõ szinten "jönnek meg", mint egy kamaszlánynak. 😊
btw, amíg élvezi a kariját, addig no problem. ha te TÉNYLEG annyi külföldi fórumot olvastál, akkor azt is tudod, hogy azért "szarok" a hybrid karik, mert "42 után qrva lassan fejlõdnek"... ha ezzel Demilának nincs semmi baja, akkor nem kell csesztetni õt, szvsz. mellesleg farmol 6 szintet, tehát biztos minden "szarságot össze tud szedni a szar karijának". (bocs, Doktor House-t -House M.D.- nézek uccsó 2 napban, asszem kissé nyers lettem... 😊) de sztem a SoS+3 blade megoldja a fejlõdési problémáit 48ig, utána meg lecserélheti egy 48+5re, amivel szintén nem lesz problemje...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Az ne noob-ozzon aki "hybrid" karival játszik <#hehe>#hehe>
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
Te tudod mikor kezdtem el játszani ?!?!?!?! öcsi <#hawaii>#hawaii> ?!?!?!
nekem te ne okoskodj ,h elbaszott a karim <#banplz>#banplz> .......öcsi....<#kuss>#kuss>
X-bow Apollo
magasabb szintû bladeseket le tud nyomni egy intes, fõleg ha fejleszti a lándzsát, 40-es szinten elég szép már a HP bónusz. Mivel a block nemsokat ér a nuke ellen, így bladesek ellen van esély, méghozzá elég nagy, ellenben a glaive-sek velem egyszinten is megszivatnak elég soksor, mert nagyot ütnek...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nem mondtam egy szóval sem, hogy str használjon armort vagy protectort. Sztem elég szarul van ez kitalálva, varázsló ruhája egy harcoson... Dehát így csinálták meg, magas szinten is láthatod, midenki garmentben van, mert az éri meg.
Én az európától várom a csodát, hátha az jobban ki lesz egyensúlyozva, és nem csak egy ruhatípust éri majd meg használni...
Jah meg hogy a pure Str-nak kevés a manája, tehát jól jön a Garment -20% mana felhasználási tulajdonsága.
glaives: soul spear, 1. ghost petal, 2. ghost petal (? ha már megvan ez a skillje 45ön 😊)
blade: 41es knockdown, 2. ledöfés, 1. ledöfés
és még így is csak critekkel van esélye... bowossal is ugyanez a helyzet egyébként mindenképp a blades fog nyerni, mert a block miatt sokkal kevesebb potit használ, a többi nem tud annyival nagyobb sebzést kiosztani, ami kompenzálná a blockot...
Nézd meg inkább a Silent Hillt...
Csak mert minden high lvl hülye abban van? Hidd el ezt csak vakítás, pvp-re ott fut mind a züld garmentjében...
+ 60 felett nálunk mindenki szinte armorban jár mert a dungeonban STR-s karik vannak a fejeken kivül
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az int-esen hiába van full armor, akkor is max 1-2 a glavie-snek, semmi értelme. Viszont lassabb vagy és az ellenséges nuke-októl garantáltan elhasalsz. Pvp-re garment-et mindenkinek (esetleg protector...)
amúgy 15 leveles PK-t csináltam azzal a karimmal😛PP
Ez csa kelméletben mûködik. Figyeld majd meg: amikor észreveszed az ellenséges csapatot, nem fogsz átfutni a glavie-seken mert akkor szevasz. A hozzád legközelebb esõnek fogsz nekimenni és ez így van rendjén. Az az int-es aki meg a csapat elején fut, meg is érdemli... <#hehe>#hehe>
de majd meglátjuk.. én bladesre esküszök idáig a glaviesok nem nagyon tudtak megizzasztani cold blade-s krva kellemetlen pvpben és áltában nyer.. én ezért választotam fire-al meg ugyanolyan gyorsan irtom a mobokat mint pl egy glavies
full INT megereszt egy nukeot és a többi ful lNT hal g
A legtöbb amit a blades el bírt érni, hogy nem halt meg a block-ok miatt és órákon át püfölték egymást...
ja és tök funny amikor pl 2vs1 van egy bladesel harcolok .. ( megjegyzem ha egyszintü akkor ott az nyer akinek több potija van... ) nah szóval nekem vág egy fire nuke-t és elpattan rolam és a nézelödö chajkizos huntert/thieft csapja agyon 😄
104 es skill 700 at sebez 95 os de 350 % os 1200 at
de összegezük csak combo
1. gyors
2. sokat fagyaszt
3. 2 combo alatt ami kb 15mpig tart 9dmg-et kapsz mindig növekvõ dmg-el..
4. 4 combo alatt 18ütést kapsz
5. én blockolok te nem.
váh! csak hiedelem hogy a blades kari szar dmgben.. mondjuk a glavies nagyobbat üt de én pl az flowereknél 1 combo és 1db ütésbõl öltem a flowereket ... ^^