Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
meg mikor lövik a mangyagaokat 😄😄😄
és a lvl37+2 SOS ruci is sokat segít 😊
NEMFOGRAJTAMSEMMI! 😄DD (Csak a halállalkidoblak desktopra... ahogy tegnap is trade közben 😞 )
Sajna 30+-on is elõfordul, hogy betámad néhány übertáp 52+-os NPC-je és akkor ugrott a rakomány...
amit utálok, az a kóbor hightíf NPC az Suxx...
A multkor nyugisan sunyulok a tigriseknél erre jön 1. Berzerk, levágom... nem volt túl nygy kb 8 mp alatt kicsináltam aztán még egy berzerk nélkül csapom, keményebb volt... megölt a haver jött reselni, aztán a kistrader akit szintén megölt visszament a városba és a haver tíf ruciban összeszedte a motyóját és jött velem.. vicces volt 😊 mindenki csak lesett, hogy csapjuk le egy más tífjeit 😊
a második eset pedig az emberi parasztság netovábbja. Téged szivat, de parázik a highhuntiktól akik a város környékén grasszálnak...
Demila ténylegt tök mind1 mióta tolod 😄 én si December óta nyomom és keményke 38 vagyok 😞 (igaz napi max 3 óra 😞😞😞)
na szal Full STR ruleZ (kár hogy nem az vok x) )
Megosztanam veletek a tegnap esti elmenyt amitol a guta majdnem megutott.
Megyunk a haverral 2x tevevel, 1 csillagos trade, level 23 es 21 szerenyen.
Nagyjabol feluton jarhattunk, addig minden rendben volt, de akkor megjelent
ketto darab NAGYON piros NPC tif, es levertek mint vak a poharat. Ezek meg
honnan jottek ? Ekkor elougrik egy magasz szintu PC TIF, felpakolja a cuccunkat
es elhuz. ROHADJON MEG AZ OSSZES ROHADEK TIF, MIERT NEM A VELUK EGYSZINTU
KARIKRA MENNEK ? Semmi bajom veluk, de mit akar egy 50-es felisten egy
szarosseggu huszastol, akinek meg potionra is alig van penze ??? Leszek en
meg nagy, kiirtom az osszes mocsok tifet !!! <#violent>#violent>
A masik: indulnek Downhangbol egy tradera, kiertek a kapun, erre elkezd
korulottem loval egy player korozni, es huzza ram az Earth Ghostokat. Nem lattam
meg ilyet, de kitalaltam, hogy TIF lehet, es a szornyekkel akar megoletni.
Visszamenekultem a varosba, ezt jatszottuk kb. 15 percig. Mar nagyon ideges
voltam, de mivel nem viselt tif ruhat, ezert csak ugy tudtam volna megolni
hogy gyilkossa valok. Ez igy SUXXXXX. ROHADEKOK! <#violent>#violent>
Hat igy telt a tegnap estem. 😊
Tyzack - Oasis
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala , semmi bajom veled 😊 ,de te is pont ebbõl idultál ,ki ,hogy hááát még azért nem vette észre a hülye ,h gyenge , mert SOS-al nyomja (nekem legalábbis így tûnt) , csak gondoltam szólok, hogy HÁT NEM !!! egy nyomorék 45 ös piszkavassal is megélek már vagy egy hónapja <#hawaii>#hawaii>
na de mind1 , nemérdekel ki mit gondol (kiváltképp ,h Atisz a zseni)
bb
X-bow Apollo
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A multkor megkérdezte az egyik viet, a z egyik ismerõs karit, hogy mennyi idõ alatt húzta fel lvl45-re? Amikor megtudta, hogy 4,5 hónap, hát elkezdett röögni 😊
azt mondta, hogy náluk kötelezõ 2 hét alatt 40 felé nyomni 😊
Na, azok überkockák 😊
Ati, elnyomsz két lion shoutot, míg egy nuke-t. például... de "%ok alapján" lehet, hogy 5öt is, míg 2 nuke-ot. így is nézted a sebzést?
Oasis-ra is jöhetsz, mi ott vagyunk. Mostanában nincs lag egy szál sem, de nagyon sok a török és az indonéz (fõleg ez utóbbiak antiszociálisak, de nagyon). A vietnámiakat nem oltogatnám, nekem eddig nem volt bajom velük.
Korábbi hsz-omban jeleztem hogy azonos szintre felhozott spellekrõl beszélek tehát 45-ös szinten kimaxolt heaven lion shout és lightning bolt <#vigyor2>#vigyor2>
A sebzéskülönbséget tehát így kell értelmezni...
A Troy is laggol de olyan jó arcok (természetesen magyarok) meg highlvl viet tifklánok vannak ott, hogy nem igen dobbantanék onnan sehová 😊
A hétvégi és a hételeji egésznapos kockulás meghozta az eredményét (lvl38!) végre.
Hab a tortán, hogy az egyik klánvezér (a nevét nem mondom reklám miatt 😊) megkeresett, hogy van neki egy lvl37 SOS garmentje és szte jó lenne rám...
Azt is mondta hogy a giuld lvlup-ra gyûjt és 800k-ért ideadná...
rendes voltam és adtam neki 1M-át aztámn örültem mint majom az elsõ SOS-ának 😊
Aztán jött a kisördög:
Hát nrkrm még maradt 2 prot elixem! 😊 Na, akkor alchemy...
+2-es lett <#vigyor>#vigyor>
ideje volt, eddig csak szívtam vele mindig...
szóval majd úgy 7-8 szint mólva esetleg eladhatom... (akkor vajon mennyit ér majd 😊)
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Ja ,h melyik szerveren mi van ....
Na akkor az van ,hogy bármennyire is oltanak egyesek (noobok) a karim jó (mellesleg már 1000 éve nincs sos-om , csak egy 45 ös sima 4 es crites bladem , és avval is jól osztom ,na mind1 , ti persze jobban tudjátok , mi a király , peersze" ...)
Aege : igen lagos , ez tény ,bár a mai javítások után semmi lagot nem tapasztaltam eddig , de játékélmény szempontjából és magyar összefogás szempontjából garantálom ,h a legjobb szerver ! <#hawaii>#hawaii> , mellesleg nem a levegõbe beszélek ,mert én vagyok a FeketeSereg klánvezére és a magyar Aege Union Vezetõje is 1ben (8/8) ! <#vigyor2>#vigyor2> és kb 200 magyar játékos tartozik bele ebbe a szövetségbe (vannak külön klánoldalak , Ventrilo szerverünk , és naponta szervezünk Dupla , vagy sima Uniontradeket ! 60-65 ös segítökkel)
hát kb ennyi <#vigyor5>#vigyor5>
A többi szerverrõl nem alkotok véleményt ,mert nem od járok (nem úgy ,mint egyesek <#kuss>#kuss> )
X-bow Apollo
Zolika
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
Elõször észrevételem, ait sroforum.atw.hu-n is írtam (idétzem magam :-): észrevettétek, hogy aki item mallban is vásárol, annak vhogyan mindig sos droppjai vannak? Tendencia, hogy aki már vásárolt itemmallban, az VMIÉRT több sos és +x droppot kap... És vhogy az elixirek is jobban sikerülnek nekik.... Persze biztos paranoiás vagyok :-)
2)Én 2:1 int vagyok, és jelentem tökéletesen megvagyok (spearrel)! Egy velem egyszintû se tud legyakni, magasabbak meg poti kérdése :-) Nem írom, hogy higgyétek el, ez a tuti, csak nekem van pure str baldes és pure str glavies karim is, de eddig még mindig visszatértem a 2:1 intesemhez :-) És leszarom mások mit okoskodnak, ha mást tapazstalok a játékban :-) Demilát meg hagyjátok békén, kb. november óta tolja, és SZERET játszani, nem egy rohadt kocka :-) És a kariját is szereti, és bárhogy fikázod, megváltoztatni nem fogja, max. téged küldd el melegebb éghajléatra (mert IGEN, káromkodni azt tud :-))
Sig voltam, remélem most beloptam magam mindenki szívébe :-)
Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/
lion shout lv 17es skill, 100%-al, nuke 30as skill, 250%al. a sebzése nagyobb lesz a nukenak, ahogy a cooldownja is, azaz a "2. rate", amien idõközönként elsütheted. de a lényegi különbség akkor is a skillek szintjében van szvsz.
Kavácska: te 16osan ölsz 12es mobot 9es farmmal. õ 24esen 20as mobot öl? amúgy sztem west ferrytõl kicsit jobbra (térképen) és fent, a jelöletlen átjáróban a hegyek közt van a legtöbb szörnyike farmhoz... igaz, Devil Bug + Chakjis a hely... esetleg Hyungo Homeland legészakibb sarka, ott csak sima Hyungo Ghost van, egyik sem agro mob, és szépen lehet írtani 2 lövésbõl... :-/
viszont ahogy a guildemben a farmos embereket elnézem, 32n SoS bowwal talán lenne esélyed a virágok ellen, másképp többet vesztenél, mint nyernél... -könnyen halnak, lassan kapnak XPt.
Nehogy már minden talány meg legyen oldva <#awink>#awink>
Q. In the Skill descriptions, you have the damage sections listed in this form ex:100-130 (150%). What do each of the numbers refer to?
A. The percentage (example being 150%) does not indicate extra damage, but is one of the factors considered when calculating damage and is a variable rate that users must pay attention to. Simply put, if the percentage is higher the rate of the skill may be slower but the damage will be higher. Conversely, when the percentage is lower, the rate may be faster but the damage is lower.
Tehát damage és gyorsaság is. Ennyi.
A cooldownt elhiszem nektek, de azért a lightning bolt és lion shout közti különbséget is skubizzátok meg, hogy mi lehet az oka a számadatok azonossága meletti 3x-os sebzésnek az elõzõ javára <#vigyor2>#vigyor2>
Lassan fejlõdik a hybrid kari? Persze mert nem tud ölni... <#hehe>#hehe>
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
és mi a véleményetek virágoknál való farmolásról? mert ott úgys sok xp-t ad küldikért...
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
haverral hasnlítjuk õ is 9 en farmol 16osan... õ kb 270 sp-t kap (nem tom pontosan)
én uezt teszem 24en... én meg kb 200 at kapok.. ami azért nem mindegy...
szóval akkor ez vmi bug lenne? mert így kicsit nehezebb a farmi mint gondoltam... 6200 sp-nél járok, de ebben a tempóban még min 1 hónap...
bár keresek zöldeket, és chakji lenne az ideális farmhoz... de abból sincs egy olyan terület ahol egymás hegyén hátán lennének és spawnolnának mint állat...
szóval ez lenne a problémám, arra is gondoltam elhúzom karimat harmincx-ig és ott a virágoknál egy jó íjjal lehetne farmolni, azok talán jók lennének rá???
Légyszi akinek van, írjon hozzá véleményt mert így SUX az eegész 😞 köszönöm
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF