Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Túlélõ kari...neki lehet menni high lvl moboknak, meg ilyesmi, de a glavie-s fényévekkel nagyobb sebzéseket oszt. Nézd meg a skilleket...az alabárd-nál sokkal több a 200%-os sebzésnövelõ feletti skill, míg a kard-nál ha jól tudom csak 1 van...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

az 80 50 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

na jah de viszont ice+blade (lásd Maala) nagyon erõs fõleg a Combo ban az ice + ha nincs lagg akkor amikro látod hogy jön a nuke egy felütés 😄 de sztem STR >INT 😄

Atisz
Lol...bocs azt hittem balance-ról volt szó, wááááááááá

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

shaime01
te mirõl beszélsz??
láttál már 51-es combo sebzést? ugyanannyit sebez mint egy glavie combo ... összeségében nézed ugy 1-2kat comboként a befeszitõs felrugás 1-2k körül lvl 52-s szinten a leszurás critel láttam már 56-tõl 5.2k critel...

egy blade-s jó mindenre.. még hogy dmg szinten hadilábon PFF... nem sokat játszhatál már jó blades karival

jah igaz 😄 bazz én csak 10 ig nyomom 😄

Atisz
Igazából a felütés erõs, csak azzal meg az a baj hogy lassú és a leszúrás már nem sebez akkorát, illetve a társaid addig nem tudják ütni a delikvenst, amíg a földön hever...

shaime01
én 78% ^^szóval ma meglesz a 46 ...😛
még jó hogy nicns suli 😄 egész este gamelni szoktam.. de ma látta megy 42++ karit miután megléptem az enyémet a lovas TIF faszságot csinálta... irtam neki ien alap lvl 8-as cuccokban egy sos swordal lvl 16-sal hogy hagya abba vagy megölöm... beirja "just do it" .. elmentem a bokorba visszajöttem hunter ruhában éppen elkezdtek a thiefjei cseszteteni egy 1 csillagos lvl 20-s trader-t lecsapta ma thiefjeit gyorsba nekem a thiefjei narancssárgák voltak szóval olyan 46-47es lehetet fogtam nekimentem jégel fél percenként fagyott és én is rendeset ütöttem intes bow-s volt nyomot rám szép kis strongbow dmg-et.. lightal azt hittem ott hagyom a fogam asszem 2,3k-t és nem is crit meg egy 1,9k anti bow critet ugy 2xer.. de végül felrugtam egy 1,2k crital ha jól emlékszem és már nem tudom mennyi dmg-el.. asszem az is 1k felett volt de lehet 2 critel leszurtam és megöltem.. õ meg ott sirt hogy csalok...-.-
magyarán szolva 1 mondatban a fenti gagyogásom..: RÜHELEM HA A HIGHAK LVLÜ THIEFEK SZIVATJÁK A KIS LOW LVL-EKET TAKARODJANAKA A BÜDÖS KRVA ANYUKBA ÉS ÁLLJANAK BE AZ ULTRA DEVILEKHEZ EGY HORSEAL ÉS OTT MÁJERKODJANAK NE JANGAN ELÖTT LEGYEN NAGY A SZÁJUK MERT MEGJÁRHATJÁK...

<#banplz>

Atisz
Én is 96%-on vagyok, de voltam már 98%-on is <#szomoru1>

2. azért a Combo odavág 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Atisz
LOL...

Akkor tisztázzunk pár dolgot:

1.) Full str glavie/bow - mindenre jó, pvp-re különösképpen, egyedül is iszonyatos mészárlást képes végrehajtani.

2.) Full str blade - nehéz agyoncsapni, viszont damage terén hadilábon áll, igaz hogy nem hal meg egykönnyen, õ sem képes jelentõs sebzést kiosztani.

3.) Full int spear/sword - támogató kari, a háttérbõl osztja az áldást, nagyobb thief/hunter konfliktusok esetén tömeggyilkos, 1vs1 kerülendõ 😄, kivéve ha az ellenfél is int-es.

4.) Hybrid - a játék közepéig jó, pvp-re, pve-re egyaránt, onnantól a használója rájön hogy van egy elrontott karija... 2 opció marad: delete character vagy kiugrik az ablakon... <#hehe>

😛 96 % on vok 😄

shaime01
hybrid kari hogy jó legyen annyi kell hozzá

ha pl intes hogy
minden cucc +3 str/int
és egy sos vagy +3-4es fegyver
😛

shaime01
egyébként észrevettétek hogy amikor abbahagytam én pár hétre abbahagyta maala is aztán VV is hogy utánozon minket.. majd goth is abbahagyta... hmhmhmhm 😄
én mondjuk játszok vele még most is minden nap😛P már 45-s vaok és van Q-m 😄

nah megnézem ezt a V for vendetta-t aztán megyek kiirtok pár low lvl TIF-et ^^

de 😄 32 esen egy strong bow votl 1 😄
30 ason meg néha elvertem õket 😄 (na jó csak 1et az is magyar mára meg már kb 45ös 😄)

shaime01
nem te BUTA ;P

shaime01
vv intes kari sem szabad lebecsülni mondjuk nem tudom k iszereti azt amikor belenukol egyet és menekülhet a picsába😮

egyébként meg demila már kezd highak lvl lenni és ha bejön neki a karija akkor meg ugy is leszarja hogy pure int etc... koreában is van erõs hybrid kari ez csak "stilus függö"

a +9 nem arany ?

Atisz
Az 56-os speares kari, ha nincs elcseszve 5-6000-eket nuke-ol vele azonos szintûekre...

sztem a full INT é az 😄
full INT csak mobok ellene jó úgy mint a hibrid 😄 full STR meg sztem inkább PvP meg szörnyke ellen 😄

shaime01
ja és a sos +9-es tárgy az nem piros hanem

Atisz
Ajajj...hybrid? Miért nem ezzel kezdted? Nem akarlak elszomorítani, de magas szinten mind a pure str-esek, mind pedig a pure int-esek alázni fognak...
Kísérletnek nem rossz (ha van rá idõd) de egyszerûbb lett volna elvasni 1-2 külföldi fórum ide vonatkozó topikját (pl. silkroadtavern.com).
Egy szó, mint száz ebben a játékban a "hybrid" szó szinonímája az "elb@szott"...

shaime01

ja és
elötte

utána

vazz Piros az a 33 as talisamn 😄

Carmang
De Talismanon mindig van csillogás. Vagy olyan hogyishívják, szóval világít. Nézd csak meg itt a nevem melletti kék a talizmán és világoskéken világít.
És a 9-es szintû SoM talisman-om piros volt, a normál pedig sárga, szóval van ruhában is különbség. De egy idõ után mindig eltûnik.
A SoS nyakláncom viszont tényleg nem látszik <#idiota>

Kórea ruleZ 😛

Kavácska
😄 téged átvertek! 😄

bár múltkor rakott be képet vki... elég komoly volt, a ruha is lila volt <#guluszem1>

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

azt hogy ? 😄 akkor ál sos volt
Ruhán sosincs csillogás !!! 😄

Carmang
Megtaláltam a legnyomorultabb bugot az egész játékban.
Néhány perc játék után eltûnik a SoS fegyómról a szép lila csillogás...<#wilting>
(meg a garment talisman-ról is, de hát az kit érdekel...)

Kavácska
Most mivan? már jómagam sem érteni...

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Kavácska
most akkor van, nincs ? mivan? mi nincs? 😄<#fejvakaras>

láttam 1et 😄
32+3 😄 van

Kavácska
VictorVector nincs véletlenül lvl 32 es sos íjjad? vagy vmi brutál metál arra a szinre?

Kavácska
grat

cool 😄 8 weapon elixir és végre +3 as bow-m 😄

Maala
viszlát 2 hét múlva... asszem havonta hagyod abba 2 hétre, vagy az nem te vagy, hanem shaime? hmm... bár lehet, hogy én. :-/
fene egye ezt az amnéziát.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

pisit 😄DDD

vazzze megint nem sikerütl az upp 😞
Pisit add már oda a gléved 😛

tpisti24
inkább a ???????? hibaüzenetet oldanák már meg...

Kavácska
kéne még vagy 3 szerver ami eccere nyílik akkor kiroá lenne minden !

Singing LagRoad lalalalalalala 😊

figy nem mindig laggos csak ha sokan vannak 😄
DC plz come back x]

wow 2 mp-s lagg 😄
az Aegen faxa 😄 de tényleg ott van a legtöb magyar 😄

Kavácska
bár most én se jáccok, nappal lagos, éjjel meg alunni is kéne.. szar ez így

de már mindnekinek tele van a töke egyébként, hihetetlen h nem képesek normálisan kitalálni ezt a fost! elveszi mindenki kedvét, global chatben is alig van aki el akar adni vagy venni vmit, inkább szidják a laggot... ez kezd be fuccsolni, Aegén legalábbis... de már 3ik karihoz nincs erõm... se idõm

Kavácska
az aege egyik leglaggosabb, vizont RENGETEG a magyar... mérlegelj 😄

gertrud
Ha idáig eljutok talán visszakapom az életem :-)

Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/

Na én abbahagyom ezt az értelmetlen grindelõs szart... tegyétek ezt ti is 😊
Majd ha lesz európa, akkor lehet hogy viszanézek, mert kíváncsi vagyok... De nem akarok több idõt belerakni ebbe az értelmetlen és végtelen hentbe.

Rage47
okay
tpisti24
az Aege az egyik leglaggosabb server! a Venice az jó! gyere oda..

tpisti24
nemtudom, hogy BOT-ole, mert bármikor írok neki mindig tud válaszolni...de lehet hogy BOT-ol...

Rage47
Hi!
melyik szerveren van a legtöbb magyar, ill. Ti melyiken szoktatok lenni?
Mindegyik szerver ilyen lagos?Én most próbaképp a Aeges szerveren voltam, s kb 2 másodperceket kellett várnom, h mozduljon a karim😞(