Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
láttál már 51-es combo sebzést? ugyanannyit sebez mint egy glavie combo ... összeségében nézed ugy 1-2kat comboként a befeszitõs felrugás 1-2k körül lvl 52-s szinten a leszurás critel láttam már 56-tõl 5.2k critel...
egy blade-s jó mindenre.. még hogy dmg szinten hadilábon PFF... nem sokat játszhatál már jó blades karival
még jó hogy nicns suli 😄 egész este gamelni szoktam.. de ma látta megy 42++ karit miután megléptem az enyémet a lovas TIF faszságot csinálta... irtam neki ien alap lvl 8-as cuccokban egy sos swordal lvl 16-sal hogy hagya abba vagy megölöm... beirja "just do it" .. elmentem a bokorba visszajöttem hunter ruhában éppen elkezdtek a thiefjei cseszteteni egy 1 csillagos lvl 20-s trader-t lecsapta ma thiefjeit gyorsba nekem a thiefjei narancssárgák voltak szóval olyan 46-47es lehetet fogtam nekimentem jégel fél percenként fagyott és én is rendeset ütöttem intes bow-s volt nyomot rám szép kis strongbow dmg-et.. lightal azt hittem ott hagyom a fogam asszem 2,3k-t és nem is crit meg egy 1,9k anti bow critet ugy 2xer.. de végül felrugtam egy 1,2k crital ha jól emlékszem és már nem tudom mennyi dmg-el.. asszem az is 1k felett volt de lehet 2 critel leszurtam és megöltem.. õ meg ott sirt hogy csalok...-.-
magyarán szolva 1 mondatban a fenti gagyogásom..: RÜHELEM HA A HIGHAK LVLÜ THIEFEK SZIVATJÁK A KIS LOW LVL-EKET TAKARODJANAKA A BÜDÖS KRVA ANYUKBA ÉS ÁLLJANAK BE AZ ULTRA DEVILEKHEZ EGY HORSEAL ÉS OTT MÁJERKODJANAK NE JANGAN ELÖTT LEGYEN NAGY A SZÁJUK MERT MEGJÁRHATJÁK...
<#banplz>#banplz>
Akkor tisztázzunk pár dolgot:
1.) Full str glavie/bow - mindenre jó, pvp-re különösképpen, egyedül is iszonyatos mészárlást képes végrehajtani.
2.) Full str blade - nehéz agyoncsapni, viszont damage terén hadilábon áll, igaz hogy nem hal meg egykönnyen, õ sem képes jelentõs sebzést kiosztani.
3.) Full int spear/sword - támogató kari, a háttérbõl osztja az áldást, nagyobb thief/hunter konfliktusok esetén tömeggyilkos, 1vs1 kerülendõ 😄, kivéve ha az ellenfél is int-es.
4.) Hybrid - a játék közepéig jó, pvp-re, pve-re egyaránt, onnantól a használója rájön hogy van egy elrontott karija... 2 opció marad: delete character vagy kiugrik az ablakon... <#hehe>#hehe>
ha pl intes hogy
minden cucc +3 str/int
és egy sos vagy +3-4es fegyver
😛
én mondjuk játszok vele még most is minden nap😛P már 45-s vaok és van Q-m 😄
nah megnézem ezt a V for vendetta-t aztán megyek kiirtok pár low lvl TIF-et ^^
30 ason meg néha elvertem õket 😄 (na jó csak 1et az is magyar mára meg már kb 45ös 😄)
egyébként meg demila már kezd highak lvl lenni és ha bejön neki a karija akkor meg ugy is leszarja hogy pure int etc... koreában is van erõs hybrid kari ez csak "stilus függö"
full INT csak mobok ellene jó úgy mint a hibrid 😄 full STR meg sztem inkább PvP meg szörnyke ellen 😄
Kísérletnek nem rossz (ha van rá idõd) de egyszerûbb lett volna elvasni 1-2 külföldi fórum ide vonatkozó topikját (pl. silkroadtavern.com).
Egy szó, mint száz ebben a játékban a "hybrid" szó szinonímája az "elb@szott"...
És a 9-es szintû SoM talisman-om piros volt, a normál pedig sárga, szóval van ruhában is különbség. De egy idõ után mindig eltûnik.
A SoS nyakláncom viszont tényleg nem látszik <#idiota>#idiota>
bár múltkor rakott be képet vki... elég komoly volt, a ruha is lila volt <#guluszem1>#guluszem1>
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
Ruhán sosincs csillogás !!! 😄
Néhány perc játék után eltûnik a SoS fegyómról a szép lila csillogás...<#wilting>#wilting>
(meg a garment talisman-ról is, de hát az kit érdekel...)
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
32+3 😄 van
fene egye ezt az amnéziát.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Pisit add már oda a gléved 😛
figy nem mindig laggos csak ha sokan vannak 😄
DC plz come back x]
az Aegen faxa 😄 de tényleg ott van a legtöb magyar 😄
de már mindnekinek tele van a töke egyébként, hihetetlen h nem képesek normálisan kitalálni ezt a fost! elveszi mindenki kedvét, global chatben is alig van aki el akar adni vagy venni vmit, inkább szidják a laggot... ez kezd be fuccsolni, Aegén legalábbis... de már 3ik karihoz nincs erõm... se idõm
Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/
Majd ha lesz európa, akkor lehet hogy viszanézek, mert kíváncsi vagyok... De nem akarok több idõt belerakni ebbe az értelmetlen és végtelen hentbe.