Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
az idõhöz a %nak egyébként kurvára nincs köze. külön menüont az, hogy mennyi a skill cooldownja. Egyébkéntmeg a fire nuke meg a lionshout kb. ugyanolyan gyorsan töltõdik, csak az egyik 250%, a másik 100%, ennek megfelelõen a tûz tényleg sebez 2.5-ször akkorát.
most bladezek .. majd majd jön a VVenice 😄 mondjuk 52+2 11 crites bowm már van :o
az uj serveren és a venice-n meg huzom közben a blades karit
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
láttam volt itt szó/vita a hybrid karikról meg etc, lerágott csont, de mégis hozzászólnék utólag (lehet h elhangzott már mind 😄)
hozzáfûzésem annyi lenne, hogy mindenki olyan karaktert csinál, amilyet akar, és amíg az tetszik neki/szereti, addig tökmind1... 40en nekem is hybrid-szerû karim van, intes inkább, és szerintem elég erõs...( 42-43as full intet simán verem, 42es full str-essel már gondok vannak, de megoldható 😊) nekem nem az a célom vele, hogy 42tõl könnyen fejldõjek, és legyek 49es 1 hét alatt... csak játszani akarok, mert tetszik az egész, nyár elõtt nekem a lvl 50 sem lesz meg, de igazából nem is érdekel 😊 kezdenék uj karit, persze mindent másképp csinálnék, csakhát se idõm, se energiám nem lenne / nincs...
viszont 40es vok már majd 2 hete, unom már nagyon, de ott a 42+3 spearem ami motivál, ugyhogy 3 nap után ismét belépek (ehh, megpróbálok belépni<#vigyor2>#vigyor2>) és legalább a 41et megpróbálom elérni még a héten 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
lvl 60-ig nem kell farmolnom .. szóval lv 16 farm ftw 😊
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
tífet nem idéz, jön az magától, mintha tradelnél.
1*ost meg simán meg lehet ölni, csak nem kell hozzá thifruhát felvenni... vagy a "szörnyikeráhúzás" a tevére/lóra...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
mármint gyorsna fogsz ölni de ilyen 200k-at nyomna kbeléd szóval ha nincs sosod meghalsz seccperc alatt
úgy döntöttem elhúzok 30 felé, majd ott meglássuk mit tok 😄
felveszi a thif ruháját megidéz egy transot akár firebullt akár mást beáll valami sürü út közepére elötte valahol felvesz 1 db cuccot trader cucc vagy bármit és elvan..
nem tud megtámadni "elvben"
hogy hiv segitseget vagy mi ?
A masik, hogy egycsillagos karavant fizikailag nem tud megtamadni ? Vagy megtud
csak gyilkos lesz ?
Kosz
A másik amikor a 64-es hunti aszongya i cant...
Goth és úgye - a védelem 😄
ruhájából +-3 szint és megtudod 😄