82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#81893 lesz -
asphexia #81892 Kössz a válaszokat.
Félreértés ne essék, én is botoltam amikor játszottan, kézzel itt nem lehet karit húzni. Csak amikor abba hagytam, akkor még bot-al se tudtam fejlődni, mert rengeteg goldbot volt, 1mobra jutott 2-3. Akkor legalább ezen változtattak.
Egyébként én is ingyenes botal játszottam (agbot), rev6 oldaláról lehetett leszedni, és még rajtam kívül sokan mások használták. Semmi baja nem volt, azért vannak megbízható ingyenes botok is.
Lehet felrakom újra a gamet. Mikor bejöttek az eus karik, már akkor várták a 3. frakciót (ilyen arab style), arról van valami hír? -
ceepti #81891
sziasztok egy silkroad FAN vok Tigrisen tolom van egy 59es Wizz Clericem sajnos meggyengül anyagi helyzetem miatt szüneteltetnem kell a játékot mégis arra kérlek titeket hogy akinek van 5perce regisztráéljon be a következő linken http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=ceepti ezzel nagyon sokat segítenétek
Üdvözlettel egy silkroad FAN -
Aneko #81890 Ami az ingyenes botokat illeti hát kerülendő!!SEMMI SINCS INGYEN!!Ezt jó lenne már az eszébe vésni azoknak akik sírnak,hogy jaj-jaj feltőrték a karimat pedig senkinek nem adtam ki az ID PW-ét.Kicsit unalmas már évek óta hallgatni a síránkozásokat. Bár tudom itt nem illene hírdetnem de van két eladó aktív S-bot accountom.Kűlfőldieknek nem akarom eladni(nyal...ák ki a se..em)De magyarnak szívesen! Írj privit vagy skypon gravea1 . -
#81889 Szerver függő, hogy könnyű-e bejutni. A fejlécben levő linkek közül katt a Rev6-ra, ott tudod sasolni az aktuális szerver kapacitást. Válassz egy újabb szerót, arra be lehet jutni.
A fejlődés nem változott, ha rendes karit akarsz összerakni, akkor muszáj farmolnod.
Szerintem csak a kezdők nem botolnak :) Amúgy el lehet lenni mellettük (farmoláshoz kell is), úgy látom csak a djf7ej4m, és hasonló nevű goldbotokat szórják ki, többieket nem (de szerintem azért jó ha veszel silket)
(amúgy van hozzá free bot, értelmes leírással, gugli a barátod :) -
#81888 Szóval Sbotért még midig nincs bann de van egy új bot az a neve h ibot még azért se halotam h kapott volna valaki bannt ráadásul ingyenes .
A fejlődés még midnig ugyan olyan . Azon nem is fognak változtatni .
Jött be egy csomó frissítés új jobrendszert iktattak be (szerintem a régi jobb volt) a feljutás mostmár könnyebb legalább is szerintem .És igen kb mindenki botol:) -
asphexia #81887 Csao!
Milyen mostanában a játék? Több éve nem játszottam már.
Még mindig hihetetlenül lassú a fejlődés, és szinte lehetetlen feljutni a serverre, és a játékosok 70%a bot? És még mindig botolhatsz ha fizetsz érte, meg veszel silket, és bannolnak mondjuk agbot miatt, ha nem veszel semmit?
Kössz a választ. -
#81886 Hogyne menne? És szerintem egyre népszerűbb lesz lassan vissza nyeri régi hírnevét :) -
#81885 Na mizu skacok? Ez a játék még mindig fut? :) -
random001 #81884 A silkroad oldalán levő frissítést ( 1,544 mb ) nem tudja valaki le tudom-e máshonnan szedni?
Telenoros netem van. Ez nem támogatott adat forgalom nála. Nem hiszem, hogy belefogok, 250 órát irkál itt nekem letöltési időnek...
-
surr3al #81883 felvettelek msn-re ([email protected]) -
#81882 Erre a dombornyomott dologra emlékeztem, de akkor mostmár lényegtelen. :D Köszi -
#81881 Teljesen mindegy melyik banknál vagy, már mindent elfogad a Paypal. Régen még a Visa electront nem akarta, és csak a dombornyomott volt a jó, de ma már mind jó. Csak arra figyelj, hogy a bankkártyádhoz aktiváltasd a bankban a CVV kódot, hogy tudd használni az interneten. -
#81880 Mindenhová jó a visa electron, asszem ide a mastercard is jó.
egyébként OTPs -
#81879 Hali. Milyen bankkártyát szoktatok használni PayPalhoz? -
Misi1108 #81878 Sziasztok!Eladó Aege szerón egy 94 nuker érdeklődni a [email protected] vagy a [email protected] -n emailben.
MSN: [email protected] -
#81877 Csroban nincs stall ntework? Vagy csak én vok olyan hülye h nem tudom előhozni? :S -
sracsa #81876 kösz azért -
Cat 02 #81875 De. -
#81874 Sziasztok! Ksronak nem tudjátok az oldalát, ahonnan le lehet tölteni? -
#81873 Most másnak sincs szerver, vagy csak engem szivatnak? :) -
#81872 Sehogy sem tudod másképpen. -
sracsa #81871 Sziasztok!
Olyan problémám akad hogy elfelejtettem a Secret Answer-t.
Írtam már levelet a JOYMAX-nek de csak azt mondták hogy jobban figyeljek oda.
Nincs valakinek ötlete hogyan tudnám megváltoztatni nélküle a pw-met vagy hogyan tudnám megtudni hogy miaz.(az e-mail nincs meg)
Pls akinek van ötlete írjon!
Kösz -
scarface13 #81870 Sziasztok!
SÜRGŐS!!!
Egy olyan embert keresek aki mellé társulhatnék az SBot program használatában. Természetesen az összeg rám eső felét utalva fizetném. 4 cliensre tartanék igényt. -
Hay #81869 Nekem gyorsnak mondható net mellett 3 nap kellett... -
kaitkeresek #81868 mindenkinek rohadt lassan tölti le a peer2peer clientet ? -
#81867 annyira, hogy már a képet sem mutatja ;) -
#81866 ez vót de rég :) jobb volt még akkor a sro
-
#81865 Mindig a koreai idő szerint írják ki. Viszont, hogy 2011-ben manuálisan kell peccselni... egy vicc. -
Cat 02 #81864 De rég vót :D
-
Cat 02 #81863 Régi oldalamon volt koreai idő, de egy csomó oldalon van még mindig. Most van 20:24 -
#81862 kiírja a joymax, hogy 13:00-21:00 maintance, de azt miért nem, hogy melyik időzóna?
valaki emlékszik rá? 13:00 az nálunk reggel 7:00?
bár ennyi idő után már illene ezt nem megkérdezni -
#81861 Ha még csak annyi hiba lenne... de katasztrófa.
-
#81860 ne megaupload meg ilyen helyekről szedd, mert nincs hozzá manual patch, legalábbis nálam ez volt a probléma. [van egy rés:) ]
Peer2Peer-el töltsd. (P2P, torrent)
direkt írtad az "olyan"-t pontos j-vel? -
#81859 mert manuálisan kell patchelni 1.295-ről 1.298-ig onnan pedig automatán felfrissíti 1.304-ig. -
bulitka #81858 oda meg ki ir ojat hogy az eredeti oldalorol szetem le és akor is ki irja hogy nem jo kliens vagy is régebi:Daz miert van??,
-
#81857 Megjöttek a trollok -.-
Patchold vaze... -
bulitka #81856 Lene egy ojan kárdásem hogy fel teszem az sro-t és nem idul Patch-nám de nem engedi mit csinájak? -
Aneko #81855 Jujujujjjjj Bot accountot hírdetni itt nem szabad mert majd jól megfogják neked mondani a magukét.Nekem is van /S/ bot acc kettő is de itt nem hírdetem. :) -
csernok #81854 Valakit nem érdekel mbot account?:)