Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
ne men gyere! ha meglépem vasárnapig a 32-t segitek neked jó pár max csillagos trade-t ugy sem fognak belém kötni..
3Ds MAX :)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
blockot, ami nem bizots hogy blockolni fog mindent ha nincs 17br felet, kevesebb sebzést
mit kapsz spearel? bazi nagy sebzést nagyobbat mint a swordal joval, sok hp-t ( passive lvl 70-en +1200hp-t add ) ez az én véleményem
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
mármint én lvl 5 ön próbáltam írtani a népet de skill nélkükl geci nehéz volt 😄
mert lvl 20-n van egy olyan Quest amit ha felveszel esnek ugynevezet "Crust Heart"-ek amikbõl ha összegyüjtesz 10-et és visszavisszed annak az árusnak akitõl felvetted a Questet õ csinál belöle Skill Recorvery potion-okat amikbõl pénz ellenében vissza tudsz venni 1-1 skill-t vagy mastery-t
pl. van lv 65-s mastery-d elhasználsz egy ilyen potit kb 60 felett olyan 100k gold lehet 1 skill visszavevés és utána lv 64-s lesz a mastery-d és az elhasznált mármint a skillre elhasznált sp mennyiség 80%-t is visszakapod, egyébként nyugodtan kérdez én most ugy is 0-24ben vagyok szóval segitek 😊
megnézném.. elkezded dosolni majd kidobná a fekete képrenyön azt hogy
"cannot connect due to server" 😄
ne számits arra hogy FARMAL megmented a világot mert ugy fogod érezni a karidat mintha a saját szintjénél minimum 5-6 szintel alacosnyabb lennél.
lvl 7-ig nyomasd a mastery-t aztán többet ne tegyél rá lvl 16ig ha megvan menj be a strongholdba és bandit archereket kezdj el ölni olyan 1 hét alatt 32-40k-t össze lehet farmolni ami 5x-ig simán elég lesz
még1xer mondom csak akkor farmolj ha biztos vagy benne hogy végig tudod csinálni mert szánalmasan kevés exp-t fogsz kapni és szánalmasan lassan fogsz fejlödni lvl 16-ig de viszont az eredmény kárpotol
egyébként farm = a saját szintednél egy bizonyos szintel lejjebb tartod a mastery-t ezért több sp-t kapsz de viszont kevesebb exp-t
sp: skill point
exp: tapasztalti pont
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
lvl 90-re
25k hp 8k manna ha STR-s vagy
ha intes akkor 8k hp és 25k MANNA
egyébként szerintem ez igy van kitalálva hogy
intes kari NAGYON nehéz megtanulni vele NORMÁLISAN játszani de ha sikerül és jól vagy farmolva - legbrutálabb kari-
str-es NAGYON könnyü játszani mivel csak ütni kell.. 😊
Flame wave-Burning
548~913 (300%) 3/-35%
Tiger's thunderbolt
483~859 (300%) 10m/3
^^ és ehez még jön a LVL 70-s fire nuke.. vagyis nuker legerõsebbje a fire nuker.. ^^
mondjuk szerintem a legerõsebb az egy snow rain + meteor combo.. ^^
mert én már láttam azt hogy thief ruhában dzsalt egy 56-s kari spears lightal arra jött egy 56-s hunter legalábbis a ruhája alapján.. aztán lehet sos etc.. 😊
belenyomot 1- lightot a thief erre a hunter pont ugy állt hogy még 1 giantot magával vitt.. hát igen.. errõl ennyit 😊
Annyiban nem, hogy ha végigolvassátok a skilleket akkor szembetûnõ hogy magasabb szinten a lightning bolt a legerõsebb (azonos szinten a fire megfelelõ blast-jával)...
vagy spear vagy sword+shield
ha str-es akkor
bow vagy glavie vagy blade+shield
te döntöd el
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
pure vagy semmi ^^
intes karinál a fire nuke a legerõsebb de szerintem a legeslegjobb nuker az a
light-fire-cold nuker ha sikerül annyit farmolnod lv16-n hogy ezt ki tudjad maxoln i mind a 3-t akkor nagyon erõs karid lesz. !
GunZ ?
gyors fejlödés nagy sebzés... ha beletanulsz a gamebe onnantol nagyon jó.. régen én is azt hittem hogy 1k hpval flangálni szenvedés.. de miota találkoztam überbrutálon játszó intes karikal.. hát igen.. gatyám felkötötem 😊
Ja, egyébként kösz a gyors választ 😊