Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Shaime, elfelejted hogy magasabb szinten az emberek nem a block miatt használnak pajzsot, hanem a defense miatt...a pajzs gyakorlatilag olyan mintha 2 mellvért lenne rajtad.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

shaime01
haha.. most még 1 serveren érjem be a karidat?😄
ne men gyere! ha meglépem vasárnapig a 32-t segitek neked jó pár max csillagos trade-t ugy sem fognak belém kötni..

Blinkye
A block miatt érdemes váltani. mert full intesnek kevés az élete.. És addigra meg úgyis fosásig vagy pénzzel.. A spear elvileg meg azért jó az elején,mert töb szörnyet tudsz gyakni egyszerre vele és gyorsabban is fejlõdsz. meg erõs is.. Állítólag.. 😊

3Ds MAX :)

😛 1ébkéént asszem maradok Aegen 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

shaime01
de te alapbol béna vagy <#mf1>

shaime01
ha akarsz váltani akkor ahoz is farmolni kell én azt ajánlom neked hogy maradj a spearel.. mert most nézd mit kapsz swordal?

blockot, ami nem bizots hogy blockolni fog mindent ha nincs 17br felet, kevesebb sebzést
mit kapsz spearel? bazi nagy sebzést nagyobbat mint a swordal joval, sok hp-t ( passive lvl 70-en +1200hp-t add ) ez az én véleményem

Atisz
Akkor így tenném fel a kérdést: amikor majd megemelik a total mastery lvl-t 500-ra, akkor ez mekkora max szintnöveléssel fog járni?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Blinkye
fingom sincs a szerverekrõl. melyik az új? nekem Babelt ajánlották...

sweech
minek váltani? akkor egyszerûbb sworddal vagy bléddel kezdeni

sztem nem fog menni 😄 (új szerverre jösz ? 😄)
mármint én lvl 5 ön próbáltam írtani a népet de skill nélkükl geci nehéz volt 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Blinkye
Megpróbálom,hogy megy 9es farmmal aztán max lemegyek 5-6 ra.. spearral érdemes akkor? állítólag az a legjobb. aztán lvl 50-60 fölött meg váltani sword pajzs ra

shaime01
3-s masteryvel is lehet meni nem muszály 9-esel csak akkor 1 szörny 1 spoint , ha annyira nem akarsz 16son szenvedni akkor tarsd 5-6al alatta igy csak kevés exp-t vesztesz de viszont több sp-t kapsz és simán ki tudsz maxolni 2 nuke-t

Blinkye
Áhá.. Okés. köszi 😊 Így már nem aktuális az elõzõ kérdésem 😊 nagyon nehéz banditot nyirni 9 es farmal? 😊

Blinkye
Ja. 😊 HAvernak írtam,h lvl 26 on elfogyott az sp-je.. most 3as farmja van. õ ,hogy tudja visszahozni? full int asszem õ is.. sword fire-light

shaime01
farmolni bárhol bármikor lehet 😊
mert lvl 20-n van egy olyan Quest amit ha felveszel esnek ugynevezet "Crust Heart"-ek amikbõl ha összegyüjtesz 10-et és visszavisszed annak az árusnak akitõl felvetted a Questet õ csinál belöle Skill Recorvery potion-okat amikbõl pénz ellenében vissza tudsz venni 1-1 skill-t vagy mastery-t
pl. van lv 65-s mastery-d elhasználsz egy ilyen potit kb 60 felett olyan 100k gold lehet 1 skill visszavevés és utána lv 64-s lesz a mastery-d és az elhasznált mármint a skillre elhasznált sp mennyiség 80%-t is visszakapod, egyébként nyugodtan kérdez én most ugy is 0-24ben vagyok szóval segitek 😊

Blinkye
Tényleg szivatósan hangzik,de biztos megéri. Havernak van egy lvl 26 os karija 50sp vel 😊 És ráadásul a skilljei lvl 23 asok.. sztem neki nincs sok esélye a sok SP re már.. A játékot vágom már nagyjából.. meg a sp Xp pontokat is.. csak azt nem tudtam,hogy érdemes farmolni.. NAgyon köszi a nagyon sok segítséget.. remélem nem lesznek ilyen láma kérdéseim már 😊 thx még1x <#worship>

Atisz
az 500 mastery-hez mekkora szint fog járni?

shaime01
dosold nem tudom mennyi esélyed van rá.. ha még pingelni is 50% esélyel tudsz ^^

megnézném.. elkezded dosolni majd kidobná a fekete képrenyön azt hogy
"cannot connect due to server" 😄

shaime01
a farmolni csak akkor farmolj HA biztos vagy benne
ne számits arra hogy FARMAL megmented a világot mert ugy fogod érezni a karidat mintha a saját szintjénél minimum 5-6 szintel alacosnyabb lennél.

lvl 7-ig nyomasd a mastery-t aztán többet ne tegyél rá lvl 16ig ha megvan menj be a strongholdba és bandit archereket kezdj el ölni olyan 1 hét alatt 32-40k-t össze lehet farmolni ami 5x-ig simán elég lesz
még1xer mondom csak akkor farmolj ha biztos vagy benne hogy végig tudod csinálni mert szánalmasan kevés exp-t fogsz kapni és szánalmasan lassan fogsz fejlödni lvl 16-ig de viszont az eredmény kárpotol
egyébként farm = a saját szintednél egy bizonyos szintel lejjebb tartod a mastery-t ezért több sp-t kapsz de viszont kevesebb exp-t

sp: skill point
exp: tapasztalti pont

Lord Nomak
belépek játékba, aztán onnan nyomok feltöltést, és meglátom mi lesz.. ha úgy sem megy ddosolom silk szervereket 😄 :|

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

mert max nem ? 😄

Lord Nomak
De bazz, vágod, otp-t felhívom, mondom webkártya nem csinál semmit, erre mondja a nõ, hogy még csak tranzakció sem történt a kártyán.. Van rajta 70ezer és nem képes levonni 30 dollárt róla.. meg hiba meg faszom.. 😞(

Atisz
Biztos így van...azt tudom hogy nálam most a lightning max sebzése nagyobb mint az azonos szintû tûzé...

Blinkye
vágom így már.. Még a farm nem tiszta kicsit 😊 shaime: szóval lvl 16 ig semmit ne töltsek full int karival aztán hányas farmom legyen?

shaime01
addig irja amig ellengedo pénzt le nem huznak töled aztán menni fog 😊

Lord Nomak
Valaki magyarázza már el nekem, hogy ha fizetni akarok silkroad honlapon, beírom kártyaszámom stb.. Rányomok a tranzakcióra, mi a faszért írja ezt ki és egyáltalán ez mit akar jelenteni.. E miatt nem tudok silket venni..

Atisz
Ezek többnyire nem aktív spellek (kivéve az imbue-t amit folyamatosan nyomogatnod kell), hanem enchantmentek (amiket csata elõtt kell magadra tenni és magasabb szinten már 10 percig is rajtad vannak) illetve passzív skillek amikkel nem is kell foglalkoznod csak rátenni a pontokat 😊

shaime01
lesz mannád
lvl 90-re
25k hp 8k manna ha STR-s vagy
ha intes akkor 8k hp és 25k MANNA

egyébként szerintem ez igy van kitalálva hogy

intes kari NAGYON nehéz megtanulni vele NORMÁLISAN játszani de ha sikerül és jól vagy farmolva - legbrutálabb kari-
str-es NAGYON könnyü játszani mivel csak ütni kell.. 😊

1ébként már nekünk is vanna olyan sárkány micsodág a nevünk melleT 😛

shaime01
lol?
Flame wave-Burning
548~913 (300%) 3/-35%

Tiger's thunderbolt
483~859 (300%) 10m/3

^^ és ehez még jön a LVL 70-s fire nuke.. vagyis nuker legerõsebbje a fire nuker.. ^^

mondjuk szerintem a legerõsebb az egy snow rain + meteor combo.. ^^
mert én már láttam azt hogy thief ruhában dzsalt egy 56-s kari spears lightal arra jött egy 56-s hunter legalábbis a ruhája alapján.. aztán lehet sos etc.. 😊
belenyomot 1- lightot a thief erre a hunter pont ugy állt hogy még 1 giantot magával vitt.. hát igen.. errõl ennyit 😊

Atisz
9-es különbség, SOS bow, bandita erõd... 😄

Blinkye
Azt értem,de ha nem lesz manám akkor mibõl használom? Vagy annyi azért lesz?

Atisz
Teljes mértékben egyetértek...
Annyiban nem, hogy ha végigolvassátok a skilleket akkor szembetûnõ hogy magasabb szinten a lightning bolt a legerõsebb (azonos szinten a fire megfelelõ blast-jával)...

Atisz
Fire-re azért gyúrj mert ha megnézegeted, akkor ott van a legtöbb fizikai sebzést növelõ skill+ennek a legnagyobb az imbue dmg-e...

Atisz
A szenvedést a játék elejére, a kétes kimenetelû 1vs1-ekre, illetve a lag-ek alatti halálmaratonokra értettem 😊

Blinkye
A farmolást azt,hogy csináljam? lvl 16 ig nem töltök skillre egyáltalán és utána? hányas farmmal toljam? Töbebt nem kérdezek 😊 Köszi a sok segítséget!!!! <#worship>

shaime01
egyébként most is gunzozok egy picit mert most ugy sem enged fel 😊

shaime01
vv mostmár nemsokára lv 50 még 78% 😊 és 52-t meg akarom lépni pénteig 😛

shaime01
rucit meg te döntöd el

shaime01
ha intes akarsz lenni akkor

vagy spear vagy sword+shield
ha str-es akkor
bow vagy glavie vagy blade+shield

te döntöd el

Blinkye
ÉS akkor fegyvernek Glavie? vagy Spear? vagy bow vagy sword? 😊

na jah 😄 álmodj csak 😛

Maala
hmm, guild fejlõdés.. végre. 😄 és nem lesz több ki-be lépés sem. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Blinkye
Hibrid semmiképp nem leszek. Int tetszik nagyon. 😊 Oda milyen ruci érdemes? gondolom protector,hogy legyen kis védelmem is... lvl 16 ig ne töltsek semmire? Úgy hány nap alatt lehet eljutni odáig? kb napi 3-5 óra gameval?

shaime01
NE legyél hybrid (2:1 , 1:2) arányba eloszott kari csak
pure vagy semmi ^^
intes karinál a fire nuke a legerõsebb de szerintem a legeslegjobb nuker az a

light-fire-cold nuker ha sikerül annyit farmolnod lv16-n hogy ezt ki tudjad maxoln i mind a 3-t akkor nagyon erõs karid lesz. !

majd Game+ 😛
GunZ ?

shaime01
intes karival szenvedni?
gyors fejlödés nagy sebzés... ha beletanulsz a gamebe onnantol nagyon jó.. régen én is azt hittem hogy 1k hpval flangálni szenvedés.. de miota találkoztam überbrutálon játszó intes karikal.. hát igen.. gatyám felkötötem 😊

Atisz
Még egy kérdés: az 500 mastery-hez mekkora szint fog járni?

Ja, egyébként kösz a gyors választ 😊

Blinkye
azt olvastam,h 3 skillt lehet tolni.. ha csak str vagyok akkor életem lesz sok és mana nuku szinte..

Atisz
500 mastery???????? <#wow1><#guluszem1>

Ez biztos? Akkor no problem 😄