Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blinkye
gondolom armorba. És akkor minek gyúrjak fire-re? Manám úgysem lesz sok nem? Meg mellette a healt toljam? Vagy csak a fegyverskillt?

3Ds MAX :)

Atisz
Jaja, elõbb górtak ki mindenkit. Gondolom elcsesztek vmit a mai update-tel, mint mindig.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ehh, mit vársz? A pókok lvl 47-esek...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

gertrud
Nektek se megy most a game? Mert nekem összes server check :-(

Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/

Atisz
Ha szeretsz szenvedni, akkor igen. Egyébként full str glavie+fire-t ajánlanám. Azt nehéz elszabni és überel mindent... <#vigyor2>

Blinkye
Sziaztok. Most kezdem a gémet. Spear full int szeretnék lenni. érdemes? Milyen ruciba dzsaljak?

3Ds MAX :)

shaime01
de még nincs guild Quest !! 😊

vv egyébként glavies karit kezdek egy guildot összehozhatnánk.. amit mondjuk te fizetsz.. ^^

gameplusz
Hello. This is Silkroad Online.

We have prepared a guild promotion update to expand guild community.
In this 1st update the patch will mainly be about the basic community matters, and in the

prepared 2nd update, there will be mercenary system and other interesting systems added.
We give the following information about the 1st guild promotion update.

1. Increase in the number of maximum guild members

Guild level promotion grade has been added, and the maximum number of guild members have increased from 35 to 50

2. Change in alliance chatting

Previously only guild masters could alliance chat, but now all guild members that have been given the authority by the guild master can also alliance chat.

3. Addition of guild storage

Guild storage that can be used only by the guild members that have been given the authority by the guild master will be added. Can be expanded to maximum 120 slots..

4. Guild and alliance private message available

Message system that can be sent to guild members and/or alliance guild will be added. (individual and/or entire available)
* This function is available also to ordinary users that are not guild members.

5. Guild penalty implemented

Players are limited from creating/joining guild for 3 days after leaving a guild
* The purpose is also to prevent system abusing(leaving guild) during guild wars.

6. Guild member and friend log in announcement

A greeting message will tell you when guild member or a friend has logged on to game.

7. Guild NPC added

Guild manage NPC with storage function added will be located in every town.

===============================================================================

Végre valami értelmes dolog. Majd meglátom milyen lesz, egyszer, talán...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

FAXA A PATCH végre van faxa guild cuccccc

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

shaime01
igen nukerek csak nagyon eldugodtan vannak és a legtöbbjük swordot visel.. ( de hogy mér.. ha nem blockol ugy is meghal ha blockol ugy is.. ha nem öli meg 2 lövésbõl.. ) lehet nagyon erõs nuker-t csinálni csak sok sp kell hozzá ^^

shaime01
azért mert a penon warriror phy alapu és a dungeonban a maskokon kivülk mindenegyik phy-t sebez

shaime01
hm rákérdeztem egy magasabb szintü lv 70-s spearsre aki szerintem elég jól keni

õ azt mondta az 53-s flying dragon-fly-ig maxolta de amig nincs 500mastery limit addig õ 53-so nhagyta és azt is csak 70-s szinten tett rá a hp miatt mivel ha bejön majd az 500mastery limit akkor a intes karik kapnak még +2k hp-t de ez csak rajtad áll ha én intest csinálnék max 31-ig nyomnám fel az elején mivel ugy is csak nukeolok

sweech
megoldás: ne vegyél egybõl silket 😛

Jagi
lehet lesz egy garnitura ilyen, egy olyan 😊
mert a troyon vannak azért intesek. Bár Nukeot keveset kapok 😊
lehet armorra váltok 😊

#10902 😉

alig van INT es elenfél !
nálunk az 55 ös full STR csávó armorban mszkál ^^

Jagi
Most (lvl38 még mindig) egész nagyot ütnek rám (a lvl37 SOS+2 suit ellenére)...
meglátjuk késõbb mi lesz 😊

Kavácska
mert az GM-ekbõl áll biztos, vagy nemtom...

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Atisz
Athens-rõl kibannoltak egy Ati nevû játékost...remélem nem magyar volt.
Tõlünk megint a szerencsétlen "1-2x botolók"-at tiltották ki, az Imperial, ahol gyakorlatilag felvételi követelmény a botolás, megint nem vesztett egy tagot sem. Gratula...

Atisz
Aki akar jöjjön át oasis-ra, innen valszeg sok powerplayer el fog menni és noob-ok is vannak még dögivel...

Atisz
Ilyenkor mindig az van...ez idõ alatt teszik bele a bugokat, hoy majd utána egy hétig legyen mit javítani <#vigyor2>

Kavácska
....CHECKING SERVER....

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Atisz
Csak garment, nagyon jól teszed hogy abban vagy. Egyes helyeken ajánlott a prot (pl. muyigi, penon, yeti). A white spiderek ellen pont a garment a jó, mert mérgezéses magic dmg-ük van.

Atisz
Köszi shaime, jelenleg 40-en van a spear-em így kapok 500 hp-t. Viszont ahogy pakoltam a pontokat, a kiírt magic damage folyamatosan nõtt és ez sztem befolyásolja a blast/nuke erejét. Ha nem nagy gond arra lennék kíváncsi (és mivel te is szoktál külföldi fórumokat olvasni, esetleg elbeszélgetsz egy lvl 70-essel talán meg tudod fejteni), hogy a magas szintû karik kimaxolták-e az általuk használt fegyver mastery-jét emiatt.

Jagi
Dilemma...
Srt a karim... garmentme mászkál... váltsak armorra, vagy protra, vagy inkább ne? a ehitespiderek majd megszopatnak, ha garmentben maradok?

Kavácska
jól megmondtad 😄 szerintem elég 52ig is 😛

shaime01
azért 53-mig mert nemtom.. 😄

shaime01
a fegyver mastery csak +phy dmg-t add én ugy tudom , mondjuk ha spears vagy én olyan 40-ig biztos felnyomnám a heuskalomat mert az +300hp. ami intesnek nem jön rosszul de lehet 53-ig ahol ha jól tudom 500 körüli hp-t kap , de ez csak rajtad mulik szerintem egy nuker ne használjon fegyot csak legyen nála hogy erõsebbet sebezen onnantol meg nuke után nuke

shaime01
nah ez nem irta ki teljesen...

ha szerzel egy lv 5-s fegyvert server kezdésnél és farmolni akarsz akkor water ghostoknál nagyon szépen tudsz 9-s szintig el kell jutnod addig semmire nem tenni után ( lehetõleg str-es legyél ) lv8-s fegyoval (legjobb ha esik egy sos 😊 ) odamész a ghostokhoz és ütöd öket nagyon szépen és gyrosan lehet farmolni

shaime01
230sp nem olyan sok.. áltában lv9re elérem a 900-at water ghost 4 ever 😊

Lord Nomak
szívem szerint én is átmennék új szerverre, athensal semmi bajom nincs, csak az a rossz, hogy most én lvl 11 vagyok ezzel az sp farmolos karival ( 230sp-m van már semmire sem adtam még ) igaz lassan lépek vele szintet etc.. de az bosszant, hogy amíg én eljutok 52re minimum, addigra mindenki 60-70+ lesz a szerveren, legalábbis a 80% legalább.. az új szerverrel meg nem merek kockáztatni, mert ha átmegyek oda, bevásárolok silkbõl stb.. és 1-2 nap után laggos szar lesz akkor pénzkidobás volt az egész.. venice is megnyilt, és szar laggos.. athens az egyetlen szerver ami alig enged be, de ha bent vagy nincs lagg.. szóval nem tudom 😞

mennék mert van esély arra, hogy nem ezer szintel vannak felettem azonnal, viszont rizikos a túlterhelés miatt..

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Atisz
Azért kérdezem ez ekkora vehemenciával mert ez minden int-est érint, hiszen így nem lehet maxolgatni az elemeket, mert sajna a használt fegyver mastery-jét is ki kell maja maxolni <#szomoru1>
Az ugyanis 70-es mastery-nél 70% sebzés többletet ad a fegyó alap magic sebzéséhez, amihez jön a sok módosító. Ez a probléma...

Atisz
Ha full int mágus vagyok, és csak azért van a kezemben fegyó hogy a blast-jaimat erõsítse, akkor az adott fegyver mastery-jének a felnyomása javasolt? Tehát nem használom ütésekre, csak spell-ek kilövésére, és a fegyver mastery-je meghatározza-e ad-e bónuszt a spell damage-hez?

shaime01
1 kérdés ami ma felvettödöt bennem.

koreai oldalon mért nincs olyan hogy bot user list? el kéne gondolkodni..

shaime01
cat mi lesz a neved?
én még mindig nem döntötem...majd tradelhetnénk együtt segitek neked ha összjeön a 32 vasárnap estére akkor egy max csillagosat segitek neked bevinni

www.silkroad.extra.hu -t berakni linkbe ???
vagy az sro.mmo.com ?

Killer_Cat `;..;´

a vége SRO ban jól néz ki 😛

shaime01
tényleg mondtam már hogy elkészült az uj lv 75-s karim? sosun+9-es minden cuca !

shaime01
lebuktatál ! 😞

Kavácska
egyébként szokták mondani amelik kutya ugat... na mind1 😄 <#nezze>

shaime01
még nevet is kell kitalálnom... de a lvl 7xes blade krva jól néz ki... meg krva jól sebez meg mindne vagynemtom.. WÁJÁÁÁÁÁÁHÁHÁ KRVÉLET 😄

most néven gondolkozok elöször aztán kiderül... ^^

Kavácska
szerintem olyan mindegy, én bladere esküszöm, de Galvie is jóóó,s zsóval.. hmmm amelik jobban teccik, vagy dobj fel érmét.

faxa hogy csináltam logot x]

shamine blédes NE LEGYÉL !!! (az én leszek 😛)

shaime01
az a baj hogy volt már
36s glaviesom -tetszet-
49s ( még most is van.. 😄 ) blade-s karim -tetszet-
37s int nukerem -hát izé.. annyira azért nem tetszet-
lv 9-es bow-som -hadjuk inkább 😊😊-

most innentõl jön a kérdés hogy megint egy atombrutál pvp-s bladest
vagy egy atombrutál pvp-s glaviest?😊

WuFraZselic
ha 1 tanker állat rombóló akarsz lenni, akkor egyértelmûen glavie! és hogy fokozd a hatást, ráadásul full armorba 😄 😛 ha meg nem az akarsz lenni, akkor meg blade D:

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

shaime01
blade vs glavie

somebody help me
plz
.
😞

Demila
rohadt egy játék ez 😞 tele parasztokkal , megöl egy giant a lag miatt , erre kidroppolom a kurvajó koronámat 😞 (kb 600k) , kiáltozok ,h res me pls ,meg hogy az az én cornet-em ,erre jön egy fasz fölkapja , és szevassz , najó , visszafutott és fölreselt ,de aztán sehall selát lelépett a koronámmal 😞 fasza

kezdem azthinni ,h diszkriminálják a nem fizetõs játékosokat o-O 😞 még soha nem esett sos , se som , se semmi ami jobb lett volna mint +3 😞 faszomkivan , ja és persze a laggggg óóó igen 😄😄😄😄 imááádom XD kurva játék szuper 😞

X-bow Apollo

shaime01
egyébként a való életben is jól megvagyok szóval ne mcsak itt királykodok 😊

shaime01
én azért megyek át mert elegem van abból hogy kiteszem a lábam hotanbol egy indian camelel és fél mp-en belül kapom a 64++ npc thiefeket... bárhova megyek bármit csinálok .. most ha jön az uj server a glavies vagy blades- MÉG MINDIG NEM TUDOM xD karimal ott leszek az élvonalban sztem lv32 meglesz 3 nap alatt szvsz aztán a többi már jön magától 32-36 is gyorsan megvan a Questek miatt , mondjuk szerintem lehet maradok a bladesnél.. vagynemtudom van még rá 4 napom hogy eldöntsem.

egyébként csak ezért megyek át de ha itt sikerül az elsõ héten 40 felé menni akkor 1000% hogy maradok meg anélkül is tuti hogy maradok 😊

Kavácska
én nem tom hogy a geccbe mentek fel 32 ig 3 nap alatt, de nem is bánom.. ez talán elmond vmit mi köztünk a különbség... 😛 nem akarok én bántani senkit, de azért ez mégis durva, és csak azért h egy "hülye" játékban királykodjatok???

én is lehet átmek másik karit építeni, de azért mert unom már Aegn, h normál kari már az akinek sos fegyója van, és minden cucca +3 minimum vagy sos... nem is beszélve a " rengeteg " Som Glavi-rõl amit napi 3szor látok min... Szóval azért ez még midnig csak egy játék marad...

---------------------------------------------------
Kava véleménye, nem kell vekle egyetérteni, csak görcsöl az ujam és írnom kellett vmit <#zavart2><#banplz><#zavart2>