Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kavácska
áá nekem nincs pénzem, nézegettem kéne 400 silk és akkor 2 hónapig hawaii... de inkább eliszom 😛

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Lord Nomak
egyébként, paypall lehúzott ezerötöt a bankkártyámról, meg valami 4 jegyü kódot kér amit sehol nem lehetett olvasni.. na mindegy, paypall remélem nem küld ki csekkeket meg ilyen faszságokat nekem majd.. bank karival meg nem tudtam fizetni silk honlapon, megcsináltam paypallt, aktiváltam, aztán azzal csinálom..

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Blinkye
LEhet,h hülye kérdés,de miaz az item mallozás? <#confused><#vigyor>

3Ds MAX :)

Lord Nomak
ha valakinek athenson majd kell silk, az szépen ír nekem privátot, vagy felvesz msn-re [email protected] és megbeszéljük a fizetési részleteket ^^

Lord Nomak
egyébként meg vicces, hogy sima tigrisekért party nélkül kapok 700 xp-t, és 330 sp-t. 😄D

Lord Nomak
tegnapi kielemzés után amit csináltam, rájöttem, hogy ha item mallozok akkor korrekt az ijjász 😊

WuFraZselic
ja jól megnézitek a képet, ott van a kovács elõtt wufra rudi xD csak miatta csináltad a screenshotot,mi ? 😄😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Blinkye
Max köcsög Botterek..

Blinkye
Tudjátok mit nem vágok? Janganban árulnak lvl 8 as SOS vagy + 3-4-5 ös cuccot 2 millákért.. Ki a rák tud venni 2 milláért lvl 25 alatt bármit is? 😊

shaime01
te nem r0xy highstlye glavies karit csinálod éppen?😮
mert mostmár ha elcszed akkor bukod a makid is 😄

Lord Nomak

Blinkye
LOL

shaime01
egyébként meg

22 BR
krva
szátok
koreai
szemetek

xD

shaime01
és kit érdekel ha igy is bazi nagyott sebzek és idáig sem adott semmi érezhetõ +dmg-et amikor felnyomtam anno a heuskalt.. nuket vesztesz megszivod ha nem nem nem az én dolgom 😄

Atisz
De a fegyver mastery passzív %-ja minden nuke-odat felerõsíti...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

shaime01
kimaxolod a fegyver mastery-t = elvesztesz 1 nuke-t

shaime01
mivel lv 30-ig nincs nuke-m és tapasztaltbol mondom mivel már volt intes karim elég volt annyi a taoistoknál 29-en hogy 1 combo 2 ütés

Atisz
Igen az néha elszáll...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Hogy minek?
A fegyver magic damage határozza meg a nuke-jaid erejét. Ezenkívûl tényleg semmire sem használom <#felkialtas>

thx az infokat 😊

Atisz
Nekem eddig rohadtul hasonló a skill listám <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
Sztem nálad túl sok a spear skill (kombó? LOL. Minek?), de egyébként nagyon korrekt...

shaime01
te nem érted.. még 1xer megkérdezem MINEK FEGYVER SKILL VAGY MASTERY ha ugy sem fogod használni? mm? de maxold beláttásod szerint.. szerintem hülyeség... csak sp és mastery pazarlás az egész.. ^^

dzsooe nemtudjuk tûzfal bármi lehet.

sweech
Elsõ lépésben menjünk el ide!
c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\

Második lépésben nyissuk meg a host nevû kiterjesztés nélküli filé-t

Harmadik lépésben írjuk bele (legaljára)
#Silkroad
222.111.150.111 gwgt1.joymax.com

Blinkye
az sro.mmosite.com nektek sem megy?

Hello!
The server is undergoing inspection or updates. connect to Http://www.silkroadonline.net for more information.

Erre vlki tudna nekem mondani vlmi megoldást?
omfg utálok copyzni de tényleg kellene help -.-

Atisz
Tényleg nem érted?
Mastery 70-nél a fegyó sebzése 70%-kal nõ, ez nem csak phys HANEM MAGIC DMG is!!!
Tehát ha olyan fegyó van a kezedben nuke közben aminek kimaxoltad a mastery-jét, akkor a spellek sebzése is nagyobb lesz.

shaime01
VV a silkroad.extra.hu -hoz

MINDEN Q MINDEN REWARD MWHAHA

shaime01
az én int nukerem ha lenne igy nézne ki

Heuskal lvl 53
flying dragon flow,flying dragon fly
combo elsöje nemtudom mi a neve 😊
soul spear
soul spear truth
ghost-spear-petal
passive
Cold
passive
ice guard series
frost nova woods
ice shot vagy mi lv 1
snow rain
fire
basic fire prot
fire shield
fire nuke utolso 2 max
imbue max
light
wolf nuke
tiger nuke
shout series
must-piercing series
concentration series
passive max
grasswalk lv1
ghost walk phantom lv5
grasswalk-fly max ( wohoo 65% +20% garment RULZ 😄 )

kb ennyi
ez igy 70k sp nagyából lv 60-ig 😊 de viszont aranyos.. 😊

Hello!
The server is undergoing inspection or updates. connect to Http://www.silkroadonline.net for more information.

Erre vlki tudna nekem mondani vlmi megoldást? <#fejvakaras>

Blinkye
EZ,hogy van? Hogy fejleszt 3 at? + a fegyó? fegyverskillt nem fejleszt? csak 3 féle varázs skillt? vagy zoral szinten visszaszedi fegyverrõl és átteszi vmelyikre?

shaime01
1 kérdés minek?
nem számit annyit..
ha nuker vagy legyen 3 nuked fegyvert pedig ne használj. ^^
pl amikor bent vagyok karakoram belsejében az intesek csak igy nyomják a spearesek

shout + meteor vagy cold vagy light mennek tovább.. most erre mit lehet mondani? 😄 elite ölés?
bers on
light
fire
cold
fire
light
cold
fire
cold
light
fire
cold
megyünk tovább ^^ nekem csak azért tetszik az int nuker amit meg is fogok csinálni ha a glaviesom lv 70 felett lesz greece-rõl ugy sem fogok elmenni 😊

sweech
majomér biztos nem adnék ki pénzt <#schmoll2> az egyetlen dolog amiért fizetnék, az a gold time ticket

shaime01
KÉPET! 😊

Lord Nomak
na sikerült, van makim ^^

Atisz
Na jó de ha õ 80-asra felhúzta a sword mastery-t, akkor a kardjának a sebzése már le is hagyta a spear-t...és itt most megint eljutottunk a múltkori felvetésemig, miszerint is a nuker-nek is kell maxolnia egy fegyver mastery-t...és ez akkor már 4 mastery

Blinkye
nemtom. havernak lvl 26 on is 200 akat dobálnak kb.. elég fütyi. és most lett neki csak 600K ja. pedig tradel is néha...

shaime01
nyugi 40+ felett mar nem 20goldot dobnak a szörnyek😊

shaime01
trade+dropok

Blinkye
tényleg sok lóvét honan szedtek? trade vagy vesztek majmot?

shaime01
nukenál fire kell , mivel annak van a legnagyobb dmgje ez adodik hozzá a nuke-dhoz legyen cold light fire ezáltal nagyobb sebzésed lesz.
sebzés többltet meg hidd el egy példa

85s alap spear

2k-ig sebez fel
1,6-ig sebez fel a simasword.
most innentõl dönsd el nah game BB 😄

Atisz
Ezt és az ehhez hasonló válaszokat sajnos nem áll módomban elfogadni...

A 8-as degrees kard egyébként marha jól néz ki. A sebzéstöbbletet meg majd meglátjuk...jelenleg én is spear-en vagyok.

Szerintetek megéri 2 imbue-t fejleszteni? Ice-fagyi, tûz-sebzés...

Lord Nomak
ez egy szar, nem tudok még mindig fizetni.. faszkivan

sweech
nekem a swordok is tetszenek 😊 egyszerûek és szépek 😄

shaime01
we dont know

shaime01
swordrol beszélek..shieldben az 52-s al egszebb ez tény.. alig birom már kivárni .. hogy felvegyem... HOPPSZ BEENGEDET szóval go next lvl 😊
de a sword egyszerüen

RONDA
.
.
.
.
.
egyébként elnéztem a koreaiakat nálunk ha van 1-2 blades kari szerintem.. nemtom.. lehet mert a combok már nem sebeznek akkorát mivel uj skill sincs? hmhmm

Atisz
Amúgy nem tudom kérdeztem-e már, hogy az 500-ra emelt total mastery lvl-nél mekkora lesz a max lvl? <#buck>

sweech
csúnyán néz ki? nemá...nézdd már meg az 52es shieldet megy fegyókat milyen faszák ^^

shaime01
sweech egyébként megmondta a frankot.. én SOHA nem váltenék.. mondjuk azért kiprobálnék egy olyan karit ha nem lenne mastery limit hogy

glavie + blade + shield + ice + fire hmm 😄

shaime01
inkább a block miatt.. hidd el felölem legyen rajtam 6 mellény akkor is sebzödök.. ha meg blockolok nem sebzödök.. kb shield erre jó 😊
sword+shield-s kari meg krva drága.. ^^ + csunyán néz ki 😄

sweech
szerintem hülyeség ez a fegyver váltogatás...minden fegyver ugyanolyan jó, mindnek van elõnye és hátránya is...ha nagyobb szinten váltani akarok spearrõl swordra, akkor fejleszteni kell a speares és a swordos cuccokat egyszerre és elmegy rá egy rakás sp