Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
3Ds MAX :)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
mert mostmár ha elcszed akkor bukod a makid is 😄
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A fegyver magic damage határozza meg a nuke-jaid erejét. Ezenkívûl tényleg semmire sem használom <#felkialtas>#felkialtas>
Sztem nálad túl sok a spear skill (kombó? LOL. Minek?), de egyébként nagyon korrekt...
dzsooe nemtudjuk tûzfal bármi lehet.
c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\
Második lépésben nyissuk meg a host nevû kiterjesztés nélküli filé-t
Harmadik lépésben írjuk bele (legaljára)
#Silkroad
222.111.150.111 gwgt1.joymax.com
The server is undergoing inspection or updates. connect to Http://www.silkroadonline.net for more information.
Erre vlki tudna nekem mondani vlmi megoldást?
omfg utálok copyzni de tényleg kellene help -.-
Mastery 70-nél a fegyó sebzése 70%-kal nõ, ez nem csak phys HANEM MAGIC DMG is!!!
Tehát ha olyan fegyó van a kezedben nuke közben aminek kimaxoltad a mastery-jét, akkor a spellek sebzése is nagyobb lesz.
Heuskal lvl 53
flying dragon flow,flying dragon fly
combo elsöje nemtudom mi a neve 😊
soul spear
soul spear truth
ghost-spear-petal
passive
Cold
passive
ice guard series
frost nova woods
ice shot vagy mi lv 1
snow rain
fire
basic fire prot
fire shield
fire nuke utolso 2 max
imbue max
light
wolf nuke
tiger nuke
shout series
must-piercing series
concentration series
passive max
grasswalk lv1
ghost walk phantom lv5
grasswalk-fly max ( wohoo 65% +20% garment RULZ 😄 )
kb ennyi
ez igy 70k sp nagyából lv 60-ig 😊 de viszont aranyos.. 😊
The server is undergoing inspection or updates. connect to Http://www.silkroadonline.net for more information.
Erre vlki tudna nekem mondani vlmi megoldást? <#fejvakaras>#fejvakaras>
nem számit annyit..
ha nuker vagy legyen 3 nuked fegyvert pedig ne használj. ^^
pl amikor bent vagyok karakoram belsejében az intesek csak igy nyomják a spearesek
shout + meteor vagy cold vagy light mennek tovább.. most erre mit lehet mondani? 😄 elite ölés?
bers on
light
fire
cold
fire
light
cold
fire
cold
light
fire
cold
megyünk tovább ^^ nekem csak azért tetszik az int nuker amit meg is fogok csinálni ha a glaviesom lv 70 felett lesz greece-rõl ugy sem fogok elmenni 😊
sebzés többltet meg hidd el egy példa
85s alap spear
2k-ig sebez fel
1,6-ig sebez fel a simasword.
most innentõl dönsd el nah game BB 😄
A 8-as degrees kard egyébként marha jól néz ki. A sebzéstöbbletet meg majd meglátjuk...jelenleg én is spear-en vagyok.
Szerintetek megéri 2 imbue-t fejleszteni? Ice-fagyi, tûz-sebzés...
de a sword egyszerüen
RONDA
.
.
.
.
.
egyébként elnéztem a koreaiakat nálunk ha van 1-2 blades kari szerintem.. nemtom.. lehet mert a combok már nem sebeznek akkorát mivel uj skill sincs? hmhmm
glavie + blade + shield + ice + fire hmm 😄
sword+shield-s kari meg krva drága.. ^^ + csunyán néz ki 😄