Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaime01
hehe én most csak ott akarok lenni az elsõ 1-2 hétben a topok között utána már annyira mind1 onnantol már gyerekjáték mivel életképes a karid.. és akkor MEGDÖGLIK minden low lvl thief.. 😄

Atisz
Hehe, nem baj én akkor sem megyek. Állítólag a TheEMPIRE az egyik legkorrektebb guild a Xianon, szóval ez annyira nem baj.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Lol, ok. Nekem 3-4 óra után már "mozdulhatnékom" vagy "mástcsinálhatnékom" támad, szóval ez nekem nem sikerülne...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

WuFraZselic
hát,én most egy lvl 70 full str tanker glaviest minden jóval ellátva 133k sp-bõl kilehet hozni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

shaime01
várni kell hogy bejuss

shaime01
StorM , TheEMPIRE , DA_TANG , DarK jön greecre 😞

Blinkye
de nekem nem megy, állandóan kiir valami sárga üzit

3Ds MAX :)

shaime01
én is arra pályázok .. 😊
nálunk angelblade 2,5 hét alatt érte el ^^
ha meglesz a 32 - 3 nap alatt akkor sztem jövöhét már 40+

Atisz
1 hónap alatt lvl 70? Nemár...

shaime01
de minek force? én arra csak azért fogok tenni mert a manna add +2k -t lv 50-en ^^

shaime01
megnéztem hány sp kell a én kiválaszot glavies után történõ intes karimnak
hát
179k sp csak lv 70-ig.. ^^

WuFraZselic
na, 36.001k sp kéne egy full int lvl 45 spear+int+fire+kis cold + force passzivokkal ellátott karihoz 😄 hát, majd ha nagyon idõmilliomos leszek, elkezdem 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

shaime01
ki tudod vele számolni hogy xx lvl-ig hány sp kell a karidhoz nekem most 32-ig glaviesal kell majd kerek 7k szóval még farmolnom se kell elég lesz a 2-s farm szóval wewee 😄

Blinkye
Ezt érti valaki? HA igen magyarázza el please 😊 http://sro.mmosite.com/x/

gameplusz
Mivel itt nem tudtam normálisan játszani, eredetileg is ez lett volna a végsõ szerverem, így viszont tovább kell álnom, mert ha visszamennék is Velencére, akkor szopinger lenne, mert ami egy hónap kimaradt játékban, annyi idõ alatt már rég 70-es lennék, így viszont szívom a fogam és kezdem újra.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gertrud
Nomak: te dombornyomott mastercard nélkül is tudsz paypalozni? Mert azt olvastam otp webkártya nem jó, de érdekelne, hogy te mit rendeltél (meik kártyát) és onnan mit csináltátl? Köszi elõre is! AMugy mindegy ki meik szerveren vagy, ha azzal az ac..al jelentkezel be, akkor az kapja a silket, ergho nem csak athensosoknak tudsz silket venni :-)

Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/

Sziasztok!
Itt szúrom be schlosszer hsz-át a paypalhoz:
2006.05.13. 21:55 - schlosszer (#10156)
SILK VÁSÁRLÁS... Nos,akinek még nincs tapasztalata,annak elmondanám.Elõször is kell egy VISA vagy MasterCard-os bankkártya (NEM hitelkártya!!!) Aki már vásárolt PayPal-on keresztül,az kihagyhatja ezt a részt.. Lépj fel a www.paypal.com -ra Válaszd a Sign up -menüt. (jobb fenn) A pötty marad a Personal Account mellett,lent válaszd ki Hungary-t,majd Continue. A regisztrációs oldal elsõ részét töltsd ki értelemszerûen (név,cím stb...) Az itt megadott email cím és az alatta beírt jelszó lesz a belépési azonosítónk a PayPal-ra. Ha kész az elsõ oldal,akkor jobb lenn Sign up A következõ oldal egyrészt ellenõrzõ adatok,másrészt kéri a kártyánk adatait. Meg kell adnunk a kártyaszámot,a lejárat dátumát,és a hátsó oldalon lévõ biztonsági azonosító számot. Ha kész akkor jobb lenn Add Card. (a további már csak emlékezetbõl...) Elvileg regisztráltad a kártyád a PayPal-on,DE HASZNÁLNI még nem tudod!!! Két ellenõrzésen kell még túlesni.Az elsõ az email ellenõrzés. Az általad megadott email címre érkezett egy levél a PayPal-tól,ott kövesd a leírtakat... (katt erre a linkre stb...) A második kicsit bonyolultabb... A kártyádról máris levont a PayPal 1.5 Euro-t.Nem kell megijedni,ezt VISSZAKAPOD!!!Lépj kapcsolatba a számlavezetõ bankoddal,és kérdezz rá erre a levonásos tranzakcióra (vagy NetBank esetén nézd meg ott).Ha megvan a tranzakció,akkor a következõt kell megjegyezned : a PAYPAL írás ELÕTTI 4 SZÁM. Lépj fel a PayPal oldalára,jelentkezz be,és a bal menüsor tetején van egy link,ahol a kártyaellenõrzést kell végrehajtani.Kattints rá,majd írd be az elõbb megjegyzett 4 számot...aztán tovább... :-))) Ha mindent jól csináltál,akkor a következõt fogod látni : Name : (amit beírtál nevet) Email : (amit megadtál emailcímet) Status : Non U.S. - Verified vagy Hungarian - Verified OKKÉ...KÁRTYA CSÕRE TÖLTVE...JÖHET A SILK... Lépj fel a Silkroad honlapjára... Válaszd a menüsor jobb szélén lévõ ItemMall-t. A következõ oldalon válaszd a PayPal fület,majd lenn a Charge Using PayPal -t. A következõ oldalon be kell jelentkeznünk azzal az accountal,AMELYIKRE AKARJUK venni a Silket. A következõ oldalon válasszuk ki,mennyi Silket akarunk venni (50,100,300,500,700,1000,1500,2000) FONTOS !!! Egy nap egy accounthoz maximum KÉTSZER vásárolhatunk Silket (2 tranzakció),illetve MAXIMUM 2000 Silk lehet összesen egy accountnál !!! Szóval,válasszuk ki mennyi Silk,bal alul pipáljuk ki a négyzetet,majd katt a Make Payment-ra. Egy összesítõt látunk a vásárolt silk mennyiségérõ,az email címünkrõl és a fizetendõ összegrõl (dollárban).Ha stimmel minden,akkor ismét katt a Make Payment-ra. Az oldal átvált PayPal-ra.Írjuk be a regisztrált és ellenõrzött PayPal azonosítónkat és jelszavunkat,majd Continue. Az utolsó összesítõ ablak,kinek fizetünk (Joymax Co Ltd) illetve mennyit... Katt jobb lenn a Pay-ra... Következõ oldalon is hasonlót találunk...mehetünk tovább... ÉÉÉÉS...sikeresen megvettük a silket. Megjegyzés:nekem MasterCard-os kártyám van,a VISA-sat nem próbáltam.A fizetés tökéletesen mûködik a nem deviza alpú nem dombornyomásos kártyával is.Biztonságosnak tartom,ajánlom mindenkinek... Sok sikert

Aege, Magyarok guild (lvl.4)lvl.35 Babel, Magyarok guild (lvl.4) lvl.46

shaime01
nekem igen szóval itt maradsz és kész.. 😄

de ez lesz a végsõ szervered ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

gameplusz
Ha nem lámáskodsz, akkor leszek 😊 De elõre szólok, hogy nem lesz sok idõm, csak a nyári szünetben, akkor viszont szerintem június végére megvan a lvl 70 😛

Egyenlõre a gépem még mindíg szar, de szerintem megoldom, valahogy ^^ Legrosszabb esetben bekötöm a másik gépem játékra, csak menne már ez a szar.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Carmang
Lord_Nomak a hsz-ek közt keress olyanra, hogy "paypal". Még kb két hete kérdeztem ennek utána és valaki korrektül leírta, lépésrõl lépésre hogyan kell paypalon regisztrálni. Valami ilyesmi volt, hogy regisztrációkor levon 4 eurót, de ekkor MÉG NEM TUDOD HASZNÁLNI. Utána emailban kapsz 4 jegyû kódot, azt be kell írnod a regisztráción és visszakapod a 4 eurót. És csak ezután tudsz vele fizetni. De mondom keress rá a hsz-ek közt!

Blinkye
szerintetek P3 800Mhz-n érdemes lenne kipróbálni a Silket? Megy? Mert akkor a melóhelyemen is tudnék játszani 😊

Blinkye
<#worship>

5 perc alatt lvl 3 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Atisz
Persze hogy él mind a 2...a passzívot én a sebzésre értettem.

leszel 1 klánbna velünk vagy megint mész külföldiekhez ?

Halika! +oldódott a probléma! 😄
Halika mindenkinek!

Nem akar elindulni a sil, ezt írja ki: "Unidentfield Clint! Close"! Mi lehet a baj ? please segítsetek..... elõre is köszike!!
Blinkye
Jó az 1280*1024 be nem látszik távoli nézetbõl 😊

Blinkye
HA pl a bow meg a spear is ki va maxolva akkor mindkét passive él? attak rating meg a +hp. vagy csak az amelyik a kezedben van?

és alig lóg aát a ruhája meg egyéb cucccai 1máson 😄

Blinkye
Szép neve van a csajnak 😊

shaime01
THE BIG BLADE 😊

GunZ vki plz !!!!
csak 75 % kell a lvl uphoz 😄 és akkor márcsak 3 az új fegyóhoz 😄
ami kb ilyesmi lesz 😄 ilyesmi
ehhez meg még kell 20 szint 😄
ehhez

Lord Nomak
potit csak most vettem elöszõr és utoljára, hogy alacsonyabb szinten legyen pénzem azé ^^ maki nem pénzkidobás szerintem, gold ticketet meg csak 1 naposakat veszek majd, azt is heti egyszer 😛
de errõl paypallról kellene nekem valami infó.. majd utánanézek jobban, mert nem tudom hogy kezelési költség stb.. ezekkel mi a helyzet

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

shaime01
ugy hogy áttolod a seggeda görög servere 😄

ték 😄 na szal (3 percenként 1 üzi 😞 )

shamine: a 42 es tífeimet 32 -n hogy ölöd meg ? 😛
Lord_Nomak: vazz egy oriási 😄😄😄: (mármint a majom nagyságra 😄)

Atisz
Neeeeeeeee...miért vettél potis tasit? A legnagyobb pénzkidobás. Csak ticket és (magasabb szinten) maki. <#ejnye1>

shaime01
shaime01
én 😊

Atisz
Hát ja remélem én is...mert akkor lehetne 3 maxolt nuki + 1 fegyó és akkor ultimate dmg 4tw... <#violent>

Atisz
Az is koreai gyík-screenshot volt...

Atisz
A 22% az akkor is az "elmészap*csába" kategória <#vigyor>

Blinkye
Ha feltolják a masteryt 500 ra akkor 5 öt lehet kimaxolni nem? az tök zsír.

Kavácska
rakott vki be képet 20 BR-srõl is vmelik nap úgy emléxem...

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Atisz
Helyes, ha már ingyenes a játék akkor nehogy ilyen hülyeségekre szórd el a pénzt...persze lehet hogy majd én is másképp fogok beszélni ha elfogy a havi jegyem amit még anno 1.5 mill in-game aranyért vettem <#vigyor3>

gameplusz
Náluk van ALKÍMIA, így nem olyan nehéz náluk ilyenre gyúrni ^^

Atisz
Ja, kis rohadékok széthack-elt item-ekkel...
Az eddigi legjobb pajzs 19-es block-os volt a szerveren (de ahogy elnéztem az egész silkroad-ban)...

Atisz
Nekem mióta feltoltam a fegyó mastery-t ugyanazzal a fegyverrel, ugyanazokkal a skillekkel érezhetõen nõtt a dmg...

shaime01
holnap jönnek hogy 24 órád van arra hogy kiköltöz a házadból mert lefoglalták 😊