Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blinkye
De lol 😊 Azthitték bot a meg legyakta õket 😊 késsz...

3Ds MAX :)

Atisz
Ez melyik GM? <#guluszem1>
és melyik szerveren van?
Mert nálunk vmi GM Crayon van és azt mindig elküldjük a k-anyjába <#vigyor3>

Tök jó, ez volt múltkor:

"Hi this is GM Crayon."
"We'd like to apologize for the inconvenience."
"We'll do our best to provide you smooth game experience."
"Thanx for your understanding."
"And again thanx for your patience and sorry for the inconvenience."

Erre az egyik srác global-ban:

"Yeah-yeah whatever, just shut the fuck up. Thanx" <#mf1>

Egyébként a lvl 32-t én is jóval 1 hónapon túl értem el <#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

shaime01
egyébként láttam egy nagyon lolka dolog egyik nap
egy 64-s csávesz bent volt a penon warrirok között a falba ment és nyomta a gombot .. odament hozzá 1 glavies meg egy bow-s és tudjátok elkezdték szivatni.. elöször nyomták rá egy flyingot aztán egy sima arrow combot mikor mind a 2 neve lila lett a "botos" fogta megfordult és megölte mind2-t majd beirta "haha noobs" olyan jót röhögtem 😊

lehet õ is 😄 de õ asszem nem
nem tom mi a neve 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

shaime01
és darkspell messor?

magyarok nem is csalnak 😛 csak tudják x]
Xianon volt 1 magyar botter de abbahygata és rendese jéccik (lol mi ?)

WuFraZselic
szerver shoutdown bejelentés NÉLKÜL *

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
már csak 7x% és uj fegyó 😄 ja, és szerver shoutdown bejelentés rulZZ :S (-2% xp, mindez 2x... :S)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Blinkye
Egyébként nem vágom. rengetefet wolf ET-tem meg cs ..stb és ott is csak a külföldiek csaltak..

shamine
szóval, angolul nem tudó fórumosko kedvéért:
Hellósztok, ez GM Gargamel.
A HÓNAP "BOTTERE": VictorVektor (elnézést az elõzõ hszben hibásan írtam)
Neki a 32. szint elérése 2 kemény hónap munkája volt, mindez BOTTAL sikerült neki.
Ennek a nem várt lassúságnak köszönhetõen, nem adunk neki 1 hónap ID eltiltást, azzal a feltétellel, hogyha a 33. szintet csak 3 hónap múlva éri el, bot használatával.
Természetesen mi mindig keresseük, hogyan járhatnánk a felhasználóink kedvében.

u.i.: nem emlékeztem, hogy szoktak elköszönni a GM-ek? ti láttatok már játékban? Moon mindig lát, én meg még sosem láttam. :-(

😄😄😄

ATI : hivatalso oldalon írta 😄
Egy lány vagyok, aki nagy Hupi Kék törpikék-fan. 24 éves vagyok és szeretem az Online játékokat. Szeretnék egy barátságos GM lenni és mindent megteszek azért, hogy meghalgassam a felhasználók kéréseit a játékkal kapcsolatban. Srácok remélem fogunk a játékban találkozni!

Blinkye
Pff 😊

Atisz
Szted nõ a GM? Bárcsak az lenne...azok lelkiismeretesek.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Amikor vki úgy botol hogy ott van a gépnél és beírogat, hogy "figyeljé' hülyegyerek én nem botolok"...

Atisz
Nem azt mondtam hogy SZAROK, hanem SZARIK a GM...amikor már 3. napja küldik neki felváltva a screenshotokat, meg videókat, akkor eszi csak oda a fene...talán

Blinkye
viszont úgy már nem játék... Mi az a babysit?

sztem otthon recskázik ... (igaz nõ de nem baj 😄)

Blinkye
EZ a fuck kalkulátor még mindíg loadingol 😄

Atisz
Na látod...õk is így kezdik. Aztán rájönnek hogy másképp nem fognak fejlõdni egy nap alatt egy szintet magasabb szinten, ezért onnantól tovább botolnak. Utána picit leállás, esetleg "babysit", aztán megint mehet tovább...

shaime01
szerintem vigyáz kivel beszélsz... vv a legnagyobb magyar BOTOS.. <#nezze>

Atisz
És szerinted nem szarik rá? 😛

Blinkye
komoly. haverom keresett,de csak egy japán nyelvût talált 😊)) És van olyan ami úgy fut,h a játékot el sem indítod?

Atisz
Nem, úgy általában az ilyen játék alatt futó segédprogikkal vigyázz.

GM 70 es 😛

Atisz
Én is láttam egy 90k sp-osat...
No de várj...Korea az más kategória. Tudom ezt más MMORPG-kbõl...

De nem a koreaiak szoktak botolni.

Atisz
Mert kurva hamar magas szintû leszel, amikor alszol akkor is fejlõdsz (villanyszámla rules). Letöltik/vásárolják (az igazi profik módosítgatják is, ilyenkor általában a benne lévõ keylogger-t ki lehet iktatni). Kitiltani csak akkor tiltják ki ha a GM épp nem alszik és egyértelmûvé válik számára hogy az illetõ botolt.
Nálunk rendre az alkalmi botozókat kapják el, mert azok noobok és lebuknak. Az igazán kemény botozók nem (logikus, mert azok érnek el a legmagasabb szintekre és ahol botolnak ott nincs is még senki, tehát fel se lehet õket jelenteni<#smile>).

Blinkye
MAx egyébként az uncsi küldiknél használnék botot... hogy ne keljen 1 hétig ccsinálni...

Blinkye
Mit milyet használok? Botot? Nemfogok sztem. nem is vágom,hogy kell és leszedni sem tudok honnan...

shaime01
elsõ kcoka a jelenlegi karakterekd második oszlop az eltervezet karid

ati , ha valaki amig nincs a lv cap 80-n botoznak ne tud meg.. láttam olyan koreai képeket mondjuk õ nem botozott de több mint 700k sp volt nála.. most erre mit mondjak..? lv 90-s volt az articsoka.. nagyon durva ugy is mondhatnánk😊

Blinkye
help 😞 Fél órája loadingol ez a sz*r

Atisz
Vigyázz milyeneket használsz, nehogy a játék alatt kelljen futtatni, mert akkor volt cucc, nincs cucc 😄

Blinkye
Miért jó botozni? mi benne az élvezet? Honnan szerzik? nem is lehet leszedni meg kitiltják õket.. nem vágom mire jó...

Atisz
A 2 legnagyobb guild a szerverünkön gyakorlatilag botokra épül. Ennyi. És most nem goldminer-ekre gondoltam...

Blinkye
Honnan tudjam pl a planned caracter masteryeit?

Atisz
Akkor azok rohadt noobok voltak...gyere Oasis-ra és itt nézd meg õket. Annyian vannak mint a szemét. És még mindig csinálják pedig már lvl 70-esek!!!!

Atisz
Az mondjuk igaz, hogyha nincs suli akkor más, de akkor is...én tudom magamról hogy nem tudnám újra végigcsinálni.

Blinkye
faszom akkora szar ez a calculator... baszik csinálni vmit

shaime01
szerintem láttam karakom környékén elég sok bottert nem kell mondani ugy a 70%-a feküdt és azza lszorakoztunk hogy frost novát nyomtunk rá 😊

Atisz
Lol, ne haragudj de akkor te eddig nem sok botot láttál. Az alap hogy ha egy bot meghal, akkor visszafut egy kijelölt útvonalon a farmhelyére és már nyomja is tovább. A múltkor levertünk 2-t(hullott szép nyaklánc meg fülbevaló, ma is azt hordom<#crazya>), de azt is csak azért mert visszaütõsre állították. Ha nem agresszívra teszik, akkor max ks-elheted.
Egyébként egy este simán meg tud lépni egy szintet. Nálunk voltak olyan helyzetek hogy a srác nappal végig a stall-ban volt és másnapra 2 szintet lépett. LOL?

shaime01
lv 24-ig nehéz szerintem ha azt eléred 1 nap alatt onnantol már nagyon könnyü nagyon egyszerü .. szerintem elsõ nap ugy hyungo homeland környékén fogom csinálni azokat a gagyikat 😊, egyébként remélem belebotlok a banditolás közben egy sosun+9 +3str glavieba.. és akkor én leszek a server raj.. go EARTH GHOST 😄

Lord Nomak
vágod, az a gáz, hogy nem láttam, találtam soha, sehol 4 jegyû kódot.. 😞

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

shaime01
segítek én mindenkinek

glavies karit csinálok fire+glavie és késõbb maxolom a buffokat pl ice guard etc

Atisz
Valóban, bocs lusta voltam visszkeresni. De a kamilla név tuti nem stimmel, más volt az...
Egyébként 20-asra bazi könnyû eljutni, nuku sp farmmal. No de onnan...jájj

Blinkye
Melyikern kezdesz karit? Lehet odamegyek én is 😊 Segítenél nekem? Elolvastam még1x a biztonság kedvéért a farmolás sro.mmo-n 😊

shaime01
idézek
én játszotam oasison SÖT még ott voltam amikor elkezted cicababa néven még mondtad is hogy te igazából fiu vagy csak lány kari jobban tetszik ezért választottál. fogalmam sincs mi volt már a nevem de én glavie-al nyomultam az elején asszem kamilla vagy ki volt az akartatok egy guildot csinálni és sok magyart keresni.
csak aztán te 2 nap alatt 20-s lettél és kezdõ voltam és a 16-s szintet se tudtam 1 hét alatt elérni igy inkább megvárta ma köv szervert😊

shaime01
felölem botozhatnak.. mivel a bot nem fejlödik olyan gyorsan.. ez teljesen tévhit fejlödik 1 este ha mázlija van 20%-t MAX.. ha meghal ott van és fekszik ennyi.. én ember vagyok én nem halo ketc.. JÓ LESZ NYUGI 😄

Atisz
Miattam? De miért? Mi volt az ingame neved?

Atisz
Hehe, csak hiszed. Nálunk is egy csomóan csak közepes szinttõl kezdtek el botolni...

shaime01
ez mindenki saját döntése én az OASIS-rol MIATTAD mentem el mint már irtam.. 😄 szóval egy szavad nem lehet..
venice-rõl meg azért mert..nemtudom van ott egy jó blades karim meg minden jó.. csak már nincs esélyem... most hogy tudomhogy kell lv 46 után 1 nap 1lvlupal haladni .. igy már könnyü lesz 😊

Atisz
Persze ha az egyik update-ben implantálnak bele némi Baldur's Gate komplexitású küldiket akkor abban a pillanatban újrakezdem <#nyes>

Atisz
Egyébként én tuti hogy nem hagyom itt a karim és megyek át másik szerverre, újra végigcsinálva az egészet, lemészárolva több millió lényt. Kizárt!
Majd ha jön az európai oldal...akkor...talán...