Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Payment Details
Transaction ID: xxxxxxxxxxxxxxx
Item Price: $10.00 USD
Total: $10.00 USD
Item/Product Name: 100 Silk ($10.00 USD)
Item/Product Number: 10
Invoice ID: xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
The following options were included with this payment: Silkroad Online ID: xxxxxx
xx: xxx
Buyer: Harányi Gyula
--------------------------------------------------------------------------------
Business Information
Business: Joymax Co., Ltd.
Contact E-Mail: [email protected]
Tehát.
Szerény személyem: 2006. Május 15-én bementem OTP-hez, megkértem, hogy egy Elektronikus Számlacsomagot csináljanak nekem. Ez a csomag 3 darab számlaszámból áll.
- Elektronikus számla: Sima OTP kártya, ATM-hez stb..
- Megtakarítási számla: Ezen a számlán lehet elhelyezni pént megtakarításra, nem sok kamatot számolnak fel rá ( 2,4% ) ha jól tudom. De ez is valami.
- WebKÁRTYA: Ez a kártya minden vásárlásra feljogosít interneten. Hiába van kiírva valahol, hogy csak VISA kártyával lehet fizetni. Ezzel akkor is lehetséges a dolog, mivel ez " kombós " kártya. Minden elfogadóhelyen köteles mûködnie interneten keresztül.
Tehát megkaptam a kártyákat ( OTP kemény kártya, WebKÁRTYA sima papírlap de nem szabad kidobni mert lemondásnál a hiánya 5000Ft befizetést igényel az OTP felé. )
( Nem szabad elfelejteni, ha az ember új szerzõdést köttet OTP-nél akkor a Házi Azonosító számot, és egy 7 jegyû kódot ne felejtsen el megadni. Mivel az lesz szükséges interneten az OTP honlapján a belépéshez. )
Szóval, fellépek OTP-nek a honlapjára, megadom az azonosítómat, jelszavamat, és a sima OTP kártyámhoz tartozó számlaszámot. Beléptet egy kombinált felhasználói részre, ahol a három számlaszám között lehet a pénzt ide-oda pakolgatni. Kiválasztom melyik számlaszámról küldeném a pénzt, és melyikre. Miután ez megtörtént kiírja mekkora összeget. Beírom, hogy pl.: 6500Ft ( Kb. ennyi kell 300 silkhez. ). Akkor átrakja azt a pénzt a WebKÁRTYA számlaszámára, és máris biztosítva van a fedezetünk internetes vásárláshoz. ( Tanács: Ha esetleg maradna pénz vásárlás után azon a számlán, akkor tegyük vissza az eredeti OTP számlára, nehogy meghackelje valaki és leszedjék azt a kis nehezen megkeresett pénzünket is róla. ). Miután megvan minden. http://www.paypal.comoldalra fellépünk. És megkezdjük a beregisztrációt. Kérni fog mindenféle adatot amit nem árt helyesen megadni, ha esetleg a késõbbiekben problémánk adódna bármivel kapcsolatban is.. Miután az általános adatokat megadtuk, kérni fogja azt a bankkártya számot amit használni fogunk fizetéshez. Ezt a számot e mellé az Elektronikus Számlacsomag mellé egy kis lapn kapjuk majd meg, és azon van rajta a Bankkártyaszám, a CV2 szám, és a lejárati dátum. Ezeket megadjuk, után kattintás a továbbra és elküld egy aktiválási e-mailt a rendszer. Ott írja, hogy van egy négy jegyû kód amit kapnunk kellett, és ha beírjuk vissza az ellenörzõ konzolra akkor visszadja azt az 1.5 Eurot amit levont tõlünk a regisztráció folyamán. ( Tapasztalat: Nem kaptam ilyen kódot, kétszer újra igényeltem akkor még kétszer levonta a pénzt nálam.. ) Ha kész a PayPall regisztráció akkor felmehetünk SilkRoad honlapra. Ott belépünk saját regisztrációs nevünkel és kódunkal. Utána kattintás az Item Mall Silk Charge részre. Ott kiválasztjuk a PayPall részt, kattintás a továbbra, kérni fogja mennyi Silket szeretnénk vásárolni, utána kattintás ismét a továbbra, és utána bejön a PayPall honlapja. Ott ki lesz írva felül, hogy mit szeretnénk venni, mennyibe kerül, és kinek a részére történik majd a fizetés. Kb a felénél lesz majd az email címünk amivel PayPall-ra kell bejelentkezni. Alá beírjuk a PayPall regisztációnál megadott kódunkat, rákattintuk a tovább gombra. Akkor kiírja, hogy fizetés bla.. bla.. bla.. És megint kérni fogja, hogy kattintsunk a tovább gombra. Kielégítjük a PayPall rendszert és kattintunk. Ha elegendõ pénz van a számlán, amibõl letudják vonni azt az összeget amiért mi vásárolni szeretnénk, akkor bejön a SilkRoad honlapja, és kiírja nekünk szépen színezve, hogy " 300 Silk Upload Finished " és még mellé berak nekünk egy szép virágcsokrot is.
Ha nagyon szükséges, és nem szeretné valaki megcsinálni magának ezt a folyamatot, és nem akar önnálósodni. Akkor megoldható még valami. De ez már csak bizalmi szinten alapul innentõl.
Megadom számlaszámomat annak, aki szeretne valamit venni. Átutalja a részemre a pénzt, feltöltöm neki Silkel a Login nevét stb.. Utána azt vásárol vele amit szeretne. De ezt nem úgy, hogy.: " Jaj most csak 200-ra van pénzem, de 300 kellene mert nem lesz Gold Ticketem, tudnál kölcsön adni addig ? " Ilyen nincs, akkor nem lesz neki addig Gold Ticket amíg nincs elegendõ pénze rá.
Remélem érthetõen fogalmaztam és vázoltam fel a dolgokat.
Jó szórakozást mindenkinek. Bármiféle kérdése lenne bárkinek, megtalál itt vagy privátban üzen nekem.
Üdv.
[Xian] Roondar lvl 77 member of [INQUISITORS] Roondar killed Lord Yarkan x5
Afrika lvl3 ^Xian powa^
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
Elég, ha annyit mondok, hogy csináltam egy +2-es fegyót egy +3-ból 1,2M-ért?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
3Ds MAX :)
de szerintem egyébként ez akkor is mókás.. egy valaki vásárol, annak utalják a pénzt, aztán meg kiveszi azt amit kért, kb csomagküldõ szolgálat leszek :|
lehet valami üzleti taktikát kellene kitalálnom, mivel tranzakciók után pénzt von le tõlem otp is meg paypall is kiveszi a maga részét..
mondjuk minden 200ik silk felett +50-et magamnak írok jóvá, vagy ha 300 silket vesz valaki nem 6ezret utal át nekem, hanem 6500-at 😄
muhahahahah
jó éjt 😊 holnap re valamiko'
mindent egybevetve hasznos az item mall tényleg
ja és, egy valami még.. ma jutott eszembe utána ki is próbáltuk, ha veszek mall-ba valami cuccot, és beteszem guild store-ba, akkor egy csapattársam kiveheti magához.. teháááát kurvajó. 😊 csak ne jöjjenek rá hamar a bugra, már ha bug ez a dolog..
egyébként az milyen nice lehet már hogy bent a dungeonban egy 8exp share-s partyban (leggyorsab fejlödés) botoznak? :o
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
ATISZ az nem TheEmpire hanem HUN_Empire nem ? 😄😄:😄
Sigfried tudod a bot ... ¢¢
Tárgy Dátum
re: Nincs tárgy 2006. 05. 23. 22:22 X
Nincs tárgy 2006. 05. 23. 21:58 X
2006. 05. 23. 21:53 X
re: re: re: re: re: Nincs tárgy 2006. 05. 22. 21:14 X
re: re: re: Nincs tárgy 2006. 05. 22. 20:28 X
re: Nincs tárgy 2006. 05. 22. 20:20 X
hi 2006. 05. 22. 19:22 X
Rendszerüzenet: büntetõpontot kaptál 2006. 05. 22. 19:14 X
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nincs tárgy 2006. 05. 23. 22:22 X
Nincs tárgy 2006. 05. 23. 22:21 X
Nincs tárgy 2006. 05. 23. 22:21 X
Nincs tárgy 2006. 05. 23. 22:19 X
Nincs tárgy 2006. 05. 23. 22:18 X
Nincs tárgy 2006. 05. 23. 22:16 X
Nincs tárgy 2006. 05. 23. 22:10 X
Nincs tárgy 2006. 05. 23. 22:09 X
Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/
most éppen nálam megy a
wow bot
sg bot
gunz bot
silkroad bot
muonline bot
hátvakaró bot
!😄
(hupszasza SG bot 😄 ebbõl ban lesz x] )
(csak amikor alszik 😛)
(3 percenkénnt 1 üzi vááá)
de azóta nem botoztam sehol
1nap lv 21-24
2nap 24-27-28
3nap 29-32
4nap 32-34
5nap 34-36
6nap 36-38
7nap 38-40
8nap 40-41
igy tovább egészen lv 49-ig ahol már érzem hogy ebbõl sem lesz meg az 52.. péntekig.. 😊
de persze egy HARDCORE kockulást jelent föleg az elsõ 3 nap.. amikor az ember szinte nem is alszik 😊
pl ViktorVector 1 hét napi 5 óra játékkal lett 18-20
_Cat_ 3 nap alatt lett 3-4 órás napi gémmel 18 😄
+1 havi jeggyel, amit sajnos nem túl jól használtam ki (ugaz akkor még noob voltam).
Az óra az elég széles skálán mozog (1-5).
de õk tudnak állítolga szervert válatni 😄