82377
Silkroad Online (iSRO)
  • ceb1t
    És mennyi lötyi lehet a raktárba? az is meg van szabva vagy abból akármennyi lehet?
  • ceb1t
    Ha valaki tud segiteni hogy tudnám megoldani egy teljes mastery cserét? ugy h nincs is fölös sp-m:S:S
  • Cat 02 #76628
    300 talán.
  • doxadmin
    max 300 lehet nálad, utána le kell adni, majd újra felvenni
  • ceb1t
    És hogy érdemes leszedni egy egész mastery-t? főleg ha fő mastery?
  • ceb1t
    Nincs limit h cursed heartból mennyi fér el az inventoridba? vagy akár mennyit vihetsz ammennyi csak elfér?!
  • doxadmin
    Miért? ^^ A hónap beszólása xD
  • VadKacsa
    "Magic POP köcsöghöz kell menni, nem a csókához. (trader shopnál van)"
    Remélem ezt senki nem gondolja komolyan de most komolyan!
  • Maala
    1 csomó nyelvtani hiba pl?
  • Cat 02 #76621
    Hm, ez korrektnek tűnik, valaki tud valamit róla?
    http://nivlam.igamelegit.com/
  • surr3al
    fúj ez mekkora durva beszólás volt már XD ez tetszett:D
  • Kryon
    hát igen, ha valaki birka, ne csodálkozzon ha megnyírják xD
  • madmac
    OFFSrácok ebbe lehet van vmiON
  • Maala
    xDxDxD Ez a kérdés szvsz idejétmúlt.
  • WuFraZselic
    hát ja, szódával elmegy

off: eladó athenson farmer kari 900k körüli sp-vel, chinese, pm részletekért
  • asdelado
    Eladom a Karim lv 53 glavier full str Heloween full dressbe armorm ruha 52+5 glavie pingvin (52lv) majom(él) server venice 15 mill goldal, + 42 es nuker van az accon szintén venice msn: [email protected]
    (pw válto van)
    3 ezer forint vagy 50 mill csak venice serverre scammer köcsög csere nem kell
  • Darkspell
    Elkiabáltam... Úgy tűnik semmi értelmes nem jön :( Csak javítgatások :(
  • Darkspell
    Beszaráááás

Jön az alkemy ápdéééét! :D
  • ceb1t
    Majd jön kedden a másik 4,és másik avatar... nofear
  • Messi6502
    Nálunk is ez van és rohadtul idegesítő...
  • random001
    Nem tudom más szervereken mi az ábra, de nállunk csak sword, staff robe és armor esett még csak. Az valóban random hogy ezek milyen szintűek. Az érdekelne hogy máshol kapott-e valaki ezeken kivűl mást is.
    Elméletben a sword, armor, staff, robe ikon az csak jelképezné az ch fegyit és ruhát, illetve az eus fegyit és ruhát. De csak elméletben, mert gyakorlatban is csak azt ad :S
  • Cat 02 #76609
    És szerinted mikor lesz unbound silkért ? :D
  • Android78
    Haha ma nyertem 64 sos devil swordot XD csak nem értem 91 szinten mér 64 szintű fegyot ad =(
  • doxadmin
    NPC nél a listából kiválasztod mi kell, sunok, egyébb itemeket (devil wing, devil spirites ruha/töltő) Ezek után beteszed a kártyát, és imádkozol hogy piros legyen és ne zöld. Ha piros nyert, zöld akkor nem. Zöld cuccokért is jár valami egyébb pl elixir ^.^
  • Kryon
    Accal együtt kell eladni, amíg ritka :)
  • Balázs2
    * a ctf győzelem utána sub kard vagy mi a turó, és aki a legtöbbet nyomta el belőle, az kapta a sunt..
  • Balázs2
    Eléggé noob kérdés lesz, de ez hogyan müködik?Gondolom mint tavaly amikor volt az a kártya, hogy utána kapták meg.. tehát elnyomod a 10 silkes kártyát és ha nyertél mit ír ki?Gondolom nem "terem" az invetorydba egy random statu 90-es sun sword, hanem kedden kapják meg az emberek nem?!
  • Maala
    Bárcsak lenne rá 1 módszer, hogy megszabaduljunk az account-bind tulajdonságtól. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • Maala
    Drágám, később egyszerűbb lesz +ozni, ez mindig is így volt. :)
  • Rabbit20
    hát 300-400k hufból nyer magának egyet bárki ^^
  • Balázs2
    Hello
    Eladtam az összes goldom, már nem kell belépnem árulni:P
    De azért olvasom a fórumot, grat a sunhoz, kár h nem lehet eladni, kapnál érte kb. 300-400k hufot, ez a turpisság benne hogy nem lehet eladni,ezért adják kb. ingyen..
    Manapság kitett magáért Joy, senkinek egy szava nem lehet:D
  • Darkspell
    Ha van egy kis eszük, meg normális partyjuk, medut ölve lazán lehet ilyenkor marhagyorsan fejlődni. :)
  • gameplusz
    Ja, jó...
  • WuFraZselic
    ez is mókás item

• THeArrow
    tomassal szeretjük a leot xddd
  • JackyBoy
    az gg ha 800 silket beletoltál és nincs sun....inkább vettél volna belőle vmi alkohol(mentes) italt:)

(leo)
  • Cat 02 #76594
    A bankrablás nem megoldás!
  • ceb1t
    akkor lehet h iSRO ba se lesz emiatt gecisok sun?!:O
  • THeArrow
    nyald le a zacsit avi :d ja.. beletoltam kb 800silket, nemhagyott nyugodni föleg wufi sunja után dehát evvan =P lesz ebböl még sun nemkell aggódni ^^ megvan a terv hogylesz suncy =P a többi márcsak idő kérdése ;-D
  • Cat 02 #76591
    De ott valahogy nem népszerű, vagy legalábbis stallban nem árulnak =\