Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
borzalmasak vagytok
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Utállak titeket :/
Zsela és én mint az utolsó legitek elutasítunk benneteket. <#idiota>#idiota>
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Látom megy ez neked 😄
Segítség képpen már csak annyit: "Egy bolond százat csinál"---> ez egy szólás/közmondás.
nem kell magára venni senkinek, mert nem szószerint kell értelmezni. Javaslom keress fel egy ezzel foglalkozó honlapot, segít ha nemérted.😊
Az utolsó hozzászólásod elsõ bekezdése szerintem eddig is tiszta volt mindenkinek.
azt ugyan nemtudom hogy honnan veszed h én eldöntöttem vmit, és nem vok kiváncsi rád.. nyilván ha ez így lenne, nem írkálnék nektek ide 😊
És Én ugyan nem sajnálkozok, csak próbáltam rávilágítani arra, hogy fölösleges tippelgetni, 100cap akkor jön, amikor majd úgyérzik h kevés a zseton..
Részemrõl ennyit errõl a témáról, remélem megérted. 😊
Köszike
Ezenkívül ott vannak a hardcore playerek, akik 10 accounttal stbstb... Akik nagyban nyomatják, minden részét ismerik a játéknak, minden karitípussal tudnak minden karitípus ellen játszani. Ez sem érdekli a Joymaxot, ezért nekik kitalál mindenféle játékegyensúlyt felborító dolgokat, pl. Devil's Spirit. Ezeket a játékosokat csupán a valóban új dolgok - ejtsd új degree - érdekli a játékban, és az új lehetõségek, amiket ezek hoznak. Azaz idõvel inaktívak lesznek, mert az új szerverek sem elég izgalmasak nekik. Ekkor be kell hozni egy új Capemelést, mielõtt az illetõ végleg elveszíti érdeklõdését.
És igen, ez már megtörtént kétszer is. Nagy számok törvénye? Nem. Egyszerûen az MMOk sajátossága. Egy 4 éve mûködõ MMO az bizony qrva nagy szó! Az üzleti modell eddig bevált (bár szerintem ez alkalommal már nem fog). Te hozzányúlsz ahhoz, ami mûködik?
Mindenesetre igazad van ebben:
'De látom azért elkaptad a kommentem lényegi részét 😊 😄'
Ezt ki is fejtettem itt:
'De te eldöntötted magadban, mi lesz a véleményed, én pedig leszarom, te mit hiszel. 😊'
Arra azért megkérlek a magam nevében, de talán a többiek is csatlakoznak hozzám, hogy nem kérünk a sajnálatodból, amiért a 100 bolond között lehetünk, és a nyavalygásod a - számodra vélt - spekulációk miatt is annyira érdekes, mint amennyire Te számodra a Mi offjaink. Köszi.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Arra próbáltam rávilágítani, hogy felesleges spekulációkba bocsájtkozni..
De látom azért elkaptad a kommentem lényegi részét 😊 😄
Egy szónak is száz a vége, jelenleg akármeik becslésnek ugyanannyi az igazságalapja.. Persze a semmirõl is lehet beszélni oldalakon át😊
Jó várakozást, remélem, addig fogsz várni decemberben a pimpelt cuccaid eladásával, míg már fabatkát sem kapsz érte. 😊 Mert ha abban reménykedsz, hogy jó árat kapsz a cuccaidért, mikor már kint lesz a hiv. oldalon a letölthetõ kliens... Tévedsz.
(Mielõtt WuFra beszól, hogy csak a bolondok adják el update elõtt a cuccaikat, gondold át ezt: Eladod jó áron a saját cuccaidat, vársz 1 hónapot, míg lemennek az árak, és megveszel egy új szettet - akár a réginél is jobbat - fele áron. Már aki nem szarja a goldot...)
Egy dologban viszont igazad van: Egyszerûen nincs olyan update kSROban, amit jelen pillanatban el lehet képzelni, hogy beraknának önmagában. Jangan Cave az Cap100al jár, és Roc is erre épül. Viszont ha nem lesz semmi update nyár környékén, akkor iSRO kihal decemberig. És ez 3 év játéktapasztalata, nem spekuláció.
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
u.i.: eddig 4 ilyen update volt ami ebben az ütemben haladt (legend I-II-III-III+)
Armin & Ayu fan
BIZTOS is hogy így lesz, mert elõzõ 2 alkalommal így volt.. tehát akkor most is így kell hogy legyen..
Gondolom a nagy számok törvényére alapozol.(Örülök h egyeseknek a 2 is ilyen nagy szám 😄 )
asd
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
Elmagyarázná valaki, hogy a Valentínapos eventen mit lehet kapni, és hogy azt hogy lehet megkapni!?
Elõre is köszi!
Eldorado: 64 Force Glaive ^^
Fél évente van mindig update. Nyáron eleje környékén nagyobb, tél elején kisebb. Nem kell sok ész, hogy ezt észrevedd.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Az én tippem az amúgy, hogy nem idõhöz kötik hanem a marketinghez. Ezt értem úgy, hogy akár már most is kész lehet lvl 100-ig az egész, csak úgy vannak vele, minek rakják be, míg a sok "balga" beéri az egyes eventekkel és egyéb item mallos cuccokkal! Majd akkor mikor úgy érzik, hûhe kezd megcsappanni a silk vevõ brigád, na akkor beharangozzák, sokan visszatérnek, akkor majd megint nyomják az eventeket és kb 1 éven belül mikorra megint elpártolnának tõlük, behozzák! Gondolom nem mondok sokat nektek azzal, itt már rég nem a ti szórakoztatásotok körül forog az egész, hanem az õ meggazdagodásukról zeng az egész játék! De leborulok elõttük, mert rohadt jól csinálják!<#lookaround>#lookaround>
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
asd
Nemértem mirõl beszéltek?! Június/július.. szerintem meg augusztus/október vagy december... Kb mind2nek ugyanannyi igazságalapja van! SEMMI!
Szerintem ez hülyeség.. akkor hozzák be mikor majd úgy érzik..
(ja persze, most lehet jönni azzal h eddig eu + 9D is nyár eleje volt ergo ez is akor lesz. ez BUTASÁG!) Semmi köze nincs hozzá, mibõl gondoljátok hogy ugyan ez lesz a gyakorlat most is..??!! Volt már isro 10D?! nem! hát akkor..
CSak félrevezetitek azt aki épp idetéved.. szerintem ugyanúgy OFF és törlésre valóak az ilyen kommentek is, mint az, mikor a routerrõl beszélnek itt..
Szal szerintem NC...
Armin & Ayu fan
asd
De a best akkor is az mikor som helyett kaptak egy sos+8at 😊
asd
- a törökök is tudnak annyit angolul, hogy "jön" a D10 és kiárusítanak mindent
- egyszerû véletlen
Egy bolond százat csinál, vagy tényleg lesz valami.
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Elkébzeltem egy 90-es ff vizardot 10d-es sos+5-ös staffal.
Armin & Ayu fan