Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackyBoy
<#violent> büdös legitek

back from the past.

THeArrow
fuck botters 😞 avi engem kihagytál teeeeeeeee

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Mintha visszakerültünk volna 2006 elejére 😄 Akkor is mindenki utálta még a botokat.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

WuFraZselic
mindenképp elhatárolódom mala botter eszméitõl, szélsõséges gondolataitól.
borzalmasak vagytok

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Számomra csak egy tanulság van: mind aljas szemét botterek vagytok. :/
Utállak titeket :/
Zsela és én mint az utolsó legitek elutasítunk benneteket. <#idiota>

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

gameplusz
Ha belegondolsz valamilyen szinten tényleg van valóságalapja annak, amit õ mond... Tapasztalatnak hívják. Viszont szerintem tényleg felesleges ilyenek miatt hajbakapni, ahogy szokás mondani "When it's done..."

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Maala
Jaa, értem, te csak úgy közokítás céljából minden héten bedobsz ide egy szólást, mindenféle ok nélkül. Köszönjük, Emese!

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

hohohohó 😊
Látom megy ez neked 😄
Segítség képpen már csak annyit: "Egy bolond százat csinál"---> ez egy szólás/közmondás.
nem kell magára venni senkinek, mert nem szószerint kell értelmezni. Javaslom keress fel egy ezzel foglalkozó honlapot, segít ha nemérted.😊
Az utolsó hozzászólásod elsõ bekezdése szerintem eddig is tiszta volt mindenkinek.
azt ugyan nemtudom hogy honnan veszed h én eldöntöttem vmit, és nem vok kiváncsi rád.. nyilván ha ez így lenne, nem írkálnék nektek ide 😊

És Én ugyan nem sajnálkozok, csak próbáltam rávilágítani arra, hogy fölösleges tippelgetni, 100cap akkor jön, amikor majd úgyérzik h kevés a zseton..

Részemrõl ennyit errõl a témáról, remélem megérted. 😊
Köszike

Maala
Ember, én nem példának mondtam a decembert, hanem konkrétumot mondtam. Nem a nagy számok törvényére alapozok, nem a spekulációkra, hanem az üzleti világ mûködésére. Kereset-kínálat. Kifacsarva, hogy te is értsd, ha az iSRO nem kínál semmi újat, a kutya sem fogja felkeresni a szervereket. Nem azért lesz update, mert én akarom, hanem mert õk akarják az én pénzemet, amit update nélkül más játékra költök. Mert én, egyszerû, halandó játékos úgy gondolom már 6 hónap után is, hogy tovább nincs értelme játszanom, mivel elértem a maximális szintet - legit vagyok, lassan haladok -, és ha nincs semmi újdonság, akkor 'mindent láttam, mehetek tovább'. Ekkor jön 1 új fortress, ami jobb cuccok keresére, ne adj isten egy jobb/másfajta karakter indítására sarkall, mert a régi szar. Aztán megint eljön a 6 hónap. Ez egy átlag user.
Ezenkívül ott vannak a hardcore playerek, akik 10 accounttal stbstb... Akik nagyban nyomatják, minden részét ismerik a játéknak, minden karitípussal tudnak minden karitípus ellen játszani. Ez sem érdekli a Joymaxot, ezért nekik kitalál mindenféle játékegyensúlyt felborító dolgokat, pl. Devil's Spirit. Ezeket a játékosokat csupán a valóban új dolgok - ejtsd új degree - érdekli a játékban, és az új lehetõségek, amiket ezek hoznak. Azaz idõvel inaktívak lesznek, mert az új szerverek sem elég izgalmasak nekik. Ekkor be kell hozni egy új Capemelést, mielõtt az illetõ végleg elveszíti érdeklõdését.

És igen, ez már megtörtént kétszer is. Nagy számok törvénye? Nem. Egyszerûen az MMOk sajátossága. Egy 4 éve mûködõ MMO az bizony qrva nagy szó! Az üzleti modell eddig bevált (bár szerintem ez alkalommal már nem fog). Te hozzányúlsz ahhoz, ami mûködik?

Mindenesetre igazad van ebben:

'De látom azért elkaptad a kommentem lényegi részét 😊 😄'

Ezt ki is fejtettem itt:

'De te eldöntötted magadban, mi lesz a véleményed, én pedig leszarom, te mit hiszel. 😊'

Arra azért megkérlek a magam nevében, de talán a többiek is csatlakoznak hozzám, hogy nem kérünk a sajnálatodból, amiért a 100 bolond között lehetünk, és a nyavalygásod a - számodra vélt - spekulációk miatt is annyira érdekes, mint amennyire Te számodra a Mi offjaink. Köszi.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Hogy én várnék decemberig?! Ezek szerint félreértettél. decembert példának hoztam fel, írhattam volna 2029 februárját is.. nem ez volt a lényeg..
Arra próbáltam rávilágítani, hogy felesleges spekulációkba bocsájtkozni..
De látom azért elkaptad a kommentem lényegi részét 😊 😄
Egy szónak is száz a vége, jelenleg akármeik becslésnek ugyanannyi az igazságalapja.. Persze a semmirõl is lehet beszélni oldalakon át😊
Maala
80%ot ad vissza.

Maala
Hehe. Messze jársz az igazságtól, dude. 😊 De te eldöntötted magadban, mi lesz a véleményed, én pedig leszarom, te mit hiszel. 😊

Jó várakozást, remélem, addig fogsz várni decemberben a pimpelt cuccaid eladásával, míg már fabatkát sem kapsz érte. 😊 Mert ha abban reménykedsz, hogy jó árat kapsz a cuccaidért, mikor már kint lesz a hiv. oldalon a letölthetõ kliens... Tévedsz.

(Mielõtt WuFra beszól, hogy csak a bolondok adják el update elõtt a cuccaikat, gondold át ezt: Eladod jó áron a saját cuccaidat, vársz 1 hónapot, míg lemennek az árak, és megveszel egy új szettet - akár a réginél is jobbat - fele áron. Már aki nem szarja a goldot...)

Egy dologban viszont igazad van: Egyszerûen nincs olyan update kSROban, amit jelen pillanatban el lehet képzelni, hogy beraknának önmagában. Jangan Cave az Cap100al jár, és Roc is erre épül. Viszont ha nem lesz semmi update nyár környékén, akkor iSRO kihal decemberig. És ez 3 év játéktapasztalata, nem spekuláció.

Curst Heart hány % sp-t ad vissza?
Andr0
Tudom már a legelsõ commented óta

Armin & Ayu fan

Lol te vagy Wanessa csak most latom , en is mars-on jatszok!😊

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Mekkora arcok lennének behoznák Rocot 90-es capel 😄

WuFraZselic
lvl cap emelések eddig is 1.5 évente voltak, ezentul is. tél elõtt nem kapunk 10d-t. nyáron max vmi update, de az sem a 100as cap lesz

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Andr0
amúgy az egész abból indult ki hogy az eventen d10-es fegyót lehet nyerni,amit update nélkül nem igazán lehetne odaadni a nyerteseknek vagyis, ha már úgyis updatelnek és jön a nyár hozzák be az egész d10-et fõleg, hogy még joymax szemmel is abszurd, ha d9-en 100 ember d10-zel rohangál...

u.i.: eddig 4 ilyen update volt ami ebben az ütemben haladt (legend I-II-III-III+)

Armin & Ayu fan

ez nézõ pont kérdése mindig 😄 0.00001 tõl nézve a 1 is nagy szám...

NA igen.. egy bolond százat csinál😊
BIZTOS is hogy így lesz, mert elõzõ 2 alkalommal így volt.. tehát akkor most is így kell hogy legyen..
Gondolom a nagy számok törvényére alapozol.(Örülök h egyeseknek a 2 is ilyen nagy szám 😄 )
hát kb szerver(ek) 90%a török/egyiptomi szal valószínû így lesz 😄

asd

Tehát a 90 %-át ? 😄

hát ez azért elég vicces, h ha több silket veszel, több az esélye hogy kapsz. Állítom, hogy a 100 sosból 90et a törökök és a kuwaitiak fognak megkapni...

kSRO - &#51109;&#50504; szerver - &#49328;&#53440;Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

jah van valaki aki eldoradon jácik?
eszt most nem értem mikor lesz az a event amikor silket ekll veni és kapsz 10D sos mert akkor evszek 1500 silket xd
jack0101
Sziasztok!

Elmagyarázná valaki, hogy a Valentínapos eventen mit lehet kapni, és hogy azt hogy lehet megkapni!?
Elõre is köszi!

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

Maala
Én csak azt nem érted, téged miért zavar, ha a sok agyatlan pénzt költ a SROra. Te mivel szórakoztál ebben a játékban? Én azzal, hogy dumáltam más emberekkel. Meg néha egy kis törökalázás. Nem kellett rá sokat költeni, de mégis élvezet volt a sok török káromkodást látni. 😊 A JM is jól járt, és én is. 😊 Remélem, örülsz, hogy örülök!

Maala
Igazságalap kell?

Fél évente van mindig update. Nyáron eleje környékén nagyobb, tél elején kisebb. Nem kell sok ész, hogy ezt észrevedd.

THeArrow
deh 1h omg :d useless shit, sun +7es 1hval lófaszt nemüt egy warrior 😄 de tetod waste of gold

Az elsõt elrontotam

Zaylka
Hát én meg hozzád csak annyit fûznék, hogy a spekulálgatást is jobb olvasni, mint a routeres problémákat! 😊 Amúgy még annyit, hogy akit meg az itt leírtakkal be lehet csapni, az hülye és meg is érdemli, hogy elhiggye!<#hehe>

Az én tippem az amúgy, hogy nem idõhöz kötik hanem a marketinghez. Ezt értem úgy, hogy akár már most is kész lehet lvl 100-ig az egész, csak úgy vannak vele, minek rakják be, míg a sok "balga" beéri az egyes eventekkel és egyéb item mallos cuccokkal! Majd akkor mikor úgy érzik, hûhe kezd megcsappanni a silk vevõ brigád, na akkor beharangozzák, sokan visszatérnek, akkor majd megint nyomják az eventeket és kb 1 éven belül mikorra megint elpártolnának tõlük, behozzák! Gondolom nem mondok sokat nektek azzal, itt már rég nem a ti szórakoztatásotok körül forog az egész, hanem az õ meggazdagodásukról zeng az egész játék! De leborulok elõttük, mert rohadt jól csinálják!<#lookaround>

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

úgyis igazam van 😄D

asd

LoL!?
Nemértem mirõl beszéltek?! Június/július.. szerintem meg augusztus/október vagy december... Kb mind2nek ugyanannyi igazságalapja van! SEMMI!
Szerintem ez hülyeség.. akkor hozzák be mikor majd úgy érzik..
(ja persze, most lehet jönni azzal h eddig eu + 9D is nyár eleje volt ergo ez is akor lesz. ez BUTASÁG!) Semmi köze nincs hozzá, mibõl gondoljátok hogy ugyan ez lesz a gyakorlat most is..??!! Volt már isro 10D?! nem! hát akkor..
CSak félrevezetitek azt aki épp idetéved.. szerintem ugyanúgy OFF és törlésre valóak az ilyen kommentek is, mint az, mikor a routerrõl beszélnek itt..
Szal szerintem NC...
Andr0
akkor valószínûleg itt is így lesz... meg hát ugye általában 1-1.5 hónappal elõre beharangozzák az updatet so kb májusban hallunk majd a dologról és amúgy sem fognak sokat érni egy sos+5-tel ha valakinek lesz 98+7 mire õk azt megkapják... de ezért jó behülyítik a tömeget hogy vegyék a silket ×Ð ügyes^^

Armin & Ayu fan

Lol most nézem nálunk is folyamatosan árulják õketXDD lol

lolz már nálunk is árulják sunokat 😄D nembaj legább lemegy +7ek ára azt akkor lesz nekem is egy végre xD hamár csinálni nemtok -.-

asd

Hja, meg ugye sztem nem is nagyon lehetne elõhozni update nélkül.(bár pk2-vel megy, de az gondolom más)
De a best akkor is az mikor som helyett kaptak egy sos+8at 😊

WuFraZselic
jah... uccsó ilyen event, haver megnyerte a som 9d 1h swordot, kb 5-6 hónap mulva kapta meg. 9d capen nem fogunk 10d itemet kapni. ez biztos. március elejéig tart az event + fél év, kb akkor bejön 10d, és akkor megkapják az emberek a sos+5 itemet. vagyis legutobbi dologból kiindulva vélhetõen igy lesz.

THeArrow
"egy bolond százat csinál" (y)

jönni jön, de még nem most ^^ JM nemszokta elsietni az ilyet... majd június/július

asd

Nálunk minden második globálban +7es Staffot árulnak. Két lehetõség van:
- a törökök is tudnak annyit angolul, hogy "jön" a D10 és kiárusítanak mindent
- egyszerû véletlen

Egy bolond százat csinál, vagy tényleg lesz valami.

jack0101
a Valentínos Eventet az mi?
Mit lehet kapni, azt hogy...

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

Remélem hogy Neptunera egy D10es SOS saff se kerül. Örülök ha +5 staff ellen túlélem a life controlban felém küldött meteort.

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

hát szerintem még jó sokat kell várnotok d10-re 😊 Ksroban Legend 7-tel jött be asszem. Az is igaz, h nem ugyan ugy jönnek be a 2 helyen a dolgok, de kizárt dolognak tartom, hogy gaymax berakná isroba a d10et Legend 3 után

kSRO - &#51109;&#50504; szerver - &#49328;&#53440;Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

Rendben ezt vágom. De engem akkor is jobban iritálna a 10D-es item 90-es capen 😄 Már csak a látvány miatt.

Messi6502
Igen, 90en jön be a d10.

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

gameplusz
Egy mostani sun+8-nak felel meg kb.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Jó lenne tudni mikor jön be a 10D-es item... Ksrosok? Mert ha 90-en akkor az a száz emberke 10-D-es fegyivel fog rohangálni...??? még ha 0-ás a statja akkor is...

Elkébzeltem egy 90-es ff vizardot 10d-es sos+5-ös staffal.

Andr0
elég veszélyes a spearrel full int szerintem fõleg fegyó skillek nélkül(kivéve huzinál)

Armin & Ayu fan

Spear jó full intesben is csak abból inkább a trinukerek az erõsek de a heaksual/light/cold is jó😊