Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Husimoto
Valami olasmi, hogy találtak valami gebaszt a kártyáddal ésa mig nem küldöd el nekik faxon a kártyára vonatkozó szerzõdést adig felfüggesztette a paypal a kártyádat. Másnál is olvastam már ilyet, de az elfaxolta a szerzõdését amit a bankkal kötött meg kellett neki aszthiszem sziget is faxolni és utánna pár nap múlva ujar tudott fizetni!

Lord Nomak
OFF:

PayPall írta mikor fizetni szerettem volna, hogy anyukámat és ellenõrizzem az accountomat. Meg is tettem ezt, erre mit ír a tetves szar..:

" This credit card is disabled for entry into the PayPal website. Please add a different credit card instead.

If you would still like to use this card, you may fax us a copy of the credit card statement with your PayPal Expanded Use Number on it and a copy of your driver's license or other photo I.D. You must use this form for your fax cover sheet.*

*Note:Not using the fax cover sheet when submitting your documents could result in a delay of processing your faxed items. "

Ha valaki tud erre megoldást akkor megköszönném ha megosztaná velem, mivel nem ér így semmit kb a webkártyám.. Thx.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

shaime01
bogoza a halál.. nekem igyi s egetverõ karim van 😄

Kavácska
bogozd Shaime !!!

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Kavácska

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Kavácska
pill

shaime01
még linkelni sem tudsz tényleg 0 vagy😄

Kavácska
[url=http://www.artsci.washington.edu/news/WinterSpring02/SilkRoad.htm[/url]

olvassatok egy kcsit a játék után..... h megértsétek hogy is van ez.. hasznos, szövegben elvan rejtve, hogyan lehet a legerõsebb karit kifejleszteni, pontosan követni kell a lépseket.. elsõre átsiklik felette az ember, de én mármegtaláltam, viszont mocsok vagyok és nem mondom el !

shaime01
sebaj.. én legalább valahol kiskirály vagyok.. mig te egy nagy DARAB 0 VAGY!

Kavácska
egy világ dõlt most össze bennem <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

shaime01
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de õ téged nem mwhaha

Kavácska
aha

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
imádom Carmen Electra-t !!!

shaime01
"ezt a WC tetõt szeretném neked lecsukni hogy a pozitiv energia ne menjen ki a lakásból"

OWNED 😄😄😄😄
"wc lehuzásával lehuzod a pozitiv energiákat"
én akkor szoktam lehuzni ha egy jó nagy adag belsõséget juttatok bele.. <#hehe>

shaime01
most nézem a gyözikét.. fengsuiról beszélenk SZÁNALMAS.. lol ^^

Kavácska
neeeeeem rólad van szóóóó

shaime01
wtf?

Kavácska
KOCKAFEJ RULEZ

Kavácska
szép béka, hogy rajzoltad?

shaime01
ennyit a ps-rõl ^^
egyébként meg igen engemmindenkibánt😞

Kavácska
most te mirõl beszélsz??? senki soha enm bánti

Blinkye
Szegény Shaime-t állandóan piszkáljátok 😄

3Ds MAX :)

akkor +9 es lenne 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kavácska
most erre azt hiszik h hivatkozás 😄

tuti PS-sel csinálta.. van olyan ravasz... meg amikor ide írogat, akkor meg ki jáccik ha nem a bot???

Kavácska
örülök h örülsz

Carmang
Crit 17? annak már minden második ütése Crit nem? <#wilting>

Carmang
ftutira PhotoShop-pal csináltad! <#vigyor>

Blinkye
Zsír

Blinkye
Tök jó makrók vannak

Blinkye
LOL

nekem is 11 a max 😄

Kavácska
nekem még egy sima jó critest se naon dob...

Kavácska
ezek akkora csalások, h beszarás

qva annyát 😄

Kavácska
nemááááááááááá

beszarok vrit 17 ráadásul
ez tuti vmi Gm fegyó

shaime01
abban mi a jó? semmi élvezet nincs nem szenvedsz vele nem nõ a szivedhez..

egyébként

DZSUMIII

Kavácska
egyébként aegén már Thiefmaster meg egykét 70es árulja a karuját, Shaime nem érdekel? 😄

és akkor mindenki szopik és én leszek a leghighab Európai ¢¢
muhahahahahahahahahahahahahahahahah

shaime01
akkor õk már 90-esek.. 😄 sebaj lv100 után nincs hova 😛 szerintem akkor vezetik be az europai karikat

én már attól si meghatóüdtma mikor a 37+ elfutott a lagban majd visszafutott és felélesztett 33 as létemre :') hüpp

WuFraZselic
bárcsak több jó ember lenne athenson 😄 64es srác, caveet otthagyva jött segiteni hunterként tarim ferryhez, mert 51es arc 2*ot hozz és legyakták, aztán meg a thiefjeiket ránkhozták a merénylõk 😛...!
csak sajna télleg ritka az ien arc, televan a szerver gecihigh lvl thiefekkel :S demajd ha lvl 64+ leszek... <#hawaii>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Aege / gerinc guild lvl 4 nyugi 😛

<#idiota>probálgatom a felszerelés adta lehetöségeket😄
Kavácska
le lehet nyugodná má

le is kell zárni a scriptet te ... 😄

TESCO GAZDASÁGOS SOS ELADO!!!
SOS lvl36 garment+1 str1 gatya gazdátkeres !!! protectoros vok
HAHAHA NA EZ IGY SZAR VALAMIT ELIRTAM!!!(kérem töröltetni)
SOS lvl36 garment+1 str1 gatya gazdátkeres !!! protectoros vok<#idiota>[/marquee]

IGY MÁR SIRÁLYSÁG YEEEE!!!
SOS lvl36 garment+1 str1 gatya gazdátkeres !!! protectoros vok <#idiota>

NA IGY A TUTI😄
ohhohooo
ez bejött😄