Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WTT lvl 52 Full Str Blade-es karit (indokolatlan galád nem játszásért (nick: Maala)) 52es sos glaive-re vagy bladere. Athen-s server. Esetleg eladó, startbid 1 gold, mert kukernyák.

Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive

Jagi
nanemááá!XDDD
Uru-n meg trader zászló van XDDD
és vajon AZZAL tradel?<#idiota>

Jagi
Hát én is csak 4 után tudok az idegbeteg cukorbabámmal nyomulni...
szomorú, hogy kötelessége is van az embernek 😞

circa
Áhhh, tököm tele van már a szaros vizsgákkal, itt dekkolok az albérletbe, és tenulni sincs kedvem, de a game meg nem fut az itteni gépen <#rinya>, úgyhogy mégiscsak mindig belefogok a tanulásba, de max. 10 percig húzom egyhuzamba <#zavart1><#banplz>

Üzenet a HUN_TERS klánnak:még mindig kinlodok a net szolgáltatommal,de nemsokára ujbol aktiv leszek.Addig is sok sikert,remélem mielöbb megyek,mert már nagyon hiányoztok .
Zolika

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

Jagi
Hát nem aranyos? 😊

Jagi
Õ csak alszik😊
^^kawai^^ XD

shaime01
lol koreai hivatalos oldalon mindenki errõl kérdez hogy "ez mi?"

lol... jönnének át europaira.. 😄

sweech
még csak 1.357? lool

Kavácska
basszus vigyázz te meg fox tanulni koreaiul! <#nezze>

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

shaime01
amikor 1 europai nyilik akkor egy koreai eltünik? (server)

Kavácska
srácok nem találom a kocsmát DH-ban, megpusztulok egy sörért...

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

shaime01
😞
most szomoru vagyok, meg lassan lv 53.. ^^ wohoo 😄

44 x]
/4

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

WuFraZselic
hé, Viktor, hányas vagy Greecen? 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
netán mert nemér annyit? 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

45+3 speart mérnem veszi senki meg 3 millért ? D:

WuFraZselic
48+5 speart adtak 3m-be... mondom megveszem! kiveszem a zsét, elmeek a stallig, már nincs ott... :'( :S 2 óra mulva látom hotanba ua. a speart, 5m-ért árulják... viszont klántársnak találtam jó üzletet, lvl 36 sos necklance 100k 😄

nyugi énmeg rádfogom ha eltûnik az a sos chest... 😄

effe lv6 24254

Kavácska
úgyláccik nem volt nagyleállás 😄

1. World of Warcraft
2. Counter-Strike Source
3. Call of Duty 2 Multiplayer
4. Counter-Strike 1.6
5. Battlefield 2
6. Guild Wars
7. Wolfenstein: Enemy Territory
8. Call of Duty Multiplayer
9. Silkroad Online
10.Warcraft III

Kavácska
tán katona vagy?

mit nem érteszz ? harcolsz magyarul 😄

Carmang
"terepen vagy" LOL (ez most csak nekem jelent valamit, ti nem értitek, hehe).

OK értem köszi.

jah 😛 bár úgy is azt modnom hogy Effe volt 😛

Maala
ez mind szép és jó, de csak akkor mûködik, ha megbízol azokban, akiknek van joga a guild store-ban ügyködni, ki-be rakni cuccokat... szóval azért meg kell bízni hozzá a másikban.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

gertrud
vagy ha tartozol, de te terepen vagy, õ me városban, és sose taliztok, mikor te v-rosban vagy bepakolod a pénzt, és ha õ ott van kiveszi

Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/

pl odaakarsz adni vkinek vmit és berakod a storegabe áés egy üzenet neki hogy ott van 😛

Kavácska
mert tök jó ha találsz egy sosun +5ös halbertet mint a tegnapi 😄, és már nincs hely a saját storageban, és egy vaci új klántársad aki kb 3 óráig a klánod tagja akár õ is kiveheti és tök jó h tudtál neki segíteni 😛

nemtom, azért nálunk vannak, akik nem férnk a storageban, és nem mindenkinek van hozzáférése, csak a normális arcoknak, akkor hasznosis lehet akár...

mert van és kséz ...

Carmang
Elmondja nekem valaki, hogy PONTOSAN mire is való a Guild Storage? Szóval ha én berakok valamit az nekem miért is jó? Meg a Guildnak miért is jó?

Lord Nomak
Elmehet a k*rva annyába az OTP, bemegyek megkérdezni, hogy mi a f*sz van, erre a nõ azt mondja, hogy 23-án blokkolták a kártyámat. Mondom az csodás, mert tudok vele vásárolni, pénzt kivenni. Erre beszól, hogy igen, de fedezetet nem tudok biztosítani a webkártyámra, mondom ja tényleg, ezért tudtam tegnap is fedezetet csinálni rá. Válasza mi volt ? Az, hogy õ ezt nem érti. Mondom oké jólvan. De miért ma szállt el a webkártyám.. Válasz, azért mert azt késõbb blokkolja a rendszer. DE AKKOR MI A F*SZNAK ADTÁK NEKEM ODA A KÁRTYÁT, HA RÁ 3 NAPPAL TILTJÁK A RENDSZERBEN ? Azért, mert két azonos nevû, számlaszámú, kártyaszámú bankkártya nem mûködhet. Mondom jólvan rendben ügyesek vagytok, és ezt nem lehet mondani nekem esteleg ? F*****SZOMAAAT AZ OTPPPPPPBEEEE

Jövõhét középre lesz kész a kártyám.. Érdekes, a mostanit 2 nap után megkaptam. Ok.
ANYÁD

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Jagi ilen lustákat minek védesz ?😮

Maala
hajrá shaime, ma te egy tanáccsal! 😄 meg én amúgy sem játszom most, lehet, hogy mióta uccsóra voltam, megváltozott az egész játék+környezet.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Üdv Silkfüggõk!
Indítottam nemrégen egy szerintem egészen egyedi karit, amiben tanácsotokat kérném. Full str-es glavie-s a csávó, és azt találtam ki, hogy kipróbálom, milyen ha elsõsorban a passzív skillekre megyek rá. A blade/swordos illetve a Power-es passzívok kivételével, mert a block növelést abszolút nem használom, és plusz mana se igen kell (még). Egyelõre ott tartok, hogy 10. szinten van minden masterym mindenbõl megvan a passzív táp (sebzésnövelés, gyorsaság, plusz attakrét, stb). Minden elemental skillbõl csak az elsõ sebzõ skillt vettem fel alapszinten, illetve a glavie-bõl az alapot meg a több ellenfelet zúzó skillt. Egyelõre 16. szinten vagyok, farmolok ezerre' hogy a huszas szintig meglegyenek a passzív skillekhez a masteryk sp pontjai. A karakter hasít mint atom, eddig talán a leghatékonyabb mind közül...
Hosszútávú tanácsokat kérnék a guruktól, mit érdemes fejleszteni majd magasabb szinten, ill egyáltalán jó-e az irány amit tolok.
Elõre is kösz
Lord_Wilbury (Babel)
shaime01
BOWMAN2006-nak mond meg hogy K.A 😄 belötte a karimat arrow combojáival ^^
i <3 no pots fight +10lv 😄

shaime01
ja tényleg tök szar lett.. ^^

52-64s Spear woho ^^ láttam +8-asat venicen és +5- 64-eset .. hmm geci zépen néz ki 😄

gameplusz
"Te! Olyan csinos ez a nõje, a maga felesége? Blokkolnám! Blokkolnám... ·" <#hehe>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Jagi
nézzétek meg a galoáriám (😊)
legújabb képét 😊
Cseepet jó lett sztem 😊

Maala
sztem az új kártyás dolog lesz az ok.
amúgy nem ugyanaz, mert PP-el is van 1 korlát, meg Silkvásárlásban is van 1 korlát... tudtommal. persze most nem ez a gond, már tudom. 😊

Lord Nomak
Egyébként.. Ha OTP-t nem érdekli, hogy nekem bajom van a rendszerrel, mivel PayPall-nál összefosta magát a dolog, akkor megszüntetem a kártyámat. Mivel webkártyát erre használom szinte, a másik két dolog amire használom az egy csekket megér nekem. Én meg egy használhatatlan webkártyáért nem fogok fizetni havonta 1230Ft-ot.. Meg egy nagy faxt. 😄

Lord Nomak
A kettõ egy és ugyanaz. PayPall-al az a baj, hogy blokkolták a kártyaszámomat, és nem tudom miért. De ahogy olvastam megoldható lesz az újraaktiválása. A másik, hogy PayPall-nál ami kell a 4 számjegy azt nem találtam meg sehol, pedig írta, hogy a bankkártya szolgáltatómnál a számlatörténet részben keressem. Silk vásárlás meg azért érdekes, mivel az OTP álltal kibocsátott kártya amit kaptam, a webkártya.. Elvileg mûködnie kellene minden fizetési rendszerben, tehát mindegy, hogy mit választok ki, visa, master, discover teljesen mindegy, mivel ez egy globális kártya, és bármilyen opciónál mûködnie kellene. De mint régen is említettem és bemásoltam egy képet, valamiféle problémája van a networkel.. És nem tudom, hogy mi az a probléma. A másik, hogy most reggel megpróbáltam fizetni kártyával, PayPall-nál, és SilkRoad honlapon is, és kiírta, hogy ellenõrizzem a kártyaszámomat mivel ilyen nincs a rendszerben. Tehát most már OTP is baszakszik, ezért kell holnap bemennem lefixálni ezeket. Egy amire gondoltam, hogy OTP amikor megcsinálta a kártyámat, elbaszta a nevemet a normális bankkártyán, és azt mondták, hogy amit megjön az új akkor azt törlik a rendszerbõl és az újat kell majd használnom. Lehet, hogy az otp webkártyámat is blokkolták és ezért nem mûködik semmi sem.. De kurvajó, mert fogyóban vannak a cuccaim és jó lenne vásárolni már.. Na mindegy, majd holnap kiderül.

Jagi
XD

circa
Hahahahahahaha, a kiskarim már lvl 16, pvp-ben egy ütéssel nyírom ki a velem egyszintû strenghteseket<#eplus2> (de csak ha egyszerre egy jön<#vigyor1>)

Maala
lol... most neked a PayPal-lel vagy a Silk vásárlással van bajod?

Lord Nomak
Most nézem silkroad hp-t.. Tegnap írtam nekik emailt, hogy baszik mûködni a webkártyám és hibát ír ki rá, de fogalmam sincs hogyan orvosoljam és jó lenne ha segítenének valamit.. Erre ma:

Daily Q&A 5/30

Q . If I am having problems with charging silk through the official website, what information should I include when I report this to the bug report section?

A. When reporting issues with charging silk through the website, please include the error message recieved and the browser used (i.e. Firefox, Opera, Internet Explorer, Maxthon, Netscape, etc.).

Lord Nomak
OTP-n van " belsõs " emberem, csak nem szarja le a fejem, ha már 1 éve ismerem. 😊

Husimoto
Ahogy az OTP- ismerem, õk nagyivben toileteznek rá, hogy neked a Paypallal mi a bajod. Maximum kiadják a szerzõdést vagy annak hiteles másolatát, aztán köszönik a
közremûködést és viszlát. A többit neked kell intézned. Javaslatom, van a Paypalnak egy telefonszáma és egy angliusul jól beszélõ valakivel felhivatod ott elmondják pontosan milyen dokumentumokra van szükség, hogy ujra Verified legyen a kártyád. Ez kb. 4-5 napba szokott telni, de elintézik olvastam már több más fórumon is.

Blinkye
Némáá 1.047 lett a Silkroadunk <#worship>

3Ds MAX :)

Lord Nomak
Köszi. Szerintem az lesz a legjobb, ha ezt kinyomtatom, meg az elfaxolni való papírt, és beviszem OTP-hez, hogy oldják meg, mivel én nem csináltam semmi marhaságot PayPall-nál, tehát nekik kell megoldani.