Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive
szomorú, hogy kötelessége is van az embernek 😞
Zolika
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
lol... jönnének át europaira.. 😄
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
/4
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
effe lv6 24254
2. Counter-Strike Source
3. Call of Duty 2 Multiplayer
4. Counter-Strike 1.6
5. Battlefield 2
6. Guild Wars
7. Wolfenstein: Enemy Territory
8. Call of Duty Multiplayer
9. Silkroad Online
10.Warcraft III
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/
nemtom, azért nálunk vannak, akik nem férnk a storageban, és nem mindenkinek van hozzáférése, csak a normális arcoknak, akkor hasznosis lehet akár...
Jövõhét középre lesz kész a kártyám.. Érdekes, a mostanit 2 nap után megkaptam. Ok.
ANYÁD
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Indítottam nemrégen egy szerintem egészen egyedi karit, amiben tanácsotokat kérném. Full str-es glavie-s a csávó, és azt találtam ki, hogy kipróbálom, milyen ha elsõsorban a passzív skillekre megyek rá. A blade/swordos illetve a Power-es passzívok kivételével, mert a block növelést abszolút nem használom, és plusz mana se igen kell (még). Egyelõre ott tartok, hogy 10. szinten van minden masterym mindenbõl megvan a passzív táp (sebzésnövelés, gyorsaság, plusz attakrét, stb). Minden elemental skillbõl csak az elsõ sebzõ skillt vettem fel alapszinten, illetve a glavie-bõl az alapot meg a több ellenfelet zúzó skillt. Egyelõre 16. szinten vagyok, farmolok ezerre' hogy a huszas szintig meglegyenek a passzív skillekhez a masteryk sp pontjai. A karakter hasít mint atom, eddig talán a leghatékonyabb mind közül...
Hosszútávú tanácsokat kérnék a guruktól, mit érdemes fejleszteni majd magasabb szinten, ill egyáltalán jó-e az irány amit tolok.
Elõre is kösz
Lord_Wilbury (Babel)
i <3 no pots fight +10lv 😄
52-64s Spear woho ^^ láttam +8-asat venicen és +5- 64-eset .. hmm geci zépen néz ki 😄
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
amúgy nem ugyanaz, mert PP-el is van 1 korlát, meg Silkvásárlásban is van 1 korlát... tudtommal. persze most nem ez a gond, már tudom. 😊
Daily Q&A 5/30
Q . If I am having problems with charging silk through the official website, what information should I include when I report this to the bug report section?
A. When reporting issues with charging silk through the website, please include the error message recieved and the browser used (i.e. Firefox, Opera, Internet Explorer, Maxthon, Netscape, etc.).
közremûködést és viszlát. A többit neked kell intézned. Javaslatom, van a Paypalnak egy telefonszáma és egy angliusul jól beszélõ valakivel felhivatod ott elmondják pontosan milyen dokumentumokra van szükség, hogy ujra Verified legyen a kártyád. Ez kb. 4-5 napba szokott telni, de elintézik olvastam már több más fórumon is.