Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SOS lvl36 garment+1 str1 gatya gazdátkeres !!! protectoros vok<#idiota>#idiota>
sebaj .. elérem a 25-s szinten majd ÁMULNI FOGSZ BAZDMEG 😄 hogy beelözlek téged szintben😊
u.i. BÜDÖS A LÁBAM 😄
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
egyébként én értem mit beszélek csak gyorsan irok és semmit sem olvasok át 😊, azért farmolok mert 3 nuke-t kifarmolni nem egy gyerekjáték...
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
Magyar Fakker.. na mindegy csak ugye nem hitted el h nem leszel 32 vasárnapra.. én megmondtam... és akkor meg minek most farmolsz? mért nem szaladtál elõre, késõbb is ráér az
vki GunZ ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nehogy rosszul tanuld meg x]
nekem VV még egy krva som glaviet sem volt képes kölcsön adni kis PÖTS 😄
csak itt kötekszik😊
2 nap alatt megvan.. és onnantol meg olyan krva erõs karid lesz ha kifarmolsz 200k sp-t ^^ 😄😄😄😄 hogy akire ránézel már saját kezüleg irja be hogy /KILL
shaime elõbb nézz körül mielõtt butaságokat mondassZ 😛
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
nem éri meg.. .. szóval mind1 most nem fogom elmagyarázni 😊
imbue + egy sos bow.. intes karival igy is 2 lövés lesz
egyébként meg csinálj egy karit lv20-ig tradelj vele 2 millát és kezd el az uj karit
3Ds MAX :)
farmolásrol csak annyit ha nincs min egy +5-6s fegyod vagy egy sos bow-d akkor FELEJSD EL... 1bként meg jó szenvedést.. ^^
éppenhogy farmolt ^^
Fire
River fire force
Extreme fire force
Soul fire force
Fire shield-Phoenix ( pajzs mindig legyen nálad )
Fire shield-Flower ( pajzs mindig legyen nálad )
Fire shield-King ( pajzs mindig legyen nálad )
Fire Shield-Emperor ( pajzs mindig legyen nálad )
Flame wave-Arrow lv1 TÖBBET NE!!!
Flame wave-Burning (maxold ha akarod én maxolni fogom, kimaxolva 800-900dmg-t nyom és lehet pattog össze vissza de viszont akit eltalálsz vele annak sulyos égési sérülései lesznek😊 )
Flame wave-Wide
lv 70-s fire nuke még nincs a játékban
Light
Must-Piercing force
Flow-Piercing force
Speed-Piercing force
Force-Piercing Force
Grass walk-Flow lv1
Ghost walk-phantom (maxold ha akarod én maxolni fogom nagyobb szinten 20métert mész arréb egy huzos helyzetbõl nagyon jól ki lehet ezzel jönni, mondjuk megkell tanulni használni)
Grass walk-Speed (lv1 vagy max)
Shock lion shout
Heaven lion shout
Earth loin shout
Concentration-1st
Concentration-2nd
Concentration-3rd
Wolf's thunderbolt
Tiger's thunderbolt
passive
Heuskal
Soul spear-Move (lv1 vagy nyomd fel 9-ig)
Soul spear-Truth (ha felnyomtam a soul spear move-t akkor erre mindenképen tegyél nagyon nagy dmg-t nyom ha spearel nyomod + egy imbue többet mint egy phy dmg-es csávóé)
Ghost spear-Petal
Ghost spear-Prince (intesnek ajánlott erre is tenni mivel a hátralökés nagyban elõsegiti a pvp-ben való fölény nyerést)
Chain spear-Tiger (lv1 csak fejlödéshez!! )
Flying dragon-Flow (lv1 szigoruan)
passive
ice light
Weak guard of ice
lt is the first step of the Thunderbolt Force to show the flow without a hitcSoft guard of ice
Weak guard of ice Might Guard of Ice
Frost nova-Wind lv1
Frost nova-Woods lv1
Snow storm-Ice shot lv1 ( CSAK LV 1 LEGYEN!! )
Snow strom-Ice rain
passive
Light
Must-Piercing force
Flow-Piercing force
Speed-Piercing force
Force-Piercing Force
Grass walk-Flow lv1
Ghost walk-phantom (maxold ha akarod én maxolni fogom nagyobb szinten 20métert mész arréb egy huzos helyzetbõl nagyon jól ki lehet ezzel jönni, mondjuk megkell tanulni használni)
Shock lion shout
Heaven lion shout
Earth loin shout
Concentration-1st
Concentration-2nd
Concentration-3rd
Wolf's thunderbolt
Tiger's thunderbolt
passive
Heuskal
Soul spear-Truth (ha felnyomtam a soul spear move-t akkor erre mindenképen tegyél nagyon nagy dmg-t nyom ha spearel nyomod + egy imbue többet mint egy phy dmg-es csávóé)
Ghost spear-Petal
Ghost spear-Prince (intesnek ajánlott erre is tenni mivel a hátralökés nagyban elõsegiti a pvp-ben való fölény nyerést)
passive
a fire-shield series MINDENKÉPPEN AJÁNLOTT minden kasztnak mivel csökkenti a frostbite,posion,shock,burning idõtartamát és elég 1 shieldet akár lv1-esel elnyomni és már megy is mint a villám
nah ennyi voltam😊
irok egy buildot 2-t nuker karira ha érdekel jó irok 3-at 😄
FULL SP FARMED kari
Weak guard of ice
lt is the first step of the Thunderbolt Force to show the flow without a hitcSoft guard of ice
Weak guard of ice Might Guard of Ice
Frost nova-Wind lv1
Frost nova-Woods lv1
Snow storm-Ice shot lv1 ( CSAK LV 1 LEGYEN!! )
Snow strom-Ice rain
passive
Fire
River fire force
Extreme fire force
Soul fire force
Fire shield-Phoenix ( pajzs mindig legyen nálad )
Fire shield-Flower ( pajzs mindig legyen nálad )
Fire shield-King ( pajzs mindig legyen nálad )
Fire Shield-Emperor ( pajzs mindig legyen nálad )
Basic fire protection
Divine fire protection
Hard fire protection
Flame wave-Arrow lv1 TÖBBET NE!!!
Flame wave-Burning (maxold ha akarod én maxolni fogom, kimaxolva 800-900dmg-t nyom és lehet pattog össze vissza de viszont akit eltalálsz vele annak sulyos égési sérülései lesznek😊 )
Flame wave-Wide
lv 70-s fire nuke még nincs a játékban
Light
Must-Piercing force
Flow-Piercing force
Speed-Piercing force
Force-Piercing Force
Grass walk-Flow lv1
Shock lion shout
Heaven lion shout
Earth loin shout
Concentration-1st
Concentration-2nd
Concentration-3rd
Wolf's thunderbolt
Tiger's thunderbolt
passive
Heuskal
Ghost spear-Petal
passive
amit irtam és nem irtam oda megjegyzést vagy azt hogy lv1 azt mind maxold ha akarod irom a többit csak az sg.hu-n betü korlát van 😊 )