Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megy ez ..
egyébként van még érdekesség.. csak disz marad a trader ruha mondjuk lesz egy koreai zászlós ruci is ha akarsz venni item mallból olyan mint a nõi trader ruha csak ennek koreai zászló van a hátulján szerintem europain majd lesz minden zászlóval ^^
nah mit akartam mondani nemtudom 😄 ja igen megint megnézek 1 filemt
és ezek körülbelül mikor fognak bejönni ? (verzió)
és mi újjat tudsz még mondani ? 😊 /érdekelne minket 😛 /
fordítod a koreait ? (engem érdekelne hogy késöbb lenne értelme a red flag nek? vagy csak dísz örökre? vagy késõbbiekbe lesz haszna is ? )
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
wiszont nem akarok bowot venni,mert akkor vissza kell majd fejleszteni.. Spear nem jó SOS? potikat tudok venni,mert lesz lóvém haver ad 1 millát..
3Ds MAX :)
3Ds MAX :)
amúgy ez érdekes, mert hogy még nem regeltem egy accot sem az qrvaélet.
na de majd akkor máshonnan...
napá
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Egyébként meg van Sound Card-od, de nincs Speaker-ed? De gáz...<#levele>#levele><#banplz>#banplz>
Azt te állítod be hogy hány órát játszol a játékkal, vagy beállítod, hogy "most kezdem", utána meg "most fejeztem be", és az oldal számon tartja?
<18:55>18:55> ViktorVector has been banned.
😄
*ha rossz az angol leszarom😄*
ki lettem BANolva 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive
Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive
csináld azt h elmész haverhoz ott megcsinálod az accountot, és otthonról már tolhatod is, akkor már nem számít 😄
HAJRÁ
regisztracional a kovetkezot irja ki nekem:
In Silkroad Online, only 5 accounts can be created from an identical IP.
Please send inquiries through Bug Report and they will be taken care of.
Miert?
Van otletetek?
ha jól informált vagyok RES-elõ ^^ 1xere csak 1 lehet nálad nagyon lassan esnek a cuccok ahogy irták. és van 25,50,75,100%-s 100%-s krvasokat kell összegyüjteni mire összegyüjtöd 2xer meglépsz 1 szintet 😄
utolso ez nem egészen tiszta de ha jól tudom durability növelõ

ALKÉMIIAAA
add +1 pontot az STR-hez
ezek a "heal alkémia darabok"
ezekbõl lehet a cuccokhoz +hp,mp-t etc-t adni ha ezekbõl összegyüjtesz párat
akkor kapod meg ezt
összesen 18 féle hozzáadható "cucc" lesz
pl frostbite xx% , posion hour , hp increase , etc
CRITICAL NÖVELÕ , block ratio növelõ
ezt nem akarom részletezni.. ^^
ezek összegyüjtésével lehet rá szert tenni
amint lesz majmom és scrollom, nyomom, ígérem. 😊