Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
<2str:1Int,Bow+jég>Akit érdekel....)

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
de
LENYOMJUK A SILKROAD.EXTRA.HU -T MWHAHAHA 😄
hétvégre ami várható
RÉSZLETES PK LEÍRÁS , FEGYVER TULAJDONSÁGOK , RUHA , ITEM MALL CUCCOK LEFORDITÁSA.
nah a másik pedig most itt maradok venice-n és bladezek.. ha lesz uj server. mwhahaha megint.. 😄 akkor átmegyek ha addigra itt elérem a lv70-t ^^
3Ds MAX :)
LOL
Bár ekkora sebzés mellet kit érdekel <#hehe>#hehe>
Amúgy az elõbb a FULL-t úgy értettem hogy max grafikai beállításon minden, tehát árnyék is "volumetric". 1024-ben. A 6800GT kicsit jobb mint az enyém, ráadásul nekem csak feleennyi memóriám van a kártyán. Valami nagy csel lehet ott hogy nem viszi Blinkye-nek max-on.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
#11765: 15+5 szintet adj hozzá, tehát megfelel egy mezei 52es crit17es spearnek... ami senkinek sem kell ugye. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
38 as fegyómnak 260 a fizikaija
Szép kis spear
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
most én is szétnéztem rajta... hm , hát akor a koreak csak 85 ig vannak ? (az nem is "sok" )
Melyik oldalról olvasgatsz? küldj már linket please
mondjuk CS-ben lehet jól jön de én nem szoktam lenézni a billre .. ^^
1bként meg driver.. ^^ + be kell öket "bindelni" ha jól tudom.
hogy honnan az ujdonságok.. hát olvasok.. 😄
Gigabyte GA-EP35-DS3|Intel Core2Duo E8400 3Ghz|2x1GB Kingmax 800Mhz RAM, Sapphere Ati Radeon HD4850 512MB | 320GB Samsung HDD
és lv 53-s lettem 😊 nem is játszok venicen már jutt eszembe ^^