Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rolly
kössz nem csináltam semmit de már belép <#vigyor>csak az a baj hogy már most 9 54 kor nem enged fel akkor hogy jussak fel késõbb mi a titok?<#vigyor>órákig próbálkozzak?

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

HencStein
c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\
ide bemenni és a host fájlba beírni:
#Silkroad
222.111.150.111 gwgt1.joymax.com

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

HencStein
Probáljátok meg régi driverokkal (vga)

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Rolly
nekemis kéne help elindítom a gémet és be sem lép a játékba csak fölteszi azt a csupa ?-es kérdést mit csináljak?<#help>Nekemis nagyon kéne a help

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Hi. Letöltöttem a játékot és nem tudom elindítani. Ha rákattintok duplán az exe-re akkor kb 3 másodpercig tölt, utána nem csinál semmit. Nemtom mi lehet a gond, a tûzfalban is engedélyeztem. Segítsetek plíííízz<#help>
DAcafat
ez az új rendszer nem valami zsír sokat kell próbálkozni mire be jutok!!!!

Maala
amíg fegyverváltásnyi-váltásnyi különbség nincs, addig igen. de nem csak blade-bladest, blade/bow/glaive bármeddig püfölhet egy bladest a potijai keretein belül...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

1v1-ben magasabb szinten is a végtelenségig püföli egymást 2 full str blade? 😄
Vagy legalábbis addig amíg a poti ki nem fogy gondolom...

Maala
HAHAHA ez qrvajó, fõleg így, hogy egész estét a wannabee-rendõr haverommal töltöttem. 😄
amúgy válaszolva napközbeni kérdésedre, számomra Nr1 team a Harcosok, mivel végig velük voltam, mégha egy ember miatt anno ki is léptem. így meg is védem õket, az "általam birtokolt minden lehetõség szerint" 😊 és régebben sem bírtam, ha hülyeséget beszéltek róluk. pl egyik klán vezetõje (még jó, hogy vannak ismerõsök máshol is, hehe) azt mondta rólunk, h botozunk... azóta persze bocsánatot kért... de sztem te i megtenné, ha alapítottál volna egy klánt, és... blabla, etcetc. amúgy nyugi, én is bírom a búrád. 😊 (rékáét is) csak ezen a csapatszellemes- mi van a tömegsír felett- dolgon fennakadtam, meg hemperegtem pár percig. 😊 (a nevetéstõl)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

datango
server statusz "crowded" de jobban is bengedhetne , ha meg mar bent van az ember kellemetlen mikor kkidobja foleg trade kozben :>

HencStein

a dohányzás hereleharapást okoz 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lord Nomak
OFF:
Most értem haza 6. kerületbõl.. Atom jó volt.. =D Pénzügyõrség álltal meghívott voltam egy bevetési csoport gyakorlatára hát anyám... Ekkora kommandósokat ritkán látni, még mindig nem hallok meg látok rendesen annyit lõttek meg robbantottak.. 😄
Drogkeresõ kutya meg majdnem letépte golyóimat 😄 Volt nálam cigi a nadrág zsebében, és olyan feladatott kapott hogy egy ládában meg kellett találni egy karton dohányt.. Hát ez hülye volt és enyémre ment rá 😄 Majdnem én bántam meg a dolgot 😄D

MERKUR CSOPORT RULZZ <#gun><#violent><#gun>

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Ja és persze a 3 mp után nem csinál semmit.
Hi. Letöltöttem a játékot és nem tudom elindítani. Ha rákattintok duplán az exe-re akkor kb 3 másodpercig tölt<#confused>. Nemtom mi lehet a gond, a tûzfalban is engedélyeztem. Segítsetek plíííízz<#nemtudom>
Maala
jujj ez nagyon homo. 😊

Zselic, nyugi, én Jangantól nem messze álltam meg a hídon, mert már rohadt álmos voltam, és elmentem aludni. 😄 no, meccs, haverokkal, kocsmában. majd re. 😄
shaime a vb eleje óta nagoyn eltûnt, csak nem kint nézi a VBt? 😄

Carmang
Ez a legjobb: "100 óra játék nagyjából 800 forintnak megfelelõ összegbe kerül"

Carmang
Nabazz, letiltották?

Carmang
circa
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee <#nevetes1><#taps>

WuFraZselic
lvl 39 99.18%os farkaska 9.99m... há mondom anyád!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

circa
10 milláér lvl13-as farkast árult a gyerek, eléggé lammer dolog

WuFraZselic
jójó, semmi gond 😊)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

A cuccod megvan 😄 engem is kib*szott, es probalok visszajutni. Akkor nem várunk meg jó ? 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

WuFraZselic
ehh, 1 órája indultunk VOLNA tradelni Soniccal meg Avival, erre kimegyünk west gaten, ott vukn military campnél, dc... há, vissza nem enged, estefelé meccsnézés arccokkal a városba, hnap reggel kiváncsi vok meglesz e a cuccom... :S

Maala
hmm, akkor ezt a questet elhalasztom a foci utánra. 😊 (tök jó, hogy hajnali fél4 után most fél5kor keltem, hurrá alvás rulez)

Carmang
Hát ja <#szomoru1>

datango
hmm, ezt nem tudtam 😛PP viszont szerintem mar az is quest hogy be tudjunk jutni jaccani a serverre <#nyes>

Carmang
Ez nem csít te!!! Aki kicsit is érdeklõdõ, az az elején keresztbe-kasul mászkálta Jangant és megtalálhatta ezt a csajt. Így lehet önerõbõl (ruci stallból vásárlása nélkül) tíffé válni...

Carmang
Csökkenti a cél Dodge Rato-ját, azaz nagyobbat tudsz sebezni belé.

datango
a Force skill ág ban (Force/Force) a harmony therapy alatt van egy skill az micsoda? vagy micsinál ? ahogy olvastam idõnként 10 masodpercig van az emberen vagy mi , mit funkcionál? (biztos valami tutis dolog ha csak ilyen rovid idejig van...)

datango
Offtopic: !!! Aki tud oroszul és szereti a silkroadot az PM me pls! Irjon nekem ! Köszönöm.

LOLOLOLOL 😄😄😄

datango
oké , amint vége a "lakásfelujtásnak" akkor megnézem miez a gépen mert most pda rol vagyok es nemtok semmit csinalni megöl a silk utáni vágy <#vigyor2>
/amugy én se tudok németül😊/

datango
Micsoda Cheat!!!
---
ehez csak annyit tudok hozzáfüzni , hogy "pff"

Lord Nomak
Nem vágom németet.. Letölteni kipróbálni meg nem nagyon merem, mivel elõzõ accountomat is szerintem egy ilyen auto login cuccal törték fel.. Ha valakinek sikerült, megy és még megvan accja is akkor leszedem én is. =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Hm, guildtrade valóban nem sok van mostanság, bár kisebb csoportokban azért szoktunk menni, de sok a scrollos nálunk, így ezek éjjel-nappal mobolnak.
Engem ez nem nagyon szokott érdekelni, megyek egyedül is... <#banplz>
Sajnos nem tudom megítélni, hogy más klánokban mekkora a "csapatszellem" de nekem különösebb bajom nincsen senkivel klánon belül, tapasztalataim szerint segítõkészek és informatívak velem szemben, sõt ha kell jönnek azonnal segíteni/reselni, bár lehet, hogy ehhez kell elõtte az, hogy kicsit megismerjenek és észrevegyék, hogy nem sütõtök van a fejed helyén. <#confused>
Nekem bejött, és leszámítva a "klántrédeket" tökéletesen érzem magam, de mivel nagy bennem a kaland- és a pénz utáni vágy ez engem nem tart vissza attól, hogy elérjem a lv4 tradert <#zavart1>
Tényleg nincs rálátásom más klánokra, de én jól érzem magam itt, sajnálom ha te nem így éreztél.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

tpisti24
inkább letörlöm a képet😊 találjátok meg😊

tpisti24
😊 Hotan környékén😊

FaszFejHuN
lol ez hol van?

Impulse_HuN - a legjobb \'Hybrid Ice Bow\' kari Xianon... [XLaw]

tpisti24
bocs inkább URL-t írok!
katt ide

tpisti24
ezt a helyet találd meg😊

FaszFejHuN
tudtok mondani olyan accountok ID jét PW jét amiket feltörtek??? (zzzLeizzz -n és hkbauhauson kivül)-.-

Impulse_HuN - a legjobb \'Hybrid Ice Bow\' kari Xianon... [XLaw]

datango
auto login

---
csekkoljatok mar pls mertt en most pdarol vagyok mert lakasfelujitas van /festes,tapeta stb, nem ferek hozza a gephez!/

francé nem lettem full STR :S
most kéne egy nagy karakter törlés 😄

datango
en csak azt nem szeretem mikor elloknek egy "atom" kombot es ellenfelem bicheonos es blokkol egymasutan ketszer is ;d

nekem elönyöm hogy az ellenfelek általában nem érnek el hozzám x](pedig 7 es farmon vok)

datango
en spearral vagyok, elonyom hogy olyat utok mint a big ben ha elkapja az ellenfelet... hatranyom hogy lassu vagyok 😉

de bow az csak mob ellen jó 😄 ez ellen vitazkozni nem lehet 😄