Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
ide bemenni és a host fájlba beírni:
#Silkroad
222.111.150.111 gwgt1.joymax.com
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Vagy legalábbis addig amíg a poti ki nem fogy gondolom...
amúgy válaszolva napközbeni kérdésedre, számomra Nr1 team a Harcosok, mivel végig velük voltam, mégha egy ember miatt anno ki is léptem. így meg is védem õket, az "általam birtokolt minden lehetõség szerint" 😊 és régebben sem bírtam, ha hülyeséget beszéltek róluk. pl egyik klán vezetõje (még jó, hogy vannak ismerõsök máshol is, hehe) azt mondta rólunk, h botozunk... azóta persze bocsánatot kért... de sztem te i megtenné, ha alapítottál volna egy klánt, és... blabla, etcetc. amúgy nyugi, én is bírom a búrád. 😊 (rékáét is) csak ezen a csapatszellemes- mi van a tömegsír felett- dolgon fennakadtam, meg hemperegtem pár percig. 😊 (a nevetéstõl)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Most értem haza 6. kerületbõl.. Atom jó volt.. =D Pénzügyõrség álltal meghívott voltam egy bevetési csoport gyakorlatára hát anyám... Ekkora kommandósokat ritkán látni, még mindig nem hallok meg látok rendesen annyit lõttek meg robbantottak.. 😄
Drogkeresõ kutya meg majdnem letépte golyóimat 😄 Volt nálam cigi a nadrág zsebében, és olyan feladatott kapott hogy egy ládában meg kellett találni egy karton dohányt.. Hát ez hülye volt és enyémre ment rá 😄 Majdnem én bántam meg a dolgot 😄D
MERKUR CSOPORT RULZZ <#gun>#gun><#violent>#violent><#gun>#gun>
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Zselic, nyugi, én Jangantól nem messze álltam meg a hídon, mert már rohadt álmos voltam, és elmentem aludni. 😄 no, meccs, haverokkal, kocsmában. majd re. 😄
shaime a vb eleje óta nagoyn eltûnt, csak nem kint nézi a VBt? 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
/amugy én se tudok németül😊/
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Engem ez nem nagyon szokott érdekelni, megyek egyedül is... <#banplz>#banplz>
Sajnos nem tudom megítélni, hogy más klánokban mekkora a "csapatszellem" de nekem különösebb bajom nincsen senkivel klánon belül, tapasztalataim szerint segítõkészek és informatívak velem szemben, sõt ha kell jönnek azonnal segíteni/reselni, bár lehet, hogy ehhez kell elõtte az, hogy kicsit megismerjenek és észrevegyék, hogy nem sütõtök van a fejed helyén. <#confused>#confused>
Nekem bejött, és leszámítva a "klántrédeket" tökéletesen érzem magam, de mivel nagy bennem a kaland- és a pénz utáni vágy ez engem nem tart vissza attól, hogy elérjem a lv4 tradert <#zavart1>#zavart1>
Tényleg nincs rálátásom más klánokra, de én jól érzem magam itt, sajnálom ha te nem így éreztél.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
katt ide
Impulse_HuN - a legjobb \'Hybrid Ice Bow\' kari Xianon... [XLaw]
---
csekkoljatok mar pls mertt en most pdarol vagyok mert lakasfelujitas van /festes,tapeta stb, nem ferek hozza a gephez!/
most kéne egy nagy karakter törlés 😄