Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ui.: Harcosoknál ki a guild master ? D:
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
az, meg hogy vki fiatal, és még nem pr0 egy játékban. azé' köll neki segíteni, hogy ne kérdezzen többet, és legközelebb te már csak hátradõlhess, és nézhesd, ahogy válaszol az újabb fiúknak, muhaha. 😄
de amúgy akiket felsoroltál, meg a többiek, kb ennyi a "hiperaktív" tag, a többiek csak akkor jönnek, ha van szabadidejük... azaz õk a _nemkockák_. 😊
u.i.: nem mondom meg, hányX kellett újrafogalmaznom a sorokat az uccsó 3 hszben... 😊 2 napa alatt 4óra alvás nekem kevés 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
<3 malla
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
"Felsorolok 4-5 nevet, abból 1 az aki válaszol, nem pedig 1 sornyi véleményt ír." te most tényleg azt akartad ezzel mondani, hogy annak az 1 embernek a válasza semmit sem ér?... szóval az jobb, ha van fent 20 ember, kérdez valaki, a másik 19 vágja rá egybõl a megoldást, és te hámozod ki a dolgot?
leléptél: mivel mikor elõzõleg kiléptél a klánból, önhibádon kívül... ki gondolta volna, hogy most magadtól. friends-ben nem vagy (magamról beszélek), mert guildtagot minek, és nem nyálazza át sztem senki sem minden loginkor az aktuális csapatváltozást... fõleg, hogy mint te is említetted, "ritkán beszélsz".
"Az hogy kinek van és kinek nincs ideje és türelme a játékra saját dolga, de tegye szóvá szerintem." te megkérdezted másoktól, hogy ezek az emberek miért nem aktívak? én pl gzmoka-ról megkérdeztem, miért passzív mostanában, választ is kaptam, nem is kellett 2x kérdeznem. nem elég, ha csak "látod", hogy nincs, és ezzel el is van intézve.
de mind1, uccsó komment ezzel kapcsolatban, legyen a tiéd az uccsó komment errõl.
/me in game
Viszont most away alvadni, holnap re olvasgatni ócsárolós hozzászólásokat amiket kapok kommentekre amit írtam.. :o
Néhány tagra vonatkozóan..: Megkérdezi mennyibe kerül farkas, mit lehet vele csinálni, hol lehet venni, mik ezek a kövek.. Feljönnek és csak néznek, informálódás sehol semmi..
Tudom most itt " sír " a szám, meg nekem is van nem is kevés hibám mint az életben mint játékon belül. De ha valaki megkér valamire, vagy valaki szarban van csak odafigyelek rá kicsit..
Én voltam, innen a szomszédból...
a kard full str? 😄 nem a blade-re gondolsz? hehe...
"viszont nekem a név miatt nem kell csapat": hiába húzod fel magad, de akkor is: könnyû mondani, hogy rossz a csapatszellem, meg szó nélkül lelépni, ahelyett, hogy tennél ez ellen valamit.
magadnak meg miért mondasz ellent, hogy 1-2 ember válaszol, amikor utána egybõl felsorolsz 4-5öt... sztem mindenki szokott válaszolni általában a kérdésekre, "tapasztalataim szerint". de nem lehet mindig mindenki aktív, sztem mindenkinek vannak olyan idõszakai, amikor a faxakivan már az egész játékkal, és mást csinál inkább a szabadidejében... klántrade: télleg sosincs, tegnap sem épp trade közben találkoztunk. de amúgy mind1, te döntésed, értelmetlen vita, úgyis más az álláspontunk.
20 Skill Reallocation Potion
2 ( 22 ) Global Chat
Revival Clock
Ez így akárhogy is számolom 636 silk ami 15,703Ft... :o
Bár lehet hogy 20 Skillet kívül mást nem veszek egyelõre.. ez sok =D
Lõhetem a koreaiakat vele egy darabig és meg sem halnak, blade meg odabasz.. Olyan szinten megutáltam az ijjászatot játékon belül mint a szemét =DD
Azt hittem ha lvl 42 meglesz alázni fogok vele, erre gebasz.. Semmit se ér =D
Átváltottam bladre 10 szintel kissebb skilleket használok és lenyomom a saját " korosztályom 😄D ".. vicc..
blade+ice egyetlen elõnye, hogy 1v1-ben 4 szinttel magasabb sem tud lenyomni. De szinte a végtelenségig kell püfölni a másikat, most is 21-es íjásszal negyed órát szórakoztam, mir jól bejöttek a kritikálok és kiütöttem.
Igaz életemet 60% alá nem bírta van, hidegen tartottam folyamatosan.
Deh még kicsi vagyok szal nem vonok le messzemenõ következtetést ^^
De most az updatével akkár felül is mulhatom a speares ütést .
Jah és str karinak glaive
Lvl 42 karakter, 40ig felhúzott maxolt skillekkel, 42+2 crit 5 ijjal szép meg jó.. DE ! Lvl 32es blade skillekkel 42es nullás bladdel ami crit 6os és +3 block 18 pajzsal sebzek annyit mint ijjászként.. Tehát vagy a karakterem van elbaszva, vagy bugosak a skillek nekem, vagy az egész szar úgy ahogy van.. Vagy még egy lehetõség nem értek semmit a játékhoz..
Meg én a csapatot az alapján ítéltem meg ha lehet így fogalmazni, amikor még asszony játszott és minden este volt csapatostúl, uniónostúl trade stb..
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
1. Írkálni nem nagyon szoktam, ha írok le se szarnak, kivévve 1-2 embert.
2. Olyan hogy guild trade számomra ismeretlen volt.
3. Olyan emberek vannak csapaton belül akik még életükben nem voltak online.
4. Van 4 aktív ember a csapatban, és 30 inaktív.
Tehát akkor remélem érthetõ, hogy számomra miért veszett el a csapatszellem fogalma.
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire