Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1ébként inaktivitás: HUN_Heroes ban régen a fenn volt 2 ember buli volt most meg áltaában fenn vagyunk 5 is akár, 1szerûne toborozni kell 😉 lvl 20 alatt meg ha inaktv akkor rugodsni 😄

ui.: Harcosoknál ki a guild master ? D:

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

datango
szerintem minden fegyvernek megvan a maga elonye es hatranya! csak jol kell hasznalni es az elonyoket kihasznalni! ennyi😊

Lord Nomak
Az a baj, hogy mindenre tökéletesen van magyarázatod mindig, de arra nem gondolsz hogy némi igazság alapja is van annak amit írok.. Mindegy, biztos neked van igazad és tökéletes a csapatfelépítés és nincs semmi probléma sehol, soha, senkivel. Ez így off nekem innentõl.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

WuFraZselic
én csak a scroll miatt játszom <#beka3>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
na jó igen, azért a gyûrûért még mindig sorry :S xD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

1ébként bow szar de az a legjobb és kész 😉

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Maala
pwnd 😄 <3

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
vazz, pont ez a baj, hogy így gondolod, mert "nem vagy régen tag, lófax jogod sincs", de nem így van. demokrácija vany. 😊
az, meg hogy vki fiatal, és még nem pr0 egy játékban. azé' köll neki segíteni, hogy ne kérdezzen többet, és legközelebb te már csak hátradõlhess, és nézhesd, ahogy válaszol az újabb fiúknak, muhaha. 😄
de amúgy akiket felsoroltál, meg a többiek, kb ennyi a "hiperaktív" tag, a többiek csak akkor jönnek, ha van szabadidejük... azaz õk a _nemkockák_. 😊

u.i.: nem mondom meg, hányX kellett újrafogalmaznom a sorokat az uccsó 3 hszben... 😊 2 napa alatt 4óra alvás nekem kevés 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

HencStein
Én is One man Army felépitésü vaok csak piramis alakba

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

HencStein
jah arra gondoltam A PENGÉRE
<3 malla

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Maala
mmint a csokkentagyu "karinevû emberre" gondolsz? ez érdekes. én update óta nyomom megint, és elég gyakran fent van. a trades sztorit nekem mondhatod, nem emléxem rá, hogy ott lettem volna... de emlékeim szerint ez a "nem szállunk le, csak megyünk" szabályszerûségek általában azokra szoktak vonatkozni, akik nem bírnának el a nagyobbak thiefjeivel... mivel te tegnap épp az én +10 szintû tífjeimet írtottam, nem értem, miért nem szálltál le. leharapták volna a fejed? trace-ben amúgy ferryn kívül max az uccsó embert szokták támadni a tífek, eddigi csekély tapasztalataim alapján. de hogy ki az, az véletlenszerû.
"Felsorolok 4-5 nevet, abból 1 az aki válaszol, nem pedig 1 sornyi véleményt ír." te most tényleg azt akartad ezzel mondani, hogy annak az 1 embernek a válasza semmit sem ér?... szóval az jobb, ha van fent 20 ember, kérdez valaki, a másik 19 vágja rá egybõl a megoldást, és te hámozod ki a dolgot?
leléptél: mivel mikor elõzõleg kiléptél a klánból, önhibádon kívül... ki gondolta volna, hogy most magadtól. friends-ben nem vagy (magamról beszélek), mert guildtagot minek, és nem nyálazza át sztem senki sem minden loginkor az aktuális csapatváltozást... fõleg, hogy mint te is említetted, "ritkán beszélsz".
"Az hogy kinek van és kinek nincs ideje és türelme a játékra saját dolga, de tegye szóvá szerintem." te megkérdezted másoktól, hogy ezek az emberek miért nem aktívak? én pl gzmoka-ról megkérdeztem, miért passzív mostanában, választ is kaptam, nem is kellett 2x kérdeznem. nem elég, ha csak "látod", hogy nincs, és ezzel el is van intézve.
de mind1, uccsó komment ezzel kapcsolatban, legyen a tiéd az uccsó komment errõl.
/me in game

Lord Nomak
Ja meg Ubul.. De Õ csendes droid, ha online és szükség van rá jön, de olyan kis One Man Army stílus.. =D Nem beszél sokat, csak cselekszik. 😊

Viszont most away alvadni, holnap re olvasgatni ócsárolós hozzászólásokat amiket kapok kommentekre amit írtam.. :o

Lord Nomak
Egyébként meg Maala meg Vudu bácsi nem rátok célozgatok meg nem titeket akarlak bántani ezekkel a dolgokkal. Hanem a csapatfelépítést, azt tudom hogy ha gáz van jöttök mentek öltök és haltok is ha kell.. Legalábbis ahogy eddig láttam, meg ez vonatkozik még hölye Simire is =DD ( Hunter, Thief átbasszuk a kicsiket powa ) Meg Lotyora is.. De ez még mindig csak a csapat kissebb része.. Na meg Zselicet sem hagyom ki.. Õ is jön megy ha kell =)

Lord Nomak
Na meg még egy példa.. Zselic meglépte 45öt, kérdezte kell-e valakinek gyûrû ha talál a 42+4eseknél jobbat. Egybõl mondtam persze kell, reggeltõl estig fent vagyok ha nem is gépnél de online. Eltellik 1-1,5 hét kérdezem mi van velük, háááát semmi eladta õket.. Tehát kis odafigyelés rulzzz
Néhány tagra vonatkozóan..: Megkérdezi mennyibe kerül farkas, mit lehet vele csinálni, hol lehet venni, mik ezek a kövek.. Feljönnek és csak néznek, informálódás sehol semmi..

Tudom most itt " sír " a szám, meg nekem is van nem is kevés hibám mint az életben mint játékon belül. De ha valaki megkér valamire, vagy valaki szarban van csak odafigyelek rá kicsit..

xDDDDD

Én voltam, innen a szomszédból...

Lord Nomak
Ja meg azt kifelejtettem, hogy mit tegyek ellene ? Én alapítottam csapatot ? Alapító tag vagyok ? Vagy bármi közöm van nekem hozzá ? Múltkor is kérdezi srác csapatban, hogy megy-e valaki tradelni, senki jelentkezõ ( hozzáteszem 10 ember online ), aztán mentem én vele.. Ha már ennyire nem ér rá senki segíteni neki.. Jó lehet sokan stalloztak vagy questeltek azért nem írtak az emberek. Na de mit kéne tennem ? Könyörögni az embereknek, hogy próbáljunk meg normális csapatot csinálni a guildból vagy mi ? Nem vagyok én ott senki se szerintem..

Lord Nomak
Felsorolok 4-5 nevet, abból 1 az aki válaszol, nem pedig 1 sornyi véleményt ír. Tegnap trade közben találkoztunk.. powa trade 4 emberrel.. zsíír.... Szó nélkül lelépni, hát igen, én már csak ilyen vagyok, leléptem, rá 2 nappal vették észre azt is csak azért mert összefutottak velem és látták hogy nincs felettem gulid neve, odafigyelés powa.. Ok, mentem veletek múltkor, meg Angels guildal, második thief csapat után tevémnek negyed élete volt, mert ugye szálljunk fel, de az hogy 6 thief üti tevét nem gáz, meg Ferrynél amikor átvonultatok, 1 ember meghalt, nekem meg csak tevém halt el 3 jeges thief és a nem szállunk le teória miatt. Az hogy kinek van és kinek nincs ideje és türelme a játékra saját dolga, de tegye szóvá szerintem.. Mert múltkor is csokkentagyu gamer vagy ki feljött azt sem tudtam ki az és hogy került oda, mert azt értem hogy nem játszik sokat vizsgák miatt, de az hogy amióta ott vagyok és egyszer sem láttam fent az fura.. Na mindegy..

Maala
blade-glaive-bow 7-8as crit alatt :-s
a kard full str? 😄 nem a blade-re gondolsz? hehe...

Maala
szóval a fehér sólyomnál nem látszik meg a változás, vagyis amikor alacsony att ratingos fegyvernek kevesebb att ratingot ad, de a kék sólyomnál meglátszik, amikor magasabb attrat-os fegyvernek több attratingot ad...
"viszont nekem a név miatt nem kell csapat": hiába húzod fel magad, de akkor is: könnyû mondani, hogy rossz a csapatszellem, meg szó nélkül lelépni, ahelyett, hogy tennél ez ellen valamit.
magadnak meg miért mondasz ellent, hogy 1-2 ember válaszol, amikor utána egybõl felsorolsz 4-5öt... sztem mindenki szokott válaszolni általában a kérdésekre, "tapasztalataim szerint". de nem lehet mindig mindenki aktív, sztem mindenkinek vannak olyan idõszakai, amikor a faxakivan már az egész játékkal, és mást csinál inkább a szabadidejében... klántrade: télleg sosincs, tegnap sem épp trade közben találkoztunk. de amúgy mind1, te döntésed, értelmetlen vita, úgyis más az álláspontunk.

Lord Nomak
Annak örülnék ha végre melómnak megjönne az ára is számlámra és feltolnék pár száz silket accountra.. Megint vehetnék sok okosságot...

20 Skill Reallocation Potion
2 ( 22 ) Global Chat
Revival Clock

Ez így akárhogy is számolom 636 silk ami 15,703Ft... :o
Bár lehet hogy 20 Skillet kívül mást nem veszek egyelõre.. ez sok =D

HencStein
😄 lol pvp?

Lord Nomak
Lehet.. Viszont ha van egy crit 11es ijjam akkor alázni tudnék szerintem.. Mivel critical elég csúnyán dolgozik ezzel a kis szarral is, de mindegy.. Nem tudom, nem is érdekel. Rájöttem, hogy bow szar kész ennyi =D
Lõhetem a koreaiakat vele egy darabig és meg sem halnak, blade meg odabasz.. Olyan szinten megutáltam az ijjászatot játékon belül mint a szemét =DD
Azt hittem ha lvl 42 meglesz alázni fogok vele, erre gebasz.. Semmit se ér =D
Átváltottam bladre 10 szintel kissebb skilleket használok és lenyomom a saját " korosztályom 😄D ".. vicc..

HencStein
Nomak a bow hibrid fegyo 😄 a kard meg full str

Ez az új karakterem elég silányan sebez ^^
blade+ice egyetlen elõnye, hogy 1v1-ben 4 szinttel magasabb sem tud lenyomni. De szinte a végtelenségig kell püfölni a másikat, most is 21-es íjásszal negyed órát szórakoztam, mir jól bejöttek a kritikálok és kiütöttem.
Igaz életemet 60% alá nem bírta van, hidegen tartottam folyamatosan.
Deh még kicsi vagyok szal nem vonok le messzemenõ következtetést ^^

azazel
juhíííjjjjjjj megjavult

HencStein
Nem a gama van elbaszva : intes vaok speart nem használtam csak 42 ig most kard + pajzs és 150-200 azal sebzek kevesebbet mint spearrel ..
De most az updatével akkár felül is mulhatom a speares ütést .
Jah és str karinak glaive

HencStein
Nomak mi a 0 gp-seket szelektáljuk 1 idö után most lemet az éretségi ost aki megn nem lesz 1-1.5 hétig azt Kick

Lord Nomak
Mellesleg.. Saját tapasztalatom az az egész játékkal kapcsolatban, hogy aki teheti és van feleslegesen kb 8 ezer ft-ja. Akkor ha elkezd játszani lvl 42-ig ijjász legyen, onnantól felfelé meg vegyen skill visszahuzó potit szedje le ijjról az összes cumót, és pakolja át blade vagy spear skillekre. Elismerem erõs az ijjász, de valahogy még is gyenge magas szinten.. Legalábbis szerintem. Ami teljesen megváltoztatta az ijjal szemben a teoriámat az az, hogy:

Lvl 42 karakter, 40ig felhúzott maxolt skillekkel, 42+2 crit 5 ijjal szép meg jó.. DE ! Lvl 32es blade skillekkel 42es nullás bladdel ami crit 6os és +3 block 18 pajzsal sebzek annyit mint ijjászként.. Tehát vagy a karakterem van elbaszva, vagy bugosak a skillek nekem, vagy az egész szar úgy ahogy van.. Vagy még egy lehetõség nem értek semmit a játékhoz..

Lord Nomak
Unió trade, egyszer szóltak nekem. Mindenki válaszol ? Te szoktál írni ha valamit kérdezek vagy mondok, meg Simi, Lotyó, Maala, Ubul.. De maradjunk inkább annál hogy te =D. Érettségi para, jó ez így rendben is van, végülis nekem is két szakdolgozatot kellett leadnom 2 hónap alatt, és pénzügyi továbbképzésre is járok, e mellett asszonyal is foglalkozom.. Dehát mindenkinek szíve joga mennyi idõt fordít a játékra. Egyébként az inaktív tagokkal nem Moon-ra céloztam, hanem olyanokra akiket pl 1 hónap alatt egyfolytában egyszer sem láttam, ( lásd 0 gp-sek ) Meg én nem akarok megsérteni senkit ezért neveket nem említek, de engem guildon belül 2 olyan ember is betalált nem egyszer akik egy kaktusz értelmi szintjén nem voltak =D
Meg én a csapatot az alapján ítéltem meg ha lehet így fogalmazni, amikor még asszony játszott és minden este volt csapatostúl, uniónostúl trade stb..

tpisti24
3an...

beatz

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

azazel
háát... nem csak téged. ketten már vagyunk

beatz
csak engem dobott ki es szivat azzal h nem enged fel vagy global szopatas van?

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

tpisti24
Connectelek...kicsig vár...C10 error...még1X kattintok a Connectre...Disconnected azonnal....bacódgyanak meg! kedves sárga barátaink már megint elrontották😞

tpisti24
nagyon jó...már MEGINT a VENICE!! az összes többi server jó, bezzeg a Venice megint szar!

HencStein
jah és 1-es másik magyar klánok is minket hivnak (volt harcos tagok a klán alapitoja) az ö guild illetve nehezebb trédjeikre és mi segitünk (persze nem ingyé 😄 ((Poti pit +10k nálam)

HencStein
Na te nomak .. Akkor most foglaljuk össze általába 24:00 -tol elég sokan csak staloznak szál lehet azért nem válaszolnak amugy meg mindig mindenki szokot mindenkinek válaszolni. guild trade szokot lenni meg lesz is csak kisseb csoportokba mennek az emberek ,vagy uniosokkkal , , most közeledve a guild lvl 5 höz lesznek nagyobb tradek mert nem akkarjuk a guildet megterhelni és igy gyorsabban össze lehet hozni a szükséges 2xmilliot.Vannak nem aktiv klántagok pl moon de öt csak azért tartjuk meg mert anno ö alapitotta meg neki is sok pénze venne van a klánba .. A nem aktiv tagokat ha nem éretségi para vizsga idöszak stb miatt nem játszanak akkor kickeljük , és ujakat veszünk fel

datango
igen mert az régi auto loginner , de van biztos hogy van , figy guard tol lattam én bottert szal ha botter van auto login is ! csak nekem idõm sincs keresni meg lusta is vagyok 😊

Lord Nomak
Autologin program volt, meg van is, és egyre újabbak, de guard az elején már tovább sem enged tõle.. :[

Lord Nomak
Egyébként meg annyit mondtam, hogy fehér sas számomra nem jelent sokat, mivel változást nem idéz elõ egyáltalán, ha kék lenne lehet jobban észrelehetne venni a rate növekedést, fekete sas meg sebzésre ad bónuszban, tehát a kettõ kiegyenlíti egymást valamilyen szinten.. Nem azt írtam, hogy fekete sas mindörökké, meg az a legjobb és arra teszem én is az sp-ket.. Mielött ilyen cinikus mondattal címzel meg, elötte gondolkodj azon mit is mondtam. Mellékessen a múltkori dologra még válaszolni akartam amit írtál, hogy " Ha találok olyan csapatot ahol nagyobb a csapatszellem mint Harcosokban akkor szóljak ". Lehetséges, hogy nem találok olyan csapatot amiben lenne bármilyen csapatszellem is, viszont nekem a név miatt nem kell csapat. Mivel:
1. Írkálni nem nagyon szoktam, ha írok le se szarnak, kivévve 1-2 embert.
2. Olyan hogy guild trade számomra ismeretlen volt.
3. Olyan emberek vannak csapaton belül akik még életükben nem voltak online.
4. Van 4 aktív ember a csapatban, és 30 inaktív.
Tehát akkor remélem érthetõ, hogy számomra miért veszett el a csapatszellem fogalma.

Lord Nomak
Nekem ilyen mondatokat ne címezzél kösz.

nekem volt 1 😄

Blinkye
Jaja. Az elég idegesítõ,h állandóan be kell lépkedni újra.. tök faszul van...

3Ds MAX :)

Carmang
Az mekkora királyság volt !!!<#vigyor> Nekem a 3. tetszett a legjobban...

datango
kéne szerezni loginoló programot !!! nézzetek már utána pls ! mert az nem cheat , de megkönnyyebitené a dolgainkat ! mert ez elég kellemetlen feszt join / disconnect és elõrõl töteni a progit 😊

Blinkye
Az UFOI sorozatot imádtam 😊 1-2 az zsír vót

3Ds MAX :)

csatlakozom az elöttem szólohoz

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

sweech
faszom kivan a bejelentkezéssel, 432423z98432z9x kell próbálkozni mire felenged és nem csak délután, éjfélkor is mer nyáriszünet van és a sok fasznak nem kell olyan korán lefeküdnie 😄 mire sikerül az embernek belépnie, megunja az egész szart

Freelancer 😄

Carmang
Röviden, tömören: ûrhajós, repkedõs, kereskedõs <#vigyor2>