Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintetek aZ str vagy az int a jobb???...???...
szasztok,meglehet váltosztatni valahogy a jelszot????
Atisz
Miért mész le bow-ról?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Mi ez a blocking ratio glavie-nél????

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Sziasztok! Szeretném még1x megkérdezni hogy hogyan is mûködik az a +3-as, +4-es, +5-ös enchantolós trükk? Amikor egy másik cuccon direkt elszúrjuk, hogy aztán a kívánt helyen sikerüljön?

Maala
hát ilyet csak úgy nem nagyon lehet találni, max ha már nagyon megbízik vki benned, akkor odaadhatja a pass-át... (nyami, de jó +64es karit irányítani, <3 Keihol) de sztem a pass mindenki legféltettebb kincse. (ugye Jarlaxle? 😄😄😄) de olyan közös kari, amit az egész nép használhat... max DjLei, ha még nem változtatta meg az Aeges karijának a pass-át. legalábbis én ennyirõl tudok, mivel G+ elfelejtette a pass-át. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Bocsesz tudtok egy olyan helyet,ahol ingyen lehet találni magas szintû karaktereket ID-vel és PW-del kipróbálásra??? Esetleg valami temetõfélét??? Elõre is kösz a választ!!!
Maala
lol, alapmûveltség? 😞 régen cod2zött, rávettem, h próbálja ki SROt, azóta nem cod2zik... csak sajnos 1x felment az oldalra, megadta az IDt és passt, majd meghekkelték. kapott egy kis lebaxást, de már késõ volt. :-/ azóta utolérte magát, és 42-43as mostmár. jópár SoS cucca veszett oda...
szívfájdító sztori OFF.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
mi az, hogy glaive nem tud blokkolni? csekk áut: Bloody Fan Storm skill, Heuksaiban... (igen,a Loitumás skill. 😊)

Lord Nomak
Hát nem tudom.. Mindegy, kiszámolgattam ma, ha bowról visszahúzom skilleket, és átteszem kardra az összeset, akkor kell még 2100sp 43as szinten, hogy maxolva legyek szinthez mérve. Annyi csak összejön durván 80% alatt majd :o

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

sweech
most csak nekem szart be az egész?

WuFraZselic
pénteken volt 5873 sp-m asszem, felhoztam 30ról 43ra a fire-t a nuke miatt, kimaxoltam a lightból a futást, a light passzivot felhuztam, a thunderboltot felhuztam 8asra 7esrõl, és pár buffot huztam még, maradt 1400 sp... most már van 3710 sp megint kb

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
nomak, reggel volt 177 perc dupla xp-m (még mindig van 40 perc kb) és máér összeszedtem csak a mai napon 4es farmba 1400 sp-t, és fejlõdtém majdnem 50%ot, quest nélkül...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
csak azért õt emeltem ki, mivel magyar 😊

datango
nagyon büdös az oldal! 😊 irj be egy kitalált felhasználónevet és egy jelszót ! eredmény "Vírustalálat" Vírus: Win32/TrojanDownloader.Small.ADJ trójai módosulat

by nod32

Köszönjük a linkedet madmo de inkább kihagynánk! 😊

datango
elég büdös ez az oldal ! Sztem ne loginoljatok be!!!

tényleg ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

alapmûveltség

sweech
hú a szemetek! tudnom kéne ki az a NErya? 😄

Köszi,még jo,hogy nem használtam!!!!!
Csak akkor tudnak gecizni,ha ott lépek be?

simán 😄 kb 20 szor meghal ha nem töbször

Lord Nomak
Én kicsit sokallom azt a 13k-t..

Lord Nomak
43ról 44es szintig lehetséges, hogy a két szint között valaki összeszed 13k sp-t, úgy hogy 4es farmal tolja ? Ha nem akkor kb mennyit szedhet össze ?

beírom DjLei jét 😄

WuFraZselic
ja, ilyen erõvel a www.keylogger.com vagy a www.hackmycharacter.com név jobban illene arra az oldalra... igy törték fel NErya kariját is, egy rohadt oldal, beirod pass+id és már törik is fel

Jaah az ellen blockját csökkenti... értem =) asszem.

hopp sry-.-

nah akkor most mit is jelent ez a blocking ratio ha nem blokkolást? Nem értem.

nah akkor most mit is jelent ez a blocking ratio ha nem blokkolást? Nem értem.

Hali.Hallottatok a freesilk.nipz.com-rol?Néha reklámozza pár csóka....

sweech
ki kéne csapni az ázsiaiakat és egybõl be lehetne jutni bármikor 😊

DAcafat
ki találhatnának valamit hogy be engedjenek mert képtelenség be jutni

sweech
lehet, de gyalog gyorsabb vagy mint azzal 😄

glév nem tud blcokolni ...

aha, szal itt gondolom máshogy méri mint mondjuk egy pajzsnál... mert ennél 35-ös, szal cseppet szar lenne ha egy glavie kétszer olyan jól blokkolna mint egy pajzs :|

kise az eséje hogy az ellen blockol

galvie-nál blocking ratio? Az mit takar?

Rolly
ez nemigaz hogy már 10 órától próbálok feljutni és nem sikerül a büdös picsbe <#falbav>

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

WuFraZselic
Hát igen gyerekek, EZ AZ ALCHEMY 😊)) XD

Lord Nomak
Gerinctelenség: Letelt a 4 hetes xp scrollom, de úgy hogy még volt rajta 6 órányi játékidõ, erre kiszedi a scrollt és pápá 6 óra dupla xp.. Azért legalább megcsinálhatták volna azt, hogy addig bent van amíg a 6 óra játékidõm le nem tellik.
Egyszerûen szar: 47 perce próbálok belépni szerverre.

Gubberx
vajon a lvl 60-as farkason lehet majd lovagolni? de jó lenne<#wow1>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

nem lehet

shinewalk
szóval szerinted eladjam õket??

-Ja és még azt szeretném kérdezni hogy olyan lovat lehet kapni ,hogy leszállsz róla és nem tûnik el hanem vissza lehet rá szállni??

37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg

Rolly
azok alachemy cuccok azokkal lehet uppolni a fegyókat majdnem olyanok mint az elixirek mondgyuk énse tom használni <#vigyor>

shinewalk
Hello.
Kérnék egy kis segitséget.
Én még 14-es szintû vagyok és nemtudom ,mire jók azok a lila és zöld színû tabletták??

37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg

Rolly
a troyon

Rolly
hát van 1 23 as karim akinek van 650 ezre és nincs kedvem elõlrõl kezdeni<#vigyor>

Megcsináltam és jó lett, köszi.
DAcafat
ha most kezded a játékot akkor meg mennyél új szervere ott talán nagyon esélyel jutsz be

DAcafat
pontosan