Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Te az Oasis-on voltál? Miért nem szóltál?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Te az Oasis-on voltál? Miért nem szóltál?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Magasabb szinten már ez is számít...még a 33%-od mag balance-nél is.

Atisz
Lvl 8-ast +3-asra? Egészségedre...
Az astral azt jelenti hogy ha +4 fölött nem sikerül az elixírezés, akkor az addig rápakolt enchantok nem esnek le róla - értsd: a legjobb tulajdonság (persze hogy item mall-os)

Atisz
Szerintem pedig a parry-t növeli (nem leordítani ha nem így van)...

próbálkozni kell... ha 20-szor ledob, 21-szer kell próbálkozni... qrva sokan vanna =)

Üdv mindenkinek,kiakartam próbálni ezt a gamet.Feltelepítettem,patch,reg,login,és ez fogad :Crowded,tehát egyáltalán nem is engedett loginolni(kreálni),ez most levan tíltva? Vagy csak szimplán ennyire túlzsúfoltak a szerverek!? És esély sincs bejutni?😊
Jagi
WTB pro alcemist...

tpisti24
Maala, még a 60as messze van, de talán úgy 55ös szintre utolér a farkasom, onnan tól együtt megyünk fel 60ra😊

Blinkye
<#violent> VGA

3Ds MAX :)

Blinkye
Ááááá. még két hét min. mire meglesz a VGA-m.. Fasznak kell enyi ideig szervízeltetni. úgysem lehet megcsinálni.. LOL faszom..

Blinkye
Wazz tök király 😄 Jó hamar elérte..

gameplusz
Egy kérdés: mire jó az astral? Amúgy tegnap találtam egy lvl8 sosun speart, felraktam +3-ra és elkezdtem alkémiázgatni 😊

És honnan van neked 52 sosun blade, melyik nap álmodtad? <#hehe>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Szóval én tettem alkímiával blocking rate-et a nyilamra, de nem blockol, mint a pajzs... van egy verzió, ami szerint akiknek pajzsa van, annak az esélyét csökkenti, hogy blokkolnák a támadásomat - de még nem volt alkalmam kipróbálni.

Egy biztos - nem blockol a nyilam 😊

Silkroad Online [Aege] - Svindler [FeketeSereg] - [Lvl40 Bow-Light/Force[/Cold] Pure INT]

Maala
gratz szép. 60as képet is beteszed majd? hehe. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Q .How do you use magic stone of astrals?

A. In order to give items the astral options, you must have the immortal option on the item.

1. Open alchemy window.
2. Press att. enhance tab.
3. Put equipment item on left slot(must have at least 1 immortal), and magic stone of astral on the right slot.
4. Press fuse.

Please be aware that the level of magic stone of astral must match the degree of the equipment item.

elmentek ti az ap.... mo..... vér.... .....ra. nem elég, hogy item mallos az asztrálkõ, de ha a talált 52 sosun blédemet egyszerûen akarom felhúzni +5re, a lucky és az astral kõ mellé még kib***ott immortal követ is szerezzek mallból, ha nincs rajta alapból...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Kavácska
hogy vonyít? magától? vagy charm?

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Rolly
bocs kidobott

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Rolly
háth énis most jáccogattam már csak 4 % hiányzott hogy szintet lépjek és kidibitt mongyuk nemis csoda mert kurvára laggolt

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

tpisti24
YEEEE!!! 40es lett a farkasom!! 😊))
szépen néz már ki😊
<-itt a kép, ha nem jönne be (mert általában nem szokott), akkor erre kattints

datango
van igaz abban amit mondasz , de tegnap 3 órán keresztül próbáltam bejutni! sikertelenul, belefáradtam... és mág csak nem is játszottam ! tehát elvesztettem 3 órát az életembõl , ami sztem sok... ! nem?

Kavácska
aki már volt olyan serveren ahol nem volt korlátozás (Aege) és mindenkit felengedett elsõre, az nem anyázna! engem se enged fel 30 perce kb, de inkább, mert ha bejutok ,akkor tudom, h zavartalan lesz a játék, és nem lagol 10 sec-el... ennyit megér

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Kavácska
server traffic mindenhol ugyanakkor ! próbáld csak ki más szerveren! csak azért ne költötzz mert nem enged be...

datango
magyarok mindenhol vannak! magyar klan uniok is...! szvsz mindegyiken kb egába<#zavart1>

circa
Aegén is <#nyes>

DAcafat
Troy-on van egy jó pár magyar klán 😄

Sugam
hali. lehet ogy koltozok oasis szerverrol, es az lenne a kerdesem melyik szerverre erdemes menni?(server trafffic nemerdekes :d) tehat ahol olyan magyar klanok vannak amik ugy ernek is valamit😊

Maala
legnagyobb imbue. ez pont nem számít... imbue str-nek úgyis csak mangyangok ellen ad 100nál több sebzést. (mmint ice és fire közti különbség) 😄 ha pedig választanom kéne a frostbite/freeze és a burn között... én hûvsre tenném inkább az illetõt. a fire shield, a mag def növelõ és a p.dmg. növelõ, no meg a passzív viszont télleg a kötelezõ kategória lenne egy str-esnek... (lenne, nekem sincs csak 1x-es fire-m)

Atisz
Ez igaz, viszont a fire-nél van a a phys dmg növelés, a mag def növelés és a legnagyobb imbue (ez mind kardosnál, mind íjásznál kötelezõ).

Atisz
Nos igen az íjász az inkább thief kari, de sztem kár volt leszedni a pontokat. A legtöbb criticalt íjjal lehet lõni és talán neki vannak a legjobb kombói.
Ha full STR karit látsz armor-ban akkor pedig szólj az int-es haverodnak...hány ilyen magasabb szintû toplákot csíptem már meg <#vigyor3>

WuFraZselic
😊))

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala
hmm, hülye vagyok, és figyelmetlen. sztem próbálkozz Catka oldalával, õ talán lefordította/vhonnan átmásolta vki fordított tábláját... mert ugye magyart akarsz, ami elõtt az elõbb átsiklott a holland vereségtõl még mindig könnyes bociszemecském. 😞

Maala
mien táblát szeretnél edés egyetlen klánvezér bácsika? (mien vót a buli? asszem meg sem próbálok bemenni a game-be. 😄) próbáld meg a hivatalos honalpon lévõ skilltáblát?

Maala
üdvözöllek a Silkroad csodálatos világában...

van valamerre valami magyar skilltábla?

Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive

sweech
ez nem hiszem el bazmeg...mi a fasz van? egész délután próbálok feljutni, mikor nagy nehezen sikerül, még be se tölti rendesen a képet de egybõl lebasz a picsába...csak nálam ilyen fantasztikus mostanában a játék?

Lord Nomak
Mármint én fagyasztok nem a shield =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Jég, fire lehet jobb lenne fizikális sebzés növelése miatt, de viszont jéggel meg befagyasztom, és kellemetlen tud lenni más játékos számára, ha shieldem orba szájba blokkol és még fagyaszt is =)
Tehát kicsi az esélye hogy leölnek 😊

fire vagy cold van neked a bladehez?

Lord Nomak
Mert nem jó a bow, egyszerûen 42es szint felett nem tudom normálisan használni. Még mobozásnál úgy ahogy elmegy, de pvp-ben, tradenél egyszerûen lemészárolnak..Nekem meg nincs kedvem 64ig szenvedni vele. Amióta blade+shield kombinációval játszom megkönyebbült nekem az egész.. Fele annyi hp poti fogy, tradenél nem szopom be állandóan.. Ma is amikor délelött felmentem, tradeltem egyett, 54es thiefnek 2 npc thiefje rámjött, igaz a másodiknál már berzerket elnyomtam mert meguntam.. De nem tudtak leölni, eddig meg amikor ijjász voltam simán lehúztak az npc-k.. Meg meguntam az ijjász dolgot alapból, sok pakk stb.. Majd ha egyszer elérem maximális szintet akkor elkezdem megint felhúzni az ijj skilleket de addig nem.. Full str blade shield a tökéletes párosítás nálam. Csak olyanokkal van tele a tököm akik armormban vannak és full str-esek vagy hibridek.. Velük pvpzni kb 5 percig is eltart, és utána úgy fejezzük be hogy értelmetlen az egész, elhasznált mindenki 50 potit és senki se hal meg.. =D

WuFraZselic
muha, a cave gecijó, fõleg ha veled van unióból 2 57es meg 1 65ös ^^ megyünk megyünk , erre diamon nachal giant v mi a rák 😄 65ös + 1ik full str 57es berzerkbe neki, a fele életét nem vették le 😄 nagy party volt... ésss eljutottunk az uccsó szobába ^^ de inkább 60 körül megyek oda tul sötét az a hely nekem 😊)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Aege chek???!!! O_o
HencStein
Glainak block? nemé akkor inkább a spearnak a full int mellé és akkor nem kell pajzs meg kard 😄

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

van vagy 30 tabletem ebböl vagy 3 blockos

blockos nyil yeeee XD
dögöljön meg a joymax,egész délután nem engedett fel 😞

KÖSZ,KÖSZ,KÖSZ... mer kilesték a pw met 😄
Atisz
Köszönöm. A 2 acc elixírt hol toljam el? Amikor +3-ról +4-re, vagy amikor +4-rõl +5-re nyomnám, vagy mind a 2 között?

Glavie-nek blockja???? Úgy érted, mint a pajzs magától block-kol? Ilyet még nem láttam...az upgrade óta sem. Ha ez így lenne akkor ez lenne a legkeresettebb tablet/stone, pedig nem az...

Maala
meg. www.silkroadonline.net, bejelentkezel, majd jobb felsõ sarokban forgot password rész.
no léptem meccset nézni.
HAJRÁ HOLLANDOK. hajrá portugálok.

Atisz
Attól függ mire.
1 vs 1 - full STR
Support, crowd control - full INT

Maala
ahol hibásan kell upgradelni, ne használj lucky powdert:
+3: 1 acc ápgréd eltol, +3ig felnyomat fegyó elixir+powderrel
+5: 2 acc ápgréd eltol, +5ig felnyomat fegyó elixir+powderrel

miért ne lehetne blockja a Glaive-nek??? de amúgy a Critje rélleg sux, a gyerek nem hiába keres challenge stone lv7-et. 😄 megérhet olyan 100-120 millát a glaive!