Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Javallat: Uninstall Silkroad ! és Ujból rakd fel! (nekem így müxik!)
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive
Azt mondjátok mindjárt nyitják Takla -t ? <#kuss>#kuss>
Zúzós lesz mer akkor a mostani 70 esekbõl hamarabb 80 lesz mint hogy beérném õket ...<#help>#help>
sztem te is nézd a jó oldalát, SPt akartál úgy is gyûjteni, nem?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ideges Vagyok: Venice egy vicces szerver lehet akkor, ha az összes high lvl str-es armorban portyázik... 😊 de most komolyan, tuti csak kamu, már csak Isy miatt is megéri garmentben lenni...
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
TAláltam tigrishajat valam Jade követ meg tigris fogat.. Ezeket hol tudom használni?
3Ds MAX :)
Afrika lvl3 ^Xian powa^
én meg
VadKacsa VaGYoK
😄
Hallo!
a attól füg melyikre teszel 2-t (2:1 str/2:1 int) ahoz képest lesz a balancod 85%-s a pure kariknak az update ota ez 100% föle is mehet nekem most 103% -n van a mag balance-m.
aztán minden hybrid kari mondja hogy neki majd lesznek +3-mas cuccai meg sos fegyoja .. nah igen.. itt már hibádzik a dolog magasabb szinten ( itt érsd 50+-t) +3str/intes cucc vagy több NEM ilyen 300-400k..arany hanem kökemény MILLIO ^^ amit nem hiszem hogy össze tudsz kavarni.
a másik amiért szerintem annyira vonzo a hibrid az az hogy van elég mp-d és hp-d legalábbis fele fele nah igen..
egy szituáciot ábrázolok neked 😊
lv67 int vs lv67 str én az str-s kariba ha sima glavie-s és nincs sos/som/sosun cucca akkor 6k-7k-t sebzek alapesetben fire nukeal ha garmentet használ akkor ez csak 5-6k (legtöbb kari hi lvl-n cave miatt armor-t használ a sok hülye😊)
egy 67-s str-s karinak van 9-10k hpja nah a hibrid kariknak jobb esetben ha heuskaljuk van van 6-7k hpjük .. most öszintén egy pure str-s glavie criticaltol megfekszel ^^ és senki ne merjen meghazudotolni mert egy hibrid kari nekem 1,5 lövés még egy str-s 3-4lövés +poti
szóval csak érzésel azt a hibridet ajánlok neked egy oldalt www.youtube.com itt felül ird be hogy silkroad pvp és nézd meg hogy alázzák meg a hibrid karikat.. 😊
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
ja és WuhajZselének
igen.. ekkor hagynám abba a silket😊
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
Ezzel szemben a sebzés elég nagy mértékben nõ.
jó reggelt. ZIZOU LÕTT GÓLT!!! 😄
Most ha 46-tal kisebb a phy def-ed akkor 1146-ot felez az ékszer, és lesz belõle 573.
Az meg sztem nagyon keveset számít, hogy most 550-eket vagy 573-akat kapsz be =)
Nah ennyit akartam 😄
csak délután 6-tól próbálok fellépni fel is engedett úgy öt percre...
részemrõl asszem ennyi volt a game...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
msn-en te nem szoktál lenni? 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
micsoda meglepetés, hogy megint nem nyírtad le uru-t😊 hanyadik próbálkozás is volt ez?
1. azt sem mondtam hánytól lesz a war , tehát nem tudhatod h nem jöhecc
2. Bp-re felutazni neked egy egész napos program?😄