Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
oh, azt nem láttam. az télleg kb -150k legrosszabb esetben is...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
A kérdõjeles hibaüznet az azért van mert az a VGA driver amit fent van karid mellé nem tetszik neki, legalábbis ezzel próbálták megmagyarázni a dolgot. Hozzáteszem, én naponta cserélgettem kb másfél hétig, minden nap másik stb.. stb.. És ugyanúgy levág. A " disconnected to the server " felirat meg azért van mert korlátolva vannak a szerverek bizonyos számú felhasználóra, ezért amikor televan ezt írja ki, kb 30 perc próbálkozási idõ szokott lenni max mire beenged. Csak sajnos van amikor már kivág a kérdõjeles hibaüzenettel.. Tehát ha annyira akarsz játszani akkor sok sikert, de türelmesnek kell lenned =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

datango
ezt nekem is szokta csinálni !!! általában update után csinajja ! nagynehezen mikor belépnék a karimhoz rögtön kidob "???" el...!

Javallat: Uninstall Silkroad ! és Ujból rakd fel! (nekem így müxik!)

Sugam
sracok , miert van az karivalaszto kepernyonel kidob kerdojellel, mar a gep ele basztam 1 ventillatort hatha az , drivert frissitettem, direct ikszet, mindent es ugyan ezt tolja, ujra rakjam? kene 1kis help

Hali emberek. Én nagyon uj vagyok a játékban már el is akadtam mégõedig ott hogy megcsináltam az accountom, levan szedve a game, updatelt is mennék a szerverre kiválasztom meikre akarok menni rákattolok hogy connect és kapok egy "Server disconnected" feliratot, na szal pls segitsetek mi a hiba?

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Lord Nomak
Az egy dolog, hogy sp-t gyüjtögetek, de nem azt jelenti, hogy akkor kell meghalnom amikor nem szeretnék, fõleg hogy a kis halál ablak mögött egy 42es blade volt..

fegyó +4

Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive

megpróbálkoztam az upg módszerrel. megfogtam a fülbevalóm és felhúztam +2-re. gondoltam jól van ez így, húzok mást. fogtam 1ik gyûrût, felhúztam +2-re. mondom jójám, ezt is így hagyom. megfogtam másik gyûrût, az is felment +2-re. kicsit meghökkentem, és bedobtam +3as nyakláncot, hogy az már tuti leesik és végre húzhatom a fegyót +2-re. az meg felmegy +4-re. mindezt powder nélkül. a fegyó meg még mindig +1, mert semmi sem failelt. fene megeszi ezt a balszerencsét😊

datango
a Troy on GM Crayon !
Azt mondjátok mindjárt nyitják Takla -t ? <#kuss>
Zúzós lesz mer akkor a mostani 70 esekbõl hamarabb 80 lesz mint hogy beérném õket ...<#help>

Maala
legalább megtudtam, hogy Pizza a GMünk...
sztem te is nézd a jó oldalát, SPt akartál úgy is gyûjteni, nem?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
már 2 órája... 😄
Ideges Vagyok: Venice egy vicces szerver lehet akkor, ha az összes high lvl str-es armorban portyázik... 😊 de most komolyan, tuti csak kamu, már csak Isy miatt is megéri garmentben lenni...

hopp ápdét

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

inter15
Eddig 5x próbáltam alchemy-zni courage meg challenge kavicsokkal. Mind az 5 alkalommal "Alchemy failed" lett. Mi a rákért ??

Blinkye
Mikor tudom fegyóba rakni?

3Ds MAX :)

Blinkye
_Nah királyság. Sikerült 10 percet tolnom a szar kártyámmal 😊
TAláltam tigrishajat valam Jade követ meg tigris fogat.. Ezeket hol tudom használni?

3Ds MAX :)

Jagi
Az ilyennek nincsenek, vagy nagyon hamar nem lesznek barátai...

arról zselicet kérdezd, Õ mókázik intes hybriddel.

Ugy csinálta h a srác akiket! kirabolt a barátai. Megadták neki az akkjukat, FF meg simán kicuccolta õket. -Mekkora gerinctelenség....

Afrika lvl3 ^Xian powa^

Lord Nomak
Szerintem a kép magáért beszél, kommentet nem írnék arra, hogy mi a véleményem mert globális tiltást kapok netrõl mindenhonnan.

IdeGes VaGYoK
én meg
VadKacsa VaGYoK
😄

Hallo!

azaz igazság hogy a hybrid karik nem éppen nyerõk pedig lehetnének.. de
a attól füg melyikre teszel 2-t (2:1 str/2:1 int) ahoz képest lesz a balancod 85%-s a pure kariknak az update ota ez 100% föle is mehet nekem most 103% -n van a mag balance-m.
aztán minden hybrid kari mondja hogy neki majd lesznek +3-mas cuccai meg sos fegyoja .. nah igen.. itt már hibádzik a dolog magasabb szinten ( itt érsd 50+-t) +3str/intes cucc vagy több NEM ilyen 300-400k..arany hanem kökemény MILLIO ^^ amit nem hiszem hogy össze tudsz kavarni.
a másik amiért szerintem annyira vonzo a hibrid az az hogy van elég mp-d és hp-d legalábbis fele fele nah igen..
egy szituáciot ábrázolok neked 😊
lv67 int vs lv67 str én az str-s kariba ha sima glavie-s és nincs sos/som/sosun cucca akkor 6k-7k-t sebzek alapesetben fire nukeal ha garmentet használ akkor ez csak 5-6k (legtöbb kari hi lvl-n cave miatt armor-t használ a sok hülye😊)
egy 67-s str-s karinak van 9-10k hpja nah a hibrid kariknak jobb esetben ha heuskaljuk van van 6-7k hpjük .. most öszintén egy pure str-s glavie criticaltol megfekszel ^^ és senki ne merjen meghazudotolni mert egy hibrid kari nekem 1,5 lövés még egy str-s 3-4lövés +poti
szóval csak érzésel azt a hibridet ajánlok neked egy oldalt www.youtube.com itt felül ird be hogy silkroad pvp és nézd meg hogy alázzák meg a hibrid karikat.. 😊

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

és mi a helyzet a 2:1 int-el? =)

hát.. goth sok szerencsét az 1:1-es karidhoz azért annyit hozzátennék hogy 1on1-ben én pure intesként idáig minden hybrid karit levertem rajtam is max "critical"-al tudtak épphogy olyan dmg-t adni amit megérzetem volna.. 4k+hp-m van és tapasztaltból mondom NE csinálj hybridet.. eleve a Rejtélyek Városában is a hibridek a rosszak.. mondjuk az utolso részben .. mármint az elsõ évadnak. ott már azért lesz csavar😛

ja és WuhajZselének

igen.. ekkor hagynám abba a silket😊

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

Azt nem mondtam egy szóval se, hogy a védelem nõ. Azt írtam, hogy a védelem csökken, de eléggé jelentéktelen mértékben.
Ezzel szemben a sebzés elég nagy mértékben nõ.

Maala
ez az egész eszmefuttatás feltételezi, hogy a védelem és a sebzés EGYENESEN ARÁNYOSAN NÕ. ez pedig sztem téves feltételezés.
jó reggelt. ZIZOU LÕTT GÓLT!!! 😄

700-es szintre 😄 70 akartz lenni nah =)

De az a kis plusz phy def sztem nem ér túl sokat... gondolj bele, ha elérsz 700-es szintre, az plusz 4x69, azaz 276 str pont. Ha minden harmadik jelent egy def-et, akkor az összesen 92 phy.def pont, amit az str nyújt. ha valaki 1:1 arányban osztja, akkor 92 helyett csak 46 bónusz phy. def-et kap összesen. Ez a 46 bónusz pedig mit ér mgagas szinten? Ahol összsebzésként 1500-as a fizikai sebzés, abból egy bizonyos részt levéd a phy.def, aztán aznnak kb. 60-70%-át levonja az ékszer, ami a lényeg. Szóval tegyük fel bevisznek egy 1500-as ütést, abból levon a phy. def-ed 400-at, és lesz 1100, azt felezi az ékszerek absorbtionja, lesz belõle 550, ennyit kapsz be.
Most ha 46-tal kisebb a phy def-ed akkor 1146-ot felez az ékszer, és lesz belõle 573.
Az meg sztem nagyon keveset számít, hogy most 550-eket vagy 573-akat kapsz be =)
Nah ennyit akartam 😄

Jagi
pár hét szünetre küldöm asszem még mindíg ház nagyságú a fejem

sweech
én is csak féléjféltõl és reggel nyomom, máskor lehetetlen

Lord Nomak
3 fegyvert upgradeltem fel ma ennek az acces dolognak az alapján.. tényleg elbaszok egy akármilyen ékszert utána feltolja +3ra a fegyvert, azt hozzátenném hogy kicsit drága mulatság 3 elixirt venni, fegyvert, meg luckyt de még mindig olcsóbban jön ki mint 3-4 milláért megvenni õket ami teljesen irreális.. No mindegy, elbasztam 1 millát most =D de akkor is spóroltam 1 millát szintén 😊

Jagi
A retkes büdös telibekúrt mocskos geci kurva anyját baszná szájba!
csak délután 6-tól próbálok fellépni fel is engedett úgy öt percre...
részemrõl asszem ennyi volt a game...

WuFraZselic
na jó, de...!!! várok 3 órát jön egy 56+... há mondom nyeljél lovat... utána meg Hookers odajön a 64es sos bladejével, na akkor rugtam le majdnem a monitort... bezzeg a geci restart megforgatta egész szervert, uniqe nem lesz szentem 2 napig :S

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
20+ 😛
msn-en te nem szoktál lenni? 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

nem játszom, csak itt rontom a levegõt

micsoda meglepetés, hogy megint nem nyírtad le uru-t😊 hanyadik próbálkozás is volt ez?

WuFraZselic
látod, mondtam hogy hybrid powaa 😊)) de én nem 1:1 vok, de az nem baj xD

WuFraZselic
hé te, te játszol? délután nem láttalak szerveren😊 mondjuk jobb is @@@ uruchira várok 3 órát, erre 2 körül szerver restart (de csak az athens)... aztán várok urua még 2 órát, vagy többet is, erre megint szerver restart... és ienkor a unique ideje "ujrakezdõdik", szal vártam rá még 1 órát, már 5-fél6 lehetett, na akkor távoztam büszkén a szerverrõl! szopjon le!

3 str-enként jön 1 phys deff pont, ami neked a jósok kiosztott int miatt elmarad, tehát téged sanszos h megfektetne 1 full str azonos körülmények között. full int ellene viszont lehet h nem lenne rossz, mert sok int miatt nagyobb mag deff, balancek miatt valamivel nagyobb sebzés, talán elég lenne arra, hogy betankolj pár nuke-ot s lefektesd aludni.

Hmmm akkor meg megérné 1:1-es hibridet fejleszteni lehet. Mert ha egy full str Hp-ját egy másik str ritkán viszi 70% alá... Akkor ha 1:1-ben osztanám fele ennyi hp-m lenne, tehát még mindig nem halnék meg, fõleg ha jeges vagyok és folyton fagyasztom az ellent. A sebzésem meg elvileg lényegesen jobb lenne, mert a mágikus sebzés jóval magasabb mint egy str-nél, a fizikai sebzés ami meg alapból nem jelent túl sokat, egy kicsit kisebb. Meg kardot használnék, ami szintén dob a mag. attackon, akkor nem lenne a sebzés lényegesen jobb? Meg a HP is elég még mindig.

WuFraZselic
ja, õ a "nem társalgok, nem klánéletezem, csak xp-zem, botozom, állandóan partyban vagyok, sos shielddel rohangálok, és soha nem trédelek" arcc 😊)) de szeressük aztat is 😊 elvégre minden brigádba kell egy kõarcc (höh, SP)

ubul esélyes rá, elvégre droid awardos😊

felutazni félóra, letalálni serezés után az lehet 1 napos elfoglaltság

WuFraZselic
egy embernek nem lehetséges... neked talán sikerül 😊

WuFraZselic
ez nagy gond mala... pedig hol vannak azok a régi szép idõk?! mikor napi 170%ot fejlõdtél, még 48 felett is... 😞 kben meg mé nem tudsz jönni?!:
1. azt sem mondtam hánytól lesz a war , tehát nem tudhatod h nem jöhecc
2. Bp-re felutazni neked egy egész napos program?😄

ajvé, akkor bele kell húzni, hogy megüssük a 70-et elõtte. bár nem tom 2 hónap alatt lehetséges-e

Maala
sztem 70-70%-ban... mint ahogy a lv 1es indulókarakternél. 😊

Maala
ez inkább 1fajta bow 2 részletességben/különbözõ irányban... sztem.

Maala
kedves Zselatin, nem elég, hogy mint lentebb írtam, itthonról az új ápdét után nem tudtam eddig fellépni. amúgy sem tudnék 80%ot megcsinálni 1 nap alatt... többé már nem. 😄 amúgy meg holnapi warra sem tudok menni, mivel moccanok fel Buda városába. I.J.

sweech
de megnyugtatlak hogy minden szerver ugyanolyan szar

sweech
nem

shinewalk
Képtelenség bejutni az Aegen serverre!!!!!
Nem lehet valahogy átvinni a karakterem a Babel-re vagy máshová?????????

37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg