Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
hopsz... egy kis értelem módosító hiba...
tudod, "haver, de NEM barát"... <3<3<3

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
tudod, "haver, de barát"... <3<3<3

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

WuFraZselic
Thug, erre NO COMMENT ! 😄😄:😄 egy botról énekelni, és errõl klipet is csinálni? 😄😄😄 ejj ez kemény, ILYEN A SVÉD ZENEIPAR 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala
lol Jarl, ha félnék egy hacktõl, akkor nem az lenne már rég a passom. 😊

viszont IRCen közben nézzük az autologin progit...
85.186.138.46 port 100 -hoz akar csatlakozni mindig, megnézték más szerverrel is, végül kiderült, h egy román ip a dolog... http://www.dnsstuff.com/tools/whois.ch?ip=85.186.138.46&src=ShowIP
kár érte, amúgy mûködne. :-/ no mind1, sry

WuFraZselic
"azt meglehet csinálni hogy haver vesz silket és odaadja nekem?"
"aham picsába akkor gyüjthetek 600 curst heartot... "

a kettõ közt ellentétet vélek felfedezni
haver, de mégsem bízol benne? ajjaj...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

majd ha "nagyobb fasz" leszel 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Olvastam pár napja megemlitettél😊 lényeg hogy biztonságban vannak az accod adatai bár még emlékszem rá(ex történelem szakos révén nem rossz a memóriám😄)na mind1 so nyugodtan alhatsz miattam😊
FaszFejHuN
12 évesen van esélyem arra hogy szerezzek 400 silket?-_-

Impulse_HuN - a legjobb \'Hybrid Ice Bow\' kari Xianon... [XLaw]

Sajna silket még nemlehet adni másoknak pedig sztem is isten lenne😊
FaszFejHuN
aham picsába akkor gyüjthetek 600 curst heartot... kurva jó 😞

Maala
meg lehet. 😊 de meg kell adnod neki a az acc+pass-t, szóval meg kell bíznod benne. hehe. 😊

WuFraZselic
természetesen 52es sos fegóyre gondoltam!

Faszfej!
megveszi neked a silket, belép az SRO oldalára, megadod neki a PASSOD és az ID-d, oda belép, és feltölti neked a silket... szal a te neved alatt az õ kártyájával paypalon keresztül veszi meg a silket neked

FaszFejHuN
azt meglehet csinálni hogy haver vesz silket és odaadja nekem?:S vagy nem lehet egymásnak adogtni?😄😄<#help>

Jagi
A lol benne az hogy "délben" is 10 perc feljutni 😞

WuFraZselic
Ma nem haltam Maala! éééés még dropom is volt! ez a szülinapi "fázis" elsõ szakasza, délutáni is lesz, és este lesz a megkoronázás, a megadrop 😊))

WuFraZselic
kösz kösz 😊
én bizom benne, rem a GM is tudja h mien "jeles" nap van ma, rem megáldanak egy bármeilyen 52es fegyóval, bármien crittel, bármien tulajdonsággal 😊 de ha igazán kedvembe járnának, elég lenne ha laggmentesitenék az összes szervert <#rolleyes>

Maala
nem szivatás ez. 😊 csak akkor könnyû felmenni, meg még ma is van, és game közben felvidítom, ha már úgyis meghalt x+34szer lag miatt 😊

Jagi
Gomen... elbaxtam 😊 majd máskor privizz rám, ha szivatás van 😊

Jagi
jaaaj ez én voltam 😊
szóval 4-es lesz a farm és most van 2200 sp-m de még van 10% lvlup-ig^^

Maala
franc, gondoltam bemegyek 23:58 környékén, még úgyis ott lesz... 😄

Eõször is sok boldog születésnapot!

A másik, hogy én minden egyes nap úgy érzem én is, hogy jön a SOS drop, de minden egyes kilépéskor rájövök, hogy russzul éreztem... :-(((((

De nem baj, majd ma! :-)

WuFraZselic
5ösben.... 45ön van a light, ma meg beszeretném ujitani az 50es thunderboltot... ahhoz képest h hétfõn 4800ból elköltöttem majdnem 4ezret, és most már majdnem 6ezer van, elég jól haladok... igaz, h 0.02 1 mob scrollal, ha ez powe lvl-el lenne, akkor olyan 0.04-0.05 körül lenne, DE VALAMIT VALAMIÉRT 😊

ha megnéztem a botos oldalt de hüleségetz írtanm be akkor is szétbaxhatjkák az accom ?? :S

WuFraZselic
jaj, a kis figyelmes, Köszi Szépen Jagi <#rolleyes>😄 😊)

Jagi
Hanyas farmban vagyol-e?

Jagi
Nem sok...

DE WuFraZselic-nek SZÜLINAPJA VAN 😊 ISTEN ÉLTESSEN BAJTÁRS! 😊
<#pias><#puszi><#pias><#pias>

WuFraZselic
ma remélem (ha bejutok...) meglepnek egy sos droppal 😊 mikor, ha nem ma?! xD
ja, Nomak, kben hogy van, ma 17:53kor lejár a gold ticketem, a mai 3 órát megkapom még szented? :S rem igen, akkor tuti meglenne a lvl up, és még a 7000. sp-m is meglenne simán (most van 5800)! szóval i hope

Maala
ELÕRE szólok, hogy mindenki a saját felelõsségére használja, nem teszteltem keylogger után, mivel le sem szedtem, és amúgy sem jelent pár scan semmit sztem...
http://rapidshare.de/files/24394058/SilkRoad_auto-loginBOT.rar.html

330 új üzi 😄
történt valami érdekes ? :S

WuFraZselic
jól visszavágtam, nem? 😄 majdnem megöltem, ismerd el 😄

Vazz ez kurvajó xDDDDDDDDDD

Lord Nomak
Azt a karavánt Hotan kapuból szedte fel, az enyém volt csak engem leöltek az a geci meg felszedte mire odaértem =D
A hunter visszavágási akciódat meg láttam =DD Hát igen.. =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

WuFraZselic
6-7et FEJBÕL * mondhatnék...

WuFraZselic
azé nézzétek meg Athenson alig párat szórtak ki, Babelen meg Aegen meg Greecen mint az atom... Athenson is van még bõven, 6-7et mondhatnék, de GM ugy leszarja...

Jagi
Hmm...canone
Na õ sem fog már kirabolni többször 😊

Kéretik a Kaizent és az ANBUT is kompletten bannolni 😊

WuFraZselic
nemnem Dark, ugy volt h várunk Uruchira Ubullal (érted, Ubullal, aki hotanba is csak akkor jár, ha eltûnnek a yetik, és már a 74x50 poti is elfogyott, tehát soha) erer Imokenzo vn kis geci meglop 1 karavánt és felpakolja... utána jön npc thiefje, finoman Ubulra meg reám hozza thiefeket, mi lovon ülünk, hát max szaladunk 1 kicsit... erre megszólal, "wu, say bye to your wolf" és az npc-it mintha távirányítóval irányitani, 2õt belelõ a 65ös light imbueval ellátott npc, és elhullt... aztán hivtam pár 65-69-70-68 uniós tagot hunternek, el is jöttek, de csak dumáltak 1másnak :S mikor te engem láttál, az akkor volt mikor onnan jöttem vissza, és dühömben felvettem a hunter ruhát és nekimentem a lovának, bosszut állva farimon, amit õ egy 12k-val becsapódó fire nuke-kal válaszolt meg! aztán meg az npc-i is követtek 😛PP

sweech
ték

Maala
gratz, várunk a hivatalban, jó ügynök lenne belõled.

Kavácska
dejó ebbõl az egyiket én is felnyomtam! 😄😄😄

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

FaszFejHuN
csá darkman kal onlineba egy klánba voltunk, huh mi is volt a nevem?😄 vmi goldenmagic meg faszfejhun nah mind1.. én xianon jáccok-.-

Vmeik guildba bekerülhetnék? igaz mégcsak 7-es vok és tegnap kezdtem de aktiv player vagyok ja és kéne pár tapasztalt ember friend lis-tre hogy tudjam mi micsoda és megéri-e. Elõre is köszi és a nevem a gameban ArcherHun (Babel)

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Lord Nomak
Ha ilyen irc botok lennének ahogy ez a csaj kinézett egész nap fentlennék kb és ilyen dalokat énekelgetnék én is =D

Maala
ehh... "skandináv IRC himnusz", mit vársz tõle? 😄

Maala
igen, ez az a videó, amit én nem bírtam végignézni, mert fájt a mellkasom a nevetéstõl...
viszont az elõtte lévõ glaives videó vicces... kb 1:20ig van videó, utána csak ökörködik a tag. 😄

beatz
szóljál ha rájöttél...hogy lehet egy irc-botnak hitt csajról énekelni? és hogy teccik nekik o_O

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

Lord Nomak
Mijageciez? És még finoman fogalmaztam =D

Lord Nomak
Nálam is van minden, trader, hunter, thief kártya, 5 teve, 5 ló, 10 shadow horse stb.. 2*50 poti állatnak, de ez a szar meg elfogyott és nem figyeltem.. Múltkor vettem 10et aztán úgy látszik elfogyott..

6.szorra is atomot kóreára megin nem lehet játszani

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

Lord Nomak
Szerinted hova mehetnék amikor bárhova fordulok olyan mobok vannak ahol azért küzdenem is kell kicsit, pluszban még jön 5 npc thief mindig. Volt egy srác aki akkor jött mikor levágtak engem, és mondta, hogy van nála. Fel is élesztett volna csak nem volt eléggé upgradelve még neki a felélesztés.

hogy kell silkeket venni és mennyibe kerül?

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.