Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

beatz
<#eplus2><#gun>

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

shaime01
http://i70.photobucket.com/albums/i97/chimtroicabien/gong.jpg
http://i70.photobucket.com/albums/i97/chimtroicabien/qiang.jpg
http://i70.photobucket.com/albums/i97/chimtroicabien/dadao.jpg
http://i70.photobucket.com/albums/i97/chimtroicabien/jian.jpg
http://i70.photobucket.com/albums/i97/chimtroicabien/xiaodao.jpg

shaime01

shaime01

Borgi
engemis meghekkeltek és széjjelcseszik a 8as karim? 😛

porki fagyok fállalon

Jah ok most beleolvastam az SRO fórumába ^^

asd

Bazz nem tok Aege-re felmenni. :S ahogy fellép egybõl megjelenik a dc ablak. Már 3x megcsinálta most. faxom Csak nekem van ez?

asd

shaime01
<#wow2><#mf1><#law><#hehe><#vigyor5>

Maala
ehh, azért ne nevess, van nekünk még szégyenünk... 😄😄😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

shaime01
<#hehe>M<#hehe>
<#hehe>A<#hehe>
<#hehe>A<#hehe>
<#hehe>L<#hehe>
A
<#hehe>

szegény 😄D

Disconnectelget még ez a szar?

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Maala
FaszFejHun rövidítve.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Kavácska
jó az +10, +15 nek is

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Carmang
Ezek betegek...

Ahha már értem, kösz!

A SoS/SoM/SoSun cuccok olyanok mint pld Diablo-ban a Unique Item.
a +1 +2 +3... az pedig szinteket jelent, tehát 24+2 fegyó: 26-os szintunek felel meg.
SoS: +5 szint
SoM: +7 szint
SoSun: +12 szint

hozzávetõlegesen...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

mi a fact csináljak a kérdõjelekkel?
Van még valaki akit jóesetben csak óránként dob le?

Miért jók az sos cuccok, meg mit jelentenek a +2 +3 jelzõk? Kezdõ vagyok 😞

hogyan lehet ID-t meg PW-t módosítani? A PW-t megtaláltam, de kéri a biztonsági választ, amit persze nem tudok... ilyenkor nincs más lehetõség?
FaszFejHuN
mi az az FFH ?

Impulse_HuN - a legjobb \'Hybrid Ice Bow\' kari Xianon... [XLaw]

gameplusz
700-800-ért eladható.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Maala
O_o midnen országból van szarfos ember SROban, lásd FFH.

huáá most baszott ki kérdõjellel egymás után kétszer, aztán nagynehezen visszajutok, és disconnect. Babel: check.

FaszFejHuN
vettem egy lvl16 sos glaviét 580k-ért, megérte?😄

Impulse_HuN - a legjobb \'Hybrid Ice Bow\' kari Xianon... [XLaw]

pf méghogy lengyel-magyar barátság... húzzanak a faszba a lengyelek 😄
Játékon belül is õk a legutálatosabbak a románokkal együtt.

datango
nemhasznalt esetleg valami auto loginnert , vagy valamifele dolgot? pl lattam olyan web oldalt is ahol be kell irni a neved / kodod és azt hirdette hogy akkor kapsz silket... ez egy lengyel oldal volt... de akik csinaltak biztos hatásos is.. hm ?

WuFraZselic
9% 😛PP - ergo BEÉRTELEK 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

dar elõkerül, utána háló buzera + imádkozás, aztán meg este poker party. nem túl sanszos h ma még felkeveredek😞

%?

Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive

WuFraZselic
jaja, rizikós... win reinstall + id + pw csere minimum

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Kavácska
igen ezt mondom én is és értelemetlen global chatre elbaszta öszest!!!!!

KURVA ANNYÁT!

meg kérdés, h ha ecer feltörték, legközelebb mi lesz???

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

WuFraZselic
és az meddig tart? :/

nem tok felmenni, rohamkészültségben vagyok, h ha dar jön akkor megyek hálót buherálni.

WuFraZselic
jójám lotyó, gyere fel, most készülünk trédelni, 1*, de már most para, elõbb én, aztán sonic, és avi is dczett 😄 még nem jöttek õk vissza 😄

WuFraZselic
nem, igazából feltörtnének engem, rendben játék, segitõkész a szerveren lévõ magyarok nagyrésze, viszahoznám a cuccaim pénzem stb, de az, hogy a silkemet elköltik, ami már valódi pénz, az azért már gusztustalan -.-

sajnálom is, paratrade (sponsored by borsodi) nekem való móka. tegnap még kb. 1-1,5 h-át tököltem h hátha felenged, de nem volt akkora szerencsém.

Kavácska
én komolyan, ha iennel találkoznék, most mér kell ez neki, h elbasza más játékát??? keres max pár dollárt h eladja a milliókat.. és kész, ennyi... remélem egy másik meg feltöri az övét... és rárak x millió murderer statuszt a 70es karijára

WuFraZselic
a kurva annyát az iennek -.- huu ezek nagyon felbasznak, remélem megkapja az ien -.-

WuFraZselic
PFFFFFFFFFFFF 😄😄😄: uristen!!! 😄 ez kééész

Kavácska
kirõl beszélsz? 😊

a kis buzie kotzkafasz :/
Rohadna meg az ilyen. Lefogadom valami kis pöcs kisebbségikomplexusos antiszociális seggkocka. Az ilyenek kurvára fel tudnak baszni...

megtudnátok mondani mitõl kap "végzetes hibát", ha felteszem, és próbálom indítani a játékot? /p4 3.0 ghz, 6600 gt, 1 giga ram, sp2 winxp/ . elõre is kösz.
Jagi
Akkor már nyomják a kariddal és csak agy kis idõ múlva veszi észre, hogy 2x van benn és kivágja az utóbb bejelentkezõt...

ezzaz thx -.-

Borgi
ojnakor mivan ha belépek és rögöt nkiirja hogy dissconnected to server? :$

porki fagyok fállalon

Kavácska
tök faxa ma feltörtek néáhány magyar accot Aegen... vagyis eddig 2 rõl tuok...
Egyik az haverom, és 16oson van most 50k sp-je, néhány sos weapon,meg full SOS setek... 2-3-4 degreesek...

egyszer csak azt vettük észre haverom tolja global chateket angolul minden szarról... 😞 átszaladtam hozzá (2 szobával lakik ódébb), de nem is ült gép elõtt, mondtam vaze gáz van, vki tolja rólad... ááá
aztán a két kari ott állt hotan storage mellett lecsupaszítva.. 😞

vajon mit lehet ienkor kezdeni? gondolom keylogger került a gépre, nem használtak bot progit

Javaslat? Jelszóváltás, full format, aztán???

A másik, már 5 perc múlva mindenki biztosította az unióból összedobjuk neki a fejenkét fél millát legalább aki tudja... csak ugye kérdés mikor néznek be hozzá megint... most kicsit nem jccik..lehet elvették kedvét

Az a buzi globalban huirdette azt az ingyenes botprogi oldalt is...

A másik, nem elég h feltör és kipakol, de még elkölti azt a néhány silket ami volt. Na ez már faszság, az már igazi pénz vaze 😞

Húúú mi lenne haverom megtalálná a kis köcsögöt személyesen!!!! Azt megnézném! <#violent>

shaime01
mért adna? vegyél pénzért... ez is max 24-25-s szintig jó .. MAX . 😊
egyébként n1 5let volt ez tölük.. elsõ értelmes dolog ! már csak free maki +10 óra kéne 😄

ColdFire
😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

HencStein
garment minden rucid

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Jabar
a garment set bonust azt akkor kapom meg ha minden garmentem ugyan olyan tipus(pl: Jangan sil ...) vagy ha mondjuk mind 3as degrees?

"Jabar sa bu eeda murishani!"