82377
Silkroad Online (iSRO)
  • doxadmin
    Nulla?! De mégis 1 hit egy ff kínai kari, beszphatja a 3k silket is amit rábszott a sun bowjára. . . 98+9es wiz leöli 2 skillből. Így legyen have fun.

#77189 szó szerint 90nél belépett bottal 100nál kiszedte és játsza az agyát, úgy mint a többi! De hát ez van

#77195 igen, wizz tehet mást most őszintén? vagy ellöki és bless alatt leszedi, vagy meghal, ha kap egy normálisabb critet.

Amúgy mióta bejött az eu pvp arról szól hogy ki öli kevesebb hitből a másikat, vagy nem?! (kivéve kínai vs kínai)

Ja nem pvp-nek kellene a videó nevének lenni, hanem mészárlásnak, avagy milyen karit/karikat ne csináljunk. El kellene fogadni amit láttatok ^.^ Ez vár rátok is :P 1 hit azt hullik az ff kínai kari :D
  • Kreaal
    Jó azért ne vesszünk össze, egy nyamvadt pvp-n. Én megértem mire gondoltál Jacky, nah meg most úgyse tudnék vitatkozni, nyert a Barca ^^
  • JackyBoy
    hát ezek után meg lehet nézni melyik a totál értelmetlen... az amelyikbe le van vezetve valami, vagy az amit te írtál, hogy
    "igen jacky a megint totál értelmetlen hozzászolás, grat"
    mit magyaráztál meg ezzel? megcáfoltál valamit? vagy csak gondoltad kitöltesz egy üres helyet?:)
  • THeArrow
    igen jacky a megint totál értelmetlen hozzászolás, grat
  • JackyBoy
    nem is arról van szó mennyi lehetőség van, lehet hogy sokat is ki lehet hozni, de mind ugyanaz szinte, és mit csináljon akkor egy wizard? haljon meg állandóan? vagy ne pvpzzen? törölje a karit?
    annak semmi értelme, hogy nyomatja a meteorokat meg a többi szarjait, mert előbb-utóbb úgyis ő hal meg...
  • Kreaal
    Hát wizardnak nehogymár kevés attack skillje legyen, am saccra mondom, hogy van 8-10, ami 8-10! --> dehogynem sok.
    De nem is így kell szerintem gondolkodni, ha azt nézed wizard soha nem pvpre volt kitalálva, ha pvpzni akar, akkor meg a kb jogos, hogy használja, de azért látszik h PO nélkül kevés lenne, erre videót pazarolni fölös, mindenki tudja, hogy full int + PO = DIE
    Nekem az a bajom vele, hogy mintha meteoron kivül nem lenne wizard attack skillje, értem én, hogy erős, de akkor menjen cler roddal, úgyis azzal öl a végén.
  • JackyBoy
    akkor mire való a többi skill amúgy? poénból rakták bele a játékba? vagy úgy kéne pvpzni, hogy lvl 1es basic fegyó a kézbe, semmi ruha aztán common attack poti nélkül? ^^

sztem mindenki úgy pvpzzen ahogy akar, nem nagyon van 5000 féle lehetőség, arra hogy hogyan pvpzzen valaki, így felesleges ezen veszekedni... nézd meg mennyi attack skilled van, és akkor "x!" <- nem lesz túl sok...
  • THeArrow
    akkor hogyha vki skillböl(nem sima skillre gondolok) öl meg valakit, nem úgy hogy ellöki kétszázméterre az ellent, és a játék legerősebb skilljét rátolja.. aki érti az érti aki nem az nyaljon sót
  • at16
    ki tudna nekem silket venni ? :D

küldeném persze a pénzt. otps vagyok.
  • Cat 02 #77193
    De most komolyan. Mikor mondanád azt h "Na ez valami, szép munka" ?
    (Private)From SiL3nTNiqhT: S.a
  • THeArrow
    vááh akinek totál nincs fogalma miaza pvp :d neee oltogassonmár léccives
  • Cat 02 #77190
    Miért ? Mit csináljon ? Más lehetőség nem nagyon van :)
  • Kreaal
    ez szvsz annyiból állt, hogy fullra buffolja magát, majd kb + meteor, ha ezekbe nem hal, akkor PO.
  • WuFraZselic
    ez nagyon lém
  • THeArrow
    azabaj h ez nem pvp.. :) ez kb egy nulla
  • doxadmin
    ja nem ff, gap4-ben van. :S
  • doxadmin
    100as FF wiz PVP szerverünkről

1 offering a 100as ff blader, 2 hit a 100as ff bowos.
  • sanyx85
    Lehet, az a baj hogy nem értem mit ír.
  • foxpal
    Érdekes de ez szerintem össze rakosgatta :D
  • WuFraZselic
    lol :)
  • sanyx85
    Kryon jobb megfigyelő vagy mint Cat02.
    Valóban délen is van jópár dolog ami homályosan van megcsinálva.
    jangan alatt egy vagy kettő várost látni vagy mit.
    Na meg persze hotan és karakoram közötti rész alatt is van két épület.
    Bár lehet hogy nem épület. Lehet hegy is vagy mi.

Egy biztos ez már full teljesen 150-ig.
  • vénfarok
    lehet
    nekem is ilyen van (otp visa electron junior plus)
  • Kryon
    hmm, ez mintha délfelé is mutatna valamit, arabusok?
  • Cat 02 #77178
    http://silkroad.extra.hu/map.html
  • sanyx85
    full map talán ha jól látom
  • at16
    paypallra otp-s junior kártyával nem lehet regelni ?
  • Maala
    Furcsa, én alul a keresőbe beírtam, hogy guild logo (az ő szóhasználata), és a második hszben benne is volt (csak az előzményeit kell nézni)
  • THeArrow
    úgyértem frost =P
  • THeArrow
    ice mage <3
  • gameplusz
    Nyilván. Sőt, körbe is nyaljuk azok seggét, akik még az internethasználat első lépéséig sem jutnak el.
  • vénfarok
    xD
    XD
  • JackyBoy
    mert mit vársz, hogy mindenki rögtön belinkel neked valamit?
  • Cat 02 #77169
    Vagy egyszerűen visszaolvas...

http://nivlam.igamelegit.com/
  • WuFraZselic
    jaja, még neked álljon feljebb
  • Messi6502
    Te meg inkább megvárod, h valaki 1 nap után válaszoljon mint 2 perc alatt megkeresed, grat.
  • doxadmin
    oks, lássuk majd 100on mi lesz vele. Nem azt mondtam rossz, de ha belegondolsz felesleges, mivel több hp-ja lesz, de mit ér vele ha kicsi a sebzése. Ellenben azzal kinek kevés a hp-ja és dupla akkorát sebez mit te, simán leszed. :D
  • dzsooe
    Van a normális ember aki válaszol. És van az aki inkább le se sz*rja mit ír a másik és oldja meg ahogy tudja ha nem találja :)
  • WuFraZselic
    igen, mert ha beirod Google-be hogy "silkroad guild emblems", akkor nem ad ki találatot
  • dzsooe
    Thank you! Egy ember volt képes válaszolni... Köszi mégegyszer