Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Vajon meddig lesz még szerencséje? +10-nél már azt mondta h megáll. xD
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
Szóval, beloginoltam, vagy is akartam, mert kidobott ilyen kérdõjeles hibával. Aztán megint beléptem, beloginoltam ismét, megjelent az a képernyõ ahol a karaktereimnek kellene lenni, de nem jelentek meg. Megint kidobott kérdõjeles hibával.
Aztán megint próbáltam belépni, és itt lépett fel a probléma. Kiírta ugyan is a játék amikor az ikonjára kattintok hogy: Couldn't Filemanager.dll Now Silkroad Online Launcher is closing.
Na most gondoltam átmeneti. Újraindítottam a gépem, semmi. Elindítottam Total Commanderbõl, onnan el is indult, viszont offline volt minden szerver(itt már mind a kettõ haverom játszott). Beléptem, C10-es hiba.
Megint beléptem, most már online minden szerver, de most már C8-as hiba.
És még mindig nem jó. Beírtam a hibát a google-ba, de csak angol oldalak jöttek ki, én meg angolul nem tudok annyira még. Aztán az egész hibaüzit beírtam, akkor egy német fórum, németül még úgy sem értek.
Mi lehet a probléma? A sima silkroad mûködik csak az ECSRO nem.
Ötlet? Köszönöm a segítséget!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Nem bírja a logint sem...
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Get ready for it now, to enjoy the brand new update.
Updates are as followings,
- New dungeon, Tomb of Qin-Shi Emperor
- Maximum level increase up to level 100
- New item and skills have added
- Powerful unique monsters spawning
Details would be posted on a Legend 4 teaser pages.
Thank you.
1) kiba nehéz követ csinálni
2) még nehezebb értelmesebb követ csinálni
3) semmibõl nem lehet immunitást szerezni. legalábbis amilyen típust eddig láttam, 50% a max amit össze lehetett kaparni. szóval nem kell elõre sírni.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
Ha valaki tud valamit Darkspell hollétérõl, vagy hogy hol tudom elérni, az plz egy PM-et dobjon rám ASAP!
back from the past.
de mondjuk ennyi erõvel daggeremet is kidobhatnám szemétbe 😄
najó csak vicceltem 😉
asd
Az lenne a kérdésem, hogy mitõl függ hogy egy szörny mennyi experiens pontot ad? Az világos hogy egy magasabb szintû karakternek kevesebbet ad egy kis szintû szörny, de mi az ideális? Pl egy 37-es karakternek hányas szörny ad legtöbbet ha partyban húzzák? Remélem nagyjából érthetõ a kérdésem. Elõre is köszi.
asd