82377
Silkroad Online (iSRO)
  • miga
    http://silkroadaddiction.com/emblems.php
  • dzsooe
    #77153 ra valaki please =)(
  • WuFraZselic
    mármint a helyesírási szabályok :D

az ok hogy amit nem tanul meg, érzésből írja, de elvileg mindenki megtanulja ezeket kb 14 éves koráig... bár lehet ez a generáció... :D
  • miga
    Az érzésnél nyilván arra gondoltak, hogy nem tanul meg az ember minden egyes szót leírni (a kilettek találva azért ütött :)))
  • WuFraZselic
    lehet, hogy a nyelvet az emeberek alakítják, ettől még vannak helyesírási szabályaink, rövid / hosszú mássalhangzós szavaink, amiket nem érzésből kell írni, hanem annak rendje és módja szernt... nem véletlen, hogy kilettek találva...
  • Cat 02 #77157
    Ha egyszer leírom jó az úgy, helyesírási hiba meg nincs benne (éljen az FF). Ám kíváncsi vok ki tud róla többet, aki most érettségizett (vagy x éve), vagy aki 1-2 hete vette és még friss benne az emlék. De úgyis nektek van igazatok szal mind1...
  • gameplusz
    Jah. Már csak egy magyar érettségi hiányzik... Egyébként meg rólatok mutat egy képet, ha még arra sem vagytok képesek, hogy átolvassátok azt, amit adott esetben naponta egyszer, vagy ritkán írtok.
  • miga
    "EU kari CSAK pure"
    Van egy hibrid warlockom. Elég jól működik....
  • Cat 02 #77154
    Most írtam belőle dogát, szal kuzsé :D
  • dzsooe
    Sziasztok! Régen valaki berakott egy linket ahol több 100 guild logo volt összegyűjtve. Valaki nem tudná nekem megadni azt a linket? Köszönöm előre is!
  • WuFraZselic
    ez tök jó. ettől függetlenül van egy anyanyelvünk, aminek vannak helyesírási szabályai... ezt mindenki megtanulja -jobb esetben- általánosban, majd részletesebben átveszi középiskolában. itt nincs olyan hogy érzés szerint, meg így alakítják meg úgy, van egy séma, és pont. nincs miről beszélni in my op
  • at16
    " azért kár, hogy a régi jó dógokból nem maradt semmi "

Csio hagyományos sültkrumpli... :D
  • Cat 02 #77150
    Régen neológusokat is szidták, azt mégis (hú de okos vok, tudok 1 idegen szót). Ám a nyelvet az emberek alakítják, azok akik nap-mint nap beszélik, különben nem alakultam volna ki ilyen hang vagy és egyéb szófordulatok, lehet x év múlva -ik-es igék teljesen máshogy lesznek, mert egyszerűen úgy jóak. Meg azt se mind1 mit olvas :D Régi dolgok olyanok mintha google translate támadt volna rá =\
  • THeArrow
    mintpl jacky? xddd olvasni? áhh xd
    Off: Én pld sohasem tanultam nyelvtani szabályokat, de sok könyvet olvastam, nem kell tanulni feltétlenül, elég, ha "belédrögzül a képe".
    Persze ha a könyveket sem szereti valaki ott már gond lehet, mondjuk azzal sem értek egyet, hogy "ahogy érzi valaki úgy írja" képzeld mi lenne már a nyelvünkből, ha ezt mindenki így tenné...
  • doxadmin
    felesleges, nem is ölne, és halna is. Eu-ból csak is full int vagy full str, mivel ott kasztfüggően csak mágikus illetve csak fizikai támadás van. (nincs imbue, warri nem nukol, wizard nem üt)

Mi ér a sok hp, ha kicsi a sebzés? Lehet tovább bírná, mobok ellen jó lenne, de unik, vagy pvp-nél full int társai 2x akkorát nukolnának mint a hibrid.

Pont ma láttam pvpben 100as ff wiz/cleric-et, 2 96-98 közötti bowos nem tudta megölni, 1ikre 44k-t nyomott(bz nélkül), igaz nem volt a kari felbuffolva, másikra 32-t(ezen már volt buff), utána meg alap támadás, és dead.
  • Kryon
    nem sebeznél vele semmit, de egy pure kari továbbra is 1hitelne
    talán full buffer karinak jó lenne cleric+bard, de lehet annak sem
  • at16
    faszán solo karit lehetne alkotni belőle :D:D:D
  • Messi6502
    Szerintem, full nem lenne elég neki, de még ha igen, akkor is a dmg jó alacsony lenne, szóval a wiz mibenléte is elveszne, gondolok itt szimplán a 1hit/mob és partyba is fölös lenne.
    Osztom Destyni nézetét, euból csak a pure.
  • Destyni
    Világ legnagyobb hülyesége körülbelül , de ez csak az én meglátásom

EU kari CSAK pure.
  • at16
    mi van olyankor ha egy wizard 50-50 % arányban int-str? :D

hp-ja több van, mp-kevesebb de az is elég lenne neki sztem.

vélemény ?:)
  • Murakawa
    nem akarok ebbe a vitába bele szólni!
    De azért látszik, a mai magyar fórumozók mentalitása! Ez a baj mindennel!

"Egyébként arra nem figyeltem, tényleg kimondani is rossz hosszú ú-val, valamikor szimplán nem figyelek, csak pötyögtetek, vissza már nem olvasom..!"

Ha többen átgondolnátok azt amit leírtok , és visszaolvasnátok, nem lenne ennyi félreértés és veszekedés.. Mielőtt elküldöd olvasd át és gondolt áthogy hangzik, ki hogyan fogja értékelni..
  • Balázs2
    Érzés kérdése legalábbis nálam, lehet érezni hogy mikor hosszú és mikor rövid, hosszú mangánhangzót mélyebben ejted vagy hogy írjam.
    Nem hiszem h minden egyes szóra lenne külön szabály, de ezt általánosba alsóba kellett megtanulni.
  • Balázs2
    Egyébként arra nem figyeltem, tényleg kimondani is rossz hosszú ú-val, valamikor szimplán nem figyelek, csak pötyögtetek, vissza már nem olvasom..!De gondolom ennek fórumnak nem a helyesírása lényege, nem árt helyesen írni de akkor is, csak szimplán zavarta a szemed és belém nyestél!:)Másik fele meg hogyha valamit rosszul írsz le, akkor kis szaggatott vonallal aláhúzza:P
  • WuFraZselic
    ezt nem lehet megtanulni? ez nem "érzés kérdése", már ne is haragudj :)
  • Balázs2
    Leszarom!Így írok, ez van!Az ékezetekkel mindíg gondjaim voltak, sok helyen nem tudom eldöntei hogy hosszú vagy rövid, nem ből ból,ról ről-re gondolok, de mind1... ezen nem lehet javítani, ezt nem lehet megtanulni% Nagyon sok ember nem tud helyesen írni, valaki még a dupla mássalhangzót sem érzi..Érzés kérdése, ahogy érzed úgy irod.
  • zollez
    Tényleg nem kamuzok. Csak a gyerekre vártam 2 hetet hogy postán felküldje a pénzt. De baszott felküldeni. és újra árulgatom.
  • WuFraZselic
    -.-"
  • Saxo17
    És te várnál mondjuk 1 évet azért h olcsóbban tudjál venni egy karit? Nem hiszem, szóval szépen elmennek azok drágán is.
  • wleihtmab
    Harcosok^^
  • Kryon
    valószínű, hogy még jó sokáig (talán évekig) lvl 100 lesz a max, így elkezdenek felhalmozódni a 100as karakterek
    amikor pedig valaki abbahagyja, vagy csak újat kezd, megesik, hogy némi pénzt akar viszontlátni a nyugdíjazott kariból.
    minél tovább lesz lvl 100, annál tovább halmozódnak, annál olcsóbb lesz
    és mivel a karakterek "iprilag" készülnek bottal, elég gyors lesz a folyamat
    értéke már régóta (akár más játékokban) nem a karakternek van, hanem a cuccnak, goldnak, ez nyilvánvaló
  • THeArrow
    41
  • doxadmin
    Nem mintha venni akarnék, de mindig lehet találni párat, ki megunta illetve megutálta a játékot, és szeretne megszabadulni a karitól. Hol érdekel egy tizen x évest kinek anyu+apu vette a silket, hogy áron alul adja a karit?! 90 bejövetele után is így volt, szerintem most is így lesz, max üresen kapám meg 20kért meg kell egy kicsit farolgatni vele azt annyi. Már most lehet kapni 95ös warri/cleric-et ff 100ra ruhával mindennel 25k-ért(lehet átverés, csak a hirdetést láttam, nem jártam utána).
  • JackyBoy
    neked sem ártana megtanulni magyarúl vagy magyarul....
  • at16
    lv 0 ról mennyit lehet fejlődni 1 nap alatt ha húznak ? :D

farm nélkül
  • Messi6502
    kaki külföldi?:D
    Nekem bejön ^^
  • Kryon
    mivel kb a kezdetektől sroztam, és a fórumon is vagyok egy ideje, érdekel mivé fejlődik a gamma, a megjegyzéseimet pedig leírom :)
    azt hiszem semmi sértőt nem írtam, és amúgy semmi bajom azzal aki játszik vele, de csodálom a kitartásotokat :)
  • THeArrow
    akkormeg? szeretem az ien "nemjáccok de mégis jár a szám" tipust... menny osszad wowba az észt ne itt, thanksz
  • Kryon
    engem már 1 éve nem érintenek ezek a problémák, akkor se kezdeném újra sro-t, ha ingyér osztanák a karit :)
    csak követem az eseményeket...
  • Cat 02 #77123
    Ám nem kell goldbot ? Silkkel, és instant haszon mert zsé is van rajta :D