82377
Silkroad Online (iSRO)
    Off: A jó kurva anyját akinek eszébe jutott, hogy politikai hirdetéseket jelentessen meg itt az sg-n, hánynom kell tőle.
    On: DS kár, hogy már váltottam thiefre xD
  • Darkspell

Az a tiger mt-konsti nem is néz ki rosszul :D
  • Killah93
    Sziasztok ujra akarnám telepíteni az sro-t de mindig azt irja ki hogy nem tudja telepíteni mert még nincs felupdateolva a legend 4... tudna vki segíteni, mert már nagyon elegem van.
  • DonCol
    Megoldódott. Másfél nap után. Kitartás :D
    Akkor te honnan szerezted?

• THeArrow
    én egy pempővel tolom, szimpla acéllal bevont, kipárnázott, bélelt... csak epic emberek kaphatják meg :}
    Nekem csak lesz wizardom, de jelenleg 2 rugót és egy Maalától berántott unfarmed nukert tolok, ez utóbbi szigorúan csak ongot öl, mert annyira unfarmed.
    Ez most a "mindenki vallja be mivel tolja" nap?
  • szeki87
    nekem warior clericem van de én nagyon low levelü vok
  • Rabbit20
    rugóm van ^^
  • donatus13
    Véleménye mindenkinek van, egyik kari sem legyőzhetetlen az ,hogy te hogy bánsz a sajátoddal az a lényeg egyik kari se tudja legyőzni az összes többit mindegyiknek van ellensége wizardot pl rugo,meg a kínai intes is nagyon tépi sok minden lehet...
  • ZoltanZen
    Úgy látom itt mindenkinek wizardja van. - hát sajnálom, hogy így látjátok, de mindenkinek megvan a maga véleménye. Sajnos ez van...
  • gameplusz
    Warrior/Cleric, elég lazán.
  • Murakawa
    puri pill...
    Hát szerintem bőven nem elég lock ellen, ha nemjön be kd-kb-stun vagy valami feltartó effekt ellene a legelején, nemigen tudsz vele mitkezdeni.
    Te egyszer eltolod a purit, és 30mp-ig védtelen vagy. (forcos vagyok ott is van státusz leszedő, de néha a 2 együtt is kevés)
    Lock ellen szerencse kell..
    Utálom őket mindig jönnek h mekkora királyok, és nyígnak h mértnem állok ki velül 15x egymás után...
    Valahogy nincs mindennap kedvem eltolni 1millát csak azért pvp-re (50puri 1mill, ami kb elég 10percig egy lockkal szemben), hogy elmondhassam megöltem egy lockot.
    szerintem lock / pure offering murdering, nem pvp.. azzal mindenki tud ölni. Ha pvpzni akarsz, csinálj más karit.
  • Saxo17
    Nekem úgy oldódott meg kb 50perc után h elöbb egy másik acc-cal próbáltam meg belépni, és utána az enyémmel, és így beengedett.
  • doxadmin
    A wizz meg ellökés után nyom egy offeringet, és szinte ugyanott vagy mint roguevel. Az is hülyeség szerintem hogy ne használjon blesst pvp közben, ez olyan mintha a nuker nem használna snow shieldet, vagy mehetnének ruha és skillek nélkül is. 10-15k-hp-ját bless nélkül 1-2 skillből leszednék neki, hiába töltene a másik skill hp-t meg vigorozna, főleg ha kapna egy normálisabb critet. Én is jobban szeretem az olyan pvp-t, amiben a többi skilljét is használja, mivel azért van neki, és megpróbál valamit kihozni a wizard kasztból.
  • Rabbit20
    olvastam ^^
    de nemértem az mér szép amit rugó csinál, és az mérnem amit wiz... rugóval 2 skillből megöllek azt akk azmondod ez szépvolt? de ha wiz rádnyom egy offeringet vagy meteort akk az nem pvp... sztem nem az a lényeg h szép legyen... nem attól pvp mer szép :D győzd le a másikat ha tudod azt ennyi, mindenkinek megvannak saját skilljei...
    meg egy lock is pont h csak 1v1-ben tudja normálisan kihasználni skilljeit... job közbe vagy fw-n nemnagyon van ideje.
  • ZoltanZen
    Rogue-val lehet legjobban pvp-zni, feldöntés után benyomja Desperate, oda szalad majd Mortal Wounds, és ez egy szép pvp Bless nélkül. De amit a wizard csinált az nem ebbe a kategóriába tartozik.

Pure Offeringet lehet használni -guild, -job war-nál, fw-nél, ahol nincsenek szabályok. De pvp-ben... (mielőtt beírnád hogy milyen szabályok vannak pvp-ben olvass vissza #77223)
  • Rabbit20
    hmm akk pure offering minek van játékban?.. grindre nemlehet használni, hameg valaki pvp-be használja akk noob...
    rugóval énis 3-4 skillt használok pvp-re, feldöntés, kombó/heal, stun, prick... sztem rugó meg wiz csak úgy nyerhet ha minél hamarabb kivégzi ellent, minél tovább húzza feles skillek nyomkodásával annál nagyobb az esély h kikap...
  • ZoltanZen
    Nem hinném hogy akkora alázás az, ha bless alatt egy pure offeringel kiszednek. Szerintem block nélkül semmi nem éli túl. (különös a videóban nem volt olyan jelenet hogy nem volt rajta +védelem)
    Utolsó hozzászólás:

lawl
    pure ofering isnt pvp u know that right!? lolz
    anyway,wizs cant pvp,they´re only for unikes/pwr lvl lol
    1* from me..gz
  • doxadmin
    Nem tesz jót azok hírnevének kiket 1 offeringből leszedett. :)
  • ZoltanZen
    Srác olyan sok anyázást kapott hogy letörölte a videót. xD
  • ZoltanZen
    Nem azért mondom, de ez a wizard pvp tényleg nem volt pvp. Én odinon játszok, és aki bless-t vagy PO-t használ azt le NOOB-ozzák. Tényleg semmi értelme, tud a wizard nélküle is játszani.
    A warlockról meg annyit, hogy eu karaktereknél holy spell, kínai karaktereknél purification pill. Ezután a warlocknak nincs értelme.
  • Rabbit20
    ennyi erővel mondhatnád akkor h csak a kínai vs. kínai a pvp...
  • WuFraZselic
    aham. nem nagy szám, 55% ms-el simán tankolható... :D

ahm, kérdezném a két arcot akinek szintén char already logged in hibája volt hosszabb ideig... megoldódott? mert én most majdnem 3/4 órája ezt a hibaüzit kapom, nemvagyok ideges valóban :)
  • Murakawa
    amiről vitatkoznak itt páran: AZ A NAGY SEMMI!!!
    Egyértelmű, hogy pure Oferring leszed minden str karit(Kivéve talán glaviert snake stormba(max cucc) devil spirittel)
    Attól függetlenül, ha csak ezzel tud ölni, attól még nem király pvp-ben..
    1block, és vége.. 1percenként tölt a skill nc... ez nem pvp....
    Ez ugyanolyan kb, mint amikor str warlock jön h pvp... az is murder, nem pvp.. sleep, leátkoz.. nyilván kiöl..( van az aki nagy kegyesen nem sleepel, csak stun skillt használ 5mp-ként.. ugyanaz..)

DE! akármien másik kaszt van mellette, warlock nélkül halott...
    Szal ha valaki pvp karit akar, nem ezt fogja csinálni.. ezzel gyilkolni lehet, DE az nem pvp..(player vs player) tehát mindkét fél üti a másikat..
    Jönnek itt nekem a warlockok, h mekkora királyak.. hát sleepel nem nagy kunszt.. anélkül meg nagy 0!
    Ha gyilkolni akarok, én is csinálok egy warlockot.. bot,+ plvl kari, nem nagy kunszt felhuzni 90++
    Ettől ő még nem pvp kiály.. akármikor előhúzom a warlockomat, és akkor azonos ellenfél ellen szopiii!!
    100 szónak is egy a vége! pure offering/ warlock with sleep= murdering nem pvp
  • Kryon
    kselni tud, annyi biztos...
    de pvpben sztem sun nélkül halott
    persze, ha FW-n sunyulva hátbalő valakit az nem pvp
  • Kryon
    lvl 100 ff baderrel, jó cuccban találkozott e már valaki? :)
  • at16
    valaki találkozott már nagyszintű Bardossal? :)

kíváncsi lennék hogy mit alkot bard nagy szinten. vagyhogy alkot e egyáltalán valami.
    melyik elvetemült csinál bardot?: :D:D

egyszer láttam valami videót FW-n volt a csákó éshát elég szépen gyilkolt vele.
    vélemény a bard/clericről?
  • Maala
    blessel bőven nem.
  • doxadmin
    alap :)
  • gameplusz
    Többet.
  • madmac
    srácok egy kis off de tetszeni fog:D
    Silkroad honlap mennyibe kerül
    és Sg honlap mennyit ér :D
  • JackyBoy
    <3
  • WuFraZselic
    neviccelj, summit & depth / celestial cuccos, bőven sebez annyit
  • Maala
    És amúgy lvl1 basic (sun!) fegyó kézbe, meztelenül common attackkal harcolni a legfílingesebb.
  • Maala
    De te cumi, bless+recovery div és cut blade nem üt rá annyit, hogy ne tudjon KB után POzni. (mert alatta visszatölti a HPt)

Alapvetően az a gond a vidivel, hogy a srác csak Blessel tud nyerni. Semmi FEAR, vagy BIND, bármi. És azért rossz a vidi, mert kattintgat az egérrel a skillekre... Ilyenre nincs idő egy rendes PVPben, még wizzel sem.

Azért használta csak a meteort a blader ellen, mert utána mindig KDt kapott. Ami amúgy rohadt vicces sztem. xD
  • doxadmin
    nem pro, csak láma mindegyik. Én mondom ezek 1 órát nem játszottak a karijukkal bot nélkül. elmogrem is bottal ölte sátánt, vagyis az jelzett akkor odaült, leölte és nyomott egy insertet. szerverünkön nincsen pro! Csak olyan ki lvl 1esen össze farmol 2mill sp-t, 2 hó alatt 100 és veri a nyálát a nagy semmire, meg arra hogy 3k silket képes volt elcseszni egy szar sunra ami meg se lett belőle (anyuci fizeti nekik), és amivel lószart sem ér mert 1 offeringel leszedik.

Ám én 1 szóval se mondtam eddig hogy ez pro pvp és ezek pro játékosok, pro lennének nem 7 órát élne medu.
  • WuFraZselic
    igen, mert blader nem tudná benyomni a summit cuccot + ~200 phy attack increase, nem képes egy rohadt demon /devil cut bladet csinálni PO ellen, egyszerűen nem tud játszani a karival. egy wizardtól szégyen kikapni 1v1ben. a bowernek is gratulálok... érdekes, a 100as bower guildmatem bless ideje alatt sem hal meg wizz ellen... pvp-zzen vmi proval, akkor elismerem
  • Cat 02 #77204
    És te is sun-nal vagy + snow shieldben + még ami van a bladernek(bár az mintha phy alapú lenne) ?
  • WuFraZselic
    lol. érdekes. én 100as sun+7 staffos wizardot megtudok ölni, ugy, hogy blessben van, és 1x nem jön be ellenem a PO. nem is tudom akkor... a videó ilyen pro, vagy az ellenfele kib*szott láma? vélhetően a pvp olyan profi... ugye?

amugy a blader helyébe meg törölném a karit, hogy nem tud vele játszani