Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yewel Box...

Na azt hittem milyen nagy fogás lesz a belõlük esõ 10d-es lucky. Ongokon a wizardnak min 50db jön óránként. Csak kihagytam a számításból, hogy a belõlük esõ sp 20-perces helpereket nem lehet storage-ba rakni, stallozni, exhangelni. Ez eddig rendben mert a multkori eventkor sem lehetett. De jobb egérgombal meg sem lehet szüntetni ha elnyomom a scroll-t :S Magyarán kb 100 boxból 40-50db az sp helper ami csak a helyet fogja. :SSS Na innentõl akkor egy darabot sem kellene felvenni.

Messi6502
Jah dropp nekünk se volt...még elixir se :/
94es nagyobbat sebzett belém mint 99es, érdekes volt 😊

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

THeArrow
én soloztam a 99eseknél kb 3órát kézzel 😊 eléggé jólesett a handgrind kivételesen 😄 drop az nemvolt :-/ aztán meghaltam egy 15ks crittöl decayyel rajtam xd aztán nemvolt kedvem vixxamenni, most abban reménykedem h jó az sbot és nembuggol be a hídnál

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Messi6502
90es wiz,73as cleric meg én, 91es xbowos lazán el pt-ztünk 98-99nél.
Egyedül a zombie státusz szivatós..

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

THeArrow
basszameg 😄 akkor azé spawnolt le a 90es moboknál egy 99es master snake -.-

Szerintem ne pofázz, mikor hónapok óta nem ksrozol 😊
Ez az új dura kijelzés nálunk. Persze nálatok lehet egyszerûen csak bugos 😄

Elvileg nem is fog bekerülni a d10 NPC item.

Vannak ilyen szobrok (B1-B2) meg ilyen kis tömbök, rajta ilyen forgó szarokkal... Lv 85 meg Lv 95 ha jól emléxem. Na ha azokat megölöd, kaphatsz buffod/debuffot, vagy valami faja kis elit mobot az orcádba 😊

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Te nem eladtad a karid és boldog sro mentes életet élsz ?
Ám passz, ksro-ban nincs, de eléggé elüt az sro stílusától 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Andr0
jééé tényleg ha kiveszem a bowot a kezembõl eltûnik ASD😄 de mire jó?=.=

Armin & Ayu fan

Atisz
Én eddig úgy vettem észre hogy távolsági fegyvernél rakja ki (egészen pontosan olyan fegyvernél amihez muníció kell -> íj + nyílpuska)

Más: a questeket lehet csinálni vagy nem? Mert hogy a progress-t nem írja ki az is biztos. Ez így elég tré, fõleg ahol ölni kell x db mobot, mert így nem fogom tudni mikor vagyok kész :/

Lejutottam a kristályos alá, szép kis erdõ van ott, ami piszok hangulatos, de a 98-as mobok elvették a kedvem (illetve nem az, mert 2-3 skillbõl meg voltak, hanem amikor 2 champ a fejem búbjára spawnolt, elegem lett)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Este van ~100 is, persze amit Cat mondott tényleg gyorsabb.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Andr0
nekem is van ilyenem😄 de nem tudom mi ez-.-

Armin & Ayu fan

JackyBoy

errõl tud vki vmit?

back from the past.

koszonom szepen

Venice : Noobsz (lvl 66)és egyre nagyobb Venice : Nobbyka (lvl 66) (farkas)

gamershell ... (silkroad.extra.hu)

srácok nincs valami tippetek honnan lehet leszedni gyorsan ? mert ez a 40ks/s eléggé siralmas -.-

Venice : Noobsz (lvl 66)és egyre nagyobb Venice : Nobbyka (lvl 66) (farkas)

Lehet vhol venni d10et? vagy azt még nem tették be?!
eddig nemtalálkoztam velük...
de am én megyek rocky-zni 😄 próbáltuk bottal 8as pt-t hát siralmas.

asd

Dobozok esnek cave-ben, vagy inkább nem rakták bele ?

THeArrow

azt hogy kaptam? xD

gameplusz
/agree

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

JackyBoy
közel sem azt.. azok is botolnak csak még nincs bot nyilván kíváncsiak arra mit kaptak...

back from the past.

Atisz
Nagy trutymó ez az update. Amikor kiderült hogy ilyen rev ret scrollos lesz, már akkor is húztam a számat, de így... nekem eddig ez az update -1%-ot hozott és vagy 2 órán keresgéltem mire normális mobokat találtam.
Részemrõl /skip.

THeArrow
uh 😊 de imádlak én téged ezért 😄

Inkább hogy hol lehet kapni? Jangan?😮
Am mikor jön a d10?
Atisz
Illetve egy olyan kérdésem lenne hogy van-e olyan mob ami nem agresszív és lehetõleg nincs belõle giant? (mint pl. sonar, niya archer)

Atisz
Ok, kösz. Esetleg be lehetne rakni ide is.

http://silkroadaddiction.com/forum2/silkroad-general-discussion/5447-monsters-skills-maps-qin-shi-tomb.html

nemsokára átpakolom magyar oldalra is ^^

Atisz
Esetleg valaki (khm) berakhatna egy térképet, hogyan is lehet lejutni a legrövidebb módon (mert a kristályosig még ok, de onnan :/).
Megköszönném (és még sokan mások is szerintem).

jah lol 😄

asd

rev6 most azt mutatja a servereknél hogy mennyi legit player van 😄 😄

jó sok XD

THeArrow
lol kint van az sbot wtf

THeArrow
énmeg egy 95ös unikot 😄 flessh volt 15perces fight

btw esetleg multi client már van ? vagy arra is órákat kell várni?:-/

Köszi a segítséget, erre nem gondoltam hogy oda is be lehet húzni a fegyót.😊

És még lesz is egy darabig.
A háttérben lázas kódolás zaja hallatszik, készítik a mankókat xD

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

gameplusz
Már elég rég...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Atisz
Easy.

Elvileg 2kor 8kor hajnali 2kor meg reggel 8kor.

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

gameplusz
Turkey Traditional Outfit roflmaocopter xDDDDDDDD

WuFraZselic
lvl 94es paryt giantet megöltünk, lvl 25ös sos garment talismant droppolt. GG JOYMAX

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Felvettelek. Tudjátok már mikor fog jönni medu?

WuFraZselic
ahamma. vegyél fel msn-en és kontaktolunk (privbe ment)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Wufra, Maala vagy valaki. Van valami TS vagy Ventri?
Kíváncsi lennék rá 😊 (Ha lehet)

Morphin
kíváncsi leszek,erre az új cave-re...nem nagyon silkezek,de azért letöltöm most gyorsan az új clientet.

btw. eldorado-n van egy 83as rugóm,valakinek nemkell?? 70+ -ra elcserélném szívesen,nem használom,de egy wizarddal vagy esetleg kínai bow-ossal(de más ajánlat is jöhet) eljátszogatnék még...akit érdekel, PM (karihoz megvan minden,én is vettem még fél éve kb.)

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

WuFraZselic
ja bocs, most láttam hogy most kezdted
szóval rakd be skillsorba és 1-9 gombbal is tudod akkor váltani

WuFraZselic
és mitszólnál ha beraknád skillbar-ra F1-F4en valahova a staff, cleric rod, shield triót?

+1 új szerver, bár így is kevés lesz. 😊

Nem találtam bill kiosztásba ilyent hogy weapon swap nem lehet váltani másodlagos fegyóra? Ha így van akkor nyitott inventoryvan kellene meccselni, onnan kikotorászni a clecic rodot elnyomni a spellt majd visszacserélni staffra hogy tudjak pusztítani? Ez így elég gázos lenne fõleg hogy egy ütéssel megfektetik ha nem figyel az ember.

Amikor a sorbanállásos cuccot akarták bevezetni ? ^^

Yes, megvan. Most check van.