Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na azt hittem milyen nagy fogás lesz a belõlük esõ 10d-es lucky. Ongokon a wizardnak min 50db jön óránként. Csak kihagytam a számításból, hogy a belõlük esõ sp 20-perces helpereket nem lehet storage-ba rakni, stallozni, exhangelni. Ez eddig rendben mert a multkori eventkor sem lehetett. De jobb egérgombal meg sem lehet szüntetni ha elnyomom a scroll-t :S Magyarán kb 100 boxból 40-50db az sp helper ami csak a helyet fogja. :SSS Na innentõl akkor egy darabot sem kellene felvenni.
94es nagyobbat sebzett belém mint 99es, érdekes volt 😊
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Egyedül a zombie státusz szivatós..
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
Ez az új dura kijelzés nálunk. Persze nálatok lehet egyszerûen csak bugos 😄
Elvileg nem is fog bekerülni a d10 NPC item.
Vannak ilyen szobrok (B1-B2) meg ilyen kis tömbök, rajta ilyen forgó szarokkal... Lv 85 meg Lv 95 ha jól emléxem. Na ha azokat megölöd, kaphatsz buffod/debuffot, vagy valami faja kis elit mobot az orcádba 😊
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Ám passz, ksro-ban nincs, de eléggé elüt az sro stílusától 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Más: a questeket lehet csinálni vagy nem? Mert hogy a progress-t nem írja ki az is biztos. Ez így elég tré, fõleg ahol ölni kell x db mobot, mert így nem fogom tudni mikor vagyok kész :/
Lejutottam a kristályos alá, szép kis erdõ van ott, ami piszok hangulatos, de a 98-as mobok elvették a kedvem (illetve nem az, mert 2-3 skillbõl meg voltak, hanem amikor 2 champ a fejem búbjára spawnolt, elegem lett)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Venice : Noobsz (lvl 66)és egyre nagyobb Venice : Nobbyka (lvl 66) (farkas)
Venice : Noobsz (lvl 66)és egyre nagyobb Venice : Nobbyka (lvl 66) (farkas)
de am én megyek rocky-zni 😄 próbáltuk bottal 8as pt-t hát siralmas.
asd
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
back from the past.
Részemrõl /skip.
nemsokára átpakolom magyar oldalra is ^^
Megköszönném (és még sokan mások is szerintem).
asd
jó sok XD
btw esetleg multi client már van ? vagy arra is órákat kell várni?:-/
A háttérben lázas kódolás zaja hallatszik, készítik a mankókat xD
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Kíváncsi lennék rá 😊 (Ha lehet)
btw. eldorado-n van egy 83as rugóm,valakinek nemkell?? 70+ -ra elcserélném szívesen,nem használom,de egy wizarddal vagy esetleg kínai bow-ossal(de más ajánlat is jöhet) eljátszogatnék még...akit érdekel, PM (karihoz megvan minden,én is vettem még fél éve kb.)
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
szóval rakd be skillsorba és 1-9 gombbal is tudod akkor váltani