Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
remélem találok még törököt este aki nooby és megtom szivatni 😄
mostis pont d10 itemeket dropoltam ki, éshát ezekbõl lett volna pénzem, miután set-et váltok, mert átkell váltanom LA-ra sürgõsen 😄 így már ebbõl se lesz ^^
nade evan... ezér kapok most egy sox dropot 😄
asd
Egyébként nem mindenkit támad a kutya. A lényeg a következõ. Forszos karival megtámadod a petet pl a vital spot muscleval a parry-s skillel. Ezek a petek ezt veszik támadásnak és visszatámadnak. A gazdájuk rögtön rózsaszín lesz. Ki lehet õket frankón nyírni. Ez volt a bosszúm 😄
De ha beválalod a meghalást akkor mielõtt betámadod a petet force-val akkor beraksz mindent a storageba, kiveszed az élettöltést és hagyod, hogy a pet amit betámadtál force-val megöljön. / mert ettõl a támadástól a karid fehér marad / Ekkor lesz a gazdája pk-s! Ezt eljátszhatod akárhányszor.
Egyetlen védekezés van csak ellene : elrakod a peted storageba amig ezt a bugot meg nem csinálják.
Reméllem segitettem 😛
asd
csak arra lennék kíváncsi, hogy a rákba jöttek rá erre a bug-ra is<#confused>#confused>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
am nemtom énse pontosan h van... kutya támad mindenkit vagy ilyesmi 😄
asd
Btw valaki segíthetne lekapni rugómról a mörder státuszt xD
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Én józan életû jómunkásember vagyok, megvetem minden önrontó tevékenység folytatását, így az srozást is. <#email>#email><#ejnye1>#ejnye1>
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
asd
http://www.youtube.com/watch?v=fJZQZARGq5M&eurl=http%3A%2F%2Fpuruttya.blog.hu%2F&feature=player_embedded
A kanállal embert lehet ölni, nem kell semmi fegyver vagy kés!
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
akkor váltok...
fire+light lenne kérdésem hogy egy kis cold is elfér ezek mellett?
vagy az íj+fire+light = 300?
full str.garmentben.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Just the reggae,ska,dreadlock!
full str vagyok.
miket huzzak mellé?
soha életbe nem volt még kínai karim de most csinálok 1et tört szerón.
bowos-ra gondoltam
van e valamilyen olyan oldal ahol leirják pontosan hogy miket kell kihuzni neki?
meg hogy milyen ruhába legyen max szinten.
sp nemszámít , csak nem akarok pazarolni
-gyere kisfiam van egy meglepetésünk a számodra, lépj be a karakteredhez és nyisd meg az inventorydat 😄
-juuujj de rendesek vagytok, akkor holnap nem is kell mennem suliba ugye? itthon játszhatok vele?😊
Balázs2: nem tudom honnan veszel ilyen hülyeséget, hogy aki silkroadozik az nem drogozik 😄...ez az egyik, a másik meg, hogy aki botol, az sztem nem tölt olyan sok idõt gép elõtt, max 3-4 órát egy héten, ami nem is olyan elrettentõ, ha egyszer azt a 3-4 órát szórakozással tölti. Ezek mellett maradt elég sok ideje, hogy élje az outdoor életét, néha nem árt leülni a gép elé és pihenni egyet...
back from the past.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
asd
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
#76156 ismerek ilyen személyt, élete nincs, anyuci-apuci tápolja pénzzel havi 20k-t biztos rákölt, vagy többet. 4-5 hónapja felhackelték (valamelyik haverja lepakolta), úgy volt hogy abbahagyja, erre a szülei vettek neki 800 millt. . . Ja és nem botol, szóval suliból hazajön és este 9ig ott ül, hétvégén szintén. Na szerintem ez a túlzásnak, az ilyeneknek nincs élete. Majd rádöbben pár év múlva hogy mire pazarolta el. . .
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
érdekes, én botolok 5 karit, mind1ik clientless, igy még a lehetõség sincs meg hogy a karit bámuljam ahogy gyak (amugy õszintén, ezt ki csinálja???). és fõsuli mellett ugyanugy eljárok heti 2-3x bulizni, asszony, edzés, hétvégén meccs. sro nélkül is ugyanezeket csinálnám... szóval nemigazán értem amirõl beszélsz. a bot arra való hogy ne a gép elõtt kelljen ülnöd, ezekután mirõl is beszélünk?! magára vessen aki mégis ottvan
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
asd
Mire oda jutok hogy 90en az 1-2 hónap, addigra lemennek a 10D-s fegyó árak is 😄
u.i.: nem cigizek nem drogozok😄
Armin & Ayu fan
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU