Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de hoyg müködik ???
Olyan van még h ha visszaüt akkor támadható következmény nélkül ? (jó kis light nuker goldbotokat lehet vele szopatni 😄)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

gameplusz
Write only módot kikapcsolhatnátok már végre...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

woox
köszi az infokat...hál istennek már tegnap elraktam a peteket..😄
remélem találok még törököt este aki nooby és megtom szivatni 😄

Olyan rég voltam már fent a merkuryn a guildba hogy már nem emlékszem milyen karid is van 😄 Nos akkor milyen és mekkora is már? 😄

hát thx 😄 azóta énis utána olvastam már... de igazából mióta bejött d10 elegem van egész sro-ból 😄 valami mindig történik velem -.-
mostis pont d10 itemeket dropoltam ki, éshát ezekbõl lett volna pénzem, miután set-et váltok, mert átkell váltanom LA-ra sürgõsen 😄 így már ebbõl se lesz ^^
nade evan... ezér kapok most egy sox dropot 😄

asd

Ha ez megvigasztal én is pk-s lettem 😛 De miután utánna olvastam hogy mûködik megbosszultam. Caveba egy csomó törököt kinyírtunk 😄

Egyébként nem mindenkit támad a kutya. A lényeg a következõ. Forszos karival megtámadod a petet pl a vital spot muscleval a parry-s skillel. Ezek a petek ezt veszik támadásnak és visszatámadnak. A gazdájuk rögtön rózsaszín lesz. Ki lehet õket frankón nyírni. Ez volt a bosszúm 😄

De ha beválalod a meghalást akkor mielõtt betámadod a petet force-val akkor beraksz mindent a storageba, kiveszed az élettöltést és hagyod, hogy a pet amit betámadtál force-val megöljön. / mert ettõl a támadástól a karid fehér marad / Ekkor lesz a gazdája pk-s! Ezt eljátszhatod akárhányszor.

Egyetlen védekezés van csak ellene : elrakod a peted storageba amig ezt a bugot meg nem csinálják.

Reméllem segitettem 😛

drága rev6 kiír minden ilyen szart

asd

Morphin
sok gyökér török ezen is csak jót nevet...ugyanazt csinálják mint az antilopos quest mobnál, szopatják az embereket orrba-szájba.fél nap alatt majdnem a fél szerver PK-s lett...
csak arra lennék kíváncsi, hogy a rákba jöttek rá erre a bug-ra is<#confused>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Eladó lvl 90-es warrior Pluto-n 1h+2h+cleric,364 k sp ,+4 set ,+4 fegyók ,+5 shield ,89 -es wolf ,30 milla gold ,2 avatar ,storage -ban sok elixir, tabik ,droppok stb.Ha valakit érdekel ide írjon : [email protected] ra .pw váltó van.
gameplusz
cast a Vital spot skill or any similar skill on wolf, the wolf will fight back and the other player name will be pink, while your name stay white!

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

fél szetem kidobtam -.- de mér ma jött elõ, mérnem már inspi után?
am nemtom énse pontosan h van... kutya támad mindenkit vagy ilyesmi 😄

asd

woox
szevasztok

valaki tudna nyilatkozni errõl a murder bugról hogy hogy is van ez?

Masszív szerkezet az, betonacél ftw. <#circling>
Btw valaki segíthetne lekapni rugómról a mörder státuszt xD

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

JackyBoy
le ne szakadjon a plafon 😄

back from the past.

fujj fujj
Én józan életû jómunkásember vagyok, megvetem minden önrontó tevékenység folytatását, így az srozást is. <#email><#ejnye1>

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

gameplusz
Nem szoktunk gondolkodni. Csak cselekedni. 😄

én szemmel verek

asd

Ha kézzel is lehet, miért olyan nagy cucc h lehet kanállal is ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

off

http://www.youtube.com/watch?v=fJZQZARGq5M&eurl=http%3A%2F%2Fpuruttya.blog.hu%2F&feature=player_embedded

A kanállal embert lehet ölni, nem kell semmi fegyver vagy kés!

Szerintem Fire-Force vagy Fire-cold

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

garment? nem sima prot?

akkor váltok...

fire+light lenne kérdésem hogy egy kis cold is elfér ezek mellett?

vagy az íj+fire+light = 300?

Morphin
combo-k,strong,devil,meg anti devil sor...passzív.más nem nagyon kellhet,max ha a madarakat szeretnéd még...jah meg még a buff,hogy messzebbrõl tudj lõni. majdnem minden, kivéve az autumn sor,meg a lepke(de az ecsro-ban ugye nincs)

full str.garmentben.

bele gondoltatok abba hogy milyen lehet belõve/beszívva srozni és nézni ahogy a bot ott öl? 😄

Just the reggae,ska,dreadlock!

és milyen build legyen?

full str vagyok.

miket huzzak mellé?

Morphin
lepke nincs ecsro-n^^

Bowos ? Antidevil, combo (bár 70-es capen nem tom van-e kb), berserk arrow (késõbb devil talán), strong bow, lepke meg powerlvl -re jó. Bár most kb felsoroltam a bow skilleket 😄

jah és max skill lvl70

hali

soha életbe nem volt még kínai karim de most csinálok 1et tört szerón.
bowos-ra gondoltam

van e valamilyen olyan oldal ahol leirják pontosan hogy miket kell kihuzni neki?

meg hogy milyen ruhába legyen max szinten.

sp nemszámít , csak nem akarok pazarolni

JackyBoy
neeem, kb úgy lehet elképzelni, hogy a gyerek hazamegy a suliból, és a szülei ott állnak a gép elõtt és mondják, hogy:
-gyere kisfiam van egy meglepetésünk a számodra, lépj be a karakteredhez és nyisd meg az inventorydat 😄
-juuujj de rendesek vagytok, akkor holnap nem is kell mennem suliba ugye? itthon játszhatok vele?😊

Balázs2: nem tudom honnan veszel ilyen hülyeséget, hogy aki silkroadozik az nem drogozik 😄...ez az egyik, a másik meg, hogy aki botol, az sztem nem tölt olyan sok idõt gép elõtt, max 3-4 órát egy héten, ami nem is olyan elrettentõ, ha egyszer azt a 3-4 órát szórakozással tölti. Ezek mellett maradt elég sok ideje, hogy élje az outdoor életét, néha nem árt leülni a gép elé és pihenni egyet...

back from the past.

doxadmin
majdnem, legalábbis az õ bevallása szerint a szülei pénzelték(ik) (16 évesen nem hiszem hogy ennyire jól fizetõ munkája lenne) És ugyan így volt/van silk vétellel is.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

hát szerintem 80% a játékosoknak ilyen, nem csak a magyarokat nézve, hanem minden nemzetet egybevetve.

1-2 kivétel megeshet, de mond már pls annak meg mi értelme hogy csak botoltatod a karikat?Aztán felviszed õket 100-ra és hétvégén 1-2 órát játszol velük? Mert nehogy azt mond hogy az 5 karit kifogod használni,1-et nem tudsz kb. fõsuli, tanulás, buli csaj, edzés, nagyon sok idõ lehet sro-ra, annyi h karik boltoljanak pont és aztán eladd jó pénzért õket..

botról beszélünk ^^ énis arról írtam... mm úgy kezdtem

asd

de ha csak anyit jatszik hogy feljon benez medu-ra aztan kilep nem lessz soha 100😄 erre jo a bot, igaz ha csak enyit jatszik es nem botol nem is jut el medu-ig

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

WuFraZselic
"szülei vettek neki 800 millt" - na az is szép család lehet... "anya, kérek 90$-t mert egy online játékba szeretnék aranyat venni", bzmeeeeeg

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

doxadmin
Mint mondtad csak abban az idõszakban drága, miközben fejlõdsz. 90 en és környékén lehet azért szépen goldot termelni, és vevõ is akad rá, abból már visszajön 1 része.

#76156 ismerek ilyen személyt, élete nincs, anyuci-apuci tápolja pénzzel havi 20k-t biztos rákölt, vagy többet. 4-5 hónapja felhackelték (valamelyik haverja lepakolta), úgy volt hogy abbahagyja, erre a szülei vettek neki 800 millt. . . Ja és nem botol, szóval suliból hazajön és este 9ig ott ül, hétvégén szintén. Na szerintem ez a túlzásnak, az ilyeneknek nincs élete. Majd rádöbben pár év múlva hogy mire pazarolta el. . .

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

WuFraZselic
elég szomoru, ha bottal eddig "nem volt szép az élet".
érdekes, én botolok 5 karit, mind1ik clientless, igy még a lehetõség sincs meg hogy a karit bámuljam ahogy gyak (amugy õszintén, ezt ki csinálja???). és fõsuli mellett ugyanugy eljárok heti 2-3x bulizni, asszony, edzés, hétvégén meccs. sro nélkül is ugyanezeket csinálnám... szóval nemigazán értem amirõl beszélsz. a bot arra való hogy ne a gép elõtt kelljen ülnöd, ezekután mirõl is beszélünk?! magára vessen aki mégis ottvan

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

jah de most itt a bot... aki gép elõtt akar ülni az gép elõtt ül ha csak bot megy akkoris... aki meg nemakar az ugyanúgy csinálja dolgait, azt naponta 1x elmegy trédelni vagy medura azt pá. sro-s pénzt meg ha nem sro-ra költöd akk eliszod vagy elkártyázod vagy stb 😄 szal tökmindegy... én 2x annyit költök cigire havonta mint sro-ra meg ha elmegyek diszkóba csak ott 1 este 3-4x annyi megy el mint sro-ra 1 hónapban, szal nekem még így a kockulás jön ki legolcsóbban 😄

asd

* már mint azt a zsét amit sro-ba ölsz bele

Lehet sokkal fontosabb dolgokba fektetni az sro-s zsét, nem kell itt drogra gondolni<#awink>

átesel a ló tulsó oldalára😄de ez tipikus, sro-ba is nem egy játékos van, az anyja ad neki havonta 10k hufot a játékra, mert a fiacskája legalább a gép elött biztonságba van nem dohányzik és iszik, közbe meg teljesen magának marad, mert egésznap a gép elött ül, ezis egy felfogás..

doxadmin
igaz, én is eladtam a 90es bowosomat, mert nem hittem hogy bejön a 100 még az idén, meg úgy volt hogy nem is lesz rá sok idõm suli + meló mellett. De változtak a dolgok, szóval jut rá idõ is meg pénz is.

Mire oda jutok hogy 90en az 1-2 hónap, addigra lemennek a 10D-s fegyó árak is 😄

Andr0
én megoldom... havi 3k HUF game-re többi pénz meg abban az idõben megy el amikor öl a kari... mindezt ösztöndíjból. Néha hétvégén leülök hunterkedni de pl mikor 90 FF voltam 2 hetente 1 szer jöttem fel, ez nekem amolyan kikapcsolódás. lehet hogy így 2 hónap lesz a 100, de annyival kevesebb pénz is van benne...

u.i.: nem cigizek nem drogozok😄

Armin & Ayu fan

doxadmin
erre csak annyit, hogy kinek mi a jó. . . Inkább költsön a gyerek egy ócska játékra, mint drogozza szét az agyát! Elsõbe talán nem fog belehalni, ha véletlen többet költ rá a kelleténél.

Mi az hogy botolni? Magától hentel a kari?<#wow1>

Lehet jönni azzal hogy botol az ember, és nem kell ott ülni semennyit sem, ez duma... akkoris aki játszik vele az élete részéhez tartozik, fõleg most hogy bejött a 10d, rendesen rákockulnak az arcok, vannak emberek pukák meg anyukák reggel elmennek melóba beteszik botot este ránéznek és ennyi,de a sok fiatal többet ül sro mellett lemerem fogadni, mnem csak azért hogy botoljon a karija..

Sro nélkül szép az élet... de tényleg nem játszok sro-val és tök normális életem van, semmi punnyadás sro elött, inkább valami hasznosabb dologgal ütöm el az idõt aminek van hozadéka, de ennek a játéknak nincs semmi, csak függõ lesz tõle az ember, és mit csinált semmit csak egy játékba bábukkal szarakodott a semmiért...😄 nbejött a 10d és valahogy nem érdekel😄 pedig cavéba benézhettem volna elkérem valakitõl a 90-es kariját, de még az se, tök szarúl néznek ki a 10d itemek, csak a bow meg blade tetszik, de a többi... jó tom már nem játszok vele, nem kéne ideírni ilyen negatív féle kritikát, dehát talán mások is észbekapnak és dobják srot a kukába😄

Maala
pwnd.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Biztos nagyon élvezted mikor bescammelték a +9 s/s-et, javárj, 2 sunért vissza is adták, szal végülis jól jöttél ki belõle 😊