Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs bannolva. rev6 mindig faszságot ír. meg a hivatalos oldalon nincs benne a neve a 31ikei bot punishment listben.

Ja, most nézem, most nem írja rev6 hogy banned.

kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

LOOOOOOOOOOOL

ez aztán a szívás XD

Banned?XD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

MilkesFlakon
Jaja , én szemét 😛

Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]

Szívtad az exp-üket ? :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

MilkesFlakon
Ezt is ki kellett próbálnom :]
Nem mondom, örültek nekem ( persze csak defeket adtam 😊 )

Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]

hehe hát muszáj 😄

asd

sok sun esett már az egyes szervereken?

kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

Napvégén meg visszaállítják a szerót a reggelire, összes sun drop sima fehér lesz, a lehetõséges száma végtelen 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Messi6502
Idegesítõ lehetett, remélem nálunk nem fognak szórakozni 😄

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Lepetézek 😄

20 perce keressük a junikokat medunál, sehol senki.
Erre: "hehe, april's fool"

😄

Nem jött meg medu 😄

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Messi6502
CHba talizni kell Sonhyeon-nal, aki elvisz 1 helyre, ahol túl kell élned 10 percet..ha megvan, elkell menned hozzá: Miaoryeong, ad neked 1 szép kis questet, ha ez is megvan, utánna hozzá mész: Jeonghye, ad 1 olyan questet amit csak akkor csinálhatsz meg, ha elõzõ kész. Utánna vissza Miaoryeonghoz, még 1 quest...Ha kész, go Gwakwi-hoz, nehogy unatkozz ad még 1 questet, ha vége, go Miaoryeong-hoz, és elkezdi a "ceremóniát"...

Röviden, tömören..

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

ZoltanZen
Sziasztok!

Odinon szeretném elcserélni 92-es ff bowerem, 90+ -os kínai, vagy 92-es eu karira. Akit érdekel a dolog kérem pm-eljen.
rev6 link a kariról (92-es a kari, nem tudom miért 90-et ír)

Köszönöm

A noob-ok támogatója az MSX.

üdv.
jól megnõttél nyuszi😊

/inaktív/

THeArrow
hogymennék már oan maki szerverre 😄

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

WuFraZselic
paszki belépek 4 karival szépen, erre kiirja hogy log off mer inspi 😄 kapják má' be

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nem jöttél Athensra te kozák xD

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

WuFraZselic
mer albán vagy 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

THeArrow
what have i done to deserve this? =(

Te amúgy sem érdemled meg 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Fogalmam sincs, union-k oldalán volt fenn. De sztem próbáld meg az elsõ NPC-t és ha adja küldit akkor gondolom nem lehet gond.

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

THeArrow
namost várj akkor a CH kariknak ez a procedúra teljesen más? más npc-re értettem

THeArrow
huh <3 de mértnem magyar =( me no english plys

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Blue zerk quest on lvl95 - Tutorial

On lvl95 there is serie of scenario quests which give u Blue zerk and Yellow label in fron of name. On euro side it is Knight. This tutorial is for euro chars but almost work on chinese too, just there are other NPCs.
Quest 1 - Military Test 1

U have to go to Constantinopole and visit NPC Rachel. Talk to her twice and second time she port u to special area, where u have to stay 10minutes alive. U dont have to kill enemies, just stay alive. There spawn 95lvl champion, but with high amount of HP around as Party giant. He hitted me 1-5k dmg on my LA set 9D. When u stay alive this quest is done.
Quest 2 - Material for medicine

Talk to Rachel again and than visit NPC Witch. U can find her at lighthouse near constantinopole.
Quest 3 - Stone Beast's Bell

Again talk to Witch and she give u next quest. GO to jangan cave to B2 and there to room 7+ (just port from 2nd room on north port) and there attack these mobs: Stone Ghost Tomb Ghost Tomb Spirit and u will get drop called Beast's Bell, for me it dropped imediatly from first mob.
Go to jangan and meet Jeonghye he is in jangan near place Jaeunsa.
Quest 4 - Spirit's Shell

Again talk to Jeonghye and he give u new item u have to go to TOMB (is south east from jangan, just Tomb not Cave), exactly it is X: 7175 Y: 309 and here right click on item, there will apear 95 champions mob. U can easy kill him. GO back tostarting NPC.
Quest 5 - Witch's Scroll

Go to Constantinopole and than to lighthouse and talk to Witch, than go and talk to Adria ( hunter asociation NPC in Constantinopole)
Quest 6 - The Spirit

Adrian give u traps. U have to go to TaklaMakan on Nyia generals. There u can right click on trap and on floor apear trap. Than u must lure Nyia general to this trap. When mob stand on it u can get Spirit or it can fail. Usualy u get Fusser Spirit, but u need Normal Spirit. Unfortunetly u can use this trap once in 60second so it is complicated. U need one Normal Spiritand i needed 40traps for it and in that time i got 16 Fusser Spirit which are unuseful.
When u drop 1 Normal Spirit u can go back to Witch in COnstantinopole lighthouse
Unfortunetly u cant use ports so u must go COnsta-TaklaMakan on horse or by foot.
Quest 7 - Piece of Spirit

Again talk to Witch and she port u to new area where spawn 95 mob. He isnt much storng.. 1k dmg and less, but he has frozen and frosbite. in this quest be sure u have berserker ready, because u have to kill this enemy in berserker mode or quest will fail.
Quest 8 - New Power

Talk to Witch and than visit Rachel in COnstantinopole and quests are done, now u have blue zerk and Yellow label in front of name.

Gondolom nem magyarul vártad 😄

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

THeArrow
o_O_O_O_O_O hülyéskedsz mien quest az? leírás stb 😄😄 reggelre 95ös lexek és kell a kék zerrk

azérmondom 😄 õ már kékkel tolta tuti

asd

Hát elvileg a kék zerk a ranggal együtt jön, szóval ha van rang és van poti is, akkor már zerknek is kellene lennie... (A kvesztek teljesítésével mindhárom aktiválódik).

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Ezt a kérdést igazán remek helyen tetted fel...
Bizonyára a fejlesztõk olvassák ezt a fórumot és villámgyorsan updatelnek miattad.
Lehet h inkább oda kellene irkálnod ezzel kapcs, de javíts ki kérlek ha tévednék.

rev6 miért nem jelzi ki a d10et?😮😞
Andr0
áh mostmán okos vagyok

guild notice×Ð

Armin & Ayu fan

WuFraZselic
a kék zerk egy külön updattel jön be... még nem lehetne rögtön 100as capen. amugy az a kék lötty odavan irva mit csinál, 5/8 másodperccel meghosszabbitja a zerk idejét

THeArrow
noob kérdés de mit csinál aza kék szar ? elnyomom és mitörténik?😊

sztem úgy értette h zerkes quest után... azóta már felvilágosítottak klánba is 😄
am VV jah õaz... visszatért erre a karira... minibossokon már nyomta is kék zerket a keci még jóhogy item share volt xD

asd

Andr0
dehát a blue zerk az már nincs bent?^^ én láttam a potikat, bár még nem láttam senkit benne mondjuk nem sok 95 rohangál a mars-on×Ð

Armin & Ayu fan

Õ az ? Vagy eladta és foglalkozik a bladerével ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Andr0
amíg le nem ölöd vagy le nem halod😄

Armin & Ayu fan

chaosprofessor
tudja vki meddig tart a PK 2 lvl?

WuFraZselic
õ egy lovag 😄
amugy a 95-100 jelölés majd csak blue zerk updatenél jön be

Neeem nem uru kill 😄 StrykeR neve elõtt miatököm az a Knight? o.O h már 95ös?

asd

WuFraZselic
MUHAHAHAA. üdv a klubban 😄 én szombaton sikeresen 2 lábujj + fáradásos törés lábfejben 😄 méghogy a foci (sport) egészséges 😄

THeArrow
törött lábfej >.<

WuFraZselic
off: vávává hétvégén wally lopez @ budapest 😄
98+6 rep invalid sword drop sosoból 😄

THeArrow
vávává =) hétvégén disintegrateee 😄

Szokásos játék elõtti bemelegítés az a röpke 20 perc, fél óra capcha fejtegetés, életembe nem fejtettem ennyit mint most. Beléptetõt használok de így is elég gázos.

jah ígyvan mindig

asd

sziasztok !
Kipróbálnám SRO-t csak hát ugye minden szerver zsúfolt :'(
ez mindig igy van ?
KB lehetetlen felcsatlakozni bármely szerverre....
WuFraZselic
"Automatic reconnect if server is full" ? 10-12mp-enként automatán felugrik image code...

doxadmin
hehe, mik vannak 😛

U.i.: köszönet érte DeusHun -nak 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Demila
Volt itt szó a függõségrõl , meg a botolásról ,h ki nézi , ki nem <#crazya> ,hát engem még a mainapig elvarázsol ahogy ot elhentel magában , kinek az akvárium , kinek a bot <#vigyor5> , amúgy kipróbáltam ezt az SBOT-ot , háát engem nem nyûgözött le , igaz ,h olcsó ,meg klientless , de több karival mire beconnektelek <#szomoru1> , vagy van benne belépõrendszer is csak én nem találtam ? , mindenesetre most SROKing-et használok , tudom ajánlani mindenkinek , kezdõknek fõleg , mert van benne magyar , mint választható nyelv <#eljen> gyors-ügyes-egyszerû-nagyszerû .

Amúgy én még nem láttam azt az Apollós 85ös full sun gyereket <#zavart2> , mondjuk szvsz csak egy GM kari , ha létezik is rika marad ,mint a fehér holló .

X-bow Apollo

Nézz, olvass, értelmezz!
Gameplusz---> 76188
Én ---> 76192

Valaki leirhatná németül is még, meg törökül csak a gyengébbek kedvéért 😄