82377
Silkroad Online (iSRO)
    Fizetős ami jó ^^
  • doxadmin
    Kitartás. Ma 3x kaptam dc-t, és premi nélkül 10 perc alatt bent voltam. Szerencsés vagyok ^^
  • horitazi
    pure str bow: lvl100 :pacheon,fire,force <<--sajátom ilyennek készül.
  • Messi6502
    90-100 között se futás se csúszás, 2 parry amit str build kap, ellenben cold ad pár phy defet, ami sokkal jobban jön mint 2 parry.

Am bowhoz, szerintem 100pacheon, 100fire, 80light, 20cold.
  • Murakawa
    szerintem egyértelműen. nem mindegy h 10k v 8k-t kapsz, parrik meg nagyon nagyok a ruhákon már 10d-n. az az 1-2 parry semmit nem számít, bármibe bele lehet rakni.
  • Rolly
    Jóh... van benne vmi de szted érdemesebb vinni a coldot a snow shield ért meg azért a + 20 phy defért?
  • Saxo17
    Még mindig hasznosabb mint lvl 100 light hiszem a futás 90-n maxolva van, 90-100 között meg kapsz +1 parry-t ?? (nem vok benne viztos) na most mag. attack növelő haszontalan,nuke szintén, lion shot szintén, imbue szintén, marad még a passziv. Szted megéri 100-ra rakni?
  • Rolly
    Szerintem 1 bowosnak fölösleges a snow shield ... bár lehet te jobban tudod gondolom tapasztaltabb vagy. És 1 elunt kérdés... lessz cap emelés? :D mert akkor nem lessz olyan nyerő a 100-100-100 XD
  • WuFraZselic
    ehhez annyi hozzátartozik hogy athenson vagyok több mint 3 éve, Harcosok / Silkwarriors / POWER guildekben voltam/vagyok, és deg1 alap npc ruha volt rajtam lvl 63ig kb...
  • Saxo17
    Nekem így néz ki a készülő karim pure str bow, 100 fire 100 pacheon 72 light 28 cold. 1,1milla sp 100ig, jól jön az a kevés snow shield, viszont nem fog hiányozni az a kevés parry ratio illetve futás amit vesztek light-ba.
  • WuFraZselic
    alexander serveren, Uj_GeNeRaCiO nevű guildben (magyarok ergo)... szal kétlem hogy bug lenne =/
  • doxadmin
    bow/fire/light -> 100/100/100
  • Murakawa
    Wufra!
    Nem koppintották, nincs is olyan kari.
    Rev6 hazudik néha!
    Nekem is azt írja, van a Xianon egy ugyanolyan kari mint az enyém, ugyanabban a guildben mint amiben voltam,(pedig azt én gyártottam ong farmhoz) ugyanazokkal az npc fos ruhákkal amikben akkor voltam plvl miatt.
    Nekem a bug már régebben keletkezett, 72enek írja xianon a karit,de mondom minden megegyezik, az akkori állapotával a karimnak..
    Szóval kb 99,99% hogy senki nem koppintott le, egyszerű rev6bug...
    don't cry little boy:D
    Azért tetszett volna h ilyen híres vagy mi?:D
  • Rolly
    Sziasztok.Valaki betudna linkelni 1 jó full str bow buildet? Mert úgygondoltam hogy bow+fire+elektro jólessz ... de páran mondják hogy force-ot is kéne ... csak nemtom milyen arányban ... pls segítsetek. Thx
  • DonCol
    Nálunk a guildet (Smileyz) másolta vki, szal ilyen névvel kezdettt karit. Amikor pedig kapunk egy olyan globált, hogy <3 Smielyz, akkor a csávol visszair, hogy : me too, but who the f.ck r u?
  • foxpal
    Jólvan ezek ellen most nemlehet mit tenni elkell fogadni őket hogy ilyenek..
    Akármennyire is zavaró
  • WuFraZselic
    csak neki nem 1 az 1ben ua. a neve, és nem magyar =/
    Mit háborogsz, te tökjól elcsetelsz minden nap POWER-ben I_Avatar-ral, pedig köze nincsen semmihez, és persze tuti nem rólam koppintotta...
  • gameplusz
    De csúnya a dura xD
  • Cat 02 #77438
    Vannak ilyen köcsögök, Cat név is mindig foglalt =\
  • THeArrow

fresh made =O
  • WuFraZselic
    az ok, de 1, az a kari kb 1.5 éve ellett tőlem scammelve vmi arab geci által, igy nem sokan ismernék, a másik meg hogy ugyanaz a név 1az1ben, magyar guildben, magyar grant name-el...
  • foxpal
    lol :D
  • THeArrow
    nekem anoo back to lv90, eladták a karim :D ír rám egy srác, hogy kurva anyámat, hogy átbasztam, adjam vissza a silkjét, goldját kariját, és adjam neki oda a karimat :D meg ienek :)
  • foxpal
    Végülis igy magyarok közt fennált a veszélye hogy nagyszintű karaktereket elkezdenek koppintani...
  • doxadmin
    Szerintem attack ratingos többet ér.
  • Rolly
    Sziasztok.Lenne 1 egyszerű kérdésem.A bowosnak melyik sólymot érdemesebb fejleszteni? Amelyik +attack ratinget ad,vagy amelyik támad.(mármint mobolás céljából)
  • THeArrow
    nemÉN voltam :p
  • donatus13
    :DDDD koppintottak .
  • gameplusz
    Egy titkos rajongó xD
  • WuFraZselic
    kicsit off:
    Megkérdezhetném hogy ki a krva anyám az aki Alexander szerveren WuFraWizard nevű karival tolja?
  • gameplusz
    Try again... ^^
  • MilkesFlakon

Csöppet érdekes kis chatbug :D de nekem teccik =)
    Nyugisan, lassan, esetleg sehogy :)
  • Rogerke
    Nekem is most pont ugyanez a hibám van.
    tehát akkor most hogy is loginoljak be? :D:
  • doxadmin
    Olyan már nálam is volt, hogy bejelentkeztem, és kb 10-15mp-re rá tette be az accon lévő karikat.
  • bartuczcsaba
    na megvan már...
    folyamatosan nyomtam az entert és akkor csinálta azt h bejelentkezik úgy h nincs karim, mert utánna símán bementem és úgy már megvolt...
  • bartuczcsaba
    nem mivel 4szer loggoltam.. és haverom is mondta h ez van neki... ott van az acc mintha most csináltam volna.... tuti nem törlődött mert az 1 hét lenne és tegnap toltam vele...
  • ceb1t
    nemlehet h másik srv-re léptél be?magától nem tünnek el:)
  • bartuczcsaba
    nekem meg eltűnetek a karik az acc-ról...
    foggalmam sincs h h de eltűnt csak annyi van h create...
    vki tud vmi erről?