82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #77377
    Hát testo-nél is kell várni x időt, meg lunar-nál is, szal gondolom ez a kiakasztás nem fog menni.
  • at16
    wtf??

szal ha ehhez csinálnak egy nodc-t majd akkor oylan lesz mint ecsro??
    kiakasztom az entert és majd beenged??

• THeArrow
    miaz h elveszik az image kódot, magyarul vixaajön aza nyomogatom az entert majdbeenged című dolog?már alig emléxem hogyis voltez régen aki vágja még toljacsakbe :D
  • Messi6502
    Game Inspection Period : June 2, 2008 13:00~16:30 Silkroad Standard Time (3 hour 30 minute duration)

[Patch]
    - Massive bot punishment will be done.
    - Change in login system
    (Image code verification system will be removed)

- Improvement in chatting system
    (Blocking inappropriate use of in Turkish and Arabic)
  • Saxo17
    azt kivételesen nyugodtan használhatja, pláne úgy h még nem is játszott.
    Szóval onnan letöltöd, kicsomagolodo "recyfer.info" lesz a kód, bemásolod sro mappába, és indítod a kapszulát. Annyival leszel elöbbre h nem dob ki hanem pár sec. után újra beadja code-ot.
  • Kryon
    kitartóan kell próbálni (1 óra+ is lehet...)
    vagy vehetsz prémiumot, amit ha elindítassz beenged elsőre, és akkor jön a legviccesebb szitu,
    amikor órákat loginolsz, hogy elindíthasd a prémiumot xD
  • donatus13
    Mekkora kitüntetést kapott...:D
  • Kryon
    1. szabály, inv bármit ír, ne vedd figyelembe :D
  • helliSh
    Eddig zsír.. Próbáltam vagy 5 szervert és mind tele... De ez nem is elég tele és egyből DC
  • donatus13
    :D nem elég feltűnő :P:D
  • Kryon
    ha ott már regeltél, máshol nem kell
  • helliSh
    Hol kell accot regelni a játékra? Vagy a silkroadonline-s accal lehet belepni?
  • gameplusz
    Ez egy nagyon egyszerű, ámde idióta kérdés, mióta tegnap bevezetésre került a rangrendszer.
  • gameplusz
    roflcopter
  • Kryon
    xD

az a fránya multikliens, megvicceli az embert :)
  • THeArrow
    mind1 közbe kiderült h énvok bent a karival :D csak nemláttam h éppen nyitva van aza kliens :d és folyamat aztírta ki h char alrdy logged in.. meg rátuttam írni ingame :d aztán megpillantom a tálcán.. óómondom az isten vágja beléd azta nagyot ^^ epic fail
  • Kryon
    régi bug, tavaly még nem lehetett ráírni ilyenkor
    azóta persze a bug is változhatott...
  • Messi6502
    Nem, se én másik karival se haver, de még egy idegen se :D
    Akkor van cumi, ha rátudsz ^^
  • surr3al
    Nekem nem volt, mert jó ideje nem srozok, de akinek volt, mindenki mondta, hogy nem látta a karit guildban sem senki, h online lenne, meg nem is lehetett ráírni.
  • helliSh
    :D
  • Kryon
    itt a többség Athens-on
    még anno én is, míg meg nem elégeltem joymax üzletpolitikáját, és a nem létező supportot...
  • THeArrow
    akinek volt ez a char already logged in, című problémája.. ingame rátudott írni a karira? vagy sem?
  • helliSh
    Ti melyik szerveren toljátok Silkroad ban?
  • Kryon
    Hajrá! :)

újítani kéne a gépem...
  • helliSh
    El kéne kezdeni Silkroad ozni....
  • gameplusz
    Fogd vissza magad, mert ennek itt nem lesz jó vége.
  • gameplusz
    Már javították, miután kiderült kb. 1 nappal.
  • Andr0
    legalább a törökök nem bírnák lerántani a szerencsés németet mint marson :S Gyerekk kiesett a sun sword még d9-en, feltörték másnap már egy török feszített vele...

megj.: a jól tudom a ruhákról le lehet szedni a bound-ot egy gender váltóval, de ez csak tipp!! mintha egy srác említette volna a guildba o.0
  • Kryon
    ja, legalább onnantól, hogy valaki használni kezdi :)
  • Cat 02 #77347
    Jól tudod, ezért nem tudja eladni külön.

Ám jó lenne ha minden sun bound-os lenne :D Picit változtatna a dolgokon.
  • donatus13
    Nem oltás volt, és accountboundos van neki , attól még ugyan annyit ír mert goldba nem olcsó.Faszfej.
  • ceb1t
    De aztán láttam h nem irt semmit ami arra utalt volna h külön... igy igen látom h 1200 össz...
  • ceb1t
    De úgytudtam h accoundboundos a sun swordje... igy azt nem lehet átadni senkinek... ne egyből olts faszfej!
  • Cat 02 #77343
    900+300=1200, nem tudom mi olyan nehéz ezen :D
  • donatus13
    ? Karakterhez jó , 120 nem jön egy hamar az biztos, alig van ember a szerveren akinek lenne?Szóval még jó darabig tökéletes neki
  • ceb1t
    Azt hogy?! A sunsword csak azon az accon megy... akkor hogyanis?!
  • WuFraZselic
    én tegnap kaptam egy csunya ajánlatot:
    300$ a karimért, 800-900$ a sun swordért... tehát ilyen 1200$ körül venné meg a srác. persze nem meygek bele, bár ismerem a srácot, de a lényeg hogy egy sun LA chest ér kb 300-400$-t. és ezt simán +7re lehet tenni (istenem, immo 5, kaptál majdnem 300 silket ajándékba mellé :D), ugy mégtöbbet. bár én megtartanám for sure
  • Kryon
    sokat, csak hát ugye vagy fizetnek, vagy nem...
  • ceb1t
    Miért kb mennyi $-t érhet egy ilyen sun?:D
  • gameplusz
    Mondjuk 6db 98+7 fb fegyóra (előtte mondjuk megveszi sn-ből), vagy amennyit ér a cucc. Aztán azokat elstallozod, és ott a gold.