82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#77500 Ennek a válaszára én is kíváncsi lennék :D
De nyugi, megkapod a copy-past üzidet, talán ha az elejére írtad volna, vagy olyan címmel, hogy "WTB 1kk silk, but i cant log in", akkor lehet elolvassák ^^ -
#77499 No remek, újabb bug: Nem lehet bizonyos accokkal belogolni a weboldalra, mert hibaüzit kapsz.
Írtam is nekik egy kis szösszenetet:
--------
Hello!
I cant log in to webpage with my other character''s account,tried with Firefox, Internet Explorer, and Opera (Your site still dont working with Chrome tough...)
Its giving an error message after I''m entered my login details and press login button.
This account which I''m using to write you this message is ok, my other is not.
I want to buy silk on my other account too, thats why I wanted to login, so if you wanna make more money, please fix this problem asap.
My other account ID is: *******
Oh, and i dont wanna read some copy-pasted reply, so PLEASE investigate this problem first, then reply me, you can read about the problem at your forum''s bug report section also, but i know youre all working hard (counting $) and cant read forum or reply there, so i wanna warn you all here: Its not just my problem, something have been screwed, couse MANY player cant login on webpage and charge silk, and its wrong for you isn''t (less $) ?
Sincerelly: Houdinilla
-----
Jah igen, Maala ha kapsz majd levelet a fríméledre akkor tudasd velem pls :D -
#77498 Amíg ki nem jönnek a rudak.
Remélem nem tart sokáig xD
Crowded with prem ftw xD -
#77497 aha, populated lesz, kb. 9-10-11ig -
#77496 Ez a védelem az ellen, hogy ne legyen egyszerű a belépés. Pl.: nem akaszthatod ki az entert mivel akkor "könnyen" be lehet lépni, de nem látszódnak a karik, és újat se tudsz létrehozni. -
dragonbaby #77495 Holnaptól heti ellenőrzés ezaz megin populated egész nap. remélhetőleeg mint multkor -
dragonbaby #77494 nagyon jó try again?? 5x voltam ma fenn de egyswzer se tudtam jáccani
-
#77493 Try again. -
dragonbaby #77492 Hy all!!
Bejutok végre és amikor ott vagyok az karaktereim sehol, most hogy ez az új login van nemtudjátok hogy mi a gond?? -
Kryon #77491 az első -
#77490 nem német :) -
donatus13 #77489 Szeretnék egy jó húzó karit ami néha néha pvp ben is jó lenne arra milyen kari az ideális?
Bicheon/cold/light
Heuksal/cold/light? -
#77488 "A Törökök" ^^ -
#77487 a grant neved már akkor is sejtető volt :D -
asdelado #77486 Hali..
aki ugy masszivan Ecsrozik az felvehetne msn re :) [email protected] -
Cat 02 #77485 RL elvileg jóarcok a törökök. -
horitazi #77484 Már csak péntekig kell kibírjam sro-val..aztán 2 hét Görögország...remélem törökbe nem futok -
Cat 02 #77483 Ő BabyDreamz-es volt, ő volt a leader :) -
#77482 meg előtte DreamZ -
#77481 jah, de jól jött a kari még pk-san is... ezzel kísértük át hotan ferry-ig a tradet :D -
#77480 Igen, őt ismertük... TheEmpire :D -
#77479 én is találtam 1-2 régit...60 volt a max lvl csávó már akkor tudta, hogy a force lesz a nyerő ^^
-
Murakawa #77478 :))
Az ilyen képektől mindig összeszorul a szivem..
Én is találtam a gépemen nagyon régi sro képeket:)
80 a max, senki nem botol, régi jókis job rendszer, eu karik nuku:)
Nem lesz többed olyan jó mint akkor, az tuti:)
emléxem 52++ os fegyó volt nálad, meg hard fire protection buff, már te voltál az isten:) -
#77477 Good Old Times xD
-
#77476 Elég hulladék :/ -
asdelado #77475 Szevasztok.. Eladom Tulzott Idegbetegség miatt a játékkal szemben való bejutással a karimat :D
Level: 54 - 50%
Pet: Pingvin (lv 52 - Silkes)
Sp: 6000
Gap: 6
Name: Kezdet_Phia
Cast: Glavie - 52+5
Server: Venice
Ár: 3000 HUF
msn: [email protected]
Other"s: Halott majom, Element-s,Scrolls,
Ruházat: +2+3-sos -Armor-Protector- See on Rev6.com (:
Pénz: 20 mill..
Csere nem érdekel.!.
.....................Gyertek Olcsó a Kari és nagyon jó!................. -
#77474 Igazi.... x) Rofl -
#77473 Ha még egyszer beírod, akkor egy kis időre elbúcsúzunk egymástól. -
#77472 és a lényeget kihagytam:
levettem minden itemet, és akkor is 12.x %al adott többet... weird -
#77471 amugy észrevettétek hogy a jm mennyire retard?
alapból van 16752 hp-m devil spirit és GDF nélkül. megujitom dev spiritet, erre 18804 hp-m van... na most ha GDF nélküli állapotot veszem, 16752*1.15 az sehogysem 18804... ghey =/ -
#77470 nem igazi... -
Destyni #77469 Úristen .... mond azt hogy ez nem 1 tetoválás akar lenni -
matter #77467 :@ Már kétszer bennt lettem volna, de be DC-ztem, a karakter választásnál-.-
-
#77466 wt.? Most uppolt, de már 30% körül van?:D -
Jó akkor ez a csaj sem kocka >.< -
#77464 Ha jót akarsz nem otpset :) -
at16 #77463 minden banknál 2 hét mire kiküldik az új kártyát?
holnap akarok kötni valamilyen folyószámlát, amit elfogad paypal, csak nem tudom milyet kössek. -
donatus13 #77462 kínai és str akkor szerintem force mindenképp ideális. fire mellé persze -
#77461 Teljesen egyetértek ezzel. A PureStr-nek a lightingot felesleges húzni 100-ig. Helyette érdemesebb egy snow shieldet kifejleszteni (20% nem korlátoz a skillek használatában, azonban elnyel egy kevés sebzést). -
DonCol #77459 A premim nekem is lejárt már - és mivel fizetést csak a jövő héten kapok - , de érdeke módon a whitehand auto login-jával 2 napja - azóta jó - szintae azonnal be tudok jönni. Unbelieveable