Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
amúgy csak adott szinttõl lehet venni astral/immo-t ha jól tudom. régen pont ezt csinálták,hogy megvették,átadták, és chargeback paypal-nál...mondjuk nem nagy cucc 0ásban felhuzni egy karit csak emiatt,szal még mindig meg lehet csinálni...csak kicsit bonyolultabb.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
2 hét volt körübelül asszem, végül is csak a szívek gyûjtése sok idõ(1000valahány szív kellett), meg én farmoltam is váltás után picit, mert ami sp-t a visszahúzásért kaptam, nem volt elég a bow skillek normális fejlesztésére. Azt tudom hogy ezüst premit vettem 72-n, és premi végére 77 voltam maxolt bow skillekkel meg asszem +60k spvel.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Jókis ccf igaz? Valaki kifizeti az 5kilót, aztán véletlen bannolják az accot. Hú de nagy terv volt..
asd
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
asd
Amikor a karakterem meghal, valamiért nemtudom helyben újraéleszteni, mert egy ideje csak azt írja ki, hogy az emberem PARALYZED. Esetleg tud valaki megoldást erre? Elõre is köszi:
Jaja, +30%dmg, a futás viszont nem, szerintem. (Tekintve, hogy nem futkosni kell vele, kb 70m a hatótávja, max...)
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
UI.: Azon gondolkodtam, a cold fölösleges lenne?:S
Kösz.. fontos lenne.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]
Én eCSRO-zok, 72es vagyok már.. itt nincs Legend, tehát nincs mana shield, csak beraktak +ba egy 70es fire nuket, ennyi.
Full Int nuker s/s karim van. PVP-zni szeretnék 90en egy jó szettben majd és szeretném megkérdezni, hogy a skillágakat hogy vigyem?
Bicheon 0-a jelenleg... de kéne húzni a felütések miatt..
Light 68
Fire 70
Cold 57
A hozzáértõknek célzom a kérdést, mert szeretnék erõs lenni Pvp-ben.😊
Ha lehet, írjatok egy taktikot is pvp-re..
Anno Wufra segített nekem .. de már nem nagyon látom.
Kösz-kösz.
Off.:
jutube fejjel lefele jelenik meg xD
asd
A noob-ok támogatója az MSX.
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .