82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#77543 Mit sírsz, úgyse hozza vissza. Pénz beszél, kutya ugat. -
dragonbaby #77542 FCK joymax vissza az imge codot -
#77541 Nem rossz, nem rossz... <3 -
#77540 egy ilyen is jólenne, abi? :D
-
#77539 Kínában is vannak ongok csak ott nincs jó hely ahol ottlehet hagyni a karit -
#77538 Már rég kitalált -> premium. .
#77528 10 embernél még nem jelentős nekik, de 1000nél már megérzik a veszteséget. -
at16 #77537 mert engem annyira érdekel hogy mit írnak jézusról :D
de amugy én is jót röhögök amikor beírják :D:D:D -
Cat 02 #77536 Neked se írják h fuck Jesus, ők ebben hisznek és kész, az a retard aki élvezi h fuck Allah-ot írogat :) -
at16 #77535 jaja most találtam egy jófajta helyet...
amerre nézek törököt látok ... mindenki török, globalba is mindenki törökül ír már...
valaki beírja globalba hogy fuck allahh aztán a 3/4 szerver anyáz.. csak ugy pörögnek a sárga írások... hihetetlen.
csinálok ong taxit és 1 ember aki normális és fizet, a többi szar török.. : FREE plez no gold plez fre, meg 10dk bleez blez ... (10 perc mire elég? )
a sírba visznek... -
Cat 02 #77534 Menj cave-be, az a jó hely :p -
Saxo17 #77533 Sztem 36os hun lancereknél jobb lenne. -
#77532 persze...hát mégiscsak pénzről van szó ^^
ha nem arról lenne, 6-7 levélig csak másolgatnának :) -
at16 #77531 kénytelen vagyok a 28 asoknál farmolni XD
Titan szerveren MINDENHOL farmolás megy, egy hely sincs üresen...
az lenne a kérdésem hogy 28 moboknál mekkora az a szint a melyiken a legtöbb sp jön?
ongnál 23-24 ha jól tudom. az ugye lv33-34-es.
szal ha 27-28 asonál vagyok akkor 17-18 ? -
Cat 02 #77530 if $user.reports > 1 post $currentbug -
#77529 Hja, de amúgy meglepően jól bírják a kritikákat, meg se említi azt a "rágalmazást", hogy nekik csak a pénz kell :D
De most már legalább úgy néz ki, komolyan veszik ;) -
#77528 Újabb felvonás, úgy érzem mostmár egy emberke írt vissza :D
We have received your email today regarding a follow up on your issue regarding difficulty connecting to the website with just a specific account. We apologize for any inconvenience that this may have caused you. We have already forwarded your issue to our Game Operations team and as much as we would like to provide you an exact date and time as to when will this issue be resolved, we can't, because the investigation is being handled by a special team and not the email customer support. Nevertheless rest assured that we are dealing with it as soon as possible so you could resume playing the game. Thank you very much and have a great day.
-
donatus13 #77527 enter akasztással nincs ott a karid amúgy ott van mindig. -
dragonbaby #77526 Sajnos igen most meg hoyg ez a fasza új login van bejutsz elsőre nincs ott karid másodikra megin nincs ott harmadikra talán ott van és szépen így tovább remélem gyorsan kitalál vmit a joymax mert ez így k**va sz*r -
Evetkemano #77525 Nem azért de k...a ideges vagyok:(( leszedtem a game-t és nagy nehezen pachelt erre nem tok felmenni 1 szeróra sem :((((((( ez rendszeres?:(( -
#77524 -
-
#77522 Elég sokáig tarthat egy ilyennel kiásni ezt a gödröt... :D
/Btw. I'm engineer. GG. -
sanyx85 #77521 Kösz Gameplusz hogy megcsinaltad a képet,
csak kár hogy a hozzászólást nem írtad oda.
Amugy KSRO-n lenne ez a kari,
és amit tudni kell róla vagyis látni hogy
a sapija Roc drop sun+6 és fénylik mint
egy isro-s sun +7 fegyó.
-
#77520 +5tel gyorsabban megy a lapátolás :) -
Murakawa #77519 Ezen a képen Te vagy megfigyelhető vassyg?
Vagy melyik itteni fórumozó? xD
-
vassyg #77518 harr:
-
vassyg #77517 A régi szép idők mi?:)
-
#77516 Valamennyit biztos bele olvastak, csak amíg nem kapnak sok visszajelzést, azaz nem csúsznak le sok pénzről, addig nem törődnek vele.
Írtad, hogy másoknál is van ilyen baj, kérd meg őket, hogy ők is írjanak, hátha...
Amúgy tehetnének már valamit az oldallal, Chromemal be se tölti az oldalukat.. -
Saxo17 #77515 Ahogy látom háttérbe a neveket, ez nem isro. -
#77514 Na egy ugyanilyen kellene csak xbow/sword/staff -ból, a kívánt rész aláhúzandó, de nem sértődöm meg ha mind3 pottyan :D
Persze mit is várhatnánk, gondolom török, vagy töröktől vette a srác :D -
#77513 Parancsolj a válasz, elöljáróban annyit, hogy nem csalódtam bennük, bár hozzátenném, hogy elég gyorsan tudnak copy-pastezni.
--------------
Hello. this is Silkroad Online.
Dear Valued Customer,
Greetings from Joymax Customer Support Team!
We received your message.
We are sorry for the inconvenience that this may have caused you.
We suggest that you check on your Firewall settings and Internet Option/Security Settings. If the problem still persists please do not hesitate to email us again.
Thank you for your continuous support.
Have a nice day!
----------------
A válaszom:
Hello!
So then i'm writing again.
I think you dont read my message, just copy-pasted some premade lines.
I wroted below I CAN LOGIN WITH MY OTHER ACCOUNT ON WEBPAGE, so is nothing to do with my side, especially with my firewall...
Of course my firewall allowing my browser to reach internet, couse if my firewall were the problem, then i cant login on webpage with any of my account...
Dont you think?
This problem is belongs to you guys!
Plese READ my message carefully below, you can do it for my money ?
Sincerelly: Houdinilla -
#77512 uh... -
#77511 -
#77510 A képlinkeléssel még vannak itt gondok... xD -
#77506 jó lvl 70, mikor volt 2-3 éve, nem volt se premi, se full szerverek, se goldbotok milliói a szervereken kívül. Akkorra még mondhatni foglalkoztak a játékkal, legalábbis nem csak azt nézték hogy múlt héten 10k$-t hozott e héten csak 8k-t.
80on volt egy videó, amin egy aranyszínű névvel ellátott csóka áll Jg közepén, de nem válaszol, nem mozog, csak ott áll. Elvileg az GM volt. Akkor is csak az 1ik szerveren. Azóta csak a hírük nagy, meg az hogy minden nap benyomja egy program hogy ne adjuk meg id-n passunk idegeneknek. GM nem lehet a szerveren, mert hogy nézne már ki, hogy nem dobják ki a silket és b*tot vevő, havi 1000silket felvásároló karikat. -
Cat 02 #77505 Ez egész pofás :)
-
Murakawa #77504 ehehe ez így nemigaz.
Én álltam is GM melett.
Mondjuk asszem 80 vagy 70es capnél, de akkor is:))
Éreztem a szagát...
Még valahol tán print screen is van róla, 999lvl harmony kört csinált hotanba. -
#77503 GM olyan mint az ufó. Sokan mondják hogy van, de még senki sem látott egyet közelről. ^^
#77502 engem is beenged gyorsan (premi nélkül). Eddig max. 40 perc volt a legtöbb amit várnom kellett. -
#77502 Maximum 10 perc alatt benntvagyok mindig...Nekem sokkal jobb így.. -
asdelado #77501 Hát geci én szivem szerint vissza hoznám az image code-t mert ugy mintha könnyebb lett volna belépni.. nem is irja ki a request.... izét loginnál hanem egyböl server full.. régebben legalább várakkozott 1 kicsit.. meg Vmeik nap Ujra inditották a Tibet servert fel akartam loggolni.. easy volt.. nem enged be... kkésöbb 3000 ren vannak fent populated megint nem engedett be.. szeriontem nagyon nyomorékság ez az egész.. :@@@@
Venice szerveren jáccok.. 6 napja nem láttam a karimat.. -.-" reggel elmegyek suliba leragasztom az enter.. délután 3-4 körül még mindig probálkozik.. FASZA VAGY JOYMAX.. gratz^^.
Ha valaki felvette már 1 gm el vagy szerkesztőséggel a kapcsolatot,irja má meg h. image code. vissza pls. kössz..