Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
*offeringet

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
8-900 k bõven elég ha csak a használható skilleket húzod (értsd clericbõl nem húzod ki az offering pure str "arcoskodásra" 😉

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Andr0
én a helyedben vagy 2-2.5 millát

Armin & Ayu fan

1.Vki tanácsot mennyi sp-t farmoljak a kis warrioromnak? (2h fullra, 1h ból a shield kb, dual csak a stun skill kéne)

2.gameplusz te mennyit farmoltál warriorodnak?
ja ugy értetem ugy akornám hogy buxon megszerzem és átraknám paypalra de eddig nem nagyon sikerült azért köszi hello jo fejlödést
doxadmin
Paypalre kikérheti, de mire bux.to-n összeszed egy premire valót (15$) addigra itt a max szint lvl 140 lesz. .

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

próbáld ki?
sok sikert...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Messi6502
Szerintem, úgy érti, hogy az megoldható-e, hogy amennyi pénzt összeszedett bux.to-n azt valahogy paypalre felrakni és azt levásárolni sroba.

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

doxadmin
Nálunk is olyan kapott 10d-s sos-t akinek már amúgy is volt -.- 10k sp-t meg olyan aki ff 100ra -.-

#76387 Ha paypalon van elég pénzed akkor azt veszel rajta amit szeretnél. Bár asszem van rajta valami limit, vagy mi. Egyes helyeken csak olyan paypalt fogadnak el, ami hitelesítve van, vagyis van mögötte számla is.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

gameplusz
Sikerült Athenson is kiosztani a sosokat a 9d fullsunos törököknek...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Semmi gond a helyesírási hibákért, attól függetlenül se tudom értelmezni a mondatod. szerintem fogalmazd újra, és kérdezz tõmondatokban értelmesen, ha máshogy nemmegy! Többiek? 😄
hello neten találtam ezt a pay- pal t és abux.tot mer ti mindig megemlizttetáétéek de nem tudtam mirol beszéltek arra lennék kiváncsi hogy még müködne asilkroadban ugy hogy nincs bankkártyám de apaypalos ingyen pénzemrol átküldeném és igy vehetnék premiumot ??? kösz elöre is bocs a helyesírási hibákért de már fáradtan irtam <#szomoru1><#fogmosas>
Messi6502
Kábé csoda történt nálunk, leszedtük medu 5% hpját és csak, akkor ment el mindenki...

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

értem köszi

Messi6502
Ebben nem vagyok biztos, ds vagy valaki bárd majd kijavít, de ha minden igaz, annyi ütés ahány resistancet nyersz a passiveból.

Amúgy a tambour hány ütés után megy le neki ?

Messi6502
Sima partyra írtam, medura így igaz 😉

A bárd nem öl medut, mert az említett mob egy skillbõl agyonbassza 😄

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Messi6502
1) igaz
2) Ha azt nézzük igen, mert ugye, ha bárd van kezébe +50% mp-t kap.
3) Mana orbit lv 2n 19k, azért írtam h-ha kihúzza.
Passive-ot nem számoltam bele, mert str kari, ha bárdot húz úgyse húzza ki passive-ot mivelhogy fejlõdésnél (4es ptbe) úgyse nyomatja a mana orbitot, mm a bot nem nyomatja neki.
Intesnek meg még passive nélkül is bõven marad mp-je, ettõl független a passive megéri nekik is.
És mivel eddig nem igazán jártak 8as pt-zni, fölös is lett volna ha kihúzzák, csak most kezdik el felfogni, hogy van pár hasznos skill bárdban, ami a 8as pt-t megkönnyíti ( megjegyzem partyzni is addig fognak amíg 100 meg nem lesz, utána már csak medun..)
Például 1 bárd másodkasztú kari , a resistance passive-ot se húzza ki, míg 1 intesnek azért jó az ha van, mint ahogy te is kihúztad, mert nem szedi le a tambourt / dancet.

Ez megy a mi szerónkon, lehet máshol nem így van, de a mi szerónk full lusta botterekbõl áll, pár kivétellel 😊

Jah a másik h mért jó full intnek, mert 8as party közben akár ölhet is 1 bard, a gyors cooldown skilljei miatt a party is jobban jár, és a bardnak a skilljei, ugye mag. attk.

1) Nekem wizardként lazán nem okoz gondot saját magam potizgatása (xlarge vigor, o.c.).
2) Mana orbithoz elég ilyen logika szerint egy intes bárd.
3) A mana orbit lv 1 kerül.. nem egész 16k manába, amibõl a bárd passive lv 90en levesz 31%-ot, vagyis marad nem egész 12k ha jól számolom. Tölteni meg tölt 4-5k körül minimum/sec, és 14 secig lazán lehet futni hagyni. Több, mint elég.

Mana töltés egy dolog miatt kell: hogy a clericnek ne fogyjon el a manája. Amíg õ gyógyít és a wari nem hal meg, a party megy. Az, hogy esetleg az egyik írtónak 2-3 secig nincs manája skillezni, nem sok mindenkit zavar, fõleg nálatok amikor még bõven 1 óra felett van a kill time.

hát én str karimmal simán tudnék healelnék 1 partyt ^^ ha mondjuk csak healing orbit + group healinget nyomkodnám

asd

Andr0
igen szokása. 0% azt jelenti hogy 0% az esélye arra, hogy mást is változtat a cél értéken kívül...

Armin & Ayu fan

Messi6502
mana töltésre utaltam azzal, ha már van bard, akkor mégiscsak jobb ha õk töltik mp-met mint potizgassak, de mp töltés meg rohadt sok manát használ, gondolok itt mana orbitra, amit ha kihúzol, lemegy 19k mp-d.

0%os kõ lecseszte a crt-met 2re..

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Miért kell full int?

Messi6502
Igen én is sokat gondolkodtam bard/cleric kifarmolásán, de mindent kihúzva rajta, 2kk sp, ami nem zavar nem én farmolom magamnak, hanem haver farmol magának és segít kifarmolni így az enyémet is, ami vagy bard/cleric lesz v kinai glavier...de lehet viszek mind2t 😄

És igen, str partyba nem igazán jó clericnek 😉

Andr0
nálunk elég sok a bard/cleric meg a warlock/cleric is. amugy meg a str/cleric castos eu-sok nem k sok mindenre mert 1 heal és no mana o.0 ezért van nálunk sok bard/cleric persze mind FF 100 ra-.-

Armin & Ayu fan

Messi6502
Megint duplapost lesz, sry :/

A pap másodkaszttal nincs baj, lévén a szeró 85%a másodkasztban cleric.
Guildbe is 45bõl van 10 kínai, 35 eu és abból 3-4 bard másodba 😊

De mikor megyünk uniquekra, akkor is, 7/8 cleric én meg egyedül bard 😄

Messi6502
Tény, hogy jó party, de a szerón kb lehetetlen összehozni 😉
warrior van, wizard van, cleric van, de 2 bard...akik tambour és danceket is kihúzva full intesek lennének, olyan szerintem nincs 😄

Amint a party minden tagja eléri a 96-97et (cuccokban is), egy party simán megöli medut. Annyi, hogy vagy kell élesztõ teki, vagy elég pap másodkasztú, nehogy mindenki behaljon és akkor gémóver.

hja de semmi nem érsz ilyen partyval ha senkise marad medun csak ti 😄 ez a gond nálunk...

asd

Andr0
mi úgy handgrindelünk hogy 2 bard 1 cleric meg wizardok és persze én(ch bower)> lure miatt egész jó: sb*ttal 5-10-zel nagyobbra állítom a rangemet és a lure megoldva. nem használom az arrow combókat így kb. felezi az arrow használatot és 5-6 órát vann kinn a bowos!!!

jó persze ehhez is kellettek a 0%-os kövek, Joymax nagy ötlete, full sett dura 160%(100%) parry 60%(100%) meg persze str/int maxon.

néha nekik is lehet szerencséjük^^

Armin & Ayu fan

warrior+cleric+2 bárd+4 wizard. Atomparty 😊 Leverhetetlen.

Messi6502
Nálunk 1x halt eddig, persze akkor dc-t kaptam kill közbe...
Mi nálunk is van ilyen h "tank party" és "dmg party"
dmg partyba max nuker, aki bejöhet, de amúgy nem igazán jöhet be kínai, bár tegnap volt egy 94es ch bowos, de guild társ, gondolom azért jöhet csak.

WuFraZselic
jaja, ott is kõkemény a recesszió

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

"Picit" más mert most nem courage meg str stone-t dob hanem más értelmes stone-okat mint pl int meg stamina. Meg ugye megint van az a "sorsjegy" amivel majd egyszer egy gazdag török nyerni fog vmit.

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

Atisz
Nálunk az update utáni legelsõ spawnnál a fél közel kelet kiment rá és 3-4 használt Mercedes árából (item mall tápok) végül nagy nehezen megölték. Aztán rájöttek hogy ez nem jó üzlet és azóta ritkán, néha-néha ölik meg (most már inkább eus pt-k - de legalábbis eu-s cleric, bárd támogatással).

ez várható volt 😊

kSRO - &#51109;&#50504; szerver - &#49328;&#53440;Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

doxadmin
Miért ne, most mást kell gyûjteni, nem Jewel Box, hanem Egg 😊 Kapsz pár hétig +20% xp-t ^^

"Kisorsolták" Valentine Day Web Event nyerteseit. Olyanok kaptak 10d sos +5ös weapot akinek már úgyis van pár . . .

Andr0
az zsír de akkor mi a f*sznak új event ha ugyan azt dobja? joymax power😄

Armin & Ayu fan

doxadmin
tojásokért ugyanazokat az 5-10%os scrollokat lehet kapni, köveket nem tudom ad e, meg ad subscription cardot vagy mit. + potik 8Eddig legalábbis csak ezeket kaptam értük.

Andr0
ki mit tud az új eventrõl? o.0 azon kívül hogy tojásokat dob?😄

Armin & Ayu fan

MilkesFlakon
ELADÓ lv 93as warrior/cleric kari Aege serveren . [email protected] < itt elértek

Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]

Eladó Karakterem Lv 53 as Full Str Glavier 7300 HP-Armorm +2+3 Set Név: Kezdet_Phia 52+5 Glavie -Haloweeen Dress male 2x full set , Pingvin(lv52) - Majom, Elementek-Elixirek
Jelszó váltóval,olcsón 3-4 ezer Forintba elvihetõ, a Stégen még található lv 42 es nuker...
msn: [email protected]
Uniónk öli rendszeresen.
Nyilván 1 partyval kb mission impossible xD

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Messi6502
sry duplapostért de ds grat a soshoz 😊

Messi6502
Ez a mercury szégyen, komolyan...Medusára csak a mi pt-nk maradt...
1ik gyerek ptbe behal, persze, back to town if dead on..
Maradunk 7en, 2 warrior megpróbál neki menni, skinnel még jól is bírták utánna behaltak..--> mi is behaltunk.
1 Cleric maradt életbe , aki felresselt mindenkit, 4en elmentek és maradtunk 3an..
Próbálkoztunk 2 percet, de halott ügy volt...

Más szervereken, hogy megy?

Lv 92 rep sos eu arm legs 😄

JackyBoy
törököknek gyártott ipari hulladék xD
türky-mürky XD

back from the past.

most tényleg megszûnt a nivlam?:S ha a formálódó angoltudásommal jól fordítottam, ez van kiírva: Egyszer minden jó véget ér!
:S

kSRO - &#51109;&#50504; szerver - &#49328;&#53440;Killer - Lv 101 - Wizard/Bard