Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy nem 😞
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
Aege
bossb,meiyoula,pedig jól haladt😊
de még PLDADY hiányzik innen 😊
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
asd
Aandreita / Man_00 / AnDing / Bulanne / moonlight699 / picture_me / kldjfa / JooR / LisaQrn / nbty / qiqilove / Heffel / lkjf / LuckBaby / dillgent / Techa / Brangni / ViewQ / buinj / kiuhu / _Adrian_ / Lbrs / check_123 / devli_111 / Ubrs / jacker_chen / jinglong / Love_king / Wdairen / stephsno / salanio / godshow / jafgbakf / Admi / hdsfnkajh / feelmyworld / Xudun / Blague / booking / Concept / branch / Should
_A1_ / _A4_ / _SOS_ / abdoafroto / bodyiit / BOLAIQI / bossb / CoIa / DeathKnight_ / feigouzai / ferdinabd / HINGking / jeausq / kingsos / kungpaojr / ooMickeYoo / Psmoon / thiefon / XM / _eZ_ / meiyoula / sakeku / KimSong / UNU / BBU / SoloKing
_Rainy_ / bhjnb / Bitree / haorenji / JCNa / Keross / KingSun / linxing111 / linxing444 / maldorf / Meshazi / nicerrain / tempered / WOCOW / xuande88 / xuande89 / xuande90 / Zouave / dreameboy / Uheb / R4W / hgning / xXThe_OneXx / aKirA_YamaTo
piersf / simples / Robinsk / shadow_123 / speargun / Marianas / lucioss / Petternal / SEEns / Deniel / BIG_mop / Jasonal / Socct / Oceans / Cfkeo / Ckeeb / SSkolpuSS / Nesana / bell0 / Kbe / kjkjkh / Season / linmo / S_H_E / An_Luo / _Jin_Suo_ / vc31 / Deniel / rrss / Jones_ / accord_ / X_angel_K / _JuDUN / F_uc / Pirat_ / F_eel / L_ing / _angle
_Sdarm_ / asosda / bbfanga / beyond / czann / dsadgh / E16U / Eht / freeslkd / genauDER / hfhhfjhf / hhouyfe / honhjf / jackiuj / jjdfjfh / lxg1978 / matyo / MoonChaser / o0QiQi0o / Sauceror / sdhafad / Sky_AO / Soul_Stalker / tengyin / yeuano / XxBONExX
SuZuDarKLorD / KissLin / mariss / BartonON1 / liajon / gfgbg / Hell_nick / Over_lord / suela / hssr / Manual / Beside_U / Jaques / B__oss / Hamper / Clear / Jinbone / Desira / Overcome / guinv / Customer / Curative / kelisi / Pants / siyanmei / maidangna / bingqibu / lmitation / Describe / Deaden / Hard / Breln_TT / Branch / Brew / Ciculation / Conjure / Pounds / datou8 / Kredrt / Crinkie / Crude / Desirable / Direction / Diseased / Dudgeon / Grope / Elevate
V_just / V_blue / V_V_V / V_O / Xiao_Sheng / LeeFeeL / beyonds / love_xsm / kiss_mm2016 / Andy_Liu / Jian_Qiu / OoTheoO / Da_Ji / CCTV6_DY / A_H_W_T / _TLTV1_ / WENT / Goantla / Tysical / M_O_M / jkuyde21 / Margaret / hsahja / kk123
Serery / sfkashfe / Skaty / teetos / Tbaoo / Tu_Russli / Uniquerr / VIVIV / weilnswom / Winday / whelming / xiia0 / Xite / xXxJuKoNxXX / Yan_Sui / Yindan / Zig_hou / Zipern / ZQQ / zuoai / legoou / most / goodbye / Saigon / GodBlade
Dictator / _Gad_ / Good_guy / Pitonisa / Celas_ / S_RU_ / Bleu_Chef / Shudu / HalfCiggeret / Goddness / monies / _hamza_ / EsCape_ / MrsPoor / GIET / Miho_ / p_cloud_p / Growl_ / Group_ / an_tiquity / Creak / Of_bowl / msfnka / D_dragon / A_bove / Jones_ / accord_ / X_angel_KF_uc / Pirat_ / F_eel / Farmer_ / A_bortion
Itt az újabb botlista SRO-rol.Már ideje volt!😊
Ex-WoW-os, Ex-Silkroados, Kalandjáték és fantasy mániákus.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
1ébkébnt az is BOT !!
Ma 14 óra után cirka 1 óra próbálkozás után sikerült.
Aztán kivágott... <#falbav>#falbav>
Valamit kezdhetne ezzel a joy mert nem buli így a játék.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Amit ma megihatsz ne halaszd holnapra
Amit ma megihatsz ne halaszd holnapra
Na ilyen uniont sem szeretnék soha...saját vélemény.
Inkább vagyok 1 gyenge unionba/klánba,ahol jo a társaság,minthogy tele legyek pénzzel,és cuccokkal,és botter klántársakkal/uniontársakkal.
és a sos set+glavie is a klántársáé, aki 70es, kifarmolt, csak most kezdett egy nuker karit, amit 2 hét alatt felbotolt 64 körülire 😊)
Event Period : 10/24/2006 ~ 10/31/2006 (7 days)
Event Information :
Experience points - 30 % increase
Chance of item being dropped - 100% increase
Amount of gold dropped - 50% increase
hajrá skacok ^^
Tegnap óta nem tudok belépni rendesen játszani délután mikor crowded az összes szerver ,,|,, ma reggel beengedet, de csak árulni logoltam be mikor hazajöttem délután kiderült, hogy 1,5 órát tudtam bent lenni hát a tököm tele volt és délután 2 óra szenvedés után fogtam inkább elkezdtem tölteni meg filmezni és közbe megprobáltam még 1x utoljára, hát nem beengedet, hogy kapná be szerencsére megint csak árulni mentem be nem telt el 2 perc és már volt egy ajánlat (sos csukára) el is ment szépen megalkudtunk és mit ad isten kidob 😄 na mondom faxa megint joeymax POWA kompenzációs event még a levegõbe lóg... lehet majd párosul a karácsonyival ^^
Most este probálgatok belogolni, de csak DC DC DC
Na még probálkozok egy fél órácskát aztán imádkozok egyet, hogy rohadjon meg a redvás DC képernyõével a joeymax.
Persze holnap kezdõdik minden elölrõl 😄
karambol volt a sarkon 😊
tudtátomk ha kinyitjátok tüzolt ajtot kijön 1bõl egy létra ?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Lemaradtam lvl 8x (inaktiv) Lem_v2 lvl 90 XxX klán Server:Troy
Azt mondják a ? az driver hiba ,de ez egy rosszindulatú dc,ami mindig kör alakú ,mindig más más helyen csapódik be,szinte óránként!
Ez csak Hotanban szünik meg teljesen,ott már nem lesz !
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
850k-ért láttam 68as garment nacit. O_o occsóság ez, kérem...
Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/