Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

QuickHUN
Ki kell dobni néha egy protectoros bombát néha használ botok ellen,óránként 1 et ki lehet dobni mert azt a bot megtámadja néha azért!
Vagy nem 😞

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

QuickHUN
Hu de kira,

Aege
bossb,meiyoula,pedig jól haladt😊
de még PLDADY hiányzik innen 😊

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Aege-es bunwangos botok közül egyet sem látok a listán... Pedig azokkal kb. dupla ekkora szám jönne ki 😊

asd

Aandreita / Man_00 / AnDing / Bulanne / moonlight699 / picture_me / kldjfa / JooR / LisaQrn / nbty / qiqilove / Heffel / lkjf / LuckBaby / dillgent / Techa / Brangni / ViewQ / buinj / kiuhu / _Adrian_ / Lbrs / check_123 / devli_111 / Ubrs / jacker_chen / jinglong / Love_king / Wdairen / stephsno / salanio / godshow / jafgbakf / Admi / hdsfnkajh / feelmyworld / Xudun / Blague / booking / Concept / branch / Should

_A1_ / _A4_ / _SOS_ / abdoafroto / bodyiit / BOLAIQI / bossb / CoIa / DeathKnight_ / feigouzai / ferdinabd / HINGking / jeausq / kingsos / kungpaojr / ooMickeYoo / Psmoon / thiefon / XM / _eZ_ / meiyoula / sakeku / KimSong / UNU / BBU / SoloKing

_Rainy_ / bhjnb / Bitree / haorenji / JCNa / Keross / KingSun / linxing111 / linxing444 / maldorf / Meshazi / nicerrain / tempered / WOCOW / xuande88 / xuande89 / xuande90 / Zouave / dreameboy / Uheb / R4W / hgning / xXThe_OneXx / aKirA_YamaTo

piersf / simples / Robinsk / shadow_123 / speargun / Marianas / lucioss / Petternal / SEEns / Deniel / BIG_mop / Jasonal / Socct / Oceans / Cfkeo / Ckeeb / SSkolpuSS / Nesana / bell0 / Kbe / kjkjkh / Season / linmo / S_H_E / An_Luo / _Jin_Suo_ / vc31 / Deniel / rrss / Jones_ / accord_ / X_angel_K / _JuDUN / F_uc / Pirat_ / F_eel / L_ing / _angle

_Sdarm_ / asosda / bbfanga / beyond / czann / dsadgh / E16U / Eht / freeslkd / genauDER / hfhhfjhf / hhouyfe / honhjf / jackiuj / jjdfjfh / lxg1978 / matyo / MoonChaser / o0QiQi0o / Sauceror / sdhafad / Sky_AO / Soul_Stalker / tengyin / yeuano / XxBONExX

SuZuDarKLorD / KissLin / mariss / BartonON1 / liajon / gfgbg / Hell_nick / Over_lord / suela / hssr / Manual / Beside_U / Jaques / B__oss / Hamper / Clear / Jinbone / Desira / Overcome / guinv / Customer / Curative / kelisi / Pants / siyanmei / maidangna / bingqibu / lmitation / Describe / Deaden / Hard / Breln_TT / Branch / Brew / Ciculation / Conjure / Pounds / datou8 / Kredrt / Crinkie / Crude / Desirable / Direction / Diseased / Dudgeon / Grope / Elevate

V_just / V_blue / V_V_V / V_O / Xiao_Sheng / LeeFeeL / beyonds / love_xsm / kiss_mm2016 / Andy_Liu / Jian_Qiu / OoTheoO / Da_Ji / CCTV6_DY / A_H_W_T / _TLTV1_ / WENT / Goantla / Tysical / M_O_M / jkuyde21 / Margaret / hsahja / kk123

Serery / sfkashfe / Skaty / teetos / Tbaoo / Tu_Russli / Uniquerr / VIVIV / weilnswom / Winday / whelming / xiia0 / Xite / xXxJuKoNxXX / Yan_Sui / Yindan / Zig_hou / Zipern / ZQQ / zuoai / legoou / most / goodbye / Saigon / GodBlade

Dictator / _Gad_ / Good_guy / Pitonisa / Celas_ / S_RU_ / Bleu_Chef / Shudu / HalfCiggeret / Goddness / monies / _hamza_ / EsCape_ / MrsPoor / GIET / Miho_ / p_cloud_p / Growl_ / Group_ / an_tiquity / Creak / Of_bowl / msfnka / D_dragon / A_bove / Jones_ / accord_ / X_angel_KF_uc / Pirat_ / F_eel / Farmer_ / A_bortion

Itt az újabb botlista SRO-rol.Már ideje volt!😊

Ex-WoW-os, Ex-Silkroados, Kalandjáték és fantasy mániákus.

Lord Nomak
Én is ismerek olyat aki 60 szintet nyomott végig aztán kipróbálta trade botot hogy milyen, el sem indult hotanból és dc. Aztán kapott üzit hogy banned. Pedig arra volt kiváncsi mi alapján müködik a dolog. Én is néztem már botokat meg küldtem velük kapcsolatban bug reportba dolgokat hát ha kitudják szürni mégjobban, de szarnak bele.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Egy tetves szarrágó dolog az, hogy az emberek dc-t kapnak. Na de az, hogy tradelés közben ferrynél teleportálni szeretnék másik oldalra, ez restartnak küldi el a parancsot és nem tudom miért, és kidob mivel crowded az összes szerver. Na ez egy szar patkány bugra vall amit egyébként a játék eleje óta képtelenek voltak kijavítani hiába küldök majdnem minden héten ezzel kapcsolatban emailt. Mondjuk városba teleportnál is van ilyen de nem ilyen rendszereséggel szerencsére. Szóval elmehetnek a jó édes krva annyukba.

WuFraZselic
mert õ kurvára nem olyan 😊 ismerem elég régóta, együtt fejlõdtünk végig, ha elõtte botolt volna, már rég lvl 70 lenne...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

http://en.wikipedia.org/wiki/Hotan

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

LeonSilver
Teljesen igazad van.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

honnan tudod hogy elõtte nem botolt ?
1ébkébnt az is BOT !!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

LeonSilver
Én tegnap 2.5 órán keresztül próbáltam.
Ma 14 óra után cirka 1 óra próbálkozás után sikerült.
Aztán kivágott... <#falbav>
Valamit kezdhetne ezzel a joy mert nem buli így a játék.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

WuFraZselic
az nekem elég, ha nem velem/velünk 😊 kben ismerek olyan botost aki nagyon jófej, haveromnak tekintem, és azért botol 1 hete, mert tanulnia kell, de scrollt nem akar bukni, ennyi... de õ ott van gép mellett, csak közbe tanul vizsgáira... egiyk legjobb fej srác akit ismerek gammából, és tudom hogy csak azért csinálja, mert nincs más lehetõség... ettõl õt én mág ugyanugy elismerem, mert 65 szintet csinált scroll nélkül... most 2 hét tanulás miatt nem fogom botosnak tartani

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Hát, igen, de melyik botter nem az? 😊 Amugy, ha nem is veletek, mással azok, pl job-olás közben, vagy expelés közben. 😊

pici különbség xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

én meg romániába😄

Amit ma megihatsz ne halaszd holnapra

WuFraZselic
én svédországba 😊

hova mész hogy 23án jösz haza mert én meg pont 24-én😄

Amit ma megihatsz ne halaszd holnapra

WuFraZselic
nem lehet mittenni velük 😊 nem miattuk vagyunk abba az unióba, amelyikbe 😊 de ha nekik ez jó... én leszarom ha valaki botol, ha az normális ember, és nem veri a nyálát utána, és nem egy faszfej...

datango
ahm, ok megnezem es kitesztelem ! 😊 event zsir lesz! :S

Gratu neki...😊

Na ilyen uniont sem szeretnék soha...saját vélemény.
Inkább vagyok 1 gyenge unionba/klánba,ahol jo a társaság,minthogy tele legyek pénzzel,és cuccokkal,és botter klántársakkal/uniontársakkal.

WuFraZselic
nem, az éxerek meg a 68as garm gatya nem sos 😊 egyébként ez a tag uniós éppen, csak botos a srác 😉
és a sos set+glavie is a klántársáé, aki 70es, kifarmolt, csak most kezdett egy nuker karit, amit 2 hét alatt felbotolt 64 körülire 😊)

Event Period : 10/24/2006 ~ 10/31/2006 (7 days)

Event Information :

Experience points - 30 % increase
Chance of item being dropped - 100% increase
Amount of gold dropped - 50% increase

hajrá skacok ^^

WuFraZselic
wow látom 😄 OMG 😄 nice Sig 😄DD egy iet én is kérek karácsonyra 😊

WuFraZselic
sos+8 sword??? HOL???

Eh elirtam nem este van csak már rohadt fáradt vagyok 😛
Hi üdvözlök mindenkit!

Tegnap óta nem tudok belépni rendesen játszani délután mikor crowded az összes szerver ,,|,, ma reggel beengedet, de csak árulni logoltam be mikor hazajöttem délután kiderült, hogy 1,5 órát tudtam bent lenni hát a tököm tele volt és délután 2 óra szenvedés után fogtam inkább elkezdtem tölteni meg filmezni és közbe megprobáltam még 1x utoljára, hát nem beengedet, hogy kapná be szerencsére megint csak árulni mentem be nem telt el 2 perc és már volt egy ajánlat (sos csukára) el is ment szépen megalkudtunk és mit ad isten kidob 😄 na mondom faxa megint joeymax POWA kompenzációs event még a levegõbe lóg... lehet majd párosul a karácsonyival ^^
Most este probálgatok belogolni, de csak DC DC DC
Na még probálkozok egy fél órácskát aztán imádkozok egyet, hogy rohadjon meg a redvás DC képernyõével a joeymax.
Persze holnap kezdõdik minden elölrõl 😄
Lord Nomak
Utááálom cavet.. zsúfolt botter nuker bower laggos agro mobos kicsi bugos nem droppolos fos. Bezzeg ha jön takla, letábározok oda és halszálkát fogok ölni vagy miaszart.

csak ? vaze az kevés xD

Lord Nomak
hm nem is olyan sok a regisztráció sro-n, 2,3 millió felhasználó

ofF:
karambol volt a sarkon 😊
tudtátomk ha kinyitjátok tüzolt ajtot kijön 1bõl egy létra ?

Lord Nomak
Mellesleg az igazán szép az lenne ha eventel együtt nyilna takla. Akkor lenne az hogy lehetetlen belépni reggel 10 este 10 között kb.

Lord Nomak
40 perce próbálok visszalépni szerverre és 79 próbálkozásom volt eddig sikertelenül. Tökéletes.

IfjuSkywalker
WuFra, meg se nézed a sos+8 swordot? :-)

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Az összes serveren?
hogy lehet az h nekem az esetek 80-90 %-ában nem enged fel, disconnectel. de nem ugy dic.-el hogy már fenn vok és jávvok, hanem még a szerverhez sem tok kapcsolódni. ki tudja anyitját?
WuFraZselic
hál isten!!! 23-án jövök haza, igy keddtõl mehet az event 😛

Maala
a Compensation Event 24tõl lesz 31ig!

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nehéz megmondani,ahol biztosan nem,az pl Hotan General shop,vagy proti shop mögött,vagy trader shop mögött.Guild store-nál is van sajnos.Én pl 1x sem kaptam még kovács és herbalista "között".Storage-ot messze kerülöm.Kerüld a forgalmasabb helyeket, ezt a tanácsot tudom még adni.

Köszönet, megtaláltam 😊

Lemaradtam lvl 8x (inaktiv) Lem_v2 lvl 90 XxX klán Server:Troy

QuickHUN
Hello

Azt mondják a ? az driver hiba ,de ez egy rosszindulatú dc,ami mindig kör alakú ,mindig más más helyen csapódik be,szinte óránként!
Ez csak Hotanban szünik meg teljesen,ott már nem lesz !

datango
ahm, értem és akkor most azt áruld el kérlek hogy hol van az a hely ahol nem kapokk "???" es hibát ?

Maala
jah a többiek a klántársai voltak...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
hahaha Aege mekkora 😄😄😄 megjött TG, belépek 1 ptyba (7/8), erre a pty vezetõje megöli TGt, de nem szólt a többieknek, akik ezért NAGYON nem szeretik már. 😄😄😄
850k-ért láttam 68as garment nacit. O_o occsóság ez, kérem...

Maala
oksa megpróbálom

IfjuSkywalker
nem hiába sirunk, de gyere már be😊

Maala
lol probaltam bemenni Aege-re h szetnezzek, de telleg lehetetlen bejutni muhahaha 😄

Maala
gratgrat, elég szép... mag reinforce-t is húzzátok. 😊

IfjuSkywalker
csak összehozzuk :-)

gertrud
http://img214.imageshack.us/img214/6171/sro2006101900252136bo9.jpg

Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/

gertrud

Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/