Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IfjuSkywalker
a faszom a 20 kB-os limitbe...<#beka3>

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

IfjuSkywalker
Íme Sigfried Cheer Event ajándéka, amit elkezdtem feltúrni...minden 0%os érték volt, kivéve criticalt...durabylity attribute assimilationnel növekedet....nah, ezt hívom én fasza alchemynek<#worship><#worship>

gertrud
Megkaptam, 64+8 sos swörd^^ Screen mindjárt jön 😛

Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/

Nálunk pl 65-ös vállvédõ alap ára 30-40 mila között van(ahogy a kesztyûé is kb)...chest legalább 100.

Ex-WoW-os, Ex-Silkroados, Kalandjáték és fantasy mániákus.

Áááá...ne hidd...tele van Greece is már...sõõt lassan megelõz is pár régi servert a sosokkal...nemtom hogyan van ennyi 8th degree sos...még nekem is volt droppom.Kb 7-8 sos glavie,5-6 sos blade,6-7 sos kard(most még 2-3al több is lesz event miatt),1 sos bow,6-7 sos spear.Pajzsokat nem is mondom meg EQ-t.Lassan minden nap lehet venni valami 8th sos-t.Bár általában armort,és protit.A garment nagyon ritka(mármint stall-ban).

shaime01
a másik meg 25-30mill-ért már kapsz 64-tol sos rucit 😊
ami ha pl cave-ben esi kegy 64-s polearm 14critel ^^ felnyomod +5-re és máris kicist megalkémizáod és gazdag vagy 😄

shaime01
mért kéne elmenni a ****-ba?
Athenson a 8th sos nem olyan ritka mint plz Greece-n.. ^^ elöször énis csak néztem amikor kimentem dw elé és 20emberbõl 20nál volt sos. ^^

A glavies is elmehet a *****. Full sos set...na jolvan...nc.

Amugy +8-as fegyot kapnak ezek szerint totál 0%-osak(szerintem még a crit is,csak azon lõtt már a csávesz).Van azokon még mit dolgozni...

Megfigyeltük igen.A kérdõjeles területre hat.De már leírtam ezt itt is valahol. Gabonakör módjára mûködik bizonyos területeken,városban több helyen is(herbalista elõtt mindenhol,kovács,de fõképp storage...pl nagyon jellegzetes hely,ahol nem is kell,hogy legyen több ember: jangan stronghold fõépület belsõ terme).Pl amikor 1 területen látsz DW-ben vagy Hotanban eltûnni 10-12 embert egyszerre.Mi azt "feltételezzük"...sõt majdnem biztosak vagyunk benne, hogy ezzel akarják csökkenteni az "afk"-zók,esetleg stallozok számát a városban, ugyanakkor engedni a usereknek, hogy belépjenek. Ala joymax hibának mondja ugyanakkor ez a módszerük...

datango
mikor tol lesz ez az event amit az elejen ír?

shaime01
cheer event
sword+8 (poén hogy +0%.. legalább a crit normális)
blade+8

szegééény SIIGFRIIIED . hagytál 1 helyet store-ba?😄

datango
"tudom, hogy hol nem kapok soha" mijez a szöveg? "???" es hiba teruletre hat vagy mi ? egyébként arra a hibara gondoltam..
---
en nagynehezen bejutottam az elobb , de faradt vagyok ugyhogy alszok :>

0-24 óráig megy a gépem... 😊 Amugy meg nem kapok DC-t.Kérdõjelest kaphatnék,de tudom, hogy hol nem kapok soha.

datango
rotfl há most se enged be :=(

datango
nemtudod benthagyni , mer tutifix hogy kapsz egy dc-t és füst be ment a sok kw-t amit az áramszolgáltatónak fizecc potyára 😊

Én már 1 ideje lettettem róla...azon filoztam,hogy benn kéne hagynom a gépet reggeltõl,csak akkor ugye nemtok filmet nézni,ahogy most is tettem, mert nem tudtam bejutni...O.o Ez paradox,nem? :-D

gertrud
De nekem eddig nem volt, max. 40 percen belül még hétköznap este 7-8kor is beengedett :S 2 és fél óra... Ez naon beteges...

datango
pont 2 ora mulva befog, én is arra várok.:>

gertrud
Pont 2 órája nem enged be...

nem

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

shinewalk
Hello.
Én most ezt nem nagyon értem és nincs idõm visszábbolvasni sajna. Légyszi gyorsan válaszoljatok: Amit kedden szereztem xp-t meg aranyat meg mindent az most el fog tûnni????????
Köszi...

37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg

vazz örökbe ? 😄

datango
aham, tehat ez egy +5 ös fegyó, ha elpukkan akkor egyet lép vissza +4 re , ha sikerul akkor +6? és van esély arra hogyha elpukkan 4 re utana 5 re viszatudom huzni ?

sd a kiképzõoszagnál gondolom xDDD

IfjuSkywalker
No pont erre akartam kilyukadni...hogy hamár fent van fire mastery miért nem fire imbjúzol.....😊

Tango...."Event time beginning: To be announced later" ergó:....morgó...

Lord Nomak
Menet közben kitaláltam, hogy most 64en vagyok és nem fogom elosztani sp-t 70ig. Szerencsére jövõhónap elején fizu ami egyenlõ silk vétellel vagyis mókus, ticket, skill visszahúzó.. 70ig elvagyok mint a befõtt a jelenlegi skillekel. Szal röviden mire 64rõl eljutok 70ig lesz majdnem 90k sp-m..

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Maala
ha +4en vagy +5 +6+7.... weapon elixirt (és lucky powdert) raksz rá, de failed, akkor +4re esik csak vissza a fegyó, nem +0ra.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

megtosz az áram xD

Maala
csodás, kifagyott a gépem. no most akkor cod2 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

datango
ahm, és mikor kezdõdik az event ?

--
astrallal kapcs. most ha egy +5 ös fegyón van astral az mit takar ? vagy hogy van ez ? lehet még huzni ? vagy mit is funkcijonál az astral ?

WuFraZselic
kitûnõen láttad 😊 de ha minden jól megy (márpedig menjen jól minden 😛) holnaptól fire imbue lesz ^^

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

IfjuSkywalker
Szvsz, sztem geciség, hogy nem somot adnak....mert sos+5-öt nem tudsz ugy elixirezni,h ne hulljon le rola a +5 (gondolom astralt nem adnak rá) De egy somot még lehetne pluszolni...szóval a bivaly nyalogassa érdes nyelvével a rohadékok orrlukát....<#gun>

IfjuSkywalker
Event még nem kezdödött. És hogy mit takar? -->tekerdd lejebb a SR bjelentkezõ ablaknál az info-t

datango
milyen event van most ez a 7 day .... ?
---
astral pontosan mire is jo ?

Maala
én beírtam, hogy "még nem jutottál akkor be", elindítottam sro-t, és elsõre beengedett. 😊

IfjuSkywalker
WuFra, jol láttam, light imbue-zol????

IfjuSkywalker
na, engem általában nem szokott beengedni csak órák után...lássuk most li lecc:-)

WuFraZselic
5 próba 5 dc to server 😊

egyébként vv, cod2 VAGY fürdés??? 😄 az utóbbi az nem VAGY alapu dolog 😄 az ÉS kötõszó jobban illene 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

én akkor mek CoD2 zni xD vagy fürödni ^^

gertrud
Aeger nehéz.. Én 30 perce próbálom XD

Lord Nomak
félórájakidobottazótanemjutokbe.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Maala
lényeg hogy még nem jutottál be. 😊

gertrud
Ámen^^

gertrud
Én most már semmiben nem reménykedem, egyszer talán kapok valamit XD Persze egy sos+5 vagy sos+8at el tudnék viselni XD De hogy mikor kapom meg... Mellesleg ha somot kapok azért jártam volna jobban mert arra még astrallal +5öt nem lett volna olyan gázos felnyomni, +7el meg nagyon atom lett volna XD Persze, még mindig fennt áll a kérdés, hogy sos+5(8:-)) vagy sima sos, azaz az event ideji szintem számít vagy az okt. eleji 64... Minden ki fog derülni "Near future" XD PErsze Joymax idõszámítás szerinti near future XD

Maala
+5 lett megint a blédem... végre, a 11. astrallal.

Tatyla
na most tényleg pipa vagyok két órája próbálok bejutni és semmi...
rohadt sárgákat felégetném napalmmal...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

A stun-os dolog lehet random is,nemtom. De van amikor hamar lejön. ÉS eddig akinél lejött hamar,annál volt fire shield.

70%-os fire shieldre gondoltam,az az emperor elõtti könyv utso szintje.69-es imbue-n is próbáltam,meg soldier-eken a burn-t,és nachalokon a zombiet. Mind1ik esetben levitte a status effektet,pedig fire reduce acc-on 35%,zombie 30%. Minden esetben néztük a szinten lévõ reduce értéket is. Akárhányszor számoltuk, MINDIG %-osan vette le a fire shield(acc az természetes).

Stun-t nem veszi le az korrekt,csak ahogy shaime mondta csökkentheti az idejét...és igen van amikor tök hamar lejön a stun, és megnéztük akkor volt ez,ha volt fire shield-je a srácnak.

lol
Sig 64+8 at kapott ? 😄

vmiért náha tök belagol Aege :S