Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
3Ds MAX :)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Kedves Mink írta
köszönet neki
Következõ kérdésed ugy is ez volna <#wink>#wink>
Akkor leirom, hogyan mûködik az egész. Magyarországról is lehet silket venni. Tehát a lényeg mindenképpen kell rendelkezned egy dombornyomott VISA, MASTERCARD vagy olyan kártáyval amit a PayPal.com elfogad. Semmilyen más kártya nem jó rá Visából sem jó a Visa elektron csak a Visa klassik. Silkroad.com-on sajnos simán Visával nem tudsz fizetni, mert Magyarországról nem lehet regisztrálni a Visa kártyádat a Silkroad oldal pedig csak a Visa.com-on regisztrált Visa kártyát fogad el. Tehát Magyarhonból egyenlõre csak a PayPalos fizetési mód marad.
Ha rendfelkezel a fenti kártyák valamelyikével banktól függõen 2-8 napot fog igénybe venni az ügyintézés. Bocs ha egy kicsit szájbarágós vagyok.
Tehát. Elsõ lépés ha megvan a kártyyád felmész a www.paypal.com oldalra. Itt regisztrálnod kell magad. regisztrálásnál nagyon kell ügyelned arra, hogy olyana adatokat adj meg amik valósak, illetve a bankkártyához tartozó adataokat és a számlaszámhoz tartozó adatok legyenek. tehát ha anyuka-apuka kártyájval akarsz fizetni, akkor a biztonság kedvéért az õ adataikkal kell regisztrálni, bár halottam olyat hogy elfogadták a regisztrációt, mivel a vezetéknév éa a lakcim megegyezett.
Amint a paypal oldalon regisztráltad magad ptt elõször Unverified státuszú leszel, mivel a bank megakar gyõzödni arról, hogy valós e a kártya e vagy nem. Ezt ugy fogja megtenni, hogy fog egy próba tranzakciót inditani és a számládat megfogja terhelni 1,50 Euróval ez nállam 350 ft körül volt, nem egy ökör ára. Elvileg ezt visszaadják azonban valszeg nem fog mûködni mivel magyarországróla paypallal egyenlõre csak fizetni lehet pénzt fogadni nem, de ennél több is veszett már.
A következõ lépés, hogy Verified legyél az, hogy meg kell várnod 2-4 napot amig a számládra megérkezik a terhelés. Azok vannak elõnyben akik rendelkeznek vagy internetes vagy mobilos bank ügyintézéssel, mert akkor rögtön meg tudod nézni azt a 4 jegyû számot amit a terhelés mellé a
paypal küld. ezt legkésõbb hó végén a számlakivonaton megkapod postai uton de ez lehet 1 hónap is gondolomk addig meg senki nem akar várni. tehát akinek nincs online banki hozzáférése az b 4 nap múlva balagjon be a számlavezetõ fiókjba ahol megfogják neki mondani azt a 4 jegyû számot, amit a paypal küldött a terhelés mellé. mnamármost ha megvan a 4 jegyû szám, akkor sinen vagy mint József Attila, addig nem.
Ezt a 4 jegyû számot kell bepötyögni a bankkárrtyaszámod mellé és onnan Verified ügyfél leszel tehát mint ebayon, mint máshol pl Silkroad tudsz fizetni.
Innen könyû a menet irány a Silkroad.com item melos része ahol rákattintasz a Paypal vásárlásra és ha be vagy jelentkezve és itt fontosd hogy a játékbeli Acc-oddal jrelentkezz be, hogy tudják hova akarod a silket rakni. Innen már csak kattingatni kell és a következõ belépésnél nállad lesz a megfelelõ mennyiségû silk.
Azt nem tudom hopgy meg lehet e csinálni, hogy bejelentkezel ismerõsöd acc.jával és neki veszel a te kártyádra a silket, de elképzelhetõ-
Remélem nem baj ha nagyon hosszú vltam, És remélem segítettem
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/
3Ds MAX :)
a sword+8 egyébként ha felalchemyázak szerintem jobb lesz mint ez a spear mondjuk csak magánvélemény
^^
Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/
Sig mennyié adta el? 😄
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
az csak 87 évig elég
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
így kell meg 100Mxezni a pénzed 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
meg az uj fekete rucim is eltröt és a pirosban kellet tolni 😞((
6 szerver ??? EU-s szerver ? D:
VV a pálcikánál nem az EXP-re kell menni normálisan kell tudni eltalálni >.<
+5-s spear? hányas danos? van vmi extra rajta?
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
meg van olyan pálcikás is amikor kapsz xp-t ami semmit sem ér xD 😄
powa egy gém +5 ös spírem mikor oda lett szomoru voltam (és fegyvertelen 😄) de karate woman megoldotta ^^
VV , 1+2 = ? gm quiz kapsz egy dobozt lucky dobozt ami ugy sem fog összejönni ha "upp"olod 😄
srogold.com is van ^^ majd ha holnap mész nézd meg 😄
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
kb 1-2 õill re ugrottam be oda és 1bõl 55 öt láttam ^^
asd
Aege-en egyszer bunwangos résznél megindult körbe-körbe egy 64+ trader meg hunter 4 vagy 5 csilivel. Na azok írtottak kicsikét ^^ Elég szép szám jött ki végére, hogy hány bot halt be, de már nem emlékszem sajna.
asd