Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
hát ennyi... az ember 2,5 órát tud aludni, aztán máris silkezhetnékje támad. 😄 12 óra game, vagy 15, és meg is van 67...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

QuickHUN
Még anyi változás történt,hogy már adhatunk el is mert már jön pénz paypalon keresztül a számlánkra,és visszakapjuk a 350 ft ot is terhelésnél!

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Blinkye
ZSír.. Úgy néz ki el tudom intézni,h legyen dombornyomi karim 😊 Szét goldticketelem az agyam 😄 MEg majmozom 😊

3Ds MAX :)

Maala
én Unverified vagyok és vettem már silket... 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
mag attack nem az igazi, mag rein szörnyû, dura is lehetne nagyobb... amúgy nem rossz... bár 1 lucky után a +7et bepróbálni... mind1, annyira télleg nem rossz 😊 (nem mintha érteném miért kellett 35M még a kard mellé lol. 😊)

Blinkye
Uhhh. Istencsászár vagy! Örök hála!<#eljen><#worship>

QuickHUN

Kedves Mink írta
köszönet neki

Következõ kérdésed ugy is ez volna <#wink>
Akkor leirom, hogyan mûködik az egész. Magyarországról is lehet silket venni. Tehát a lényeg mindenképpen kell rendelkezned egy dombornyomott VISA, MASTERCARD vagy olyan kártáyval amit a PayPal.com elfogad. Semmilyen más kártya nem jó rá Visából sem jó a Visa elektron csak a Visa klassik. Silkroad.com-on sajnos simán Visával nem tudsz fizetni, mert Magyarországról nem lehet regisztrálni a Visa kártyádat a Silkroad oldal pedig csak a Visa.com-on regisztrált Visa kártyát fogad el. Tehát Magyarhonból egyenlõre csak a PayPalos fizetési mód marad.

Ha rendfelkezel a fenti kártyák valamelyikével banktól függõen 2-8 napot fog igénybe venni az ügyintézés. Bocs ha egy kicsit szájbarágós vagyok.

Tehát. Elsõ lépés ha megvan a kártyyád felmész a www.paypal.com oldalra. Itt regisztrálnod kell magad. regisztrálásnál nagyon kell ügyelned arra, hogy olyana adatokat adj meg amik valósak, illetve a bankkártyához tartozó adataokat és a számlaszámhoz tartozó adatok legyenek. tehát ha anyuka-apuka kártyájval akarsz fizetni, akkor a biztonság kedvéért az õ adataikkal kell regisztrálni, bár halottam olyat hogy elfogadták a regisztrációt, mivel a vezetéknév éa a lakcim megegyezett.

Amint a paypal oldalon regisztráltad magad ptt elõször Unverified státuszú leszel, mivel a bank megakar gyõzödni arról, hogy valós e a kártya e vagy nem. Ezt ugy fogja megtenni, hogy fog egy próba tranzakciót inditani és a számládat megfogja terhelni 1,50 Euróval ez nállam 350 ft körül volt, nem egy ökör ára. Elvileg ezt visszaadják azonban valszeg nem fog mûködni mivel magyarországróla paypallal egyenlõre csak fizetni lehet pénzt fogadni nem, de ennél több is veszett már.

A következõ lépés, hogy Verified legyél az, hogy meg kell várnod 2-4 napot amig a számládra megérkezik a terhelés. Azok vannak elõnyben akik rendelkeznek vagy internetes vagy mobilos bank ügyintézéssel, mert akkor rögtön meg tudod nézni azt a 4 jegyû számot amit a terhelés mellé a
paypal küld. ezt legkésõbb hó végén a számlakivonaton megkapod postai uton de ez lehet 1 hónap is gondolomk addig meg senki nem akar várni. tehát akinek nincs online banki hozzáférése az b 4 nap múlva balagjon be a számlavezetõ fiókjba ahol megfogják neki mondani azt a 4 jegyû számot, amit a paypal küldött a terhelés mellé. mnamármost ha megvan a 4 jegyû szám, akkor sinen vagy mint József Attila, addig nem.

Ezt a 4 jegyû számot kell bepötyögni a bankkárrtyaszámod mellé és onnan Verified ügyfél leszel tehát mint ebayon, mint máshol pl Silkroad tudsz fizetni.

Innen könyû a menet irány a Silkroad.com item melos része ahol rákattintasz a Paypal vásárlásra és ha be vagy jelentkezve és itt fontosd hogy a játékbeli Acc-oddal jrelentkezz be, hogy tudják hova akarod a silket rakni. Innen már csak kattingatni kell és a következõ belépésnél nállad lesz a megfelelõ mennyiségû silk.

Azt nem tudom hopgy meg lehet e csinálni, hogy bejelentkezel ismerõsöd acc.jával és neki veszel a te kártyádra a silket, de elképzelhetõ-

Remélem nem baj ha nagyon hosszú vltam, És remélem segítettem

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Blinkye
ÛTes em tod mizu ha csináltatok OTP nél elektronikus számlát?

datango
Éljen a DA klán! mizujs? turbozok befele gameba

Blinkye
BAzzz... Ne írjatok ennyien,mert nemtom követni..<#szomoru1>

Blinkye
?

gertrud
Nos igen... Mi turbóztuk a swördöt, mielõtt eladtuk, a másik meg elég kifarmolt kari kapta meg, ergo sztem cserél majd 72+7-8ra takla bejöttével, én ellenben most kezdem farmot, mert som (ami sos+8 lett) miatt power levele volt, így 64 vagyok, de skillek 58asok (fire+heuksal, light 56) szóval nekem nagyon kellett ez a spear. Mellesleg 2:1 híbrid int vagyok és megvan a legtöbb heuksal skill, sok sp és energia lett volna átállni swördre, jó ez így^^

Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/

Blinkye
Ha nyitok az OTP nél elektronikus számlát akkor tudok silket venni nem? Hol is van ezekrõl magyar leírás?

shaime01
oovááúúúúúúúúúú majd jövök ^^

shaime01
+6-n legdurvább? +7-et szerintem probáld BE!

a sword+8 egyébként ha felalchemyázak szerintem jobb lesz mint ez a spear mondjuk csak magánvélemény

^^

gertrud
Nem eladtam, elcseréltem :-) 35 milla és ez a spear: http://img522.imageshack.us/img522/1213/sro2006101922012755jd7.jpg. Aege legdruvább spearje^^ Köszi Sky^^

Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/

sweech
persze hogy nálad van a hiba...a silkroad mindíg is a tökéletességérõl volt híres

Maala
te kuki, Cuteciacia meg Cranicola majma 400+ napig élhetett még kb 1 órával az "item mallos itemek játékon belüli eladásának megtiltása" elõtt. 😊 sajnos SS elveszett, vagy nem csináltam. :-/
Sig mennyié adta el? 😄

circa
Csak nekem ilyen f*s a game, 8kor kiléptem mert laggolt mint állat, most meg elõször valami C(5)öt magyaráz, aztán meg lassú mint a csiga és még be se enged(mondjk ez szokványos), de nekem már a hivatalos oldal is nehezen töltõdik be. Most nálam van gumbanc, vagy ti is érzékeltetek hasonlót?

gameplusz
Addigra nem is lesz már SRO 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Blinkye
😄DD

shaime01
mondjuk én csak 1xer legyek milliárodos csinálok egy majmot ami 10 évig él.. és eladom 500m-ért 😊

😞((( szegény
az csak 87 évig elég

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

shaime01
de csak
4761500 silket tud belöle venni 😞

Sig eladtza 😞((

Maala
AZTAQRVA... áll az alkut nézte vki? 😄
így kell meg 100Mxezni a pénzed 😄

Maala
felesleges, uncsi az egész. 😄 cak ha belépsz, akkor van kedved nyomni. 😄

Blinkye
Jahh csak pont abban az idõben nem tudtam gamelni 😊

Maala
rollbacknél mindenképp szopás. 😄

Blinkye
thx. Mennyire lehet jó ez a gold vásárlás? Mármint biztonságot nézve?

shaime01
210,63ft

Blinkye
Nem tudja vki menniy most egy dolcsi?

Blinkye
Szasztok.. Szerencsére nem buktam rollback nél 😊

Maala

WuFraZselic
na jó, leléptem, majd hétfõn érkezem, hf ^^ byez

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LeonSilver
Hát nekem se.Csak nyúbikat ... <#rolleyes>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LadyTulip
mennyit ér egy lv45 SOS female garment hat (steady6)? (xianon)<#buck>
bazeg eltört 😄 1ébként lehet csak +2 volt 😊
meg az uj fekete rucim is eltröt és a pirosban kellet tolni 😞((

6 szerver ??? EU-s szerver ? D:

shaime01
ksro-ban minden server easy ( mind a 6 >.> ) és hotan kb 3-4x terheltebb mint az itteni.

VV a pálcikánál nem az EXP-re kell menni normálisan kell tudni eltalálni >.<

+5-s spear? hányas danos? van vmi extra rajta?

Lord Nomak
ksro is ennyire kötsög és nem lehet belépni normálisan sémiii ?

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

de bot nem tud válaszolni szal kibaxák 😄
meg van olyan pálcikás is amikor kapsz xp-t ami semmit sem ér xD 😄
powa egy gém +5 ös spírem mikor oda lett szomoru voltam (és fegyvertelen 😄) de karate woman megoldotta ^^

shaime01
a powerlvl.com nem keyloggeres oldal csak egy szolgáltatás ^^

VV , 1+2 = ? gm quiz kapsz egy dobozt lucky dobozt ami ugy sem fog összejönni ha "upp"olod 😄

én is néztem már xD
srogold.com is van ^^ majd ha holnap mész nézd meg 😄

Lord Nomak
Megnézettem egyik csaj ismerõsömmel a powerlevel.com oldalt ( nehogy már én kapjak keyloggert =DDDD ). Durván van megcsinálva, küldettem át vele print szkrínt. Külön regiszrációs szektor, fizetési rendszer, táblázat kutyafasza.. Van minden, 8 játéknak kb, szal nem semmmi.. =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Hero ban sztem jó a GM quiz ^^ itt is kéne

jaja 😞((
kb 1-2 õill re ugrottam be oda és 1bõl 55 öt láttam ^^

Gondolom nincs még annyi bot report, hogy abból ki tudják szûrni kb az 1-2%-át és csak azokat bannolni :S, mert nagyon kis szám jönne ki...

asd

Carmang
Épp tegnap mondta egy csávó globalban RedSea-n, hogy a 4 új szerverrõl nem érkezik botlista. Hm, érdekes.

Hát protector nem sok mindent ér. Legalábbis nekem még soha nem sikerült bot-ot ölni vele. 😊
Aege-en egyszer bunwangos résznél megindult körbe-körbe egy 64+ trader meg hunter 4 vagy 5 csilivel. Na azok írtottak kicsikét ^^ Elég szép szám jött ki végére, hogy hány bot halt be, de már nem emlékszem sajna.

asd

QuickHUN
Na de jó fogamzok 😊
Bocsi