Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1 éve semmi komoly szinte nem volt :~\

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

trident
Szvsz biztonsági okokból nem lehet, de az biztos, hogy számos ötletet fel lehetne használni, hogy jobb legyen a játék, optimalizálva legyen.

Gyakorlatilag ha nem lenne online stallozás, akkor talán gördülékenyebb lenne a bejutás, a nyomi botterek meg mennyenek a picsba.-.-

Szvsz ezeken kívül érdemes lenne az item mailt bõvíteni, hogy többen akarják igénybe venni. Nagyobb bevétel = több fejlesztési lehetõség.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

nem is lesz SOHA benne ...

Lord Nomak
Arra lennék kiváncsi, hogy silk giftet mikor vezetik be. Mivel tiltottak az aranyért való itemek eladása, silk feltöltés stb.. De ha van egy ismerõsöm és van silk gift akkor mi lesz ? Átutalom neki a pénzt még accom sem kell megadnom hogy kapjak silket mert csak beírja nevem a helyére, nyom egy entert és kész.. Szóval a silk gift rendszerrel a saját szabályukat vágják agyon.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

ilyenem van csak nem ilyen 3d -s graffal 😄 snes gém vagy mi

Lord Nomak
Egyébként is ha találnék olyan embert aki képes silket feltölteni nem igényelném jövõhónapban mastercardot és nem lenne szükségem 250k számlakezdési díjra.. Szóval ezzel is megspórolhatnák nekem az idõt. Egy embernek lenne csak karija egy 50 fõs guildban mindenkinek tölthetne fel cuccokat, pl 500 silket de abból 50 az övé hányan vennék igénybe ? Mindenki ? Mekkorát szakítani joy ? 70%al többet ? jahogy ok.

Lord Nomak
Ha joymaxot felvásárolnám, szerinted beleugatnék abba ki tejel és ki nem ? Ezt a játékot alapból ingyenesre tervezték, item mall csak jött. Tehát, ha valamit kezdettõl ingyenesen indítok el akkor tovább is úgy üzemeltetem mivel van rá keretem, ergó nem kivételezek azokkal akik fizetnek. Mert tegyük fel, bottereket kirakom, kirakatom az árakat pedig 30%al csökkentem, plusz nem vezetem be az azonos kártyával való feltöltést több accra tiltását. Probléma megoldva lehet térdelni és szeretni. 😄

Carmang
alap ^^

1ébként hunti volt

shaime01
GRAAAAT VV 42 a kedvenc bowod! 😊))
mostmár csak az 52 meg a 64 a cél 😄

WuFraZselic
mért, ha 70es garmentes lenne, akkor megölnéd? 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

70 es armoros xD (Sig swordje)

WuFraZselic
van 😄

egyébként az a KentKiller sos+8 sworddel gondolom lvl 16os vagy 24es 😛

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

msn je van ? 😄

shaime01

és pont készülték megölni KentKillert 😄
(sos +8 swordos arc)

10 percig állok 1 helyben , megmozdulok reselni akarok erre dc ^^

WuFraZselic
Cat grat, nagyon jó az észjárásod 😄DD

na szal az a gond vele, hogy ugye HK-ban van gondolom vmi (en)joymax központ, és oda bekell járni néha utasitás stb blabla... csak gondolom megkapná a gm-séget akkor nem kezdhetne el bannolni, mert neki is szépen elmondanák, hogy ne bannold õket, mert õk tejelnek a legjobban nekünk... de remélem nem igy lesz! NORMÁL GM-EKET A NÉPNEK!

csak menjen el Aegen bunwangokhoz :\

Lord Nomak
ha több gm lesz és normálisak is nem csak vannak és kész egy darab botter nem lesz hidd el.. ezek akik most vannak mind gyökerek, ha csak 1 olyan embert felvesznek minden szerver mellé aki törõdik a játékkal nem csak a fizetésével 1 hét alatt egy kurva botter nem lesz =)

jah akkor te is hong kongi lennél xD

koli társ ? xD
off: bátyámnak volt Viet kolitársa 😄

WuFraZselic
egyik barát ha minden igaz megy GM-nek, mármint jelentkezik, HOng Kongi, hálát adnék Istennek ha megkapná a poziciót 😄DD asszem õ télleg bannolná a kedves bottereket, nemcsak igy hû meg ha 😊

Lord Nomak
hát, vásároljuk fel joymax corp.-ot adjunk magunknak gm jogot és bármikor felléphetünk

azért fordítva jobb lenne

Lord Nomak
azért jó hogy most már egyáltalán nem enged be 14-22 óra között mivel sro mindig népszerû témák között lesz sg-n =DD

WuFraZselic
mármint 15:10kor dobott ki, nem 3órája 😊)) szal kb 5 órája próbálok fel-feljutni...

Lord Nomak
Az lesz a nagy oltáls amikor a hibridek átveszik a hatalmat muhahahaha

már elõre látom hogy ViktorVector has killed Saytan in faszomtuggyahol

WuFraZselic
igen, jól mondtad, sõõt, tökéletesen: "amint belépek valamikor"
engem 3óra 10 körül dobott ki, azóta nem enged vissza 😊 ugyhogy szopjanak le 😉

Lord Nomak
Ja és tárgyak olyanok voltak, hogy 3 str, 2 int, 30% dura, 20% parry, 50-100 hp stb.. kicsit fura nekem hogy alapjáraton stoneal kalibrált cuccok esnek mivel eddig még soha nem volt ilyen de megszokható.. végre ha szar is valami adatokban nem kell npc-hez adnom mert ezek miatt viszik mint a cukrot =D

WuFraZselic
én ezeket a videjókat láttam 3hete-1hónapja kb, csak nemtom ki kalauzolt el oda... lehet hogy itt volt forumon 😄 de lehet hogy nem 8-|na mind1, kössz hogy linkeltél, jó volt ujra látni a saytanos moviet 😄 az nagy oltás lesz majd mwahahwaw

Lord Nomak
na igen, tegnapi drop szériám egyébként nem volt kissé sem elenyészõ ma, mivel yetizek ezért nem részletem mibõl hanyas esett de, 4 bow, 2 spear, 2 talizmán, 2 shoulder, 1 armor naci, 5 prot elixir, 2 shield elixir, 2 wep elixir, plusz dropolt aranyból összejött 10% alatt 1,3 mil.. azt hozzáteszem hogy a költségvetésem bõ 4 milre ugrott tablettek eladása után amibõl 3at el köveztem és mindegyik failed lett =DDDD na mindegy majd adom maradékot amint belépek valamikor ^^

Lord Nomak
senki sem linkelte még be õket, és mivel néhányan még a faq-t sem találják meg ézért gondoltam nem látták páran =D

WuFraZselic
ki???

WuFraZselic
mindig is az eszükért szerettük a dzsojmakszot 😊))

csak párhónapos múvik 😄

ui.: vki 42 lett ^^

WuFraZselic
jó, sos +7 sword meg +7 shield a hybrid intnél 😄DD azér csak egy "sima" +7 glavietól kapja az áldást, bár volt ott 10k+ critbe és tulélte a hybrid skac 😄 ááá dedurva lesz

Lord Nomak
Bõven jó =DD

gameplusz
Kolosszeum Isztambulban, okos.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Carmang
És milyen kegyetlen kevesen vannak a városban <#hehe>.

Lord Nomak
egyik movieban 10k nukeot nyomnak egymásba már azonos szintü playerek sos+7 spearrel meg mittomén.., glavies kap 3szor 10k-t és vígan rohangál lol

MALDITO en Ksro a címe..

shaime01
87%-s moving speed..hehe...

Lord Nomak
Nem akarok 600 linket berakni szóval youtube.com honlapon ksro szöveggel lehet szép moviekat nézni, már fél órája ezt teszem 😊

Lord Nomak
Saytan Múví

Hozzáteszem hogy az elején mikor futnak, lovagolnak az emberek hát lol.. Srác erölködés nélkül úgy lefutja a lovakat hogy 10 mp után már a képernyõn sincs =D

Lord Nomak

ájáj ezek a zenék 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

WuFraZselic
az Global Chat és item mallból lehet venni
lényege hogy nem csak egy adott "körben" lévõ pléjerek látják amit irsz all chatbe, hanem az egész szerver jangnatól a cave-en át hotanig 😊

Hyder
lehet félreérthetõ voltam, csak más mmorpg -knél így használtam a "yell" -t. amikor sárgával "üvöltenek" csak itt nem tudom hogy hívják sorry

azt hogy lehet?

Steam: [HUN]Feriggno

WuFraZselic
helyes fiam ^^