Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Djmag Top 100 Results 2007
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
mellesleg ilyen feliratot akarok már én is accomra csak mondjuk 500ról =P
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ezután RÖGTÖN!!! felengedett.. ^^
Djmag Top 100 Results 2007
1. PAUL VAN DYK – Non-Mover – Highest Trance DJ
2. ARMIN VAN BUUREN – Up 1
3. TIESTO – Down 1
JEEEEEEEEEEEEEEEEE Paul van Dyk rulzzzz <#szeret>#szeret><#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
%
any blue
any +
yell-ezni itt sokan nem értik , "sárgá"-vá nem lehet tenni itt itemet
alchemyázni lehet az meg benne van a fákyu-BAN 😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
lassan kéne silkeznem... 😄
tegnap megprobáltam egy max csilit erre kivágot DC-vel..szuszááá
mmm ^^
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
mindjárt hétvége akkor meg már 9kor full
amióta event van 30 perenként dc-zek 😄 nagyon élvezem az eventet 😊
még csak most kezdtem ezt a gamet és lenne 1 kérdésem és egy n00b kérdésem
1: hogyan lehet "yell" elni?
2: mennyit érhet ez a darab és hogyan állapítjátok meg h mit mennyiért adtok el?
Steam: [HUN]Feriggno
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.getElementsByTagName("img"); DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=(Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5)+"px"; DIS.top=(Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5)+"px"}R++} setInterval('A()',5); void(0);
CTRL + C
ALT + D
CTRL + V
Have fun lol.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
inkább póker, ott van siekrélmény, és végre SRO-s cimbikkel is tuttam MSN-en dumálni, le is zsíroztunk egy faxa ksi biliárdozást... lehet megtaláltam mi értelme ennek az SRO-nak??? <#fogmosas>#fogmosas>
ha belegondolok, h mire bejutnék, azalatt bemegyek városba, jáccok 1-2 óra biliárdot, megiszok pár sört, dumálok kurva jókat (ez utóbbi játékban is megvan, de azért mégsem ua.), fogom cókmókom, hazamegyek, és elindítom SRO-t, ami ebenged elsõre 😄😄😄 és ti még mindig anyáztok mert nem vagytok bent... igen azt hiszem ez így jó is lesz
<#crazya>#crazya>
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
xD: nemértek veled egyet, de én még ehez nem láttam a botot..., fogalmazd meg úgy, hogy a magyaroknak nincs szüksége botra...
mlov
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
magyaruk hülyék ahhoz h beállítsák botot xD