Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gameplusz
Oakenfold rulz 😛

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Lord Nomak
Látom van izlésed ám =) Oakenfold visszaesett 3 helyezést :\ most csak 14. =|
Djmag Top 100 Results 2007

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Hiányzol hát, bár most úgy se nagyon tudlak zaklatni mivel guildban nem vagyok és online se vagyok.. visszalépni meg nem akarok =D
mellesleg ilyen feliratot akarok már én is accomra csak mondjuk 500ról =P

shaime01
this right here it's payback
from way back I dont play that
lálá

shaime01
jutt eszembe nomak most ne ,hogy hozzámszolj meert tiki lesz😄

WuFraZselic
höhö ^^ Dyk mostanában egyértelmûen a legjobb 😄 bár nekem akkor is Oakenfold a kedvenc 😛

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

shaime01
már tök rég silkeztem wáhááháá NOMAK neked ugyi s hiányzok.. azért lol...

ezután RÖGTÖN!!! felengedett.. ^^

Lord Nomak
OFF:

Djmag Top 100 Results 2007

1. PAUL VAN DYK – Non-Mover – Highest Trance DJ
2. ARMIN VAN BUUREN – Up 1
3. TIESTO – Down 1

JEEEEEEEEEEEEEEEEE Paul van Dyk rulzzzz <#szeret><#eljen><#vigyor2>

shaime01
NAH SILKEZÜNK!! 😊

shaime01
lv
%
any blue
any +

yell-ezni itt sokan nem értik , "sárgá"-vá nem lehet tenni itt itemet
alchemyázni lehet az meg benne van a fákyu-BAN 😊

Hyder
erre tud valaki valamit?

Steam: [HUN]Feriggno

Tatyla
szerintem event idejére átálok az éjszakai game-re semmi esélyem bejutni...<#szomoru1>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

shaime01
youtube-rol van

told be gif be vagy jutubra 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

shaime01
bocs a szar minõségért vidbõl vettem ki ^^

de csak VV-nek 😄

shaime01
hehe ^^
lassan kéne silkeznem... 😄
tegnap megprobáltam egy max csilit erre kivágot DC-vel..szuszááá
mmm ^^

datango
áá uj ápdét ide vagy oda , még a video felbontást is elálította 😞

LeonSilver
190 perce nembírok vissza menni.Hogy az a a többi cenzúrázva

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Magyar oldal / Fórum

datango
1.062 pecsem volt fent :S most meg egy halom ápdét!😊

datango
off: mikor lesz a szalcsi sütés? :S

gertrud
Mehetek én is? XD

Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/

Hyder
még 1 kérdésem lenne

hol találok a NETen jó build-eket?

LeonSilver
Ha nem tesz valamit ez a qrva joymax akkor hamarosan csak a botterek maradnak a szervereken.Nagyon kezd elegem lenni belõle pedig még csak 1 hónapja kezdtem...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

WuFraZselic
ez vicc de télleg, déli 12kor minden szerver crowded, 1 hónapja 2ig bármikor belehetett jutni... ha nem lépsz fel 10ig, akkor szopod a brét, ez nagyon gáz... ja bejutok, 20 percre rá dc to server (remélem még meg is haltam...) és a szobában 7db botter van, az 1ikük dropolt is egy 68as SoS protector gatyát... abból a giantból amit én kezdtem el ölni... elegem van már ebbõl :S

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

DAcafat
egyre brutálabb a bejutás 12tól tele a szerver 😞
mindjárt hétvége akkor meg már 9kor full
amióta event van 30 perenként dc-zek 😄 nagyon élvezem az eventet 😊

Hyder
szisztok

még csak most kezdtem ezt a gamet és lenne 1 kérdésem és egy n00b kérdésem

1: hogyan lehet "yell" elni?
2: mennyit érhet ez a darab és hogyan állapítjátok meg h mit mennyiért adtok el?

Maala
\o/ éjjel 1kor elment a netem, most jött vissza. legalább aludtam 1 kicsit ^^

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

LeonSilver
DC valamint Emil ruleZ...

trident
Nem. Azért tettem szmájlit a végére.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

shaime01
most mi a bajod? az ,hogx válaszoltam?

LeonSilver
Mármint melyik részével // mivel nem értesz egyet??

én meg a space-t, mert az X-tõl már visszatört a hüvelyujjam... a göjgõ meg valahogy nem esik kézre (fõleg amikor félkézzel játszok, pl giant ellen 😊 )
Lord Nomak
OFF:

javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.getElementsByTagName("img"); DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=(Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5)+"px"; DIS.top=(Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5)+"px"}R++} setInterval('A()',5); void(0);

CTRL + C
ALT + D
CTRL + V

Have fun lol.

trident
Tekintve hogy nem emlékszem erre a faq-ban, és tartok tõle hogy kedves szüléd nem úgy hozott a világra, hogy már a bankkártyád kódját pötyögted, hogy silket vegyél gondoltam ennél kultúráltabb válaszra is számolhatok. Tekintve hogy áldozatos munka és erõfeszítés után én is tisztességesen kérdeztem.😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Kavácska
nekem meg megjelenik már start gomb, szóval elvileg fut, de még nem vitt rá lélek h rákatt 😛

inkább póker, ott van siekrélmény, és végre SRO-s cimbikkel is tuttam MSN-en dumálni, le is zsíroztunk egy faxa ksi biliárdozást... lehet megtaláltam mi értelme ennek az SRO-nak??? <#fogmosas>

ha belegondolok, h mire bejutnék, azalatt bemegyek városba, jáccok 1-2 óra biliárdot, megiszok pár sört, dumálok kurva jókat (ez utóbbi játékban is megvan, de azért mégsem ua.), fogom cókmókom, hazamegyek, és elindítom SRO-t, ami ebenged elsõre 😄😄😄 és ti még mindig anyáztok mert nem vagytok bent... igen azt hiszem ez így jó is lesz

<#crazya>

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Tatyla
engem 19.07-kor dobott le runtime erroral azota is próbálok fellépni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Maala
vagy X... én utóbbit használom. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

shaime01
GÖjGÕÕ

trident
A képernyõ alján lévõ hotkeys sorban mi az elsõ hely szerepe? Az "M"-mel jelöltre gondolok. <#vigyor3>

Lord Nomak
2 órája nem tudok belépni pedig próbálkozom, 1 órát végig, az utóbbit minden 10 percben kétszer. jejejejeeee majd 1kor bemegyek játszani 1 órára kurvajó

Niimo
biztos fasza a patch.... de bejutni lehetetlen... a faqbqn még mindig ni a "farmolásról" leirás... bár már értem.... utálom a csótányokat.....

xD: nemértek veled egyet, de én még ehez nem láttam a botot..., fogalmazd meg úgy, hogy a magyaroknak nincs szüksége botra...

mlov

LeonSilver
A francot.Én is használtam l2-ben a walkert.Itt nem mert ezzel lenne kedvem játszani.Csak így kívülrõl viszonylag nehéz...

Sir Quno Jedi
Én leszokóban vagyok, már hetek óta nem léptem be a játékba! Jó úton járok, vagy ez itt nem az anonim ... klubja?! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

sok a gold miner -.-
magyaruk hülyék ahhoz h beállítsák botot xD

LeonSilver
Ja.Bocsánat ha valakinek a mimóza lelkébe gázoltam volna.<#fogmosas>

shaime01
lesz ez még igy se😊
majd re

LeonSilver
Az a legszomorúbb ebben az egészben, hogy aki normálisan szeretne játszani az a tetves kibaszott ebayes botter szarjancsiktól nemtud.

shaime01
megprobálok egy 5 csilit egyedül ox-al.. hátha.. drukkolni 😄

Lord Nomak
Tradenél egyébként dr-be futottam velük össze, aztán Fork lecsapott, utána xhuang tisztázta a dolgot, res nem volt go hotanból vissza lóval. Jövök, cuccom sehol. Fork jön megyek tovább jön oxal benne voltak cuccaim látta elértem az oxot droppolta belõle cuccaimat, felvettem, ferryig bekísértek onnan meg már egyedül mentem tovább.. Rendes volt hogy felszedte mások ne vigyék el.