Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tehát azt írja ki hány emebren van buff ??
vagy rá vigyáznak ? :\

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

shaime01
buff? inkább csak priest aki vigyáz a többiekre

baszod ez is pléjer ? 😄

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

sweech
kell :C

xDDDDDDDDDd

Pedig ez lol. xD

shaime01
mien szar lehet már... a csávó nagyba üti odajön egy nuker és le ks-eli
😄

30 ason sztem ez sok :S

shaime01
event..

cép nagy

sweech
az a nyúl kurvára illik ám a silkroadba

madát adja questet? 😄

nyuszi rontja az összhatást 😊))

ban plz ez a monci -.-

trendi gatyó rulz xD

shaime01
mmm ez a click&buy nem is hülyeség mondjuk akkor is pp.com rulz 😊

most nekem is menne,ha fel tudnék lépni.....
egyszerüen hihetetlen hogy fullosan tele állandoan a szerver.
kitalálhatnának egy beléptetö figyelö rendszert mint a Wow-ban.
ott ha belépek és tele a szerver,kiirja mikor tudok belépni,mennyit kell várnom mig sorra kerülök,de felvesz 1 listára,és tuti beléphetek kicsit(sokat) késöbb

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

LeonSilver
Tegnap 1* volt ilyen rántájmos lószar.Ma eddig már 4*.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

felét nem értem de vicces xDDDD
^^^^^^^^^^

nekem már igen =)

nekem nem megy.

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

nektek most jó az sro ? XD

figy joymax lusta ^^
anno 2 HETES inspection alatt rakta be GameGuadrd- ot ami egy elõre megírt vmi csak le kell tölteni xD

DAcafat
fel kelsz hajnal 3kor és talán fel jutsz és akkor nyomhatod olyan 8ig aztán 9tõl nem sok esély van be jutni 😞

LeonSilver
Egyébként Ti nemérzitek úgy, hogy kissé túlzás ez az event szerü izé??
Álltak cirka 14 órát a szarverek.Adhattak volna mindenkinek mondjuk 2darab 1 napos gold tikettet és jónapot.Ez, hogy 1 hétig megy szerintem túlzás.Fõleg, hogy alig lehet kihasználni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
10 óra után szinte lehetetlen.
Én 6 óra elõtt simán felmentem.Aztán egyszer levágott olyan 8 óra körül.Utána még simán fellehetett jutni.Ilyenkor már csak szerencsével.

datango
télleg nem lehet felmenni, 😞(( pedig gondoltam péntek reggel csak nem tulterhelt :S ...
---
a kép amit linkeltél arany béka jelenik meg ! 😊

LeonSilver
Kedd vagy szerda.
Felmenni már szokás szerint nemlehet.

Szegény ember kissé kikattant... nem véletlen.

datango
balfék kérdés event meddig tart???

Hali! 1hétig nemvolt gépem ma már van ujra kell rakni mindent ez sikerült is,DE a SILKROAD ot mikor felraktam átirtam hostot de nemindul
😞 vki vmi 5let? Jól jönne a help..
LeonSilver
ekszplórerrel nekem sem jött be de fájerfokszal igen 😉

Értem.Akkor eddig tudatlanok voltunk.Most már legalább nem hülyén halunk meg.Köszönjük néked joymaksz 😊

Lord Nomak
Ez kérlek eddig a kérdõjeles hiba volt, most már ki is írja mi a baja.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Hyder
pls valaki help ebben #27157<#worship>

Steam: [HUN]Feriggno

Hát ez nagyon tetszett, jót nevettem az biztos! 😊))

Amúgy véleményem szerint is valamit megberheltek a skill-ekkel, mert sokszor késleltetve lövi el a kari a skill-eket, meg nem is ugy mûködnek mint rég. Pl, míg régen 3 skill egyszeri elnyomása nem okozott gondot, hát most igencsak gondolkozik a gép, hogy azt az egyet is engedélyezze-e! lol

Majd jól szétrúgom a seggét, amikor valaki Mujigit üt és még rászalad vagy 2, hozzátenném full intes karira, akkor csak anyázik az ember, ha nem tudja ellõni világokat romboló nuke-jait. <#vigyor2>

Blinkye
<#eljen> Jó ötlet lenne szerintem is!!!

LEON: nem látszik a kép 😊 Nekem amúgy olyan van a peccs óta,h eltünik a futás skillem és újra kell varázsolni.. nemtom miért... Eddig nem volt ilyen.. (adott idõn belül) MEg a többi skill is ha még1x rányomok eltünik.. Eddig csak a Wallok voltak ilyenek,h akkor eltünik ha még1x "varázsolod"

3Ds MAX :)

LeonSilver
Nektek szokott ilyent csinálni????
Nekem mióta ez az új peccs van azóta kezdte el.

A joymaksz meg bekaphassa.
Ha nagyon akarna a botok ellen tenni akkor azt szerverenként 2-3 gm-el megtudná tenni.
Én voltam l2free szerveren botterfogó gm (igaz nem több ezren voltak) és elhihetitek, hogy 2-3 emberrel simán lehetne felügyelni a dolgot.Csak annyi kellene, hogy azok akik a botterek elkapásával vannak megbízva azok ismerjék fel a bottert.

trident
Jópáran vagytok itt masszív tapasztalatokkal, konstruktív ötlettekel. Tudom, kissé naív az ötlet, de akár össze is lehetne szedni struktúráltan a konstruktív ötleteket, ideákat, vélemyéneket egy emailben, amit addig lehetne küldeni a Joymaxnak, amíg nem reagál...

Akár balance, akár optimaizáció kérdésében, de akár a játékmenetre is döntõ ötleteket lehetne összeállítani. Mivel jelentõs arányban van igénybe véve a kliens gépe, lehetne egyedi aréna/dungeon, ahol csak partyban lehetne belépni és minden partynak lenne generálva egy-egy aréna/dungeon.* De biztos nektek is lenne ötleteket, amivel fel lehetne dobni a játékélményt, csökkenteni a farmolásból/grindbõl származó egyhangúságot, új dolgokat bevetni, jól pofánverni a bottereket, protestálni a gigalag/dc ellen...^^
Biztos lenne arra is javaslat, mi lenne még érdemes az item mailbe...
(nagy elõnye a sro-nak, hogy nem kötelez arra, hogy csak partiban nyomulj, tudsz boldogulni egyedül is, ezért sem próbáltam ki még a GW-t, ezért szenvedek én is sokszor, hogy bejussak, és nyílván nem vagyok egyedül)

Én nem szidom a Joymaxot, egy korrekt kis játékot rakott össze, ami ingyenes, de ezért vagy ennek ellenére so dolog van, amin lehet és kell csiszolni.

Van egy társaság -fanok- is akik ebben érdekeltek, szvsz érdemes lenne belevágni. Ötletek és fordítók kellenek csak. Tartok tõle, hogy "itt" ebbõl nem lenne hiány! 😊

Csak azért dobtam fel ezt az egész gondolatot, mert korábban is vettem részt zárt, meghívásos/jelentkezéses béta teszttekben, illetve mivel keés az idõm, megválogatom, hogy szabadidõmet mivel töltöm. Szerintem ti is így vagytok vele, mert nekem az jön le a topikból, hogy nem kockultok, mindenkinek megvan a stabil habitusa és véleménye. Erre pedig lehet építeni.

Vagy mittomén...Droútkoszoroú. 😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Blinkye
Nemtom mi volt tegnap.. Ovi szünet? Reggel 10 kor is éaggolt egy picit... Most akkor szerdáig tart az event?

Blinkye
Yee.. Megléptem 30-at. Végre van nuke-om. Kurvajó. velem egszintû 2 nuke, vagy egy nuke1ütés 😊 nagyonállat 😊 Simán gyakok 34-es virágot 😊 MEgpróbálom a yehovákat. bár 1,2K HP val elég karcos... Amúgy a SOS szett ad HP-hoz 100 at kb

Lord Nomak
Röviden nézd a képet és buzi bug vagy nemtom. De eltûnt a cuccom.

Lord Nomak

Történet:

Annó a régi szép idõkben volt egy +3as shield egy teljesen átlagos. Miután a shieldet sikerült +5re feltenni elsõre és örülni neki, és élvezni míg lehet, nem tartott sokáig az öröm, mert akkor jött a durability stone, miután õ élvégezte feladatát és 80% durabilityt tett eme csodás shieldre, büszke és bátor tulajdonosa úgy érezte a mai nap már csak sikerekben gazdag lehet, de ekkor jött a critical csökkentõ stone. Miután az alkímia nem sikerült és büszke shield büszke tulajdonosa vetett egy pillantást inventoryra és nem találta shieldjét pánikba esett. Kereste mindenhol ahol lehetett, de nem találta. Egy bug elrabolta vélhetõleg. Ezzel tulajdonosa majdnem 18 mil aranyat kidobott az ablakon. Ekkor fordult minden rosszra, csak állt és várt és döbbentségtõl szóhoz nem jutó szépséges shieldet sirató férfi úgy gondolta vesz egy sima shieldet ha már védelme többé nem lesz csodás. Megtörtént a beavatás, kézbe került az új szerzemény. Majd jött 1 elixir, majd még egy, ez így ment 27 elixirig. Szerencsének mondható, hogy ebbõl csak hetet kellett vásárolni, plusz lucky powdereket abból viszont mind a 27et. Majd mikor nem sikerült már a +2 se szinte, ekkor botlott bele egy emberbe, ki vett neki egy shieldet, ezzel tartozását immár két fõre növelte, egyiknek 3 milel másiknak 1,5 milel. A döbbentségtõl hogy tartozásba verte magát hirtelen benézett kis dobozába és látta, hogy eladható dolgok közül maximum 1 mil jön össze, kis hátizsákjában meg a fele található ennek. Ezért mindent megfontolva szépen és kultúráltan ÚGY ELKÜLDTE A KURVA ANNYÁBA MÉG A JÓ ISTENT IS. Hogy, neki, a mindenségnek haragja C+ erroral sulytotta.
Mindent egybevetve, 2 nap alatt 29 milló aranyal lett kevesebb az ember vagyona ebbõl aranya 8 millió volt a többi már-már eszmei érték, és még adósságba is verte magát. Ezek után bevett két xanaxot két adag ketamint és nyugovóra tért.

HencStein
Régen volt a forumba beirva 1 hackelt ksro (amibbe már benne van eu-is) szerver amit a németek vagy kik nyomatnak annak a cimét nem tudja valaki?
Aki tudja plz irja be ide vagy küldjön 1 privit thx

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

sweech
ki kéne tenni a sok ázsia köcsögöt 😛

HencStein
NEmcsak a bottereket kéne kirakni hanem a stall karikat is mert azokbol is van elég ... de belehetne hasonlo ujitásokat is vezetni mint a wowba hogy
warehouse és akkor csak beirja az ember mit akkar és már meg is vesszi nem
llenne akkora lag a városok ba megstb...

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

shaime01
ejj de félre néztem 35k-t ^^
ehez még jön +12k +még +7k ami most van szóval majdnem 50-60k ... wihihi

shaime01
Ha Vgyuri oldala nem hazudik akkor

lv51-57 farmolás penonoknál ami ugyebár elégé jó mert sok drop jó exp még farmal is meg sokan vannak + ticket ~70k sp jön össze.. mmmm akkor FARMOLJUNK 😄

shaime01
de!
meglépted a 42-t 😄