Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy rá vigyáznak ? :\
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

egyszerüen hihetetlen hogy fullosan tele állandoan a szerver.
kitalálhatnának egy beléptetö figyelö rendszert mint a Wow-ban.
ott ha belépek és tele a szerver,kiirja mikor tudok belépni,mennyit kell várnom mig sorra kerülök,de felvesz 1 listára,és tuti beléphetek kicsit(sokat) késöbb
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
^^^^^^^^^^
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
anno 2 HETES inspection alatt rakta be GameGuadrd- ot ami egy elõre megírt vmi csak le kell tölteni xD
Álltak cirka 14 órát a szarverek.Adhattak volna mindenkinek mondjuk 2darab 1 napos gold tikettet és jónapot.Ez, hogy 1 hétig megy szerintem túlzás.Fõleg, hogy alig lehet kihasználni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én 6 óra elõtt simán felmentem.Aztán egyszer levágott olyan 8 óra körül.Utána még simán fellehetett jutni.Ilyenkor már csak szerencsével.
---
a kép amit linkeltél arany béka jelenik meg ! 😊
Felmenni már szokás szerint nemlehet.
Szegény ember kissé kikattant... nem véletlen.
😞 vki vmi 5let? Jól jönne a help..
Értem.Akkor eddig tudatlanok voltunk.Most már legalább nem hülyén halunk meg.Köszönjük néked joymaksz 😊
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Amúgy véleményem szerint is valamit megberheltek a skill-ekkel, mert sokszor késleltetve lövi el a kari a skill-eket, meg nem is ugy mûködnek mint rég. Pl, míg régen 3 skill egyszeri elnyomása nem okozott gondot, hát most igencsak gondolkozik a gép, hogy azt az egyet is engedélyezze-e! lol
Majd jól szétrúgom a seggét, amikor valaki Mujigit üt és még rászalad vagy 2, hozzátenném full intes karira, akkor csak anyázik az ember, ha nem tudja ellõni világokat romboló nuke-jait. <#vigyor2>#vigyor2>
LEON: nem látszik a kép 😊 Nekem amúgy olyan van a peccs óta,h eltünik a futás skillem és újra kell varázsolni.. nemtom miért... Eddig nem volt ilyen.. (adott idõn belül) MEg a többi skill is ha még1x rányomok eltünik.. Eddig csak a Wallok voltak ilyenek,h akkor eltünik ha még1x "varázsolod"
3Ds MAX :)
Nekem mióta ez az új peccs van azóta kezdte el.
A joymaksz meg bekaphassa.
Ha nagyon akarna a botok ellen tenni akkor azt szerverenként 2-3 gm-el megtudná tenni.
Én voltam l2free szerveren botterfogó gm (igaz nem több ezren voltak) és elhihetitek, hogy 2-3 emberrel simán lehetne felügyelni a dolgot.Csak annyi kellene, hogy azok akik a botterek elkapásával vannak megbízva azok ismerjék fel a bottert.
Akár balance, akár optimaizáció kérdésében, de akár a játékmenetre is döntõ ötleteket lehetne összeállítani. Mivel jelentõs arányban van igénybe véve a kliens gépe, lehetne egyedi aréna/dungeon, ahol csak partyban lehetne belépni és minden partynak lenne generálva egy-egy aréna/dungeon.* De biztos nektek is lenne ötleteket, amivel fel lehetne dobni a játékélményt, csökkenteni a farmolásból/grindbõl származó egyhangúságot, új dolgokat bevetni, jól pofánverni a bottereket, protestálni a gigalag/dc ellen...^^
Biztos lenne arra is javaslat, mi lenne még érdemes az item mailbe...
(nagy elõnye a sro-nak, hogy nem kötelez arra, hogy csak partiban nyomulj, tudsz boldogulni egyedül is, ezért sem próbáltam ki még a GW-t, ezért szenvedek én is sokszor, hogy bejussak, és nyílván nem vagyok egyedül)
Én nem szidom a Joymaxot, egy korrekt kis játékot rakott össze, ami ingyenes, de ezért vagy ennek ellenére so dolog van, amin lehet és kell csiszolni.
Van egy társaság -fanok- is akik ebben érdekeltek, szvsz érdemes lenne belevágni. Ötletek és fordítók kellenek csak. Tartok tõle, hogy "itt" ebbõl nem lenne hiány! 😊
Csak azért dobtam fel ezt az egész gondolatot, mert korábban is vettem részt zárt, meghívásos/jelentkezéses béta teszttekben, illetve mivel keés az idõm, megválogatom, hogy szabadidõmet mivel töltöm. Szerintem ti is így vagytok vele, mert nekem az jön le a topikból, hogy nem kockultok, mindenkinek megvan a stabil habitusa és véleménye. Erre pedig lehet építeni.
Vagy mittomén...Droútkoszoroú. 😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Történet:
Annó a régi szép idõkben volt egy +3as shield egy teljesen átlagos. Miután a shieldet sikerült +5re feltenni elsõre és örülni neki, és élvezni míg lehet, nem tartott sokáig az öröm, mert akkor jött a durability stone, miután õ élvégezte feladatát és 80% durabilityt tett eme csodás shieldre, büszke és bátor tulajdonosa úgy érezte a mai nap már csak sikerekben gazdag lehet, de ekkor jött a critical csökkentõ stone. Miután az alkímia nem sikerült és büszke shield büszke tulajdonosa vetett egy pillantást inventoryra és nem találta shieldjét pánikba esett. Kereste mindenhol ahol lehetett, de nem találta. Egy bug elrabolta vélhetõleg. Ezzel tulajdonosa majdnem 18 mil aranyat kidobott az ablakon. Ekkor fordult minden rosszra, csak állt és várt és döbbentségtõl szóhoz nem jutó szépséges shieldet sirató férfi úgy gondolta vesz egy sima shieldet ha már védelme többé nem lesz csodás. Megtörtént a beavatás, kézbe került az új szerzemény. Majd jött 1 elixir, majd még egy, ez így ment 27 elixirig. Szerencsének mondható, hogy ebbõl csak hetet kellett vásárolni, plusz lucky powdereket abból viszont mind a 27et. Majd mikor nem sikerült már a +2 se szinte, ekkor botlott bele egy emberbe, ki vett neki egy shieldet, ezzel tartozását immár két fõre növelte, egyiknek 3 milel másiknak 1,5 milel. A döbbentségtõl hogy tartozásba verte magát hirtelen benézett kis dobozába és látta, hogy eladható dolgok közül maximum 1 mil jön össze, kis hátizsákjában meg a fele található ennek. Ezért mindent megfontolva szépen és kultúráltan ÚGY ELKÜLDTE A KURVA ANNYÁBA MÉG A JÓ ISTENT IS. Hogy, neki, a mindenségnek haragja C+ erroral sulytotta.
Mindent egybevetve, 2 nap alatt 29 milló aranyal lett kevesebb az ember vagyona ebbõl aranya 8 millió volt a többi már-már eszmei érték, és még adósságba is verte magát. Ezek után bevett két xanaxot két adag ketamint és nyugovóra tért.
Aki tudja plz irja be ide vagy küldjön 1 privit thx
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
warehouse és akkor csak beirja az ember mit akkar és már meg is vesszi nem
llenne akkora lag a városok ba megstb...
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
ehez még jön +12k +még +7k ami most van szóval majdnem 50-60k ... wihihi
lv51-57 farmolás penonoknál ami ugyebár elégé jó mert sok drop jó exp még farmal is meg sokan vannak + ticket ~70k sp jön össze.. mmmm akkor FARMOLJUNK 😄