Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
senki nem mondta nektek hogy játszatok -.-

Szasztok!Vazze!Egy nagy halom szar ez az egész ki*aszott "játék"!Vasárnap reggel az összes szerver:CROWDED!Hát a kurva anyját a Joymaxnak!!!!Eddig azért hétvégén reggelente be lehetett jutni.De most?????A sok kis köcsög nyomul,mint a barom!Ázsia,amerika hajrá!!Hogy szopnának lovat!!Meg a törökök!Na,hát azok halálosak.A Joymax is.Nemhogy egyre jobb lenne a gamma,egyre szarabb!!!Ez az "event"is rosszul sült el!Nemtudom,ha azok,akiknek majmuk,tekercsük van,perre mennének ellenük,hogy nem tudnak bejutni,ergo elbasszák a pénzüket,hogy állna a szája a Joymaxnak????

Blinkye
Kalap szar az egész.. Event van és egyszer tudtam játszani 2 órát.. LEszarom már az egész gémet... ahogy bejutok törlöm a karim a faszba.. vagy még csinálok sokat,h a szopjon a joymax

3Ds MAX :)

IfjuSkywalker
...jah és VV, kímélj meg a poénos megjegyzéseidtõl...."az vesse rá az elsõ követ, aki nem vétkes közületek...." Párkány RLZ<#wave><#kocsog>

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

IfjuSkywalker
...no persze ittasan a piros is rózsaszín :-)<#idiota>

IfjuSkywalker
az efféle HSZ-eket kéretik törölni....mindenki szív a bejutással, a mákosok ez esetben legalább probálják azt kamuzni,h õk sem jutottak be....igy nem keltenek irigységet az olyanokban, mit én, aki éjjel fél 2kor sem jut be a szerverre.....<#violent>

LeonSilver
Nekem ma jól ment ez az izé.
Reggel olyan 6-7 óra körül volt egy dc-m de a második próbáklozásra vissza engedett és most jöttem le csak azért mert kissé elfáradtam 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Lord Nomak
Ez a játék minõség egyre jobban egy kupac szarra hasonlít. Most már úgy van ha reggel 10ig nem jut be az ember hétköznap akkor utána se fog nagyon, de ha bejut lag mentes akár estig a game ha nem dobja ki. Hétvégén meg se próbálok játszani szóval azt jellemezni nem tudom.
Lehet ezért kéne pénzért eladni karimat a picsába.. =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Demila
..,dejó , Aegén egy DC-ig lehet játszani <#shakehead> áááhh...

X-bow Apollo

Gyerekek C++ -val mit lehet kezdeni?
Mármint a történet 😄
Van egy barátom akinél a következö a helyzet! : ujratete a silkroadot updétel startra katt és egybõl a GameGuird után C++...
Winfos is tet ujra meg minden szart deh hallot a dolog aki tud help az pls irjon 😊

Hallo!

Már megint baszkódnak vmit a serverekkel?

LeonSilver
Akkor még nem mert a sok szart amit a tetves botterek összefarmolásztak elkell adni.Most is azért nehéz bejutni (többek között) mert kb. 2* annyi az árus mint event elõtt, hogy azokról már neis beszéljünk akik (mivel nehéz bejutni) benthagyják a karrakterüket.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

datango
ne reméld ... utana is telt ház lesz 😞 csak gássz hogy nemlehet még idõtlen idõbe is pl hajnalba se már jáccani 😞

DAcafat
reggel 8kor ki vágot azóta nem lehet vissza menni de nem is erõltettem
már csak 3 nap az event és utána talán jobb lesz a helyzet remélem

datango
hehehe, na látod ezé nem keltem én korán amugy is az elöbb keltem! :S hihii hehe , állandoan fullos a troy 😞((((

ezek a külföldi screenshootok honnan vannak??? Pm be vagy vlm!

botforum.co.cc :p

IfjuSkywalker
Aegeére lehetetlen bejutni...szó szerint LEHETETLEN!

HencStein
Senkinek nem jutot eszébe mi volt a tört silk servernek az oldala?

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Itt a kép megen

Na beszúrom linkbe inkább...

Ex-WoW-os, Ex-Silkroados, Kalandjáték és fantasy mániákus.

Hehe!😄 Épp mentem ki farmolni,nézem elhuzták...mondom nem baj,jol jön az SP.😄

Ex-WoW-os, Ex-Silkroados, Kalandjáték és fantasy mániákus.

gameplusz
Acessory Shop-ban tudsz venni, 100 goldért, protector-nak nevezik.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

lvl69 vok... és 4 órája nem tudok belépni...

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

SrAta
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy láttam 1 embert és ilyen lebegõ fekete golyót idézett meg valami a betûs volt a golyó neve és ilyen kínai jelek repkedtek mellette hogyan lehet azt megidézni???
elõre is kösz:SrAta
Üdv

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Maala
hát gratgrat, amúgy meg boázz le... én gyaktam 7-8 órát tegnap és 0 drop, 4 elixir, sos 1 szál sem, unique killrõl nem is álmodtam. 😄
de most meek aludni mert egész éjjel nem aludtam bnõm miatt... btw ma vagy holnap 68 te hogy állsz?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Blinkye
Nemá wazz,h hajnal 5 kor is full? Faszom... Rohadt botterek mennit kaszálnak most? Hány szint naponta meg dropp meg faszom.. LOL.. agyonbasznám mind...

DAcafat
lol a troy full 😞

Tatyla
most se könnyü bejutni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Blinkye
Hát majdnem,h csak azért 😄 Akartam amúgy régóta 😊

Nah ma jó napom volt
7 dobozka
18 elixir
1 sos 66 garment cipõ
10. isy kill
😊

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

DAcafat
off
kusssss túl erõbe voltatok <#kocsog><#kocsog>

datango
off: mitittál ? :S hehe csocsó bajnok !!!
--
OFF: CAFAT VÉGTELENSZER KAPOTT KI CSOCSÓBA 😄 😄😄😄

datango
hehe, én feladtam , de most az event miatt ilyen nagy a "tolongás" ? <#nyes>

DAcafat
ébrsztõt lövöm én ikább hajnal 4re akkor talán be enged 😊

sweech
silkroadér laptop? D::

Blinkye
Nálunk is van most nyíúl nem? Az eventbe..

Blinkye
Faszom.. REggel 8 ra érek haza aztán tolom 10 ig amíg nincs lagg.. 😞 Jó esetben.. Veszek jövhéten egy laptopot oszt tudom tolni melóhelyen is este 😊 Zsír 😄 Eljövök meló és lépek 3 szintet vagy többet 😄 LEszophatnak ovisok 😊

shaime01
huh osztálytalálkózó ehh.. <#zavart2><#wow3>

17 esen meg lehet ölni tg-t xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

LeonSilver
Mondtam már, hogy ímádom ezt a szart??
19:39-kor be engedett végre.Erre 20:03-kor úgy kivágott mint a macskát kakikálni...

a nyuszi is arra jó amire majom?

Amit ma megihatsz ne halaszd holnapra

Lord Nomak
A 65ös questet komolyan gondolta az aki csinálta ? Mert hogy 1600 mobot megölni egy olyan szobában ahol van 15 player, abból legalább 6 intes és max 20 mob van egyszerre na.. EZ VICC. Ez a quest is kimarad az életembõl egy idõre az biztos.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Tatyla
nekem már az ébresztö belöve 2.00-ra!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

datango
<#nyes><#nyes>

LeonSilver
Engem 13:10-kor dobott ki ez a qrva rántájm.Azóta nemtudok visszamenni.Leszarnám ha nem ketyegne az a rohaTT 4hetes gold tikett.

gertrud
Honnan van KentKillernek sos+8 swördje? :-D

Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/

shaime01

hmmmm 2 órája nem lehet belépni, hétvége van és apuci engedi jáccani a gyerekeket :///

shaime01
õ megtudja hosszabitani mindenkiét

shaime01
azt látja kinek mikor jár le a buffja

3 at lépett elõr tápik xD és off se volt

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;