Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

legyenek Jelentkezõk a karimra 😊)
Lv 71 Wizz/Cleric 14500 SP 67 wolf 3silk resselhetõ lepke. 72 millió gold van a karin. +3,+4 esek a ruhák, 68+5 staff 72+5 staff.

Lv 58 Nuker Lighting,Fire,Cold 4500 SP 55 Wolf 10 silk. 1-2m + stallos karin 15-20 millió értékû cuccok. 56+3 Spear,, 60+4 Shield 60+4 Sword.

email : [email protected]
Maala
Kedden inspection után könnyen be lehet lépni. Máskor nem.

Forza Glavie!

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Dear Valued Customer,

Greeting from Joymax Customer Support Team!

We have received your email regarding forgot account information such as secret answer.

We are sorry for the inconvenience that this may have caused you. We value our customers' security and account integrity. For such purpose, we don't have access to account-sensitive information nor are we not allowed to disclose them. We are sorry about what happened but we cannot process your request. Please be advised that account information is strictly for the users own safekeeping and that we will not be liable for any loss due to account negligence.

Thank you for your support and have a great day! ^_^v..

* Joymax will NEVER ask players about personal & account information, password, and credit card numbers, nor will they ever ask a player for a trade.

* To prevent the loss of accounts, we strongly recommend our users change password frequently.

hát nemadták meg secret answert 😄 azér végére jó h berakták ezt a sablon szöveget -.-

asd

persil
Fantasztikus... 😊

De a belépéssel kapcsolatban nincs valami tapasztalatod? Amit kérdeztem.
(persze csak ha nem valós lóvéval nyomod, akkor nem mérvadó a számomra)

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

jack0101
Igazad van, akkor itt a lehetõségem hogy kijavítsam nam Glavier vagyok, hanem Glaiver és nem 64+5- ösz Glaviém van, hanem 64+5 Glaivém ^^, így jó?

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

persil
Csak egy kérdésem lenne. Még mindíg fizikai képtelenség belépni a játékba, úgy mint régen? Nagyon rég nem próbáltam már, de játék indulásakor, és rá olyan 1 évvel szinte lehetetlen volt a log in.

A másik, hogy a játékban található fegyver GLAIVE és nem GLAVIE, csak a játék fejlesztõi koreai barmok, akik egy szót sem tudnak angolul... ezt le kellett írnom, mert rohadtul idegesített régen is, hogy mindenki rosszul írja... 😄

Üdv.

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

jack0101
A haverom 64-es (énis) mindketten gap9.
Õ hybrid STR Blader Fire+ Cold Protector 64-es Blade(+5), 64-es Shield (+5)
Énmeg Pure STR Glavier Fire+ Lightning Garment 64(+5) Glavie teljesen Full Blue+ Full stat ^^ (végre leírtam 😄)

PVP-ben ki gyõzne?

Köszönök elõre is minden Kommentet ^^

jack0101
köszönöm szépen^^

Morphin
szvsz garment,és maradjon fire-light...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

jack0101
A Glviésnak manap ság milyen ruhába érdemes járkálnia?
Garment vagy Protecter?
(Fire + Lightningos vagyok)
vagy a Lightning helyett érdemesebb lenne a Coldot húzni?
Minden válasznak örülök és meg is köszönöm 😄

Morphin
npc-be szórj mindent^^
attól függ milyen kék van rajta(HP,MP,STR,INT,DURABILITY ezek a lényegesebbek) de kis szinten úgysem számít,szal stallozhatod életed végéig.

Szia-tok. Kérdésem:
Van már néhány kék színû cuccom, az hogy kék, mit jelent? Pl. divine pure white shoulder: int 1 increase (+0%) , steady (4times/time) , durability 10% increase (+0%)
Ezeket drágábban lehet eladni?
Kösz a válaszokat (fikázós hozzámszólásokat kérném mellõzni!)
THeArrow
XDDDD ez x lol

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

hát igen 14500 az SP de annak is örülök ha valaki nem 20k ba hanem 11-12k ba elviszi.

meg a kis nukert 6-7k ba.

😄
Hello.
A 95 Kék zerk EU-s küldit csinálnám, de a cave teleport nem enged be a 7-es terembe. Felvettem a küldit a boszitól...

Tud valaki segíteni?

Köszönöm. Beny
OFF:
BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
😄

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

Morphin
nem, minden a régi...ID és PW is...ma is próbáltam vagy 6-7szer de semmi.
a lényeg,hogy viccbõl írtam be pw váltónak a sima PW-t,és lám elfogadta.gondoltam akkor megváltoztatom gyorsan a PW-t.beírtam a régit,meg kétszer az újat,confirm.ezután írta ki amit akkor szokott ha rossz pw váltót adok meg(tehát hogy helytelen),ezután fõoldalra visszadobott...gondoltam bugos szar,beírom megint a pw váltóhoz a PW-t (mert ugye elõbb jó volt) csakhogy most nem fogadja el...
am. azért kéne mert erre akarok csinálni egy lock/cleric-et.de ma kicsit eltántorodtam. cirka 1,5-2mil SP 100ig...nincs se idõm se türelmem nekem ekkora farmhoz,mégha ongon csinálnám akkorse.

THeArrow
solomon ha néha olvasod a fórumot.. írjál már rám egy pm-et beszélnünk kéne

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

most ha jól értelmezem amit írtál sikerült jelszót váltanod az elfelejtett jelszóval, és most azzal nem enged be?

Anó valamikor régen én is megszívtam ezzel. Pw-t váltottam az elfelejtett jelszó opcióval. Beírtam egy szám és betûsort ami mint utólag kiokoskodtam volt egy csomó karakter, azaz lényegesen több mint amit amúgy a rendszer megenged. Hagyta leváltani. De amikor beakartam lépni én sem tudtam. Kiszámoltam mennyi a 12 karakter / ha jól emlékszem max ennyi lehet a jelszód / levettem a végérõl a felesleget és úgy már sikerült belépnem.

Nem tudom segítettem-e mert eléggé zagyvaságnak tünik amit írtam 😄😄😄

Tehát az a bug az egészben hogy lehagyja váltani 12 karakternél nagyobb jelszóval is de a rendszer nem érzékeli csak az elsõ 12 karaktert.

Annyi sp elég is 100-ig ?
Ja hogy akkor nem is FF <#kuss>

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

WuFraZselic
jaa, hogy 14.500 sp??? azthittem csak 1.450... az már mindjárt más... akkor szerintem 20at is megér

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

de 14500 SP bõl fel lehet Full Farmosra tolni csak én eddig nem toltam 😊)
WuFraZselic
lol, nem április 1 van. 71es unfarmed wizz 10-11k huf =DD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

frzoz
agyadnincs

| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |

Lv 71 wizz 72m lv 67 wolfal resselhetõ lepke 3 silk +3,+4 set 68+5 staff 72+5 staff 14500 SP.

Lv 58 Nuker 1-2m+15m stallozni való stone 10 silk. 56+3 spear bankban 60+4 shield 60+4 sword
email cím:[email protected]

Pls érdeklõdön akinek kell 10000 - 11000 FT körül a Wizardom
vagy a Nukerem 6000-7000 FT ért.
Morphin
jó mondjuk ez a saját f*szságom,mert nem írtam le(vagy csak nem találom) vagy 3-4éve volt már...legelsõ acc,azt se tudtam mi merre hány méter...igazából azért kell ez az acc,mert nincs rajta 40esnél nagyobb kari.másik amin még van dress és silkes azon van pár nagyobb(de ha nincs más hát ezt kell majd használni) vagy veszek új acc-ra silket és nuku dress(pedig halo az egyik kedvencem)

huuu lepakollak 😄D jóhogy szólsz ^^

asd

hát nemtom most énis próbálgatok egy accountot h megtaláljam pw váltót 😄 mer egyik ismerõsömé és sokan tudják accját... Vettem már rá silket is szal gondolkoztam írok JM-nek h énveszem rá silket meg stb azt hátha megadják pw váltót de nemhiszem 😄 énse adnám meg a helyükben ^^

asd

Annyiért még én is megvettem volna :p
Márha van még pénz a karimon 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Morphin
hali
olyan gondom van h a legelsõ accountomat most használni akarom,mert volt és van is ratja silk...nemtudom a pw váltóját.ezért nem merek komolyabb karit tervezni rá. namost,próbálkoztam tegnap...3helytelen után letilt 1 órára...tegnap késõ este gondoltam még megpróbálok pár variációt. viccbõl beírtam az account sima jelszavát,erre elfogadta...beirtam mindent,leokéztam, ezután kijött a kis ablak,h helytelen amiket beírtam.gondoltam túl hosszú az új jelszó,ezért megpróbáltam volna megint belépni a pw váltóval...de már nem fogadta el...most csak bugos volt és véletlenül beengedett a pw váltó lapra v nemtudom...tanácstalan vagyok,haverok szerint JM nem foglalkozik semmi ilyesmivel(mert ugye akár másé is lehet az acc,és én csak el akarom csórni)

Nemláttam csak klánba beszélték, és akk még nemis akartam venni 😄 Szal leszartam meg úgyvolt klántárs megveszi, de már mindegy ^^

asd

Igen egy 98+0 fegyónak. Valószinû nem talált a srác még +7et, vagy nem jött neki össze, addig a magasabb crit miatt talán megéri vele expelnie, vagy csak nem akar +5re költeni(bár akinek sun van, nem hiszem h érdekli)
Az én 9D sun+7 blademet valszleg 94en cserélem, feltéve ha találok jó +7et magas crittel.De amúgy 98ig szerintem kényelmesen el lehet vele csapkodni.
De azt h 190milért láttad és otthagytad.. OMG...
Vagy ilyen jól megy hogy nem számít az a +300milla, vagy nagyon elcseszted😊
THeArrow
hát 190misiért márcsak azért megvettem volna h-ha afk vagyok és nem botolok 1helybe álva az legyen a kari kezébe :p mert az oan pimp l33t am a sun +7 9d az ien 98as fegyónak felel meg szal teljsen jó

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

ehhe? 190 millért? akkor nem a glavie drága, az volt durván olcsó!! Azt jól ellámáztad h nem vetted meg😄 9D sun ch fegyók leggányabb szervereken is 500m++
hmm oks thx... hát biztos nemlehet rossz még 98on is azzal öl 😄
akk asszem nmeveszek 😄 bár multkor volt sun spear 190millért, azér nemgondoltam h ilyen drága lenne glavie...

asd

THeArrow
+7 imba crit, imba %ok... 1.4 lazán megvan

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Valaki tudna nekem mondani 1 árat, h mennyit érhet egy 9d sun +5/+7 glavie? Mert most kérdeztem egy gyereket h mennyiért adná el sun+7et, aztmondta 1.4bill, uh mondtam akk dugja fel magának annyiért -.-

asd

Köszi!

Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel

a Wizardért kb 11000 FT körül a nuker meg 6000-7000 FT
parry meg attack rating csökkentõ az bejön 100%ra

asd

Helló!
Force-ban Vital Spot-Muscle skill 100%-osan bejön? Csak mert a Vital Spot-Body -ra 80%-ot ír az mmosite.

Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel

Sziasztok új tag vagyok.

Van 2 eladó karim a Pluto szerveren:
az egyik Lv 71 wizz/cleric +lv 67 wolf 72m van rajta 68+5 staff,72+5 staff +3,+4 cuccok,elementek. A Wizard rész 69 en van és a skillek 68 an nincsenek upolva de 14500 skillpont van rajta a cleric lv 66 full farm 3 silk és újra éleszthetõ lepke a bankban.

a másik Lv 57 Nukker Lighting,Fire,Cold 56+3 Spear a bankban 60+4 sword 60+4 Shield van rajta egy 55 ös Wolf

érdeklõdés ezen az email címen vagy privát üzenetet küldjetek:[email protected]
Értem , világos most már de ,én azért bladerként azt, viszem light futás miatt lehet jól jön de debuffok meg még jobbak kínai kari ellen meg minden eus ellen is amin nincs holy word😄 az a baj legtöbb warrior cleric rajta a holy word utána meg mind 1 mit csinálok nem nagyon megy fõl.

és fordítottan arányos a szerveren játszó kuvaitiak számával 😊

doxadmin
attól függ, mekkora értékben játszol.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

WuFraZselic
azért, mivel mana shield kell egy pure intnek. force mellett elég volt lvl 30as cold 90es capen, de nem éri meg 100on mivel nincs uj debuff (Stun), az csak lvl 110en jön be...és mana shield meg kell. most 55% van, kicsit könnyebb igy 😊nekem jobban megérte 100ra..

#76806: ilyen hülye kérdést bmeg

gameplusz
1 aránylik a Wufrához, azaz 1:Wufra.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Miért fejlesztetted vissza a force ot ? pár hónapja még agyon dicsértétek.

Valaki tudja hogy mekkora esély van rá hogy nyerjek a magic pop card-ba?