82377
Silkroad Online (iSRO)
  • kenny00
    az Sbotrol viszont én nem hallottam...
  • Cat 02 #77960
    Előtte meg volt az a másik, akik feltörték a kóreai botot majd eladták... Arról nem is beszélve h bot már volt 2005 ben is :D
  • ThedarkmanHUN
    Én véleményem még mindig az ha beakarsz jutni ingyé, ne legyé lusta és kelj fel 6kor akazd ki azt a szájbabaszott entert és várjá 2-3 percet, aztán bot on és dögölj vissza aludni majd este ránézel van-e vmi fasza a store-ban és kész :D

Kövezzetek meg de kb ez a játék mostanság a serverek 95%-ának ...
    ( A login modszer változó a maradék 5%-ban :D )
  • surr3al
    hát én nem isrozok már több mint 1 éve, de én ahogy hallottam, nem a Srokiraly kurta el veglegesen a jatekot, hanem az s bot
  • kenny00
    az én véleményem lehet ujjongni h mien egy ****vagyok meg stb de én ezt gondolom...
    kb amióta bejött az sro king nem lehet sehogy bejutni csak premivel...
    akkor abba is hagytam.... néha kedd délután felnéztem h mizu van...
    már azt se teszem mert felesleges senki nem ír vissza klánban... mindenki botol.... alig van olyan player aki kézzel öl... ahogy ti is írtátok BOTN NÉLKÜL SZINTE NEM LEHET FEJLŐDNI.

Én 1 évig bírtam kézzel abbahagytam megpróbáltam free bottal mert megfogadtam h játékra nem költök és a vége az lett hogy most törtszervereken vergődök azokon is sok a bot de nem annyira.... mert ezeken figyelnek és botér bünti jár... de itt legalább vannak beszélgető partnerek.

igen lehet mondani hogy 90en a max szint és csak 70ig vannak a skillek
    és?? akkor mi van majd egyszer ezt is fogják fejleszteni talán ellehet itt is lenni szerintem aki szenvednek a bejutással és nem fizetnek a premiért válasszon magának egy törtszervert.... ((az sjsro ra max 20perc alatt bejutsz és elég sok a magyar...))
    Lehet hogy eltértem a lényegtől ezért elnézéseteket kérem.

ui...
    a fórumozók legtöbb része multi klienset és csomóféle botot használ de ugyan úgy 'mutogatnak' a többi multiklienses botterra... Akinek nem inge nem veszi magára...
  • THeArrow
    ALAP VID:. xDDD

és ottvan a part2 az mégjobb mint az 1 :d fakadtam:D:D
  • Kryon
    Azért írtam Aiont, mert koreai játék az is, szép grafika, látványos skillek stb, tehát aki azért srozik mert ezt a részét szereti ott is megkaphatja. Amúgy nem tűnik az olyan rossznak (főleg srohoz képest)
    de írhatnám wow-ot, Warhammert, vagy AoC-t , (hamarosan stargate és starwars is lesz) az a lényeg, hogy ha mindenképp fizetsz nézd meg miért...
    SRO már jó ideje csak a pénzről szól, aki mem tud belőle többet termelni mint amibe kerül, az csak szopatja vele magát...
  • iLoveSmileyz
    Köszi <3
  • at16
    ÁSZ vagy :D:D köszi szépen
  • Soldier22
    Sziasztok
    Nekem sikerült bejutni 2 karival, úgy hogy lehoztam a testosterone-ról az sroproxy-t és elindítottam a loaderben bepipáltam a Redirect IP-t és fut.
  • at16
    meséljetek már nekem arról hogy hogyan tudok most bejutni több karival is pls.
    egyszerüen semmi se megy reggel óta
  • Cat 02 #77950
    Lehet a user hibája is, ha abbahagyják, mert ilyen, tuti más lenne SRO, de ők inkább fizettek.
  • doxadmin
    itt igazán az a baj hogy már az üzemeltetőt sem érdekli sem maga a játék, sem a fizetni hajlandó játékosok. Ha annyira a pénzre hajt, akkor miért nem teszi havidíjassá, aki fejlődni akar annak már szinte úgyis az. Megtartaná a tagokat, mert valljuk be elég szép grafikája van a többihez képest, egyéb bugokat elnézve, meg a fejlődési sebességet nem lenne rossz. Bukás lesz a vége, vagy Trsro. . .
  • Cat 02 #77948
    Játszottál vele ? Ja, kínai bétán lvl 20 ig jutottál, nem szóltam, teljesen jogos a felvetésed!
  • donatus13
    Azért örülnék ha nem jönnél a fröcsögős vérpisti hülyeségekkel,szörnyű gyenge az egész játék ,hiába várja mindenki a nagy csodát tőle semmivel sem több mint a sro csak fizetős lesz és talán kevesebb lesz benne a bot...
  • donatus13
    Próbáld ki inkább a bétát ha teheted... még többet látsz belőle.
  • at16
    :D
    nézzél róla gameplay-okat, én is megnéztem őket és elég is volt :D

• Cat 02 #77944
    Köszönjük építő jellegű hozzászólásod, el is raktározunk a vakon ítélő lámák közé, azért inv-et még megelőzöd nyugi ;)
  • donatus13
    Aion egy förtelmesen nagy szar nem hinném ,hogy túl sokat zavarna a sron...
  • Holborn
    valamit belőttek a kis piszkok mert nem jó a loader reggel óta...
  • at16
    hát az alapba elvileg nincs. de én 10x tudtam vele próbálkozni míg kidobott
  • dragonbaby
    most az alap kliensbe be van épytve egy no dc?
    ha igen ki dob egy meghatárotozott próbálkozás után?
  • at16
    hát mindenesetre tesztosz nem megy... srokirállyal se enged többet... van esetleg valami más progi amiről nemtok?

pm-be
  • Cat 02 #77938
    15 emberrel lehet bejelentkezni egy IP-ről.
  • at16
    lehet működik mingyá megnézem.
    de itt nem az ip cím miatt tilt le a második indításnál?

lehet bevezette gaymax hogy csak 1 game futhat1 nettel
  • DonCol
    Régebben, mikor még nem használtam Testoszizét, (most is csak a /arc, /ahp /sound, stb miatt használtam)másolatot készitettem az eredeti sro-ról egy másik meghajtóra, és onnan indítottam a 2. gémet. Nem próbáltam még, de szerintem az működik most is.
  • Metts
    Servers are offline :S én eggyel se tudok bemenni, de sztem már nem is fogok

• at16
    nem megy a testo LOL
    nem enged be vele, azt írja hogy NetError, és hogy update van pedig nincs is.
    1 karival tudok csak bemenni o.O

ti hogy álltok vele?
  • random001
    Tévedés. Én is ott hagytam. Nagykarival meg sok kiskarival / kicsi nállam 50+ meg 70+. Ja meg egy 27-es eussal 1.2M-spvel /

Mióta bejött a ticket rendszer nem érdekel a game. Az úgymond ingyenes játok mostmár csak a pénzről szóll. És nem árulom a karit. Annyit úgysem adnak érte amennyibe benne volt a havi prém+ avatar pet, meg a többi faxság amit ráköltöttem.

Valami pénzes pacák hülyegyereke nem fog az én karimmal játszani tuti, mert bagóért eladom. Ott egye meg a franc ahol van inkább.

Átmentem fizetősre. Igy a havi 10k- meg néha több költségem amit a sro-ra költöttem lecsökkent majdnem a negyedére. Nem eszem az ideget / hülye bot nem nyomja el a devils spiritet, beakad, nem szedi le a wolfról a mobot és még sorolhatnám... /

Tetszik az silkroád még mindig de már CSAK a pénzről szóll. Jobban mint eddig. Köszönöm én ebből már nem kérek
  • Messi6502
    Jah én is várom már eu releaset aionnál, addig marad a normális élet :D
  • Kryon
    Ez lenne a lényeg, ha sroért is fizetsz, mert különben játszhatatlan, akkor értelmesebb inkább alapból fizetőset kezdeni, ahol kapsz is valami minőséget a pénzedért. A karakter pedig megmarad, azt később is el lehet adni, de a pénzkidobás megszűnik.
  • WuFraZselic
    és nem érték el amit akartak? lol
  • Cat 02 #77929
    Aion fizetős sajnos =\
    SRO-t meg nemhiszem h sokan otthagyják, max ha el tudják adni a karijukat.
    aionoff
  • Kryon
    Keressetek másikat, és terjesszétek a gondolatot a szervereiteken is :)
    Aztán bejön rájuk Aion, és lőttek a csodálatos üzletüknek, ha sokan elvándorolnak, ezt érdemelné jm...
  • Messi6502
    Én a szörmét ajánlom
  • Metts
    Kizsákmányolás :D Hát akkor veszek prémet.

• doxadmin
    Azt, mivel ha full a szerver, és aki nagyon játszani akar, az vagy pénzt költ a játékra vagy keres másikat. És nekik az a céljuk, hogy költsenek a játékosok.
  • Rabbit20
    ez így nem teljesen igaz, mert elvileg ha senki nemhasználna illegális progikat akk mindenki betudna jutni :D
  • Metts
    Sajnos már én is látom, akkor most azt várják el az emberektől, hogy ne tudjunk bejutni ? Kapjjákbe
  • gameplusz
    Weblap?