Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ha full str-es kínai benyomja a snow shieldet, meg lehet ölni egyáltalán?
A coldból a 60% snow shield+ def+passive nem érne többet, mint az az 5% mag increase? Full int a kari? mert akkor bírnia kell 60as snowot.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Akikkel legalábbis én pvp-zek, a s/s-t keményebbnek találom.. hiába lõ kisebbet, az effektek ill a kd. sokat számít.
Bár mint mondottam én nem vagyok nagy INT kari szakértõ😊
Csak full STR karim volt eddig SRO-ban😊
a 20as lightot meg már végképp nemértem😊 Arrow.
Minek olyan kicsi? futás? nemhiszem h ne telne legalább 50%os lötyire. Vagy valamit szem elõl vesztettem?😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Azt hittem hogy int karinak a ligting azért alap. (mag attack növelõ, nukeok..) Nem értem Arrow, te akkor hogyan képzelsz el int karit. Bár sosem volt intesem, de light cold bicheon ahogy elnézem még mindig a legerõsebb intes..
Vagy el vok tévedve, tudtok jobbat?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Jött megint csak elenyészõ..
Azt kell mondjam str karinak 100on lightot vinni teljes pazarlás..
Engem az érdkelne, hogy 100on mennyi a mooving speed, amit egy kínai kari feltehet buffal? illetve parry ratio?
Az új karimmal forceot viszek, light hiányzik..
amugy bladerek... 99es bladerrel pvp-ztem Thrill_Kill, ironwall alatt meghal =/ 3 kört nyomtunk, 1x sem kellett mana shieldet használni =/
pm me
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
"<14:53:09>14:53:09> (Global)_nOOb_Cake_: Joymax i have an idea for new Quest NAME: STOP INVASION Quest Goal: KILL 5000 TURKS"
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
küldtem pmet
#76918 ki más venné meg.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
btw,tegnap este csináltam még 1 +5staffot...(ez 12elix-bõl ment fel 5re^^) összesítve 24db elixirem ment el...72,76,80as staff +5...nagyon meglepõdtem h ennyire megy ez.(meg persze kaptam egy módszert,és ezekszerint bejött)
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
vennék EU 90 ff karit. üresen(!) + jó lenne némi sp rajta.
pm me
#76913 glavis O.o azért nem fogsz sokat kapni. . .
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Merthogy nekem kb 1 perces laggjaim vannak, netem rendben semmi változás pl csütörtökhöz v péntekhez képest ...
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Lv 54 Full Str Glavie ,Server: Venie: Kezdet_Phia
Pingvin, Heloween dress,majom, 10 mill gold Fullfarmed 48ig. 6 os gap.
Best Armor set, 52+5 galvie, pw váltóval, csak forintért csere nem érdekel me köcsög scammer mindegyik. ha valakit érdekel: msn: [email protected] Csak komoly érdeklõdõket várok olcso a kari.. és remélem vigyáztok rá..
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .