82377
Silkroad Online (iSRO)
  • WuFraZselic
    ez hülyeség... az én POP sun swordom +8 és tudtam rá venni astralt és immortalt is (az viszont nekem is kb ~150millámba került hogy először +5re tegyem). rossz degreet vettél hozzá v vmi ilyesmi :S

azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy ha nincs rajta immmo , miért próbálsz +6ot , pláne sunon? =/
  • doxadmin
    Törökök kitartanak mellette :)
  • at16
    kíváncsi vagyok hogy mennyi bot lesz bannolva holnapra :)
  • foxpal
    Ha nemtalál ki valamit gyorsan biztos kevesebben lesznek majd ^^
    IDS amúgy a játékban ennire sem tudott irni apor
  • MURopi
    A tört sosem lesz olyan jó mint az eredeti... akárhogy próbálkoznak az eredeti emulátorát úgy írták meg, hogy minimális igénybevétel mellett sok embert el bírjon.Elméletileg :D bár van kivétel... pl.: lineage 2-ben az oroszok elég jó szervert csináltak ami már-már olyan jó mint az eredeti... lehet reménykedni de szerintem el jön az az idő amikor a free mmo télleg free lesz és nem az lesz hogy free to download pay to connect...
  • dragon11
    Ne félj.. lassan csak jön vlmi értelmes emulátor és GAYmax hátha tönkremegy..:D
  • random001
    Tipikus beszéljünk a semmiről topic lesz lassan :D

Csak, hogy legyen min eltűnődni. pop card 90-es sun bow. 95+5-re szenvedések árán fel ment. / Nem az enyém, én már nem sro-zok. / Astral-t Imortal-t nem lehet rá rakni... próba +6 DESTROY!
    Szóval óvatosan plusszolgassátok...!!!
    Még jó, hogy kb 2-3 hónapja már nem játszok, mert agyvérzést kaptam volna ha velem esik meg. / Mondjuk a bow a páromé, így sem sokkal jobb a helyzet /
    De ez azért felháborító. Ezt gondolom semmi másért nem csinálják csak hogy vegyed megint a pop-cardot és próbálgasd a szerencséd. Ez a játék olyan mint a szivacs... Csak szívja ki a sok pénzt a zsebedből. Free? Röhögnöm kell...
  • Majestic01
    Köszi a válaszokat. Még filózok hogy akkor mi legyen:))
  • gameplusz
    Legközelebb figyelj arra, hogy ne duplázz, próbáld meg összeszedni 1 postba!
  • Messi6502
    Örülök, hogy egyetértesz velem. :D
  • ThedarkmanHUN
    Owned :D
  • Messi6502
    Kivéve után nincs pont, de nagybetűvel folytattál; lessz --> lesz; jáccani --> játszani;

Alulról a 3. sor, nem tudom, hogy vagy vele, de az ez:
    Tilos bármilyen, a játék szabályzatába ütköző anyagot linkelni, vagy megosztani! Ezekért büntetőpont járhat!
  • Logikok
    és ha a linkre gondolsz akkor igazad van de de akkor beiratlak a 4. osztályba azt ott majd megtanítanak számolni^^
  • Logikok
    nem tudom mi a bajod szentem nem írtam helytelenül .és szentem nem sértettem meg ·· Tilos pontatlan, valótlan, mások megtévesztésére alkalmas adatot közölni. Ha úgy gondolod, hogy a téma olvasói számára érdekes anyaggal van dolgod, akkor mindig jelöld meg, ha az anyag tartalma és hitelessége megkérdőjelezhető!^^ cuccost azért mert 3-6 ezerig terjed az nem pontatlan mert van aki 4Kért van aki 5Kért árulja szal no komment^^
  • Messi6502
    Adjak egy helyesírási szótárt?
    Illetve a topicszabályzatot olvasd át, főleg az alulról a 3. sort.
  • Logikok
    horitazi szentem a játékkal nincs semmi baj "kivéve" Nehezen lehet bejutni nem tudsz fejlődni mert mindenhol taxiztatnak , ha taxira akarsz menni drága és nem lessz semmi másra pénzed .Ha nem fizetsz prémit + havonta 100millt akárkinél (az kb 3-6Kig terjed)akkor nem tudsz jáccani.
    +ha elkezdessz jáccani ez lessz az életed és nem fogod tudni abbahgyni.
  • Logikok
    © Majestic01 + még töltsd le a loadert mert nem dob ki 2 percenként adok linket http://rev6.nihplod.com/index.php/Loader és itt a kép allat a legfrissebb ferzió van fenn és csak másild be na cs
  • Logikok
    xD a jó cél érdekébe mi? amugy hányas vagy most?
  • dragon11
    ott a pont.
  • foxpal
    Akkor játszon törtön azon legalább tudna szórakozni:P
  • horitazi
    köszi^^
  • Doomista
    NEEEE nee NEEE ne próbáld ki ezt a játékot !!! [nagyon nagyon nagyon ellenző smiley] HIDD EL nem ér annyit !!!
  • Messi6502
    Off:
    Na az faxa, majd beszéljük meg, melyik szerón nyomjuk.

On:

Horitazi szép leírást adott, bár a 7es pontot lehetne még cifrázni, egész sros pályafutásod meghatározó "pillanatai" lesznek, ahogy haver mondja: Az a játékélmény h bejutsz, nem hogy fejlődsz.
  • gameplusz
    Szervusz, ha nem csak kommentelsz, hanem olvasol is, hamar rá fogsz jönni a válaszra.
  • horitazi
    Ne tedd..ha mégis..
    www.joymax.com/silkroad
    1. Account regisztrálás
    2. kliens letöltés
    3. kliens telepítés
    4. kliens update
    5. click "Start"
    6. id pw beírása amin regisztráltál az elején az oldalra
    7. néhány kellemesen eltöltött órát azzal,hogy bejuss,jó szórakozást ;)

ui:
    csak akkor játsz,ha van pénzed,prémium plus ticket és a bot nem olcsó minden hónapban ;)
    Kézzel ölést,állandó kst,törököket hamar meg fogod unni,na és persze a login,ami eltarthat több órán át(rekordom fél nap..gl hf)
  • Majestic01
    Sziasztok.
    Eddig a Lienage 2 játékkal játszottam, de most váltanék, és ezt a játékot többen is ajánlották. Ki is szeretném próbálni. Kérdésem az lenne, hogy hol tudnám a játékot letölteni, és hol tudok játszani.
    Köszi előre is a segítséget!

hali
  • foxpal
    Azért voltál csak annyin mert IDS-l bevettük őket partiba majd kiléptünk ^^ és csak midnen kedden voltakmegint és igyekeztünk betenni őket partiba :D
  • Logikok
    az durva xD
  • Andr0
    ja és persze ha benne vagy a szerencsés 1000-be a kari választótól tovább nem enged:D
  • Andr0
    hmm azért néha csodálkozok hogy ezért még pénz is kérnek... Mars 3000 és 2000 között ingadozik minden 5. mp-ben ledob 1000 embert és aztán újra felenged 1000-et
  • Logikok
    Fox xD veled mennyit baromkodtam Te vagy az én kedvenc Parasztom XD
    a régi szépidőkxDés amugy csak max5 h voltam bottaxin
  • at16
    a szerverek fele megy a többi meg nem o.O ez nem inspi
  • foxpal
    Most isron szünetelek és lehet hogy talán végleg majd Aion-n újra találkozunk :P :D
  • at16
    Silkroad kezdetek... :D:D ha ránézek a szerók állapotára .:D
  • SilkroadKing
    okey ! Thx
  • frzoz
    szaraxik az sro , majd nyugi ujrainditják az összes szervert és jolesz.
  • Messi6502
    Micsoda idők voltak :D És most tolod valamelyikkel, vagy szünetelteted?
  • SilkroadKing
    Hello! Most mi van az sro-val minden server easyn van és nem enged fel...
  • foxpal
    Ő mondta hogy nemkell farmolni felhúz 100ig utána majd farmolunk.. én bele is mentem :D
  • foxpal
    130m lehetett volna árulni ha hamarabb rákattansz a karimra:D csak azóta bejött a roc cuccok