Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am cerberus ra hajtok (tekercsesre) Valami ötletek ellene?
este White Sensation töki 😄DD faszé nemjösz 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Eu-s kari = Knight(95+), Baronet(100)
Kinai kari= Captain(95+), Lord(100)
Más.
Tegnap este átéltem az elsõ medu-killt a guildben. Nagyon nooob a szerverünk, szinte alig jönnek ki medura. Egy-két elvetemült guild van csak (köztük a miénk is), amely próbálkozik, kisebb-nagyobb sikerrel.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Mai termés 😊 , szép x-bowja lex PetoSznak, HÁLA nekem 😛 😄
| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |
nyárra jön privi szeró euval, mindennel. inkább oda húzok.
köszi az infót
nem rakják ki õket, mert jm tudja, hogy nyugati ember bot nélkül nem szenvedne a csodálatos játékával
azt meg, hogy goldbotot mennyire lehet megkülönböztetni nemtom, adatcsomagokból biztos szûrhetõ lenne, de már goldbotra is vesznek silket...
kb 1 éve, egyik utolsó élményem sro csodálatos világából, mikor 8 goldbotot raktak mellém, és mindegyiken prémium volt :S
gondolom még mindíg goldbotok. vagy tévedek?
új szerverrõl tudtok valamit? hogy mikor jön vagy hogy lesz e egyáltalán
nis most akarom elkezdeni a játékot. Melyik serverre érdemes menni?
Melyikre lehet fellépni legkönnyebben,mert ma még egyikre se sikerült,mert mind full XD
Köszi elõre is!
próbálnál egy wow arénát... 😄
sro pvp kb.: target ellenfél, állsz vele szemben, és megfelelõ sorrendben nyomkodsz 3-4 gombot, skillesebbek 5-6-ot 😊
és amelyiken több a sosun 😊
TAO BoT Warr
Tehát 100as cold, str karinak is bõven megéri 3rd forcenak, fõleg szvsz glaivernek, bladernek force, bowosnak meg embertõl függ, van aki csak azér viszi lighot, mert: "a csúszás bowosnak kötelezõ". De van olyan aki forcera esküdik, de cold talán nekik kell legkevésbé.
De 1-2 hónap és úgyis okosabbak leszünk, több tapasztalat miatt, addig amíg normális szettes karik sincsenek nem igazán van értelme ezen vitázni.
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
Bowosokkal sem mert azok is csak 1 skillt nyomnak
Glaviesok is lökdösnek meg stunnolnak😄
Már kezd nehéz lenni^^
Én értlmes pvp-re gondoltam, nem lófasz turkök ellen😊
Csak nukeból semmit nem ér egy nuker ezt Te is tudod. 😊
mire legyurmázza, 3x fent van egy fire castle(najó, nem épp, de bõven kihúzod alatta)
BTW én nem mondtam h snow kell, mert 100on szinte csak inteseknek lesz, tehát értelmesebb full str kari esetében nincs mirõl beszélni(fegyó, fire mindenkinek adott, és lehet választani force/light/cold, amibõl force messze a legjobb 100on) Ugye most mondhatod, h van aki a coldot viszi phy def miatt 3.nak, de mi ugyebár full int elleni pvp-rõl beszélgettünk😊 aki meg feltesz 60%os snowot full str ként, megérdemli hogy elpusztul😊
Egy szónak is 100 a vége, str kari snowban az esetek többségében többet árt magának mint amennyit használ😊
Meg õ nem is full int.
Én amúgy azt mondom full str bladert 100on és 100ra kihúzva, azonos cuccokkal, nincs azaz intes kari ami leöli.
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
asd
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Armin & Ayu fan
és pure intet a phy attack increase miatt illik ownolnia.. ha gondban van kd vagy fire castle.. snow shield lemegy, 1 jó kombó +kd+strikes és bb full int😊 (és akkor forceot még nem is használta 😄)
ezt persze majd meglátjuk, majd dobálunk fel vidit, ha kialakultak a reális erõviszonyok.
Darkspell tapasztalatai e téren viszont érdekelnének😊
Na addig meg go grind, mert sosem leszek 100😊
Szerinted?
Mert szerintem bukóág. <#duma>#duma>
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
+4+5-s cuccai vannak 9d-s sun+5-s 2handed swordje..
Érdeklõdni:[email protected]
Hát nem tudom kikkel játszottál😊 eleve egy jó izlésû full str nem tesz fel mana shieldet😊 fõleg nem intes ch kari ellen😊 Felesleges😊És ciki is😊
egy 100as bladert megnézem ahogy 2 nukeból kilõsz, ha sett és fegyverek azonos szintn vannak kb. (értsd: +3mas npc szettes csávót a sunnal nem kaland leölni😊
most pont jónak magyaráztad el amúgy, mert jelenleg 9D sun+7 blade van a kiskarimnál, és ugyanez fordítva is érvényes😊 Nyilván én is snowwal együtt ownolom az akármilyen int karit.. De azonos feltételek mellett, azért nem egy int nuker lesz az a kari, ami 2nukeból kivégez egy full strenghtet😄
Wufrazselic: sun sworddel nyilván annyi,most egy kari, a többségnek 9D van vagy 10D összegányolt rucik. kell még 1-2-3hónap mire hejreáll a rend.. Am neked az összehasonlítási alapod +6 sun 10D sett legyen majd, ha jóltudom a sword is annyi😊
+6SUN szettes blader/archer karit megnézem mikor ütsz ki 2 nukeból😊
asd
Armin & Ayu fan
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
asd