82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Nvidiaakiraly
    Én is botoltam...de rájöttem,hogy a játéknak az a lényege,hogy élvezd...
  • Messi6502
    Hát igen, egyértelmű handgrind.
  • doxadmin
  • at16
    kíváncsi vagyok hogy mennyit bannolnak holnap.
    sztem megint 800-1500-at... csak humbug ez a nagy bot detect :@
  • Logikok
    Mármint ha nem bannolják a karikat ....
  • Cat 02 #78214
    Huhú, holnap elsőre be fogok tudni jutni, kivéve ha 11ig lesz inspi :D
  • Logikok
    Akinek 90 fölötti karija van az tuti ,hogy vagy botol vagy török és taxizik vagy kézzel nyomja de az kb.: 1%.
  • THeArrow
    erre felettív egyxerű a válasz... mindenki handgrindel.. sztem eléggé 1értelmű /sarcasm
  • doxadmin
    Vajon miért full az összes szerver? - kérdésedre a válasz.
  • Nvidiaakiraly
    Egyébként hogy bírtok annyit játszani?Vagy bot?Én nem bírtam csak 30lvl-ig kis farmmal.
  • Maala
    Shyuri pwrlvlez még?
  • gameplusz
    Avinak gz :)
  • frzoz
    Ere tudod mit tudok mondani ? SZOPD KI :D Nah jo nem, gz a sok sp-hez :)
  • frzoz
    Elég , ki van számolva ^^
  • gameplusz
    90-es karimnak is több sp-je van... :D
  • Messi6502
    Attól még hülyeségeket írsz, ott nincs ids, csak id. Illetve már írtam, hogy félreértettem, hogy mire értetted, hogy a tied volt. Theme end, I won't complicate this.

Btw, helyesírás rulezz

frzoz: wlock/cleric ha jól látom, elég lesz az sp?
  • at16
    köszi de 60as wizardal .. hát nemhiszem hogy megyek oda XD
  • Logikok
    az szép:D
  • frzoz
    2 hónap farm volt ( kisebb kihagyásokkal) meg 60rol keztdetm el huzni 1 hete se !!
  • Logikok
    A helyzet változatlan néha van szerózárás mecuryn pl:12:00 kor hétkoznaponként :D
  • Danyi
    A szerverek továbbra sem engednek be? (pl. Aege) Mert akkor nem fárasztom a sávszélem a kliens letöltésével...
  • Logikok
    Ha nekem is ennyi időm volna .... mennyi idő alatt ment fel?
  • frzoz
  • Logikok
    Milán nyugi tudok olvasni láttam h az van oda írva h id nyugi nem a te kis glavis karidat akartam lenyúlni.És olvasd végig a mondatot szerintem értelmesebb az ids cuccos ,mint az id cuccost...
  • frzoz
    Csak láttam h farmolsz és mondom akkor adok egy kis lelki erőt a farmodhoz :D nekem már folyik a 24/7 plvl :P
  • gameplusz
    Személyeskedő üzeneteket mellőzd, legközelebb jutalmazva lesz.
  • at16
    na nekem meg 3-al kell hogy bejussak. de már kurvára unom a farmot :S van 450k sp-m de kéne még min 600k
  • horitazi
    Isten ba..ná meg..6% hiányzik lvl60-hoz(fél10kor volt ez)..Erre kapok egy dc-t..és még mindig trafic.
  • at16
    a healing favor az rád is hatással van? pvp-nél ha benyomod akkor olyan mint az orbit csak nem az egész partit healeli hanem csak 3 játékost ?
  • JackyBoy
    és hány éves volt? 13?:)
  • Cat 02 #78188
    Azért, mert hasonlítanak a ruhák, nem feltétlen másolás az egész, erről most eszembe jutott egy gyerek aki közölte h az aion wow koppintás, mert van benne pvp, insta és szint alapú fejlődés... :D
  • Messi6502
    Amúgy közben le esett, hogy roc_hunter-ről beszélsz, nem idsről, az id meg az azonosító.

sry duplapostért.
  • Messi6502
    fórumról bannolták gondolom, az meg nem ids hanem id és nem igazán volt a te karid soha...
  • Logikok
    http://www.rev6.com/player/Mercury/Roc_Hunter.html all mi azaz ids cuccos?Ez egy régi karim .
  • Messi6502
    Már pedig full komolyan gondoltam. Saját játékkal a fejlesztő azt csinál amit akar. Még ha más fejlesztő által kreált játékot lopna, akkor megértenélek, de így ha bejön valahol, akkor tök normális, hogy átviszik egy másik projectbe is.
    Amúgy meg, ruha/fegyver kinézetbe már tényleg elég nehéz kitalálni valami újat, és ehhez jön az első rész, azaz minek próbáljanak ki valami újdonságot, ha van már egy "befutott" kollekció.
    Meg szvsz ezen tök fölös vitázni, minden mmoban van valami koppintás, ha nem tetszik ne nézd, ennyi.

"ezt ugye te sem gondoltad komolyan? lemásolsz egy játékot és azt forgalmazod? az szép dolog..." Amúgy sro után már feltűnhetne egyeseknek, hogy leginkább a pénz számít, valószínűleg mérlegeltek és így járnak a legjobban. Az már nem az ő bajuk, ha valakinek azért nem tetszik mert már látta másutt is.
  • Nvidiaakiraly
    Srácok,olyan jó az sro,nagyon szép emlékek fűződnek hozzá,kár,hogy ilyen lassú a fejlődés.Pedig régen nagyon sokat játszottam vele a bátyámmal...
  • JackyBoy
    ezt ugye te sem gondoltad komolyan? lemásolsz egy játékot és azt forgalmazod? az szép dolog...
    egy idő után persze, hogy nehéz újat kitalálni, mikor már van 5 millió fajta, de még nincs, és akkor sem a leghíresebbekről kellene...
  • JackyBoy
    a célja az, hogy megmutassam, hogy a sro-t nem kell ezzel bemutatni, hogy az aion másol róla, mert a sro sem egy ártatlan játék....
    "ki nem L2-zött az kapja be ? :( " erre nem tudok mit mondani, gőzöm sincs, honnan jött ez le neked..
  • donatus13
    Lineage nagyon unalmas semmivel sem több mint a sro :) persze mindenki azt mondja ,hogy abból fejlődött ki a sro meg ilyesmi de ezt kb egyik játékra se lehet elmondani.
  • Cat 02 #78176
    Tehát ? Nem látom a leírtak célját. Aki nem L2-zött az kapja be ? :(