Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
az ok hogy amit nem tanul meg, érzésbõl írja, de elvileg mindenki megtanulja ezeket kb 14 éves koráig... bár lehet ez a generáció... 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Van egy hibrid warlockom. Elég jól mûködik....
Csio hagyományos sültkrumpli... 😄
Persze ha a könyveket sem szereti valaki ott már gond lehet, mondjuk azzal sem értek egyet, hogy "ahogy érzi valaki úgy írja" képzeld mi lenne már a nyelvünkbõl, ha ezt mindenki így tenné...
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Mi ér a sok hp, ha kicsi a sebzés? Lehet tovább bírná, mobok ellen jó lenne, de unik, vagy pvp-nél full int társai 2x akkorát nukolnának mint a hibrid.
Pont ma láttam pvpben 100as ff wiz/cleric-et, 2 96-98 közötti bowos nem tudta megölni, 1ikre 44k-t nyomott(bz nélkül), igaz nem volt a kari felbuffolva, másikra 32-t(ezen már volt buff), utána meg alap támadás, és dead.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
talán full buffer karinak jó lenne cleric+bard, de lehet annak sem
Osztom Destyni nézetét, euból csak a pure.
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
EU kari CSAK pure.<#alien2>#alien2>
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
hp-ja több van, mp-kevesebb de az is elég lenne neki sztem.
vélemény ?😊
De azért látszik, a mai magyar fórumozók mentalitása! Ez a baj mindennel!
"Egyébként arra nem figyeltem, tényleg kimondani is rossz hosszú ú-val, valamikor szimplán nem figyelek, csak pötyögtetek, vissza már nem olvasom..!"
Ha többen átgondolnátok azt amit leírtok , és visszaolvasnátok, nem lenne ennyi félreértés és veszekedés.. Mielõtt elküldöd olvasd át és gondolt áthogy hangzik, ki hogyan fogja értékelni..
Nem hiszem h minden egyes szóra lenne külön szabály, de ezt általánosba alsóba kellett megtanulni.
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
amikor pedig valaki abbahagyja, vagy csak újat kezd, megesik, hogy némi pénzt akar viszontlátni a nyugdíjazott kariból.
minél tovább lesz lvl 100, annál tovább halmozódnak, annál olcsóbb lesz
és mivel a karakterek "iprilag" készülnek bottal, elég gyors lesz a folyamat
értéke már régóta (akár más játékokban) nem a karakternek van, hanem a cuccnak, goldnak, ez nyilvánvaló
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
farm nélkül
Nekem bejön ^^
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
azt hiszem semmi sértõt nem írtam, és amúgy semmi bajom azzal aki játszik vele, de csodálom a kitartásotokat 😊
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
csak követem az eseményeket...
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Cat: félig ^^ 2 hónap és ff leszek 😄
asd
asd