Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://silkroadaddiction.com/emblems.php

Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel

#77153 ra valaki please =)(

WuFraZselic
mármint a helyesírási szabályok 😄

az ok hogy amit nem tanul meg, érzésbõl írja, de elvileg mindenki megtanulja ezeket kb 14 éves koráig... bár lehet ez a generáció... 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Az érzésnél nyilván arra gondoltak, hogy nem tanul meg az ember minden egyes szót leírni (a kilettek találva azért ütött 😊))

WuFraZselic
lehet, hogy a nyelvet az emeberek alakítják, ettõl még vannak helyesírási szabályaink, rövid / hosszú mássalhangzós szavaink, amiket nem érzésbõl kell írni, hanem annak rendje és módja szernt... nem véletlen, hogy kilettek találva...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Ha egyszer leírom jó az úgy, helyesírási hiba meg nincs benne (éljen az FF). Ám kíváncsi vok ki tud róla többet, aki most érettségizett (vagy x éve), vagy aki 1-2 hete vette és még friss benne az emlék. De úgyis nektek van igazatok szal mind1...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

gameplusz
Jah. Már csak egy magyar érettségi hiányzik... Egyébként meg rólatok mutat egy képet, ha még arra sem vagytok képesek, hogy átolvassátok azt, amit adott esetben naponta egyszer, vagy ritkán írtok.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

"EU kari CSAK pure"
Van egy hibrid warlockom. Elég jól mûködik....

Most írtam belõle dogát, szal kuzsé 😄

Sziasztok! Régen valaki berakott egy linket ahol több 100 guild logo volt összegyûjtve. Valaki nem tudná nekem megadni azt a linket? Köszönöm elõre is!

WuFraZselic
ez tök jó. ettõl függetlenül van egy anyanyelvünk, aminek vannak helyesírási szabályai... ezt mindenki megtanulja -jobb esetben- általánosban, majd részletesebben átveszi középiskolában. itt nincs olyan hogy érzés szerint, meg így alakítják meg úgy, van egy séma, és pont. nincs mirõl beszélni in my op

" azért kár, hogy a régi jó dógokból nem maradt semmi "

Csio hagyományos sültkrumpli... 😄

Régen neológusokat is szidták, azt mégis (hú de okos vok, tudok 1 idegen szót). Ám a nyelvet az emberek alakítják, azok akik nap-mint nap beszélik, különben nem alakultam volna ki ilyen hang vagy és egyéb szófordulatok, lehet x év múlva -ik-es igék teljesen máshogy lesznek, mert egyszerûen úgy jóak. Meg azt se mind1 mit olvas 😄 Régi dolgok olyanok mintha google translate támadt volna rá =\

THeArrow
mintpl jacky? xddd olvasni? áhh xd

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Off: Én pld sohasem tanultam nyelvtani szabályokat, de sok könyvet olvastam, nem kell tanulni feltétlenül, elég, ha "belédrögzül a képe".
Persze ha a könyveket sem szereti valaki ott már gond lehet, mondjuk azzal sem értek egyet, hogy "ahogy érzi valaki úgy írja" képzeld mi lenne már a nyelvünkbõl, ha ezt mindenki így tenné...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

doxadmin
felesleges, nem is ölne, és halna is. Eu-ból csak is full int vagy full str, mivel ott kasztfüggõen csak mágikus illetve csak fizikai támadás van. (nincs imbue, warri nem nukol, wizard nem üt)

Mi ér a sok hp, ha kicsi a sebzés? Lehet tovább bírná, mobok ellen jó lenne, de unik, vagy pvp-nél full int társai 2x akkorát nukolnának mint a hibrid.

Pont ma láttam pvpben 100as ff wiz/cleric-et, 2 96-98 közötti bowos nem tudta megölni, 1ikre 44k-t nyomott(bz nélkül), igaz nem volt a kari felbuffolva, másikra 32-t(ezen már volt buff), utána meg alap támadás, és dead.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

nem sebeznél vele semmit, de egy pure kari továbbra is 1hitelne
talán full buffer karinak jó lenne cleric+bard, de lehet annak sem

faszán solo karit lehetne alkotni belõle 😄😄😄

Messi6502
Szerintem, full nem lenne elég neki, de még ha igen, akkor is a dmg jó alacsony lenne, szóval a wiz mibenléte is elveszne, gondolok itt szimplán a 1hit/mob és partyba is fölös lenne.
Osztom Destyni nézetét, euból csak a pure.

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Világ legnagyobb hülyesége körülbelül , de ez csak az én meglátásom

EU kari CSAK pure.<#alien2>

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

mi van olyankor ha egy wizard 50-50 % arányban int-str? 😄

hp-ja több van, mp-kevesebb de az is elég lenne neki sztem.

vélemény ?😊

nem akarok ebbe a vitába bele szólni!
De azért látszik, a mai magyar fórumozók mentalitása! Ez a baj mindennel!

"Egyébként arra nem figyeltem, tényleg kimondani is rossz hosszú ú-val, valamikor szimplán nem figyelek, csak pötyögtetek, vissza már nem olvasom..!"

Ha többen átgondolnátok azt amit leírtok , és visszaolvasnátok, nem lenne ennyi félreértés és veszekedés.. Mielõtt elküldöd olvasd át és gondolt áthogy hangzik, ki hogyan fogja értékelni..
Érzés kérdése legalábbis nálam, lehet érezni hogy mikor hosszú és mikor rövid, hosszú mangánhangzót mélyebben ejted vagy hogy írjam.
Nem hiszem h minden egyes szóra lenne külön szabály, de ezt általánosba alsóba kellett megtanulni.

Egyébként arra nem figyeltem, tényleg kimondani is rossz hosszú ú-val, valamikor szimplán nem figyelek, csak pötyögtetek, vissza már nem olvasom..!De gondolom ennek fórumnak nem a helyesírása lényege, nem árt helyesen írni de akkor is, csak szimplán zavarta a szemed és belém nyestél!😊Másik fele meg hogyha valamit rosszul írsz le, akkor kis szaggatott vonallal aláhúzza😛

WuFraZselic
ezt nem lehet megtanulni? ez nem "érzés kérdése", már ne is haragudj 😊

Leszarom!Így írok, ez van!Az ékezetekkel mindíg gondjaim voltak, sok helyen nem tudom eldöntei hogy hosszú vagy rövid, nem bõl ból,ról rõl-re gondolok, de mind1... ezen nem lehet javítani, ezt nem lehet megtanulni% Nagyon sok ember nem tud helyesen írni, valaki még a dupla mássalhangzót sem érzi..Érzés kérdése, ahogy érzed úgy irod.

Tényleg nem kamuzok. Csak a gyerekre vártam 2 hetet hogy postán felküldje a pénzt. De baszott felküldeni. és újra árulgatom.
WuFraZselic
-.-"

És te várnál mondjuk 1 évet azért h olcsóbban tudjál venni egy karit? Nem hiszem, szóval szépen elmennek azok drágán is.

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

Harcosok^^

valószínû, hogy még jó sokáig (talán évekig) lvl 100 lesz a max, így elkezdenek felhalmozódni a 100as karakterek
amikor pedig valaki abbahagyja, vagy csak újat kezd, megesik, hogy némi pénzt akar viszontlátni a nyugdíjazott kariból.
minél tovább lesz lvl 100, annál tovább halmozódnak, annál olcsóbb lesz
és mivel a karakterek "iprilag" készülnek bottal, elég gyors lesz a folyamat
értéke már régóta (akár más játékokban) nem a karakternek van, hanem a cuccnak, goldnak, ez nyilvánvaló

THeArrow
41

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

doxadmin
Nem mintha venni akarnék, de mindig lehet találni párat, ki megunta illetve megutálta a játékot, és szeretne megszabadulni a karitól. Hol érdekel egy tizen x évest kinek anyu+apu vette a silket, hogy áron alul adja a karit?! 90 bejövetele után is így volt, szerintem most is így lesz, max üresen kapám meg 20kért meg kell egy kicsit farolgatni vele azt annyi. Már most lehet kapni 95ös warri/cleric-et ff 100ra ruhával mindennel 25k-ért(lehet átverés, csak a hirdetést láttam, nem jártam utána).

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

JackyBoy
neked sem ártana megtanulni magyarúl vagy magyarul....

back from the past.

lv 0 ról mennyit lehet fejlõdni 1 nap alatt ha húznak ? 😄

farm nélkül

Messi6502
kaki külföldi?😄
Nekem bejön ^^

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

mivel kb a kezdetektõl sroztam, és a fórumon is vagyok egy ideje, érdekel mivé fejlõdik a gamma, a megjegyzéseimet pedig leírom 😊
azt hiszem semmi sértõt nem írtam, és amúgy semmi bajom azzal aki játszik vele, de csodálom a kitartásotokat 😊

THeArrow
akkormeg? szeretem az ien "nemjáccok de mégis jár a szám" tipust... menny osszad wowba az észt ne itt, thanksz

engem már 1 éve nem érintenek ezek a problémák, akkor se kezdeném újra sro-t, ha ingyér osztanák a karit 😊
csak követem az eseményeket...

Ám nem kell goldbot ? Silkkel, és instant haszon mert zsé is van rajta 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

THeArrow
én 650€ kaptam az enyémre.. de nemadtam el 😊 de sztem egy magyar seggdugasznak eladom 25ért GG

okés én akkorse adom el annyiért 😄 100as kari akkoris 4-5 hónap + csinálj rá fasza cuccokat stb... eu-nak 2-3 fegyót + pajzsot... 20-25 ezernél ha cuccokat eladom akk többet kapok goldért 😊

Cat: félig ^^ 2 hónap és ff leszek 😄

asd

Hja, de azért te se vagy ff nem ?😄

Tényleg nagy cucc szerinted 100 ff-re vinni egy karit?Mennyien rájöttek az ongfarma ott kifarmolnak 2 mill sp-t, aztán felhuzatják magukat 2 hónap alatt 90-re, majd felboltolják magukat 1 másfél hónap alatt 100-ra, tehát magyarúl nem csináltak semmit.Akinekv a nesze magának csinál karit, sokkal kevesebbõl meg lehet úszni..

igaza van szerintem Kyronak, me nem nagy cucc felbotolni 90-rõl 100-ra egy karit, igaz már nem játszok de akkoris tisztába vagyok vele( 1 jó net kell hozzá ami nem szakadozik meg bot, semmi több)Már most mennyi 100-as van,és mennyi lesz 2-3 hónap múlva, mint a piszok annyi.. amelyiknek nem lesz jó cucca nem fog érni semmit, nem kell nagy tehetség felbotolni 100-ra egy karit, 1-2 hónap, vannak fanatikusabb állatok akik elöbb felbotolják.. cucc a mérvadó karikon h mivan rajtuk, csupaszon 25 ezret adnak érte kb. szerintem is.Ha kézzel botolnák karikat jobban meglenne becsülve az áruk mert kb. legnagyobb lvl manapság 92 lenne talán hogyha nem lenne bot, mivel van bot nem kell semmit annak érekében tenni hogy lvl upolj csak botot indítani így az áruk nem sokat ér.Perszeh a full sunban nyomják vagy +7+9 cuccokba, na annak márs zép értéke van, de egy sima mezei +5-ös nothing extrával, gondolod sokat ér?

hát csak tod mikor valaki 600$ ért nem adja el kariját, másik meg 1000$os ajánlatot kap 100ff karira... akk énse fogom 35-40ezerért eladni ^^ inkább megtartom

asd

Elõbb utóbb minden ember meg akar majd szabadulni a karijától és befizet vmi normálisra 😄 Még talán olcsóbban is jön ki.

THeArrow
szeretnéd apukám...

vársz még 2-3 hónapot, és lvl 100 ff karit vehetsz annyiért 😊

doxadmin
Csak szerette volna eladni. Hát 11ezerért kapok egy 71es-t vagy 22-25ezerért 92++ost azért meggondolom melyiket venném meg.