Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gameplusz
Többet.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

srácok egy kis off de tetszeni fog😄
Silkroad honlap mennyibe kerül
és Sg honlap mennyit ér 😄

Just the reggae,ska,dreadlock!

JackyBoy
<3

back from the past.

WuFraZselic
neviccelj, summit & depth / celestial cuccos, bõven sebez annyit

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala
És amúgy lvl1 basic (sun!) fegyó kézbe, meztelenül common attackkal harcolni a legfílingesebb.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
De te cumi, bless+recovery div és cut blade nem üt rá annyit, hogy ne tudjon KB után POzni. (mert alatta visszatölti a HPt)

Alapvetõen az a gond a vidivel, hogy a srác csak Blessel tud nyerni. Semmi FEAR, vagy BIND, bármi. És azért rossz a vidi, mert kattintgat az egérrel a skillekre... Ilyenre nincs idõ egy rendes PVPben, még wizzel sem.

Azért használta csak a meteort a blader ellen, mert utána mindig KDt kapott. Ami amúgy rohadt vicces sztem. xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

doxadmin
nem pro, csak láma mindegyik. Én mondom ezek 1 órát nem játszottak a karijukkal bot nélkül. elmogrem is bottal ölte sátánt, vagyis az jelzett akkor odaült, leölte és nyomott egy insertet. szerverünkön nincsen pro! Csak olyan ki lvl 1esen össze farmol 2mill sp-t, 2 hó alatt 100 és veri a nyálát a nagy semmire, meg arra hogy 3k silket képes volt elcseszni egy szar sunra ami meg se lett belõle (anyuci fizeti nekik), és amivel lószart sem ér mert 1 offeringel leszedik.

Ám én 1 szóval se mondtam eddig hogy ez pro pvp és ezek pro játékosok, pro lennének nem 7 órát élne medu.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

WuFraZselic
igen, mert blader nem tudná benyomni a summit cuccot + ~200 phy attack increase, nem képes egy rohadt demon /devil cut bladet csinálni PO ellen, egyszerûen nem tud játszani a karival. egy wizardtól szégyen kikapni 1v1ben. a bowernek is gratulálok... érdekes, a 100as bower guildmatem bless ideje alatt sem hal meg wizz ellen... pvp-zzen vmi proval, akkor elismerem

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

És te is sun-nal vagy + snow shieldben + még ami van a bladernek(bár az mintha phy alapú lenne) ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

WuFraZselic
lol. érdekes. én 100as sun+7 staffos wizardot megtudok ölni, ugy, hogy blessben van, és 1x nem jön be ellenem a PO. nem is tudom akkor... a videó ilyen pro, vagy az ellenfele kib*szott láma? vélhetõen a pvp olyan profi... ugye?

amugy a blader helyébe meg törölném a karit, hogy nem tud vele játszani

doxadmin
Nulla?! De mégis 1 hit egy ff kínai kari, beszphatja a 3k silket is amit rábszott a sun bowjára. . . 98+9es wiz leöli 2 skillbõl. Így legyen have fun.

#77189 szó szerint 90nél belépett bottal 100nál kiszedte és játsza az agyát, úgy mint a többi! De hát ez van

#77195 igen, wizz tehet mást most õszintén? vagy ellöki és bless alatt leszedi, vagy meghal, ha kap egy normálisabb critet.

Amúgy mióta bejött az eu pvp arról szól hogy ki öli kevesebb hitbõl a másikat, vagy nem?! (kivéve kínai vs kínai)

Ja nem pvp-nek kellene a videó nevének lenni, hanem mészárlásnak, avagy milyen karit/karikat ne csináljunk. El kellene fogadni amit láttatok ^.^ Ez vár rátok is 😛 1 hit azt hullik az ff kínai kari 😄<#eplus2>

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Jó azért ne vesszünk össze, egy nyamvadt pvp-n. Én megértem mire gondoltál Jacky, nah meg most úgyse tudnék vitatkozni, nyert a Barca ^^
JackyBoy
hát ezek után meg lehet nézni melyik a totál értelmetlen... az amelyikbe le van vezetve valami, vagy az amit te írtál, hogy
"igen jacky a megint totál értelmetlen hozzászolás, grat"
mit magyaráztál meg ezzel? megcáfoltál valamit? vagy csak gondoltad kitöltesz egy üres helyet?😊

back from the past.

THeArrow
igen jacky a megint totál értelmetlen hozzászolás, grat

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

JackyBoy
nem is arról van szó mennyi lehetõség van, lehet hogy sokat is ki lehet hozni, de mind ugyanaz szinte, és mit csináljon akkor egy wizard? haljon meg állandóan? vagy ne pvpzzen? törölje a karit?
annak semmi értelme, hogy nyomatja a meteorokat meg a többi szarjait, mert elõbb-utóbb úgyis õ hal meg...

back from the past.

Hát wizardnak nehogymár kevés attack skillje legyen, am saccra mondom, hogy van 8-10, ami 8-10! --> dehogynem sok.
De nem is így kell szerintem gondolkodni, ha azt nézed wizard soha nem pvpre volt kitalálva, ha pvpzni akar, akkor meg a kb jogos, hogy használja, de azért látszik h PO nélkül kevés lenne, erre videót pazarolni fölös, mindenki tudja, hogy full int + PO = DIE
Nekem az a bajom vele, hogy mintha meteoron kivül nem lenne wizard attack skillje, értem én, hogy erõs, de akkor menjen cler roddal, úgyis azzal öl a végén.
JackyBoy
akkor mire való a többi skill amúgy? poénból rakták bele a játékba? vagy úgy kéne pvpzni, hogy lvl 1es basic fegyó a kézbe, semmi ruha aztán common attack poti nélkül? ^^

sztem mindenki úgy pvpzzen ahogy akar, nem nagyon van 5000 féle lehetõség, arra hogy hogyan pvpzzen valaki, így felesleges ezen veszekedni... nézd meg mennyi attack skilled van, és akkor "x!" <- nem lesz túl sok...

back from the past.

THeArrow
akkor hogyha vki skillböl(nem sima skillre gondolok) öl meg valakit, nem úgy hogy ellöki kétszázméterre az ellent, és a játék legerõsebb skilljét rátolja.. aki érti az érti aki nem az nyaljon sót

ki tudna nekem silket venni ? 😄

küldeném persze a pénzt. otps vagyok.

De most komolyan. Mikor mondanád azt h "Na ez valami, szép munka" ?

(Private)From SiL3nTNiqhT: S.a <#wilting>

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

THeArrow
vááh akinek totál nincs fogalma miaza pvp :d neee oltogassonmár léccives

Miért ? Mit csináljon ? Más lehetõség nem nagyon van 😊

ez szvsz annyiból állt, hogy fullra buffolja magát, majd kb + meteor, ha ezekbe nem hal, akkor PO.
WuFraZselic
ez nagyon lém

THeArrow
azabaj h ez nem pvp.. 😊 ez kb egy nulla

doxadmin
ja nem ff, gap4-ben van. :S

doxadmin
100as FF wiz PVP szerverünkrõl

1 offering a 100as ff blader, 2 hit a 100as ff bowos.

Lehet, az a baj hogy nem értem mit ír.
foxpal
Érdekes de ez szerintem össze rakosgatta 😄

WuFraZselic
lol 😊

Kryon jobb megfigyelõ vagy mint Cat02.
Valóban délen is van jópár dolog ami homályosan van megcsinálva.
jangan alatt egy vagy kettõ várost látni vagy mit.
Na meg persze hotan és karakoram közötti rész alatt is van két épület.
Bár lehet hogy nem épület. Lehet hegy is vagy mi.

Egy biztos ez már full teljesen 150-ig.
vénfarok
lehet
nekem is ilyen van (otp visa electron junior plus)

hmm, ez mintha délfelé is mutatna valamit, arabusok?

http://silkroad.extra.hu/map.html

paypallra otp-s junior kártyával nem lehet regelni ?

Maala
Furcsa, én alul a keresõbe beírtam, hogy guild logo (az õ szóhasználata), és a második hszben benne is volt (csak az elõzményeit kell nézni)

THeArrow
úgyértem frost =P

THeArrow
ice mage <3

gameplusz
Nyilván. Sõt, körbe is nyaljuk azok seggét, akik még az internethasználat elsõ lépéséig sem jutnak el.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

vénfarok
JackyBoy
mert mit vársz, hogy mindenki rögtön belinkel neked valamit?

back from the past.

Vagy egyszerûen visszaolvas...

http://nivlam.igamelegit.com/

WuFraZselic
jaja, még neked álljon feljebb

Messi6502
Te meg inkább megvárod, h valaki 1 nap után válaszoljon mint 2 perc alatt megkeresed, grat.

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

doxadmin
oks, lássuk majd 100on mi lesz vele. Nem azt mondtam rossz, de ha belegondolsz felesleges, mivel több hp-ja lesz, de mit ér vele ha kicsi a sebzése. Ellenben azzal kinek kevés a hp-ja és dupla akkorát sebez mit te, simán leszed. 😄

Van a normális ember aki válaszol. És van az aki inkább le se sz*rja mit ír a másik és oldja meg ahogy tudja ha nem találja 😊

WuFraZselic
igen, mert ha beirod Google-be hogy "silkroad guild emblems", akkor nem ad ki találatot

Thank you! Egy ember volt képes válaszolni... Köszi mégegyszer