Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Just the reggae,ska,dreadlock!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Alapvetõen az a gond a vidivel, hogy a srác csak Blessel tud nyerni. Semmi FEAR, vagy BIND, bármi. És azért rossz a vidi, mert kattintgat az egérrel a skillekre... Ilyenre nincs idõ egy rendes PVPben, még wizzel sem.
Azért használta csak a meteort a blader ellen, mert utána mindig KDt kapott. Ami amúgy rohadt vicces sztem. xD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ám én 1 szóval se mondtam eddig hogy ez pro pvp és ezek pro játékosok, pro lennének nem 7 órát élne medu.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
amugy a blader helyébe meg törölném a karit, hogy nem tud vele játszani
#77189 szó szerint 90nél belépett bottal 100nál kiszedte és játsza az agyát, úgy mint a többi! De hát ez van
#77195 igen, wizz tehet mást most õszintén? vagy ellöki és bless alatt leszedi, vagy meghal, ha kap egy normálisabb critet.
Amúgy mióta bejött az eu pvp arról szól hogy ki öli kevesebb hitbõl a másikat, vagy nem?! (kivéve kínai vs kínai)
Ja nem pvp-nek kellene a videó nevének lenni, hanem mészárlásnak, avagy milyen karit/karikat ne csináljunk. El kellene fogadni amit láttatok ^.^ Ez vár rátok is 😛 1 hit azt hullik az ff kínai kari 😄<#eplus2>#eplus2>
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
"igen jacky a megint totál értelmetlen hozzászolás, grat"
mit magyaráztál meg ezzel? megcáfoltál valamit? vagy csak gondoltad kitöltesz egy üres helyet?😊
back from the past.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
annak semmi értelme, hogy nyomatja a meteorokat meg a többi szarjait, mert elõbb-utóbb úgyis õ hal meg...
back from the past.
De nem is így kell szerintem gondolkodni, ha azt nézed wizard soha nem pvpre volt kitalálva, ha pvpzni akar, akkor meg a kb jogos, hogy használja, de azért látszik h PO nélkül kevés lenne, erre videót pazarolni fölös, mindenki tudja, hogy full int + PO = DIE
Nekem az a bajom vele, hogy mintha meteoron kivül nem lenne wizard attack skillje, értem én, hogy erõs, de akkor menjen cler roddal, úgyis azzal öl a végén.
sztem mindenki úgy pvpzzen ahogy akar, nem nagyon van 5000 féle lehetõség, arra hogy hogyan pvpzzen valaki, így felesleges ezen veszekedni... nézd meg mennyi attack skilled van, és akkor "x!" <- nem lesz túl sok...
back from the past.
küldeném persze a pénzt. otps vagyok.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Valóban délen is van jópár dolog ami homályosan van megcsinálva.
jangan alatt egy vagy kettõ várost látni vagy mit.
Na meg persze hotan és karakoram közötti rész alatt is van két épület.
Bár lehet hogy nem épület. Lehet hegy is vagy mi.
Egy biztos ez már full teljesen 150-ig.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
http://nivlam.igamelegit.com/
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/